-
φυσικα, αλλα δεν νομιζω οτι το 5αρι υστερει πουθενα
Στο συντηρητικό design, στους χώρους, στα ακριβά σέρβις, στην μικρή εγγύηση (σχετικό αυτό), στο χάλια after sales service...κτλ κτλ. Είπαμε υπάρχουν και άλλα κριτίρια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο συντηρητικό design, στους χώρους, στα ακριβά σέρβις, στην μικρή εγγύηση (σχετικό αυτό), στο χάλια after sales service...κτλ κτλ. Είπαμε υπάρχουν και άλλα κριτίρια.
δεκτον!
θα δουμε στους επομενους μηνες...
παντως ειναι θετικο να υπαρχει ανταγωνισμος -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χώροι; μικρή εγγύηση;
τα ακριβά σέρβις έχουν αναλυθεί στο αντίστοιχο θέμα, όσο για το after sales, έχεις ιδία πείρα; ή μήπως όλα τα συνεργεία όλων των εταιρειών είναι ίδια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χώροι; μικρή εγγύηση;
τα ακριβά σέρβις έχουν αναλυθεί στο αντίστοιχο θέμα, όσο για το after sales, έχεις ιδία πείρα; ή μήπως όλα τα συνεργεία όλων των εταιρειών είναι ίδια;
Να πω ότι ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις;
- Ναι έχω ιδία εμπειρία.
- Γράφω σχετικό τώρα με την επέκταση. Αλλά και πάλι είναι 4 έναντι 5-6-7 άλλων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να πω ότι ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις;
- Ναι έχω ιδία εμπειρία.
- Γράφω σχετικό τώρα με την επέκταση. Αλλά και πάλι είναι 4 έναντι 5-6-7 άλλων.
κι άλλα έχουν 2 και 3 με τα 4 να είναι ΠΛΗΡΗ κι όχι ναι μεν ίσως θα δούμε κι αυτό δεν καλύπτεται.
Ε όταν γράφεις ότι δεν έχει χώρους, λογικό δεν είναι; όπως είδες δεν σχολίασα το συντηρητικό σχεδιασμό, αφού εκτός από υποκειμενικός, είναι γενικα συμβατικός.
-
Παιδιά ποιος ξέρει κάτι από τα παρακάτω;
- Τι μάρκα λάστιχα φοράει το gt; Ξέρετε αν είναι σκληρά, μαλακά ή κάτι άλλο;
- Επειδή δεν γνωρίζω το πορτ μπαγκαζ ανοίγει με κλειδί από έξω ή ανοίγει μόνο από μέσα;
- Τα φώτα μπροστά είναι πάντα ασημί ανεξαρτήτου χρώματος αυτοκινήτου ή είναι σαν του gti μαύρα;
Ευχαριστώ
-
§
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι άλλα έχουν 2 και 3 με τα 4 να είναι ΠΛΗΡΗ κι όχι ναι μεν ίσως θα δούμε κι αυτό δεν καλύπτεται.Mιας και αναφέρθηκες πάλι στο θέμα θυμήθηκα που απόρησα όταν είδα το παρακάτω:
Zeus στο HONDA CIVIC 1.8 VS GOLF GT[/url:31i31gfp]':31i31gfp]PS ενα στατιστικο ποσα αυτοκινητα ανα μαρκα κουβαλανε σε ετησια βαση οι οδικες βοηθειες συγκρινομενο με τον αριθμο αυτοκινητων που πουλαει τα τελευταια χρονια θα ηταν πολυ χρησιμο
Και αυτο το λεω μιας που αναφερθηκε σαν ατου η εγγυηση 4 χρονων (που τα μισα τα πληρωνεις...ασε που μετα τη διετια πρεπει να φτασεις μεχρι δικαστηριο για να αποδειξεις οτι επρεπε να καλυφθει η ζημια απο την εγγυηση και οχι την τσεπη σου) του golf εναντι των 3+4 (που δεν πληρωνεις τιποτε) της Honda και με συνοπτικες διαδικασιες σου αλλαζουν οτι χρειαζεται να αλλαχτει.Είπα να το ξανασυζητήσουμε ή να ανοίξουμε ένα αποκλειστικό νήμα για οριστική απάντηση στο θέμα αυτό αλλά μετά το άφησα...
§
-
Υπάρχει θέμα με εγγυήσεις ήδη
λάστιχα: ότι τύχει
πορτ μπαγκάζ με το που ανοίγουν οι πόρτες και υπάρχει και τρίτο κουμπί στο κλειδί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο συντηρητικό design...................................
Αυτό το επαναλαμβανόμενο περί συντηρητικού σχεδιασμού του Golf (που ενδεχομένως να ισχυε εν μέρει για τις προηγούμενες εκδόσεις του) πως τεκμηριώνεται και για το Golf 5 ?
Δηλάδη ένα αυτοκίνητο για να χαρακτηρισθεί σχεδιαστικά σύγχρονο πρέπει να μοιάζει με διαστημικό όχημα ή να έχει 'καθρεφτάκια' και 'χάντρες' παντού?
Χάσαμε την αισθητική του μέτρου και της μινιμαλιστικής χρήσης διακοσμητικών λεπτομερειών? -
Ο χρήστης konv έγραψε:
Παιδιά ποιος ξέρει κάτι από τα παρακάτω;- Τι μάρκα λάστιχα φοράει το gt; Ξέρετε αν είναι σκληρά, μαλακά ή κάτι άλλο;
Bridgestone Potenza, μάλλον σκληρά είναι, πολύ ανθεκτικά στις λακούβες, κάνουν αρκετό θόρυβο.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Παιδιά ποιος ξέρει κάτι από τα παρακάτω;
- Τι μάρκα λάστιχα φοράει το gt; Ξέρετε αν είναι σκληρά, μαλακά ή κάτι άλλο;
Bridgestone Potenza, μάλλον σκληρά είναι, πολύ ανθεκτικά στις λακούβες, κάνουν αρκετό θόρυβο.
Πέτυχες GT με Potenza?
Continental από δική μου εμπειρία με 2 GT. -
Ναι, ημουν τυχερός, μου φαίνεται οτι θεωρείται απο τα καλύτερα λάστιχα. Είναι και αρκετά ακριβά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-design υποκειμενικό (για εμένα π.χ. είναι πιο όμορφο από τα C4/Megane)
-χώρους έχει και μάλιστα πολύ καλούς
-4 χρόνια πλήρη εγγύηση και όχι +2, +3 κτλ...
-χάλια after sales?
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Ναι, ημουν τυχερός, μου φαίνεται οτι θεωρείται απο τα καλύτερα λάστιχα. Είναι και αρκετά ακριβά.πολύ καλύτερα τα Continental ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
-design υποκειμενικό (για εμένα π.χ. είναι πιο όμορφο από τα C4/Megane)
υποκειμενικό δεν λέω...αλλά όλως τυχαίως ανέφερες αυτά τα μοντέλα για να μου την πεις που έχω C4? Νice try!
-χάλια after sales?
όχι βρε ...μια χαρά είναι! Δεν μπορείς να πεις και κάτι άλλο...υπάρχουν 'λόγοι'...
ενημερωτικά στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον υπάρχουν ~10 VW.
το 95% δεν θα ξαναπάρει VW για αυτόν τον λόγο. -
Τι ακριβώς εννοεί ο καθένας με το 'χάλια after sales', μπορεί να διευκρινίζει?
Γιατί παραδείγματα του στύλ ' δεν θα ξαναπάρω την ίδια μάρκα που έχω, γιατί έχει ακριβο...κακό...μακρύα...δεν μου γουστάρουν τα μούτρα του τεχνίτη -'service' ' υπάρχουν γενικότερα.. -
elteo
Yπαρχουν καλα και κακα συνεργεια σε ολες τις φιρμες. Ακομη και αν δεν μπορεσεις να βρεις καποιο καλο, σιγουρα θα υπαρχει καποιο ανεξαρτητο που θα κανει καλη δουλεια & ταυτοχρονα πιο φθηνο.
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Τι ακριβώς εννοεί ο καθένας με το 'χάλια after sales', μπορεί να διευκρινίζει?
Γιατί παραδείγματα του στύλ ' δεν θα ξαναπάρω την ίδια μάρκα που έχω, γιατί έχει ακριβο...κακό...μακρύα...δεν μου γουστάρουν τα μούτρα του τεχνίτη -'service' ' υπάρχουν γενικότερα..απλά σύγκρινε Τoyota με VW.
Α και δεν είπα ότι μόνο αυτή έχει κακό after sales αλλά όταν ο υποψήφιος αγοραστής θα βρεθεί στο δίλλημα Toyota ή VW και έχει μέσα στα κριτίριά του και αυτό θα παίξει τότε τον ρόλο του, πώς να το κάνουμε δηλ. (από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα...και όπως πάντα αλλού πάει)
Spiros
δεν αντιλέγω αλλά μην ωραιοποιούμε τα πάντα επειδή είμαστε κάτοχοι/φαν/δουλεύουμε σε μία μάρκα. Πρώτος εγώ κατηγορώ τα κακά του C4 που κατέχω. Πρώτος εγώ καυτηριάζω μερικά αρνητικά του 159 που επίσης κατέχω. Δεν μου αρέσουν όμως οι παρωπίδες. Γερμανική ποιότητα, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πλέον έχουν όλοι.- (αν κ πολλοί δεν θα ήθελαν να έχουν...έχοντας παράδειγμα την VW )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Spiros
δεν αντιλέγω αλλά μην ωραιοποιούμε τα πάντα επειδή είμαστε κάτοχοι/φαν/δουλεύουμε σε μία μάρκα. Πρώτος εγώ κατηγορώ τα κακά του C4 που κατέχω. Πρώτος εγώ καυτηριάζω μερικά αρνητικά του 159 που επίσης κατέχω. Δεν μου αρέσουν όμως οι παρωπίδες. Γερμανική ποιότητα, αξιοπιστία και εξυπηρέτηση πλέον έχουν όλοι.- (αν κ πολλοί δεν θα ήθελαν να έχουν...έχοντας παράδειγμα την VW )
δεν ωραιοποιω κατι και φυσικα δεν ειμαι κατοχος/φαν/δουλευω στη μαρκα που αναφερεις! Το πιο πιθανο δε, ειναι να μην αποκτησω ποτε μοντελο αυτης της φιρμας!
Φυσικα και εχουν ακουστει πολλα για την VW και το κοστος/επιπεδο του after sales της. Ολα ομως ειναι σχετικα, και το λεω αυτο γιατι για να μπορεις να κρινεις θα πρεπει να εχεις εικονα και απο το service/after sales και αλλων εταιριων.
Αλλος πχ μπορει να εχει παραπονα για τις τιμες. Δεκτο, δε θα πρεπει να μαθει και τι τιμες παιζουν και στις αλλες εταιριες πριν αρχισει το 'θαψιμο'?Το να πω εγω οτι δεν ξαναπαιρνω Σεατ λογω after sales ειναι κουτο εαν δεν εξετασω το after sales και αλλων εταιριων...
Μιας και μιλας για Τογιοτα κοιτα εδω: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 490#644490
θα μου πεις, μεμονωμενο περιστατικο. Δεν θα διαφωνησω μεν, αλλα σκεψου τι αποψη θα εχει ο συγκεκριμενος πελατης για την φιρμα αυτη! Αδικει ή οχι το συγκεκριμενο συνεργειο το πολυ καλο after sales της Τογιοτα?
-
spiros
πρώτον, δεν αναφέρθηκα σε σένα στο θέμα κάτοχος/φαν/δουλεύω.
δεύτερον, το γνωρίζουν αυτοί οι 10 που ανέφερα...μερικοί είδαν επίπεδο υπηρεσιών και κόστος στην Τοyota όταν πήγα αρκετές φορές το Yaris TS της αδερφής μου και ήρθαν για βολτίτσα.
τρίτον, άπειρες φορές έχω δείξει την συμπάθειά μου σε αρκετά μοντέλα εδώ μέσα της ΦάουΒε...όπως το TSi. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω κάποια πράγματα που στην πιάτσα θεωρούνται αυτονόητα...όπως τα ακριβά σέρβις και η κακή εξυπηρέτηση. Μην με κάνετε να ψάξω posts κατόχων. Επίσης όταν αναφέρομαι σε αυτά εννοώ την πλειοψηφία, εάν σε κάποιο δουλεύουν όλα ρολόι δεν μπορώ από αυτό και μόνο να εξάγω ασφαλές συμπέρασμα.
τέταρτον και τελευταίον, δεν είπα ποτέ ότι όλοι οι άλλοι είναι τέλειοι. Αλλά σίγουρα υπάρχουν φίρμες όπως η Toyota, η Fiat κτλ που δείχνουν τον δρόμο.
τέρμα το οφτόπικ από εμένα. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)