-
Ντροπη σου pasxos. Η Αεκαρα σκιζει οποτε παιζει στο c.l. Μπορει σε 18 αγωνες να μην εχει παρει νικη αλλα πηρε 2 ισοπαλιες απο την Ρεαλ
Τους Παναθηναικους μου θυμιζουν οι Αεκτζηδες. Νομιζουν οτι επειδη πηραν 2 ισοπαλιες απο την Ρεαλ εγιναν φοβητρο σε ολη την Ευρωπη. Οι Παναθηναικοι βεβαια ειναι ακομα χειροτεροι. Πιστευουν οτι οι Ευρωπαιοι φοβουνται τον Παο επειδη πηγε με την Χουντα τελικο το 1971. Ας ανοιξετε τα ματια σας. Οποια ομαδα κληρωνεται ειτε με τον Παο και την Αεκ πανηγυριζει. Να σας θυμισω τις δηλωσεις του προεδρου της Βερντερ η της Χερενφεν? -
Ομολογώ ότι μου είχε λείψει αυτό το παιδί.
-
Ενα βιντεακι που πρεπει να δουν ολοι οι φιλαθλοι.
ΤΙΤΛΟΣ. ''ΠΑΟ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ΄'http://www.youtube.com/watch?v=0Vcykh3L ... olympiakos
-
Παρτε και το we are the winners of eurovision http://www.youtube.com/watch?v=woThzHFG ... olympiakos
Και τελος το καλυτερο βιντεακι μακραν http://www.youtube.com/watch?v=ulwE5Dfa ... olympiakos
-
-
H μουσική επένδυση του τελευταίου είναι όλα τα λ7...
-
Olympiakos, the Whore of Europe!
(ο τίτλος δεν ειναι δικος μου ε)
-
Από πολλές κάμερες για να τσούζει...
Μα τι υπερομάδα αυτή η ΑΕΚ...οι παιχταράδες της έχουν πάντα στόχο..και μετά μας λένε για cl...
-
-
CARυοθραύστης αυτό ειναι φοινίκι. Η τουλουμπα ειναι το αλλο, το κοτλέ.
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Olympiakos, the Whore of Europe!(ο τίτλος δεν ειναι δικος μου ε)
μόλις το έδειξα σε ενα γαυράκο και το σχόλιο του ήταν το εξης:
'παντως δειχνουν να χαιρονται οι juventινοι. Αυτο δείχνει την αξία της αντιπαλης ομαδας. Λες και παιζανε με τη Ρεαλ έκαναν'
(το παραληρημα είναι αληθινότατο, αν και γελούσε οποτε μπορει να εκανε και λιγο χάζι)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μαλιστα εφτιαξα το βραδυ σου αγαπητε pasxos εεε ?Ε ας σου χαλασω την ημερα τωρα
Να μου χαλάσεις τη μέρα;;...Μπα..δε γίνεται αγαπητέ Bagus..! Σιγά τα ωα που μου δειξες... Και τι να γίνει δηλαδή που χάνω συνέχεια εκτός...τουλάχιστον παίζω όση μπάλα μπορώ...δηλαδή...συμμετέχω.....Πάααααρεεεεε λοιπόν κι εσύ συμμετοχές στα αδούλευτα ακόμη ποδαράκια σου και μετά (τα πολλά ******* (δεν μπορώ να πω τη λέξη..) εντός-εκτός και επί τα αυτά...) έλα και μίλα μου..
Αυτό είναι το πρόβλημά σας...ασχολείστε με την καμπούρα του άλλου και δε κοιτάτε τα τριτοκοσμικά χάλια της ομάδας σας..τουλάχιστον τα χάλια του ΟΣΦΠ είναι δευτεροκοσμικά... -
Σούπερ λίγκα, σούπερ μπόχα
-
Βρε βρε τα παιδια πως βγαζουν γλωσιτσα!!!!!!!!
Φιλτατε και παλυαγαπημενε bagus δεν γνωριζεις οτι ειδικα οι Αεκτζηδες δεν εχουν το δικαιωμα καν να ομιλουν?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΝΙΚΕΣ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΣΕ 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ(2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΟΜΙΛΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ?
Ο Ολυμπιακος δεν εχει νικη εκτος εδρας αλλα εντος μαμαει και δερνει. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΦΤΩ ΛΙΓΟ.
ΧΜ......Α ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ.........................................................................
Παμε τωρα και στις 5αρες. 2 5αρες ο Ολυμπιακος και μια 7αρα.
UNITED-PAO 5-0, VERDER-PAO 5-1, BARCA-PAO 5-0.
Α ναι καλα καταλαβατε. Ο ευρωπαναθας εχει 3 5αρες και εχει δεχτει τα περισσοτερο γκολ στο c.l -
Πως το ειχε πει εκεινος ο προπονητης της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ?
'Πρεπει να ημαστε σοβαροι στο C.L.Ειτε παιζουμε με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο!' -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Πως το ειχε πει εκεινος ο προπονητης της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ?
'Πρεπει να ημαστε σοβαροι στο C.L.Ειτε παιζουμε με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο!'Κατι τετοιο ειπε.
Ξεχνας ομως οτι ο προεδρος της Χρενφεν ειπε : Ποιος ειναι ο Παο που με 300.000 ευρο θελει να παρει ενα καλο μας παικτη? Μια μικρη επαρχιακη ομαδα ειναι -
Συγκρινεται το ενα με το αλλο?Ο προεδρος της Χερενφεν τον χαλασε πολυ που δεν πηρε τα λεφτα που ζητουσε και το εκανε για να ακουστει.Ο σερ Αλεξ τι συμφερον ειχε?Σε λιγο θα μας πεις οτι ο οσφπκτλ πηγαινει στην Ευρωπη και κανει περυφανη την Ελλαδα καθε χρονο και τον βλεπουν οι αλλες ομαδες και λενε'γαμωτο μ'αυτους κληρωθηκαμε' και μαζευει τους βαθμους γι'αυτο η Ελλαδα εβγαλε 3 ομαδες στο c.l. και 4 στο uefa.
-
Καλό είναι και το UEFA για σας φέτος. Μην κράζετε...δεν σας ακούει κανένας πλέον.
-
Φιλε μου δεν χρειαζεται να σας κραξουμε εμεις.Μια χαρα τα καταφερνετε και μονοι σας.Τις παραστασεις του θεατρο σκιων'ευρωπαικοι αγωνες οσφπ 2006-07' θα βλεπω και θα χαλαρωνω..........................στο γελιο!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]