-
CARυοθραύστης
Το να μην σ'αρεσει καποιος οδηγος ειναι λογικο. Η απόλυτη απαξιωση του ειναι το παραλογο.. Σιγουρα καποιοι ειχαν δει κατι στον Μοντυ.. Εσυ βεβαια προφανως θα ξερεις καλυτερα..
Παντως γενικευσεις του στιλ 'δεν θα λειψει σε κανεναν' ειναι υπερβολικες για τον Μοντυ και ειναι **ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ** αδικες..
-
ΟΚ σορρυ.
δε θα λείψει στο 99%.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΟΚ σορρυ.δε θα λείψει στο 99%.
Πανεξυπνο!! Δεν μπορουμε να συνελθουμε απο τα γελια
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΟΚ σορρυ.
δε θα λείψει στο 99%.
Πανεξυπνο!! Δεν μπορουμε να συνελθουμε απο τα γελια
-
don't cry for me colombiaaaaaa
-
αει τραβα διαβασε καναν εγκυρο δημοσιογραφο και σαιτ να δεις αν θα λειψει.
βεβαια οταν καποιος εχει κανει 439 ποστ σε 20 μερες μαλλον δε σκεφτεται και πολυ τι γραφει.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Η δηλωση αυτη εγινε το 2004.Απο τοτε εχει παρει ενα τιτλο και ο Raikkonen τον κερδισε την επομενη χρονια.
σίγουρα..... όχι για τον απλούστατο λόγο ότι τότε είχα πάει στρατό και είδα λίγα πράγματα. Ήταν μετά την εποχή που έφευγε ο Χάκινεν και υπήρχε ερωτηματικό και για τον ΜΣ λόγω της 2 σε σειρά κατάκτησης τίτλου και 4ης συνολικά.
ωστε λιγα πραγματα ειδες το 2004....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε θυμάσαι? Πάντα με την άδεια του Καλαϊτζή
-
αυτοί που βρίσκονται στο 1% κατι τετοιες αντιλήψεις θα έχουν:
Ο χρήστης patro έγραψε:
αει τραβα διαβασε καναν εγκυρο δημοσιογραφο και σαιτ να δεις αν θα λειψει.βεβαια οταν καποιος εχει κανει 439 ποστ σε 20 μερες μαλλον δε σκεφτεται και πολυ τι γραφει.
-τραβα (ετσι μιλαει και ο Μοντυς παντως)
-τρως αμασητα ό,τι λένε οι 'εγκυροι' δημοσιογραφοι
-βγαζεις και συμπεράσματα πανεύκολαμε τα χεράκια σου εβγαλες τα ματακια σου. Αλλά από εναν που εχει ως username το patro δε θα περίμενα να σκεφτεται και πολυ τι γραφει.
-
-
patro αυτός εδω εισαι??
-
Βρε CARυοθραύστης μου γιατί μου φαίνεται ότι ξέρεις πολλά για το χρονικό διάστημα που είσαι στο φόρουμ..;;
Μήπως κρατάς συχνά χρονόμετρο;;;;;
-
Σέβομαι και εκτιμώ τον Μοντόγια για ό,τι είναι: Γρήγορος, ευθύς, θεαματικός και θαρραλέος. Αλλά φέτος δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου ή δεν με ενθουσίασε, αν εξαιρέσω την δεύτερη θέση στο Μονακό, που και αυτή προήλθε μεταξύ άλλων από απρόοπτες εγκαταλείψεις άλλων... Σκληρή και απότομη έξοδος ίσως - αλλά έτσι έχουν τα πράγματα... Η ζωή (στην F1) συνεχίζεται
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αει τραβα διαβασε καναν εγκυρο δημοσιογραφο και σαιτ να δεις αν θα λειψει.βεβαια οταν καποιος εχει κανει 439 ποστ σε 20 μερες μαλλον δε σκεφτεται και πολυ τι γραφει.
Πάω, πάω....το θέμα είναι πώς θα το κάνω...μου τέλειωσε το λίπος φώκιας και δεν έχω ρεύμα ( είναι αλήθεια και αυτό ) οπότε πώς να διαβάσω....
Αύριο το πρωϊ
Υ.Γ Τον πάταγο τον είδα, τον ενθουσιασμό του τον γούσταρα στην αρχή αλλά ποτέ δεν ωρίμασε, και το κυριότερο η περσινή του χρονιά ήταν πραγματική τραγική για μένα ένα κάθισμα άδειο για να αποδείξει και κανάς άλλος την αξία του, ο εν λόγω κύριος είχε πολλές μα πάρα πολλές ευκαιρίες να δείξει οτι είναι ΚΑΙ κορυφαίος πιλότος F1 ( δεν αμφισβητώ την υπόλοιπη καριέρα του ) αλλά δεν νομίζω να έπεισε κανέναν. Ώρα του καλή και αέρα στα πανιά του λοιπόν
Υ.Γ2 Πάω να διαβάσω, τρέχω βρήκα ένα κερί πάω να το ανάψω με καμιά τσακμακόπετρα -
pasxos
αφού μπάναραν την καρακάξα ριλόουδ το είδα.......... -
Γιατι δεν κανουμε μια διασπαση για το θεμα Μοντογια; Και τα 'διαφορα νεα' και το παρον θεμα εχουν γεμισει δημοσιευσεις για τον Μοντυ.
-
παντως καρυοθραυστη δε με ξερεις καλα και σιγουρα δεν εχεις διαβασει ολες τις αποψεις μου για το θεμα του μοντογια.το θεμα ειναι οτι αυτο
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΟΚ σορρυ.δε θα λείψει στο 99%.
και τα παρομοια ειναι λαθος και αυτο προκαλεσε αυτη την απαντηση.τες πα δε πρεπει να προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη.
αυτα που εγραψα ειναι προκλητικα το παραδεχομαι και δε μου ταιριαζουν αλλα μετα το ban ειπα να το κανω και γω μιας και περνα ατιμωρητο.
πηγαινε στο θεμα του μονακο να διαβασεις για το ban αν θες. ο **Go for pole ** ακομα να απαντησει.
τωρα για το 'αμασητα', τι να κανουμε δεν εχω δικες μου πηγεςmirageαυτο που παραθετεις δεν αναφεροταν σε εσενα,στο πρωτο υστερογραφο συμφωνω και εγω γραψει σχεδον τα ιδια προηγουμενως.αν και νομιζω οτι φετος ειναι ακομα χειροτερα και απο περισυ.γενικα δε πιστευω οτι περισυ απετυχε γιατι μολις αρχισε να ανεβαινει επρεπε να κανει στη παντα για τον κιμι.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δε θυμάσαι? Πάντα με την άδεια του Καλαϊτζή
ε ρε τι θυμηθηκες...
ετοιμασου γιατι οι βολιδες μας θα κανουν το 1-2 και θα πεσει κλαμα στο φορουμ....
υγ.ευτυχως που το 2004 δε μπορουσα να παρακολουθησω κανονικα...εκεινος ο σατο...
-
patro
σε πείραξε που ενώ δε σε ξέρω καλά σε 'εκρινα' (που στην πραγματικότητα δε σε έκρινα αλλά τελος παντων...), εσύ ομως μια χαρά με εκρινες χωρίς να με ξερεις.κι επειδή εχω πάγεια τακτική να μη χολοσκάω και να μαλώνω (οσο μπορώ λιγότερο) με πραγματα που ΔΕ θα αλλαξουν τη ζωή μου, παω πασο.
δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο να σου αλλαξω γνωμη ουτε εσένα ουτε κανέναν άλλον. Το ότι έκρινες με πείραξε.
Αντερστούντ?
-
*The good news is the weather forecast has improved further, and it's quite simple: an ambient temperature high of 31 degrees Celsius and warm sun for all three days of the meeting.
*
Επίσημο thread:GP Γαλλίας-Magny Cours