-
ότι πεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ότι πεις...Ασε ρε Σάββα...τσούζει...τσούζει σου λέω και τώρα με τη ζέστη οι Βάζελοι πειράζονται...
-
Αυτες οι απαντησεις μ'αρεσουν.Με επιχειρηματα.
-
δε χρειαζονται επιχειρηματα. τα επιχειρηματα φανηκαν στο γηπεδο στο πρωταθλημα... μεσα-εξω
παραλιγο και στο κυπελλο, δυστυχως ομως πεσατε πανω στον εργοτελη -
Τι θέλεις να σου πούμε ρε silver turbo;;; Εσύ τι επιχειρήματα έχεις δηλαδή;;;Το τί έγραψε το Derby για τον Φεργκιουσον και τί είπε;;;
Έχουμε ξαναπεί...μην ανοίγεις πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις... -
Και μονο οτι λενε τα δικα τους 4 εναντι ενος δειχνει ποιος ανοιξε πολεμο.Anyway.Εγω οτι εγραψα το εγραψα διαβαζοντας τα προηγουμενα post που ελεγε περι Ευρωπης,5αρες ποιος ειναι καλυτερος κτλ.Ανεφερα εγω τιποτα αλλο εκτος απο c.l?Μην βαζεται λογια σε καποιον που δεν τα ειπε.Ειπα την γνωμη μου,αν σας πειραξε δικο σας προβλημα.Αλλα το να διαβαζω οτι ο οσφπ μαμαει και δερνει στην Ευρωπη,ξεπερναει και τους μυθους του Αισωπου.
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Μην βαζεται λογια σε καποιον που δεν τα ειπε.Αλλα το να **διαβαζω οτι ο οσφπ μαμαει και δερνει στην Ευρωπη,**ξεπερναει και τους μυθους του Αισωπου.
Αυτά τα δυο δεν συμβαδίζουν φίλε ασημένιε τουρμπο...Δεν θυμάμαι να είπε κανείς για τον ΟΣΦΠ ότι μαμάει και δέρνει στην Ευρώπη..
-
Και μονο οτι λενε τα δικα τους 4 εναντι ενος δειχνει ποιος ανοιξε πολεμο.Anyway.Εγω οτι εγραψα το εγραψα διαβαζοντας τα προηγουμενα post που ελεγε περι Ευρωπης,5αρες ποιος ειναι καλυτερος κτλ.Ανεφερα εγω τιποτα αλλο εκτος απο c.l?Μην βαζεται λογια σε καποιον που δεν τα ειπε.Ειπα την γνωμη μου,αν σας πειραξε δικο σας προβλημα.Αλλα το να διαβαζω οτι ο οσφπ μαμαει και δερνει στην Ευρωπη,ξεπερναει και τους μυθους του Αισωπου.α καλά ...βγάλε τα αντιολυμπιακά γυαλιά...καλοκαίρι έχουμε φόρα του ηλίου.
Τρομερά επιχειρήματα...μου θες και αντίλογο με επιχειρήματα.
-
Συγκρινεται το ενα με το αλλο?Ο προεδρος της Χερενφεν τον χαλασε πολυ που δεν πηρε τα λεφτα που ζητουσε και το εκανε για να ακουστει.Ο σερ Αλεξ τι συμφερον ειχε?Σε λιγο θα μας πεις οτι ο οσφπκτλ πηγαινει στην Ευρωπη και κανει περυφανη την Ελλαδα καθε χρονο και τον βλεπουν οι αλλες ομαδες και λενε'γαμωτο μ'αυτους κληρωθηκαμε' και μαζευει τους βαθμους γι'αυτο η Ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες στο c.l. και 4 στο uefa.Δεν το ειπε επειδη δεν πηρε τα λεφτα που ζητουσε. Αν του εκανε προταση η Μπαρτσελονα και παλι δεν επαιρνε τα λεφτα που ζητουσε θα ελεγε οτι η Μπαρτσελονα ειναι μικρη επαρχιακη ομαδα? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ο καθε Γκοντζος και ο καθε Σακελαροπουλος σας πουλανε το παραμυθακι του Ευρωπαναθα. Χαρακτηριστικες ατακες ''συναντησα ενα Ολλανδο τουριστα και μου ειπε οτι ξερει τον Παο μονο'' ή ''ειμαι φοιτητης στην Αγγλια και οι Αγγλοι ξερουν τον Παο και τον φοβουνται''.
Κατι τετοιες μπαρουφες ακουω στο ραδιοφωνο και πεθαινω στα γελιαΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΡΤΕΡ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ.
Το 0-5-23 ή το 7-0 ειναι τα παραμυθακια που σας πουλανε. Αντι να τους παρετε στο κυνηγι παραμυθιαζεστε. Εχει ο Ολυμπιακος 0-5-23 και ο Παο 3-6-25. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ 3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ. Εχετε φαει του κοσμου τις 5αρες και μιλατε. Α ναι πηγατε στο Γουεμπλει το 71 και στους 4 το 1996 αποκλειοντας την Λεγκυα. Αυτα ξεχαστε τα. Λεγκυες δεν υπαρχουν πια.
Οταν θα κληρωνεστε με καλες ομαδες θα τρωτε 5αρες -
για 1η φορά θα συμφωνήσω με τον red army!
-
Απο τα γραφομενα της προηγουμενης σελιδας αυτο το συμπερασμα εβγαλα.Δικαιωμα μου δεν ειναι?
Δηλαδη κραζομαι τους υπολοιπους(ΑΕΚ-ΠΑΟ) και δεν βλεπουμαι τα χαλια μας που ειναι χειροτερα απο τον αλλων 2.
Και μια και θελεις επιχειρηματα και διαλογο ετσι για αρχη σε παρακαλω πολυ πες μου τι εχει προσφερει η ομαδα σου τοσα χρονια που αγωνιζεται στο c.l.Προσωπικα εκτος απο μια χρονια που αποκλειστηκε απο την Γιουβε δεν θυμαμαι τιποτα αλλο εκτος απο σφαλιαρες,καναπεδες.Οχι οτι ο ΠΑΟ καθε χρονο μαμαει αλλα οτι εχει μαζεψει τους περισσοτερους βαθμους για την Ελλαδα τα λεει ολα.Δεν θα κατσω να γραψω ποσες φορες πηγε στους 4,16 κτλ.Και οτι μια χρονια παιζανε 3 ομαδες στο c.l στον ΠΑΟ το χρωστανε.Δηλαδη τωρα που κινδυνευει η Ελλαδα να βγαζει μια ομαδα θα ειναι καλυτερα?
Για να μην θυμηθω το καταπληκτικο που ειπε ο Σωκρατης οτι θελει να παρει το c.l.
Δεν ειναι μονο η Λεγκια,ειχα και αλλες χρονιες.Μπαρτσελονα στο καμπ νου,πορτο απο το UEFA κτλ.
Δεν διαφωνω οτι παντα θα ημαστε στο c.l. o ευκολος στοχος αλλα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ οσφπ-παο.Αν αυτο βολευει......... -
Απο τα γραφομενα της προηγουμενης σελιδας αυτο το συμπερασμα εβγαλα.Δικαιωμα μου δεν ειναι?
Δηλαδη κραζομαι τους υπολοιπους(ΑΕΚ-ΠΑΟ) και δεν βλεπουμαι τα χαλια μας που ειναι χειροτερα απο τον αλλων 2.
Και μια και θελεις επιχειρηματα και διαλογο ετσι για αρχη σε παρακαλω πολυ πες μου τι εχει προσφερει η ομαδα σου τοσα χρονια που αγωνιζεται στο c.l.Προσωπικα εκτος απο μια χρονια που αποκλειστηκε απο την Γιουβε δεν θυμαμαι τιποτα αλλο εκτος απο σφαλιαρες,καναπεδες.Οχι οτι ο ΠΑΟ καθε χρονο μαμαει αλλα οτι εχει μαζεψει τους περισσοτερους βαθμους για την Ελλαδα τα λεει ολα.Δεν θα κατσω να γραψω ποσες φορες πηγε στους 4,16 κτλ.Και οτι μια χρονια παιζανε 3 ομαδες στο c.l στον ΠΑΟ το χρωστανε.Δηλαδη τωρα που κινδυνευει η Ελλαδα να βγαζει μια ομαδα θα ειναι καλυτερα?
Για να μην θυμηθω το καταπληκτικο που ειπε ο Σωκρατης οτι θελει να παρει το c.l.
Αν παλι ολα τα παραπανω δεν σε βρισκουν συμφωνω........θα το δεχτω.βασικα εγω αδιαφορω για τους βαθμους που μαζευει ο Ολυμπιακος και η καθε ομαδα για την Ελλαδα...
εμεις ετσι κ αλλιως πρωταθλητες θα'μαστε και θα πηγαινουμε στο champions league
αφηνουμε εσας τους τριτοδευτερους να σας νοιαζει τι βαθμους μαζευουν οι ελληνικες ομαδες στην ευρωπη
Επισης, κανεις δεν ειπε οτι ο ολυμπιακος κανει κατι της προκοπης στην Ευρωπη. Καμια ομαδα ελληνικη στην παρουσα χρονικη στιγμη δε μπορει να κανει κατι στην ευρωπη. -
Δεν ειναι μονο η Λεγκια,ειχα και αλλες χρονιες.Μπαρτσελονα στο καμπ νου,πορτο απο το UEFA κτλ.
Δεν διαφωνω οτι παντα θα ημαστε στο c.l. o ευκολος στοχος αλλα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ οσφπ-παο.Αν αυτο βολευει.........Οι διαφορες ειναι μικρες. Μια καλη πορεια να κανει ο Ολυμπιακος (να φτασει στους 8 ) τον περασε τον Παο. Αν τελικα πειστει ο Τουρε και μεινει τοτε προβλεπω μαζικες μεταναστευσεις στην Κινα.
ΜΕ ΤΟΥΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για 1η φορά θα συμφωνήσω με τον red army!Να το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς.
-
-
Αλλαξανε κ τις μπαλες λεει για να βλεπουμε περισσοτερο θεαμα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αλλαξανε κ τις μπαλες λεει για να βλεπουμε περισσοτερο θεαμα....Είναι πιο οβάλ και θα πέρνουν περισσότερα φάλτσα ....
-
Τυχεροι οσοι καθονται πισω απο τα τερματα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τυχεροι οσοι καθονται πισω απο τα τερματα -
Το πρωτάθλημα ξεκινάει και δεν αποκλείεται να δούμε τους...Scorpions να ζητοκραυγάζουν Ρίμπο Ρίμπο, απο τη θύρα 7.
Μετά το Μαραντόνα ήρθε η ώρα και για το 'θρυλικό' συγκροτήματα να γίνει μέλος του Ολυμπιακού.
Ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιάννης Μώραλης παρέδωσαν τη Τετάρτη τις κάρτες μέλους στα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος.
Πριν τη συναυλία έγινε ειδική τελετή στην οποία ο ιδρυτής του συγκροτήματος Κλάους Μάινε είπε χαρακτηριστικά ότι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό από την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ και «από τη ροκ ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι οπαδοί του».
Θεωρούν πως με τις συναυλίες τους (πέρυσι και φέτος) ήρθαν πιο κοντά στην ομάδα. «Ο Ολυμπιακός εκτιμώντας, πως με τις δύο συναυλίες σας κάνατε το ποδοσφαιρικό Καραϊσκάκη και ροκ Καραϊσκάκη με ιδιαίτερη χαρά σας εντάσσει στη μεγάλη οικογένεια των μελών του Ολυμπιακού» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης.
Ο Κλάους Μάινε δήλωσε πως «είναι τιμή μας, που και εμείς είμαστε μέλη του Ολυμπιακού όπως ο κόσμος του».
Ετσι ετσι. ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ. Μονο ο Traveller ,o GTI kai o Kid μενουν. 60 ευρω ειναι ρε παιδια μονο.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]