-
Χτές το μεσημέρι,και ενώ οδηγούσα μέσα στα στενάκια τού Ευόσμου,αντιλαμβάνομαι ένα Ματίζ να έρχεται από τήν αντίθετη κατέθυνση,το οποίο κατευθύνεται ακριβώς κατα πάνω μου.
Η κοπέλα που το οδηγούσε,είχε μπροστά στο κεφάλι τής το κινητό της,και....φωτογράφιζε τόν εαυτό της εν-κινήσει,με χαμογελαστές πόζες:rant:
Ευτυχώς που πήγαινε πολύ σιγά και που τήν αντιλήφθηκα πολύ νωρίς.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χτές το μεσημέρι,και ενώ οδηγούσα μέσα στα στενάκια τού Ευόσμου,αντιλαμβάνομαι ένα Ματίζ να έρχεται από τήν αντίθετη κατέθυνση,το οποίο κατευθύνεται ακριβώς κατα πάνω μου.Η κοπέλα που το οδηγούσε,είχε μπροστά στο κεφάλι τής το κινητό της,και....φωτογράφιζε τόν εαυτό της εν-κινήσει,με χαμογελαστές πόζες:rant:
Aν η κοπελίτσα ήταν καλο τότε καλά έκανες και το έβαλες εδώ. Αν όχι έπρεπε να πάει στο ζωα ζωα ζωα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Χτές το μεσημέρι,και ενώ οδηγούσα μέσα στα στενάκια τού Ευόσμου,αντιλαμβάνομαι ένα Ματίζ να έρχεται από τήν αντίθετη κατέθυνση,το οποίο κατευθύνεται ακριβώς κατα πάνω μου.
Η κοπέλα που το οδηγούσε,είχε μπροστά στο κεφάλι τής το κινητό της,και....φωτογράφιζε τόν εαυτό της εν-κινήσει,με χαμογελαστές πόζες:rant:
Aν η κοπελίτσα ήταν καλο τότε καλά έκανες και το έβαλες εδώ. Αν όχι έπρεπε να πάει στο ζωα ζωα ζωα
Ετσι κι'έτσι ήταν,για αυτό και προβληματίστικα που θα τό βάλω
(στήν ουσία δέν γουστάρω τόν τίτλο του άλλου θρέντ) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ετσι κι'έτσι ήταν,για αυτό και προβληματίστικα που θα τό βάλω
(στήν ουσία δέν γουστάρω τόν τίτλο του άλλου θρέντ)Να το κάνουμε
ζωάκια ζωάκια ζωάκια? -
HUNTER έγραψε:
Χτές το μεσημέρι,και ενώ οδηγούσα μέσα στα στενάκια τού Ευόσμου,αντιλαμβάνομαι ένα Ματίζ να έρχεται από τήν αντίθετη κατέθυνση,το οποίο κατευθύνεται ακριβώς κατα πάνω μου.Η κοπέλα που το οδηγούσε,είχε μπροστά στο κεφάλι τής το κινητό της,και....φωτογράφιζε τόν εαυτό της εν-κινήσει,με χαμογελαστές πόζες
Ευτυχώς που πήγαινε πολύ σιγά και που τήν αντιλήφθηκα πολύ νωρίς
Φίλε Hunter, μήπως το Matiz που αναφέρεις ήταν χρώματος Peach Orange? (κεραμιδί-χρυσαφί μεταλλικό):
http://www.chevrolet.gr/models/matiz_55 ... xcol_0.htm
και η ηλικία της οδηγού γύρω στα 30;
Αν ναι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γνωρίζω τη δεσποινίδα δεδομένης και της περιοχής που αναφέρεις...
-
για σένα την τράβαγε τη φωτογραφία?
Τυχερούλη
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Φίλε Hunter, μήπως το Matiz που αναφέρεις ήταν χρώματος Peach Orange? (κεραμιδί-χρυσαφί μεταλλικό):
http://www.chevrolet.gr/models/matiz_55 ... xcol_0.htm
και η ηλικία της οδηγού γύρω στα 30;
Αν ναι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γνωρίζω τη δεσποινίδα δεδομένης και της περιοχής που αναφέρεις...
Γύρω στα τριάντα,ξανθιά,αλλά έχω τήν εντύπωση ότι τό χρώμα ήταν περίπου χρυσαφί ή κάτι τέτοιο
-
coyote, αν, λέω ΑΝ, η τύπισσα ήταν αυτή που φαντάζομαι, πρόκειται για μεγάλο ψώνιο που έχει ψώρα με το να φωτογραφίζει κάθε τρεις κ λίγο τον εαυτό της, ανάλογα χτένισμα, μακιγιάζ, διάθεση κλπ... Και για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο στην εξιχνίαση του θύτη (της θύτριας μάλλον...), ιδού:
http://img221.imageshack.us/img221/1012/tempmms8hw.jpghttp://img137.imageshack.us/img137/1081 ... 0313mn.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/5559 ... 1106dm.jpg
-
HUNTER, τώρα είδα το post σου, έβαλα κ φωτό όπως βλέπεις...πιθανό να θυμίζουν αυτήν που είδες... Το χρώμα του matiz ωστόσο, ήταν αυτό που έγραψα πιο πάνω;
-
Μοιάζει πάρα πολύ η φάτσα της,αλλά έχω τήν εντύπωση ότι είχε κοντό μαλλί η χτεσινή (ίσως και μαζεμένο όμως)
-
ΟΟΥΥΠΣ, Hunter εννοούσες χρυσαφί το χρώμα του Matiz μάλλον...σωστά; Τώρα που ξαναδιάβασα το προηγούμενο post σου το πρόσεξα... Κοίτα να δεις...πιθανολογώ πως μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο...
-
Στις 2 από τις 3 φωτό που έβαλα έχει μαλλί μαζεμένο. Τις πρόσεξες;
-
Ακου τι θα σου προτείνω Λάζαρε,άμα τήν γνωρίζεις τήν κοπέλα κάντης ένα καλό ρε.
Πάρτης δώρο ένα κινητό χωρίς φωτογραφική ρε.
-
Είναι αυτή τελικά; ... ΟΚ, μάλλον ξεφύγαμε απ το Topic, αλλά πραγματικά του έδωσα προέκταση αυτού που έγραψες, για 2 λόγους: 1ο, μου φαίνεται τρομερή σύμπτωση αν όντως μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο (σκέψου απλά πως εγώ ζω Αθήνα..), και 2ο (αν πάντα είναι αυτή που λέω), αν καθόμουν κι έγραφα μια ιστορία ανάλογη μαυτές που έγραψε παλιότερα ο Random στο topic που άνοιξε (φαντάζομαι καταλαβαίνεις σε τι ιστορίες αναφέρομαι) θα ανεβάζαμε την αναγνωσιμότητα του Forum στα ύψη...(πλάκα κάνω Mods, OK?). Σοβαρά τώρα, η συγκεκριμένη υπήρξε πρωταγωνίστρια σε μια ανάλογη ιστορία που μου τυχε στη Θεσσαλονίκη σχετικά πρόσφατα...
-
Τί ανάλογη ιστορία δηλαδή;; Για γράψε..για γράψε..
-
pasxοs, έχε χάρη που δε θέλω να γίνω εμπόδιο στην καταξίωση του random ως ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς νουάρ του forum (Οι άλλοι 2 είναι ο skye κι ο madakos αν δε με απατά η μνήμη μου)[/b]...
-
Για την ιστορία Hunter, η συγκεκριμένη κατοικοεδρεύει στη Νέα Ευκαρπία αλλά ψαχνόταν για μετακόμιση προς Τούμπα μεριά...
-
Ο madakos όχι τόσο πολύ όσο οι άλλοι δυο πάντως..
Γράφτο στον Αντίλογο..Ενδιαφέρον έχει έτσι όπως μου ακούγεται...Αν βρώ πάντως κανένα ανάλογο ζώο με του Αντρέα,θα σε ρωτήσω αν την ξέρεις,να της τα πεις ένα χεράκι εκ μέρους μου..
Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Για την ιστορία Hunter, η συγκεκριμένη κατοικοεδρεύει στη Νέα Ευκαρπία αλλά ψαχνόταν για μετακόμιση προς Τούμπα μεριά...Σωστοοοοος!!!!
να ξέρουμε ποιές περιοχές να αποφεύγουμε έ;
-
Κάπως έτσι, HUNTER
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!