-
Άλλη φορά θα προτιμήσω Σουηδέζες... Ξέρουν από...ορθογραφία οι συγκεκριμένες.... Έχουν δώσει εξετάσεις..
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω λιώσειιι!
kouk είμαστε λίιιγο καθυστερημένοι, τι να κάνουμε;
Γιατί δλδ το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα τι νομίζει οτι θα κάνουμε
-
-
chrmes
Ω ρε Χρηστάρα Αβαταρ!!!!!!!
-
hrdoukas
κάτι άλλο έψαχνα και βρήκα αυτό
-
Το έγραψα κι αλλού αλλά θα κλειδωθεί σε λίγες ώρες οπότε...
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλό το 'Aνιση μάχη' με την Σαρλίζ.... Αλλά ήταν πολύ μονότονο μέχρι που την βίασε λέει ο καθηγητής της....Δε σας τα λεγα εγώ...;; δεν ξέρουν ορθογραφία τα κορίτσια τη σήμερον ημέρα... -
μου εδωσε ενας φιλος ενα λινκ με τρελες ραπ συλλογες να κατεβασω απο rapidshare κλπ
εχω πορωθει
μου τη σπαει λιγο το βλαμενο το ραπιντσεαρ που θελει μπες-βγες για να κατεβασεις το επομενο album για να μην περιμενεις 50 ωρες αλλα μπρος στα καλη τι'ν'ο πονος - -
skye
kane restart to modem na allazei h IP sou kai eisai jet -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
skye
kane restart to modem na allazei h IP sou kai eisai jetαμα το βγαλεις απο τη πριζα αλλαζει η ip?
-
το γνωριζω..
το εγραψα αλλωστε, αυτο ειπα, οτι βαριεμαι το μπες βγες για να μη χρειαζεται να περιμενεις 800 ωρες..αφησα λιγακι τα mp3s, για λιγο ομως γιατι εκανα αναβαθμιση, εβαλα επιτελους το fedora core 5... μεχρι στιγμης ολα οκ, το πακετο ομως εχει πολλες ελλειψεις, ουτε mp3 player δεν εχει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το γνωριζω..
το εγραψα αλλωστε, αυτο ειπα, οτι βαριεμαι το μπες βγες για να μη χρειαζεται να περιμενεις 800 ωρες..αφησα λιγακι τα mp3s, για λιγο ομως γιατι εκανα αναβαθμιση, εβαλα επιτελους το fedora core 5... μεχρι στιγμης ολα οκ, το πακετο ομως εχει πολλες ελλειψεις, ουτε mp3 player δεν εχει
δεν αλλαζεις διανομη μπας και βρεις την υγεια σου
-
Τι είναι αυτό το φεδόρα ρε παιδιά;
Πείτε και σε μας
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Τι είναι αυτό το φεδόρα ρε παιδιά;Πείτε και σε μας
διανομη Linux
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Την βλεπω με πονοκεφαλους την Σακιρα. Την εχουμε ματιασει.Ρε παιδια πηγαιντε να την δειτε και αρχιστε το greek kamaki. Τι να μας πουν οι ξενερωτοι Κολομβιανοι. Αμα της αρχισετε τα ''what μανουλι you are'' ή ''come to show you my bird'' σιγουρα θα πεσει στην αγκαλια σας
Χο,χο
Χτές τήν κυνηγούσε μία δημοσιογράφος στόν δρόμο,και τήν ρωτάει:
'What is your....μύστικ'
σε κάποιο κανάλι,πρώτη μούρη
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Την βλεπω με πονοκεφαλους την Σακιρα. Την εχουμε ματιασει.
Ρε παιδια πηγαιντε να την δειτε και αρχιστε το greek kamaki. Τι να μας πουν οι ξενερωτοι Κολομβιανοι. Αμα της αρχισετε τα ''what μανουλι you are'' ή ''come to show you my bird'' σιγουρα θα πεσει στην αγκαλια σας
Χο,χο
Χτές τήν κυνηγούσε μία δημοσιογράφος στόν δρόμο,και τήν ρωτάει:
'What is your....μύστικ'
σε κάποιο κανάλι,πρώτη μούρη
-
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 0EDC3B0E16
σακιρα χθες
-
Re CARυοθραύστη ti μας κανεις βραδυατικα
Χαλαλι τα μπυρονια που επινα αμα εινα να γυρισω και να δω το μωρο να τραγουδα What we got here isssss failure to communicate
Καληνυχτω το φορουμ παμε για δευτερο γυρο
-
Ω ρε τι μας έκανες ρε Καρυοθραύστη βραδυάτικο...
Πως θα κοιμηθούμε τώρα;;; -
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]