-
Εγώ θα συμμετέχω
-
Εγώ θα συμμετέχω
-
Επισης...
-
Κι εγω!
-
Μεσα...
-
θα πάμε σε group?
-
Οχι, θα μεινουμε σε ενα room. Το συζητησαμε την τελευταια φορα και ειπαμε 6 ατομα μεγιστο.
-
RACE SERVER UP!!
-
perimente me tha ertho sto warmup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
paidia gamisteto ayta ta koloproblimata ton 2 teleytaion agonon de taxame pote.
δε καταλαβαινω τι γινεται .σκατα
δε ξανατρεχουμε αμερικη αφου δε μας παει -
ela se perimenoume
-
Γιατι τις μαλακιες των αλλων να τις πληρωνω παντα εγω...?
-
Ελα πισω, re-load!
-
kolise? paides egw ti kanw de ti paleuw allo! ta leme aurio bye!
-
στα qualis ηταν ολοι εκπληκτικα γρηγοροι και παρολο το pb δε καταφερα να κερδισω καποια θεση,αλλα δεν ανυσηχουσα γιατι εχω τα launch control της renault.
λοιπον..... μολις πηγα στην εκκινηση περιμενα και φωτα δεν εβλεπα..ειδα να φευγετε και μετα απο λιγο ξεκινησα... ομως εγινα DQ αλλα αποφασισα να συνεχισω με ελπιδα να δικαιωθω στο ριπλεη.
ολοι ειχαν φοβερο ρυθμο , δε το περιμενα αφου στην ινδιαναπολη ημουν πολυ γρηγορος(ενω στο προηγουμενο στεγνο αγωνα που δεν τελειωσε σας εφτανα ανετα νομιζω). με πολυ προσπαθεια και μετα απο πολλους γυρους καταφερα να βρεθω μπροστα απο τον πινι. και προσπαθουσα να φτασω τον φανη ομως ηταν πολυ γρηγορος και οταν τον εφτανα ολο καποιο λαθος εκανα και ξανανοιγε τη διαφορα.τα λαθη γινονταν ολο και περισσοτερα και ο πινι αρχιζε να με φτανει....... λιγους γυρους πριν απο το τελος και ενω ο πινι μολις ειχε κολησει πισω μου, φευγω ευθεια στο γρηγορο σηκεην πριν τη φουρκετα...τελειωσαν τα πισω! φρενα. ειπα να συνεχισω και το ευχαριστηθηκα με κατεβασματα και αναποδα τιμονια μεχρι να τελειωσουν τα καυσιμα αφου λογω dq δεν ηξερα σε πιο γυρο ημουνα.
ΥΓ παιδια πρεπει να το κοιταξουμε ...... αυτα τα προβληματα νομιζω δε τα ειχαμε παλια. σε μενα ολα ηταν κανονικα μεχρι που ο σερβερ εκανε next session και πηγαιναμε αγωνα......εκει σα να αργουσε να ενημερωσει...αφου στην πρωτη προσπαθεια οταν πηγα race ειχατε ηδη εκκινησει.
-
-
Για μενα ο αγωνας ηταν μαλλον ο πιο δυσκολος και ανταγωνιστικος στην ιστορια, αφου δεν ημουν καθαρα ταχυτερος απο κανεναν. Μαλιστα με εξαιρεση το Vasilaki οι διαφορες μας ηταν ελαχιστα δεκατα το γυρο. Απο αυτη την αποψη η 5η θεση ηταν μαλλον απογοητευτικη και ο,τι χειροτερο. Χαρηκα λιγο που κερδισα τον Patrox στα ισια αλλα τελικα εμαθα οτι ηταν dq και ειχε και προβλημα στο τελος οποτε δωρο αδωρον...
Στον αγωνα το γυρολογιο ηταν μετριο και οχι κοντα στο pb 1.13 κυριως λογω της κ@λ@στροφης στο τελος του 1ου τομεα. Ολο εχανα απ'τους αλλους εκει, ανοιγομουν πολυ στην αριστερη και μετα δεν ειχα traction στη δεξια...
ΥΓ Απογοητευτηκα και με τα κοψιματα του fani. Ειδικα το πρωτο στο τελευταιο s του 4ου γυρου ηταν τελειως στην ψυχρα, ηταν αρκετα πισω απο τον iron και με τη φορα που πηρε τον περασε στην ευθεια. Μαλιστα απο το δικο μου cockpit ηταν χειροτερο αφου τον εβλεπα πισω μου και με προσπερασε ανετα χωρις μετα να κοψει για να ξαναπερασω οπως περιμενα. Εκανε και 1.12.8!!! Στον τελευταιο γυρο εκοψε ολα τα s, λεει οτι δεν ειχε φρενα, δεκτο αλλα βρε fani ελεος, fl 1.12.8 με προβλημα στα φρενα? Χωρις αυτα τα δευτερολεπτα μαλλον θα ημουν 4ος που θα ηταν ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Παντως μπραβο σε ολους για την αποδοση τους!
-
pini...oταν κατηγορεις καποιον,καλο θα ηταν να εχεις προσαψει και τα στοιχεια...
Κατ'αρχην ποιος σου ειπε οτι το 1.12.8 το εκανα στον τελευταιο γυρο που δεν ειχα φρενα,μην λεμε και οτι θελουμε,αυτος ο χρονος σε διαβεβαιω οτι ηταν απολυτα καθαρος και οταν το λεω εγω σιγουρα κατι ξερω απο'σενα...Σε λιγο θα μου πεις οτι το προβλημα με τα φρενα τα βρηκα και σαν προφαση.Δηλαδη τι ηθελες να κανω στον τελευταιο γυρο,να εγκαταλειψω για να παρεις 1 βαθμο παραπανω...αν λοιπον τον θελεις τοσο πολυ τον βαθμο στον χαριζω...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
pini...oταν κατηγορεις καποιον,καλο θα ηταν να εχεις προσαψει και τα στοιχεια...
Κατ'αρχην ποιος σου ειπε οτι το 1.12.8 το εκανα το εκανα στον τελευταιο γυρο που δεν ειχα φρενα,μην λεμε και οτι θελουμε,αυτος ο χρονος σε διαβεβαιω οτι ηταν απολυτα καθαρος και οταν το λεω εγω σιγουρα κατι ξερω απο'σενα...Ακυρο το περι 1.12.8 λαθος καταλαβα
Βασικα σπαστηκα με το πρωτο κοψιμο οπου ενω ειχαμε μαχη κερδισες εναμισυ δευτερο & 1-2 θεσεις στο νερο χωρις ν'αφησεις σχεδον καθολου...
-
Ρε pini θα με τρελλανεις...τι 1-2 θεσεις στο νερο κερδισα...
Στον προηγουμενο γυρο μου ειχαν πει απο τον ασυρματο οτι ημουν 4ος και υστερα μετα απο εκεινο το λαθος παλι 4ο με ειχαν,τι θεσεις κερδισα τοτε μου λες...?
Να φανταστεις απο εκεινο το λαθος πλησιασα κοντα στον iron και για να μην τον περασω κιολας διοτι δεν θα ηταν δικαιο,αφησα το ποδι απο το γκαζι...
F1C Round 9-2005rh-CANADA Δευτέρα 26/6/06