-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...χμμ μην με κάνει να τα μαζέψω και να πάω στο Gmail...
Έλα έχει χωράει κι άλλους.
η μαλακία είναι στο yahoo έχω όλα τα φόρουμ και τα mails ειδοποίησης νέων απαντήσεων...
Άλλαξέ τα! (αν θες να αλλάξεις και του 4TF, pm!!!).
Κι εγώ θα το κταργήσω εντελώς το yahoo. Μου την έχουν σπάσει οι διαφημίσεις. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί pm; Θέλω να πω, είναι κάτι περισσοτερο απο την αλλαγή του e-mail στο προφιλ;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γιατί pm; Θέλω να πω, είναι κάτι περισσοτερο απο την αλλαγή του e-mail στο προφιλ;
Ναι. Δεν επιτρέπει για κάποιο λόγο την αλλαγή e-mail, μπλοκάρει το account.
-
Α τελικά όντως δεν ήταν bug αλλα feature
-
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε συνολικά τα icons που χρησιμοποιούμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε συνολικά τα icons που χρησιμοποιούμε?ωχ αρχισε το σκαλισμα παλι...
-
Σπύρο άστον...θα κουραστεί και θα τα παρατήσει...
-
-
if i were you, δε θα το ξεκιναγα παντως στις 22:00.
-
Καλά, βάλτε ένα link εσεις ....(και που'σαι Σπύρο)...μην πάτε για ύπνο μετά! Θα έχουμε ερωτήσεις!!!
-
Ωχ και δεν μπορώ τα 'γιατί'...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε συνολικά τα icons που χρησιμοποιούμε?Ναι, με διάφορα προγράμματα ένα εκ των οποίων είναι το StyleXP.
Αν θυμάμαι σωστά, επιλέγοντας στην αριστερή στήλη Themes και δεξιά (?) ν' αλλάξουν μόνο εικονίδια, μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά σετ. -
προεδρε, νομιζω οτι εχει ξανασυζητηθει το θεμα, για ψαξε λιγο.
-
Ερώτηξις:
Στο σπίτι που βρίσκομαι τώρα έχουμε isdn. Το netmod δουλεύει σε μία πρίζα τηλεφώνου μόνο και θέλω να μετακινήσω το pc από δίπλα του.
Πώς θα γίνει να έχω internet; Καλώδιο ΔΕΝ γίνεται να τραβήξω με τίποτα. Μιλάμε για 15-20 μετρα απόσταση και δεν γίνεται ούτε εσωτερικά ούτε εξωτερικά.
Αν βάλω adsl wireless μπορώ να έχω την κεραία-πομπό δίπλα στο netmod και την λήψη στο δωμάτιο με το pc; Έστω και αν χρειαστώ καλή κεραία για να πιάνει σε τέτοια απόσταση;
Κόστος στο περίπου; Απ ότι έψαξα σε παλιότερα ποστ, τα προτεινόμενα wireless ρούτερ κοστίζουν 80-100 ευρώ. Χρειάζεται και κάποια κάρτα στο pc;
Αυτά τα ασύρματα ρούτερ δουλεύουν με ότι σύνδεση να ναι, αν κατάλαβα καλά... Δηλαδή και χωρίς να βάλω adsl;
Αυτό εδώ για παράδειγμα:
http://www.multirama.gr/Multirama/produ ... p_id=45293 -
κανένας τρόπος να βάλω κωδικό σε ένα φάκελο ή αρχείο για να ανοίγει??
(εκτός από το να το συμπιέσω με password)
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.softstack.com/hff.htmlαυτό δουλεύει άραγε αν γράψεις ένα cd?
-
Όχι. Λειτουργεί μόνο αν βάζεις το cd στο pc όπου είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα (και αν). Το winrar κάνει μια χαρά δουλειά πάντως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι. Λειτουργεί μόνο αν βάζεις το cd στο pc όπου είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα (και αν). Το winrar κάνει μια χαρά δουλειά πάντως.εννοείς προφανώς να τα συμπιέσω ε?
αλήθεια το winzip αρχίζει και 'πεθαίνει' σαν πρόγραμμα?
-
Όχι ακριβώς. Τώρα του κάνουν το τρισάγιο της τριετίας.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]