-
Πασχάλη, δηλαδή προτιμάς το ξαναζεσταμένο 'από της ώρας';
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πασχάλη, δηλαδή προτιμάς το ξαναζεσταμένο 'από της ώρας';Εξάλλου, μπορείς να τρως κάθε μέρα χαβιάρι?
-
Το συγκεκριμένο 'ξαναζεσταμένο'...ναι το προτιμάω... Τί να κάνουμε...είμαστε μαζόχες....Α: Και που σαι Δημήτριε...( ) αμα δεν προλάβει να σου κάτσει καμία..μη γυρίσεις να πεις..'Οι γυναίκες είνια ξενέρωτες πια...'...Ντάξει;;;
-
ΧΑ! Οι γυναίκες απλά κυνηγάνε το χρήμα (σήμερα το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι) και αν το ζητούμενο είναι απλά να σου κάτσει, τότε στην Μύκονο θα περάσουμε καλά..
Προς το παρόν φάε το ξαναζεσταμμένο φαγητό που έχει μαγειρευτεί ακόμα μία φορά με τον ίδιο τρόπο και άσε τους λεύθερους..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΧΑ! Οι γυναίκες απλά κυνηγάνε το χρήμα (σήμερα το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι)Μπα;;; Το κατάλαβες κι εσύ;; Πάλι καλά...
-
Οτι οι γυναικες πανε εκει που ειναι τα λεφτα ειναι γνωστο.
Αλλα τι συνεβει και τι διαπιστωσες σημερα? -
Ασε SILVER TOURBO μου..τα λέω εγώ αλλά άλλοι διαφωνούν..
-
Είχαμε πάει οικογενειακώς βόλτα με το GC και σε 2-3 συνεχόμενα φανάρια σταμάταγα δίπλα σε ένα smartaki με 2 κοπελίτσες μέσα. Ε, συνέχεια μου χαμογελούσανε και μετά περιμένανε να τις φτάσω...
-
Ας με πεισει καποιος για το αντιθετο και απο μενα οτι θελετε.
kid
αυτο απο μονο του δεν λεει και παρα πολλα,ειναι βεβαια ενα στοιχειο.
Απλα να σκεφτεις οτι ησουν μεσα σε ενα Qinguecento(δεν ξερω και πως γραφεται)ουτε θα γυρνουσαν να σε κοιταξουν.Τι????
Εχεις θεληματικο πηγουνι,ωραια ζυγωματικα,γαλαζοπρασινα ματια???
Δεν μετρανε αυτα.Χρειαζεται μονο αντιγραφο του Ε9 που να αναγραφει καθαρα τα κινητα και ακινητα περιουσιακα στοιχεια.Αυτο φτανει.
Οποτε αν βρειτε σοβαρη κοπελα που δεν ηρθε διπλα σας για τα παραπανω,μην την αφησετε να φυγει γιατ η επομενη μπορει να ειναι λερα. -
Καλά τι το ψάχνουμε τώρα...Είναι ο κανόνας δυστυχώς και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό... Ας ελπίσουμε να βρίσκουμε τις κατάλληλες για μας...
Αν και νομίζω ότι ο tazio με το αρκουδίσιον που δεν έχει θα αργήσει να τη βρει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν και νομίζω ότι ο tazio με το αρκουδίσιον που δεν έχει θα αργήσει να τη βρει...Μεγάλη κουβέντα φίλε αλλά άργησες κατά 10 χρόνια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν και νομίζω ότι ο tazio με το αρκουδίσιον που δεν έχει θα αργήσει να τη βρει...
Μεγάλη κουβέντα φίλε αλλά άργησες κατά 10 χρόνια.
Πρόσεχε τι λες γιατί είναι και στο φόρουμ..
-
Γιατί ρε;; Παντρεμένος είσαι δηλαδή;;
-
μπροστά στο tazio ακόμα κι εγώ είμαι πιτσιρίκος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μεγάλη κουβέντα φίλε αλλά άργησες κατά 10 χρόνια.
Πρόσεχε τι λες γιατί είναι και στο φόρουμ..
Ναι ρε γμτ ξεχάστηκα.
Μη το κάνετε edit ρε μπας και το σώσω.
-
kid
αυτο απο μονο του δεν λεει και παρα πολλα,ειναι βεβαια ενα στοιχειο.
Απλα να σκεφτεις οτι ησουν μεσα σε ενα Qinguecento(δεν ξερω και πως γραφεται)ουτε θα γυρνουσαν να σε κοιταξουν.Τι????
Εχεις θεληματικο πηγουνι,ωραια ζυγωματικα,γαλαζοπρασινα ματια???
Δεν μετρανε αυτα.Χρειαζεται μονο αντιγραφο του Ε9 που να αναγραφει καθαρα τα κινητα και ακινητα περιουσιακα στοιχεια.Αυτο φτανει.
Οποτε αν βρειτε σοβαρη κοπελα που δεν ηρθε διπλα σας για τα παραπανω,μην την αφησετε να φυγει γιατ η επομενη μπορει να ειναι λερα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μύκονο πάω my friend, χωρίς κορίτσι..με τη φίλη;
-
Καλά ντάξει δεν είναι και όλες χρηματόδουλες αλλά με το Ignis που κυκλοφορώ συνήθως δεν μου χει τύχει κάτι αντίστοιχο. Ίσως να 'πεσα και στην περίπτωση αλλά δεν το νομίζω..
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Οποτε αν βρειτε σοβαρη κοπελα που δεν ηρθε διπλα σας για τα παραπανω,μην την αφησετε να φυγει γιατ η επομενη μπορει να ειναι λερα.Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μαζί σου για τα λεφτα και για να καλοπερνάει;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μύκονο πάω my friend, χωρίς κορίτσι..
με τη φίλη;
Ναι. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]