-
Ο χρήστης gatz έγραψε:
Άλλο ήταν το θέμα και αλλού κατέληξε ,αλλά θα μου επιτρέψτε να επανέλθω στο αρχικό. Η αμέλεια της φίλης του megane98hp δεν αμφισβητείται στο θέμα της κλοπής, η οποία δεν θα καλύπτετο εάν τελικά δεν είχε βρεθεί το αυτοκίνητο (είναι όρος της κάλυψης κλοπής).Όμως το αυτοκίνητο βρέθηκε και η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να καλύψει και τους τρίτους και την ίδια.Επίσης δεν έχει σχέση το ότι οδηγούσε τρίτος από την στιγμή που δεν υπάρχει παραχώρηση αλλά κλοπή.Στην περίπτωση της φίλης του megane98hp είπαμε ότι κάτι βρωμάει αφού δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει τόσο καλή αντιπροσωπεία που να κάνει έκπτωση 50% στα ανταλλακτικά όσο κι αν τσεκούρωνε τις αρχικές τιμές. Τα υπόλοιπα έχουν όπως τα λες.
Τι να πω τώρα... Υποτίθεται ότι η τιμή που μου έκανε ο ασφαλιστής ήταν όσο το δυνατόν χαμηλότερη αφού και ο πατέρας μου είναι στον ίδιο εδώ και 15 χρόνια..του χει πάει κάμποσους πελάτες κλπ κλπ...Για το Bravo Gt μιλάω φίλε alfista...1600,ασφαλιζόμενη αξία 6000 ευρώ και ναι,είναι η απλή ασφάλεια...
Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αν είναι απλή η ασφάλεια σου, η ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος που λες ότι είναι 6.000Ε σε τι χρησιμεύει στην ασφαλιστική σου; Θα είχε νόημα αν σε αποζημίωνε πχ σε περίπτωση κλοπής. Είσαι σίγουρος ότι είναι απλή γιατί το ποσό είναι εξωφρενικό! Για το κίτρινο bravo gt του 2000 η απλή ασφάλεια θυμάμαι δεν έβγαινε πάνω από 360Ε/χρόνο στην υδρόγειο.
Η υδρογειος ακομα λειτουργει;Ετοιμη για φουντο την ξερω...
Είσαι σίγουρος γι' αυτό φίλε γιατί εγώ την θυμάμαι από τις καλές.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Τι να πω τώρα... Υποτίθεται ότι η τιμή που μου έκανε ο ασφαλιστής ήταν όσο το δυνατόν χαμηλότερη αφού και ο πατέρας μου είναι στον ίδιο εδώ και 15 χρόνια..του χει πάει κάμποσους πελάτες κλπ κλπ...Για το Bravo Gt μιλάω φίλε alfista...1600,ασφαλιζόμενη αξία 6000 ευρώ και ναι,είναι η απλή ασφάλεια...
Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι αν είναι απλή η ασφάλεια σου, η ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος που λες ότι είναι 6.000Ε σε τι χρησιμεύει στην ασφαλιστική σου; Θα είχε νόημα αν σε αποζημίωνε πχ σε περίπτωση κλοπής. Είσαι σίγουρος ότι είναι απλή γιατί το ποσό είναι εξωφρενικό! Για το κίτρινο bravo gt του 2000 η απλή ασφάλεια θυμάμαι δεν έβγαινε πάνω από 360Ε/χρόνο στην υδρόγειο.
Την ξανακοίταξα την ασφάλεια (το συμβόλαιο...) και είναι απλή alfista...Δεν υπάρχει ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής στο συμβόλαιο και όυτε είναι μικτή... Θα κοιτάξω από αύριο για Εθνική...
-
Εγώ με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 18 χιλιάδες ευρώ και με:
[list:2wah6rxy]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:2wah6rxy]
και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και με ΒΜ 9 πληρώνω στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια περίπου 600 ευρώ τον χρόνο.
Πασχάλη σε έχουν 'γδύσει' και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
-
Σάββα μη μου το κάνεις χειρότερο..
-
Μα καλά ρε Πασχάλη δεν σε παραξέψε; Μιλάμε για τρελό ποσό για αυτά που σου δίνουν!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Οχι μια χαρά ειναι τα λεφτά και εγώ για μικτή για 1600 κ.ε. και αξια κλοπης 10000 πληρώνω 680 ευρώ τον χρονο. Η ασφαλιστική ειναι η Αιγαίον.ΑΙΓΑΙΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΧΩΧΩΧ!!!
-
Κοίτα...το έχω συζητήσει με φίλους στις δικές τους ασφάλειες και όλο άκουγα για 240 ευρώ η απλή σε Ford Mondeo 1.8 για παράδειγμα...Λέω δε βαριέσαι...πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον σε ό,τι μου έχει τύχει μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο...και ήξερα από τον πατέρα τόσα χρόνια ότι δεν είχε παράπονο...Κι ας πλήρωνε κι αυτός πολλά...λέω Ιντεραμέρικαν είναι,γνωστή κλπ κλπ,βιαζόμουν κιόλας να το ασφαλίσω εκείνο τον καιρό και πήγα στον ασφαλιστή του πατέρα... Ήμουν στα πρόθυθρα να την αλλάξω γιατί είναι πολλά τα λεφτά για μένα..μου τρώει που μου τρώει απίστευτες βενζίνες..έξοδα από δω κι από κει...να χω και 400 ευρώ κάθε εξάμηνο για το τίποτα...πάει πολύ...Τώρα πλέον σιγουρεύτηκα και θα αλλάξω..
-
Πάντως επειδή σε βλέπω φορτσάτο για Εθνική, κάνε καμιά έρευνα πρώτα. Πολλά λεφτά η Εθνική ενώ υπάρχουν καλοπληρωτές εταιρείες σε χαμηλότερες τιμές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[list:1im7cyf6]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:1im7cyf6]
και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και με ΒΜ 9 πληρώνω στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια περίπου 600 ευρώ τον χρόνο.
Σάββα ξέχασες το προσωπικό ατύχημα!
Και πληρώνεις 624,40
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
[list:2giwabpt]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:2giwabpt]
Σάββα ξέχασες το προσωπικό ατύχημα!
Και πληρώνεις 624,40
-
η υδρογειος ειναι η δευτερη εταιρεια πισω απο την εθνικη σε ρευστοτητα και πληρωμες αλλων εταιρειων στο συστημα του φιλικου διακανονισμου πισω απο την εθνικη,
αυτος που τη στελνει για φουντο ειναι το λιγοτερο ασχετος.
ειπαμε τα στοιχεια υπαρχουν ψαξτε βρεστε τα απο το συλλογο ασφαλιστικων εταιρειων.ανακονωνονται καθε εξαμηνο συνπτικα.
ιντερνετ δε τα βρηκα. θα ρωτησω τονα σφαλιστη μου αν εχει κατασταση να τη ποσταρω και εκει θα δειτε που ειναι κατι ιντερμαρικαν και εγνατιες....οεο -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
[list:3q3f85ro]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:3q3f85ro]
και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και με ΒΜ 9 πληρώνω στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια **περίπου 600 ευρώ τον χρόνο.
**
Πασχάλη σε έχουν 'γδύσει' και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.Σάββα ξέχασες το προσωπικό ατύχημα!
Και πληρώνεις 624,40
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[list:2jqt3hlt]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:2jqt3hlt]
και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και με ΒΜ 9 πληρώνω στην ΑΣΠΙΣ Πρόνοια **περίπου 600 ευρώ τον χρόνο.
**
Πασχάλη σε έχουν 'γδύσει' και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.Σάββα ξέχασες το προσωπικό ατύχημα!
Και πληρώνεις 624,40
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
[list:375g9rud]- ολική κλοπή- μερική κλοπή
- πυρκαγιά
- ζημιά από ανασφάλιστο
- θραύση κρυστάλλων[/list:u:375g9rud]
**
Και πληρώνεις 624,40
-
elteo και alfista..
Καλά έλεγα ότι τα 600 και 700 ευρώ το χρόνο είναι μικρό ποσό για μικτή ασφάλεια...Η εταιρία ΑΣΠΙΣ που είσαι Σάββα και η Υδρόγειος φίλε alfista δεν ανήκουν ούτε καν στο σύστημα φιλικού διακανονισμού.... Όχι ότι η Ινταρεμάρικαν που είμαι εγώ είναι καμια θεούσα ή πολύ καλύτερη...Τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με μερικές εταιρίες και ας πληρώνεις πολλά (βλέπε 550 ευρώ μικτή ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ στην Εθνική...).
-
Μην μου θεοποιείς το φιλικό διακανονισμό. 2 φορές το χρειαστήκαμε οικογενειακώς και ο άλλος δεν συμφώνησε.
Αλλά κ από την άλλη εάν θεωρείς εσύ ανώτερη την Ιντεραμέρικαν από την Ασπίς επειδή είναι στον φιλικό που δεν το ξέρω και αυτό τότε κάτσε κ πλήρωνε 400 ευρώ το εξάμηνο για απλή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην μου θεοποιείς το φιλικό διακανονισμό. 2 φορές το χρειαστήκαμε οικογενειακώς και ο άλλος δεν συμφώνησε.Αλλά κ από την άλλη εάν θεωρείς εσύ ανώτερη την Ιντεραμέρικαν από την Ασπίς επειδή είναι στον φιλικό που δεν το ξέρω και αυτό τότε κάτσε κ πλήρωνε 400 ευρώ το εξάμηνο για απλή.
Δεν τη θεοποιώ...Απλά ούτε καν σ αυτό δεν είναι συμβεβλημένες...Δυο γνωστοί ασφαλιστές πάντως από Εθνική και ING μου έδειξαν επίσημα στοιχεία τα οποία δεν ήταν και πολύ κολακευτικά για τις δυο αυτές εταιρίες...Ειδικά για την Υδρόγειο...
Το θέμα είναι πάντως όταν θα σου τύχει η στραβή να μην έχεις παρατράγουδα...Και σ αυτό προσέχεις για να έχεις..Τώρα αν θες εσύ να δίνεις 300 ευρώ το εξάμηνο για μικτή... Περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην μου θεοποιείς το φιλικό διακανονισμό. 2 φορές το χρειαστήκαμε οικογενειακώς και ο άλλος δεν συμφώνησε.
Αλλά κ από την άλλη εάν θεωρείς εσύ ανώτερη την Ιντεραμέρικαν από την Ασπίς επειδή είναι στον φιλικό που δεν το ξέρω και αυτό τότε κάτσε κ πλήρωνε 400 ευρώ το εξάμηνο για απλή.
Δεν τη θεοποιώ...Απλά ούτε καν σ αυτό δεν είναι συμβεβλημένες...Δυο γνωστοί ασφαλιστές πάντως από Εθνική και ING μου έδειξαν επίσημα στοιχεία τα οποία δεν ήταν και πολύ κολακευτικά για τις δυο αυτές εταιρίες...Ειδικά για την Υδρόγειο...
Το θέμα είναι πάντως όταν θα σου τύχει η στραβή να μην έχεις παρατράγουδα...Και σ αυτό προσέχεις για να έχεις..Τώρα αν θες εσύ να δίνεις 300 ευρώ το εξάμηνο για μικτή... Περί ορέξεως...
είπα εγώ ότι δίνω 300 ευρώ για μικτή...;
κανονική είναι...απλά με κάποια έξτρας...
-
Λάθος κατάλαβα εγώ...
-
η υδρογειος και η ασπις ειναι στο φιλικο...αρα ξεκινωντας απο αυτο μαλλον μπουρδες σου ειπαν...\για πες μας τι στοιχεια σου εδωσαν γιατι εγω οτι εχω βρει λενε τα αναποδα απο εσενα...
επισης οι φιλοι σου σου ειπαν που ειναι η ing σε πληρωμες?μην τα ισσοπεδωνουμε ολα.
απλα ο καθενας προωθει αυτην που παιρνει καλυτερες προμηθειες. αν θα πληρωθεις εσυ ελαχιστα τον ενδιαφερει.
Μικτη Ασφαλεια και...κουραφέξαλα