-
Μονωσε τη απο την αρχη...
Ο στοκος δεν θα σου κρατησει παρα μερικους μηνες στην καλυτερη.
Κ αυτο λογω διαστολων συστολων...Αν ειναι μικρο το σημειο που εχει γινει τσιμεντο με αμμο θαλλασης πανω απο durostick D-1 που θα εχεισ βαλει αρχικα και μπορει να αντεξει λιγο παραπανω...
-
Εννοείς ότι,απο κάτω θα βάλω το ντουροστίκ,και απο πάνω με ψιλόκοκκο τσιμεντάκι άν κατάλαβα καλά.
Πάνω απο τό τσιμέντο,τίποτα άλλο;Εκείνα τα μονοτικά χρώματα (ισοφλέξ,κλ.π.); -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...ποιός είναι ο ευκολότερο τρόπος να βιδώσω ξυλόβιδες καθώς δοκίμασα σε μια πόρτα και δυσκολεύομαι στην αρχή μέχρι να πιάσουν και τελικά μπαίνουν στραβά!!!!!!
Τις βιδώνω με το χέρι.... αν αγοράσω ηλεκτρικό κατσαβίδι τις βάζει με την μια ή θέλει και πολύ σταθερό χέρι για να μην μπούν στραβά?Αν μπορείς, σημάδεψε που θα γίνουν οι τρύπες για τις βίδες, κάνε τρύπα με δράπανο και τρυπάνι μικρότερο σε διάμετρο από τις βίδες, και μετά βιδώνεις άνετα με το χέρι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ταράτσα που μπάζει νερά μετά τίς βροχές.Οι αρμοί τών πλακών,είναι τριαντάχρονοι καί γίνανε σκόνη,οπότε,ξεκίνησα χτές να τους αφαιρω και να τους γεμίζω με ακρυλικό στόκο πιστολιού.
Εκανα καλά;
Θα αντέξει ο στόκος αυτός;
Να δοκίμαζα με κάποιο άλλο υλικό,μιάς και μου τρώει και πολύ στόκο (ένα σωληνάρι/μέτρο περίπου)Για δεν στρωνεις ενα ασφαλτοπανο να ησυχασεις για χρονια?
-
Αυτο καντο αν ειναι μικρη η εκταση με το προβλημα.
Αν ειναι 2-3μ μην ασχοληθεις καν ριξε ασφαλτοπανο.
Απο κατω το ΝΤ-1 και απο πανω τσιμεντο με αμμο θαλασσης. Ριξε και ακρυλικο αν και ολα αυτα δεν προκειται να σου δωσουν τρελο αποτελεσμα (διαρκεια ζωης)
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ταράτσα που μπάζει νερά μετά τίς βροχές.
Οι αρμοί τών πλακών,είναι τριαντάχρονοι καί γίνανε σκόνη,οπότε,ξεκίνησα χτές να τους αφαιρω και να τους γεμίζω με ακρυλικό στόκο πιστολιού.
Εκανα καλά;
Να δοκίμαζα με κάποιο άλλο υλικό,μιάς και μου τρώει και πολύ στόκο (ένα σωληνάρι/μέτρο περίπου)Για δεν στρωνεις ενα ασφαλτοπανο να ησυχασεις για χρονια?
Ασφαλτόπανο μού έχουνε προτείνει οι περισσότεροι,αλλά φίλος εργολάβος....λέει δέν.
Εσύ έχεις βάλει ασφαλτόπανο;Πόσο καιρό το έχεις; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ταράτσα που μπάζει νερά μετά τίς βροχές.
Οι αρμοί τών πλακών,είναι τριαντάχρονοι καί γίνανε σκόνη,οπότε,ξεκίνησα χτές να τους αφαιρω και να τους γεμίζω με ακρυλικό στόκο πιστολιού.
Εκανα καλά;
Ασφαλτόπανο μού έχουνε προτείνει οι περισσότεροι,αλλά φίλος εργολάβος....λέει δέν.
Εσύ έχεις βάλει ασφαλτόπανο;Πόσο καιρό το έχεις;Εντυπωση μου κανει που σου ειπε οχι.
Λοιπον εβαλα στο εξοχικο μου πριν 7 χρονια μια στρωση, οχι εγω μαστορας το εκανε μια και ηταν περιπου 100 τετραγωνικα και ειχα αρκετη δουλεια.
Η υγρασια πηγε περιπατο κυριολεκτικα ουτε ιχνος, και δεν εχει αναγκη απο τιποτα ουτε κανει ριγματα με τυχον σεισμους.
Φετος που ανακατασκευασα πληρος το σπιτι εβαλα και δευτερη στρωση μιας και αλλαξα τα τουβλα στα κουτελα και ηθελα ουτος η αλλως μερεμετη με 1100 ε κοστος.
Που εβαλε ασφαλτοπανο παχος 10 χιλιοστα με ορυκτη ψιφιδα απο πανω και μου εδωσε γραπτη εγγυηση 15ετιας.
Το προτεινο αναπιφυλακτα εχει αριστα ποτελεσματα.
Επισης και στην πολυκατοικια ασφαλτοπανο εχουμε και υγρασια γιοκ. -
Ειδικά στην ταράτσα, μεγάλη σημασία, για την παρουσία ή μη υγρασίας, έχουν και οι ρήσεις ετσι?
-
Σε κάποια στιγμή θα χρειαστώ μία λύση μεγάλης κλίμακας (450 τ.μ. ταράτσα) καί από ότι βλέπω στό ασφαλτόπανο θα καταλήξω.
Θένκς ρε Γιώργο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειδικά στην ταράτσα, μεγάλη σημασία, για την παρουσία ή μη υγρασίας, έχουν και οι ρήσεις ετσι?Τί μπορώ να προσέξω σε αυτές;Μήπως έχουνε ρήγμα μέσα στή λεκάνη τους;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ειδικά στην ταράτσα, μεγάλη σημασία, για την παρουσία ή μη υγρασίας, έχουν και οι ρήσεις ετσι?
Τί μπορώ να προσέξω σε αυτές;Μήπως έχουνε ρήγμα μέσα στή λεκάνη τους;
Οχι μιλάω για τις γενικότερες κλίσεις της ταράτσας που θα επιτρέψουν την εύκολη και γρήγορη αποστράγγιση των νερών Αντρέα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τί μπορώ να προσέξω σε αυτές;Μήπως έχουνε ρήγμα μέσα στή λεκάνη τους;
Οχι μιλάω για τις γενικότερες κλίσεις της ταράτσας που θα επιτρέψουν την εύκολη και γρήγορη αποστράγγιση των νερών Αντρέα..
Αν η ταρατσα δεν εχει σωστες κλισεις και λυμναζει νερα δεν σε σωνει ουτε το ασφαλτοπανο.
Πρεπει να φωναξεις ενα πλακατζη να σου φτιαξει τις κλισεις και μετα να στρωθει με ασφαλτοπανο.
-
Και επειδή ο Αντρέας μιλάει για τις γωνίες στα σοβατεμπιά (αν κατάλαβα καλά) μια λάθος κλίση θα κρατάει το νερό εκει
-
HUNTER
Τι βάθος έχουν οι αρμοί;εδιτ
και τι πλάτος;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
HUNTER
Τι βάθος έχουν οι αρμοί;εδιτ
και τι πλάτος;
1.5x1.5 περίπου Ηλία.Οι κλίσεις είναι Ο.Κ. στήν ταράτσα παίδες.Πουθενά δέν κρατάει
-
Αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά, καλό καθάρισμα, primer και μαστίχα.
1 κιλό πρίμερ (ειδικό αστάρι δλδ) 5,25 € + ΦΠΑ, φτάνει και περισσεύει!
1 τεμάχιο μαστίχα, 600 cl, κάτω από 4 € + ΦΠΑ. Κάνε λογαριασμό.Καθάρισες για πολλά χρόνια κι αν αποφασίσεις για ασφαλτόπανο, πάει από πάνω δίχως πρόβλημα.
Για περισσότερα, τηλ.
-
Πόση μαστίχα θα χρειαστώ για κάθε ένα μέτρο αρμού Ηλία;Εχεις κάνει κανένα πρόχειρο υπολογισμο;Η μαστίχα,έχει κάποιο όνομα;Διαφορετικές ποιότητες μήπως;
-
Το σωληνάριο είναι 600 cl και η ρωγμή 1,5 Χ 1,5 cm, οπότε με ένα σωληνάριο περνάς πάνω από 2 μέτρα.
Μια που χρησιμοποιώ εγώ, είναι η Hyperseal 30A, αν θέλεις σου στέλνω με το ΚΤΕΛ κι αν δεν σου κάνουν μου τις επιστρέφεις. Όπως κατάλαβες, γεμίζω ρωγμές σε τοίχους και ταράτσες αυτές τις μέρες. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το σωληνάριο είναι 600 cl και η ρωγμή 1,5 Χ 1,5 cm, οπότε με ένα σωληνάριο περνάς πάνω από 2 μέτρα.
Μια που χρησιμοποιώ εγώ, είναι η Hyperseal 30A, αν θέλεις σου στέλνω με το ΚΤΕΛ κι αν δεν σου κάνουν μου τις επιστρέφεις. Όπως κατάλαβες, γεμίζω ρωγμές σε τοίχους και ταράτσες αυτές τις μέρες.Δέν θα τήν βρώ εδώ στήν Θεσσαλονίκη αυτήν τήν κόλλα;
-
Την γνωμη σας.
Για βάψιμο με Hamerite κάγκελων μήκους περίπου 10 μέτρων....η τιμή
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ