-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
lukeduke
εσύ καλά κάνεις. Είμαστε 3 -4 εδώ Γερμανόφιλοι . Καλό θα είναι να βρούμε και τους υπόλοιπους 10-15 από την υπόλοιπη Ελλάδα να 'ανοίξουμε' fan clubΓερμανόφιλος δεν θα έλεγα ιδιαίτερα. Περισσότερο γουστάρω τους 'άσπονδους' γείτονες Ολλανδούς και την ταχύτητα τους.
Αλλά δεν με χαλάει να υπάρχει και ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου πιο άτεχνο σαν το γερμανικό ή το κλασικό εγγλέζικο για ποικιλία. Δεν είναι ανάγκη να παίζουν όλοι με την μπάλα κάτω σαν τους βραζιλιάνους. Όπως ταιριάζει στον καθένα να παίζει, διαβάστε και τι γράφει ο manosk.fan club του Μπάστιαν αν ανοίξουμε πάντως είμαι μέσα
Ο Ζιντάν για μια ακόμα φορά στο ύψος του
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν τον λες καλά τον Μακελελέ...'Μακελέλε' τον είπε ο άσχετος...Α ρε 'μακελέλε' που σου χρειάζεται Βερνίκε...Γιατί το άλλο 'ο Αλγερίνος' που είπε τον Ζιντάν;! Σα να λέμε 'αρλεκίνος' ένα πράμα... Ζώα ζώα ζώα! Αλήθεια ρε γαμώτο, νομίζουν πως είναι 'κουλ' να λες τέτοιες μαλακίες; Τους Αλγερινούς-Αλγερίνους, τον Μακελελέ-Μακελέλε... έλεος ρε άχρηστοι κρατικοδίαιτοι δημοσιογραφίσκοι! Αναπολώ τις μέρες του Ξεφτελή και του Μανόλο. Με εκείνους τουλάχιστον φτιάχνανε κανένα mp3 και κάναμε νταουνλόουντ και γελούσαμε, με αυτούς ούτε αυτό δεν έχει νόημα να κάνεις.
Μόλις τώρα είπε Βεϊερά! ΖΟΝΚ
-
Αμα δεν εχεις ακουσει τον Γερακάρη να ρεύεται δεν εχεις ακουσει τιποτα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα δεν εχεις ακουσει τον Γερακάρη να ρεύεται δεν εχεις ακουσει τιποτα -
Αλγερίνος
πωκαλα για το παιχνιδι, τί να πω;
οι ανθρωποι ειναι λουζερς, μονο ο Κριστιανο Ροναλντο παιζει.. και ειλικρινα εχει κερδισει την αντιπαθεια μου το μαλακ*στηρι σ'αυτο το μουντιαλ.. -
Γερακάρης - This is your life
http://www.nygma.gr/mag/articles/Articl ... 68&ac_id=2
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα δεν εχεις ακουσει τον Γερακάρη να ρεύεται δεν εχεις ακουσει τιποταή να του κάνουν live τηλεφωνική φάρσα στην παλιά ΕΤ2 σάββατο μεσημέρι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γερακάρης - This is your lifehttp://www.nygma.gr/mag/articles/Articl ... 68&ac_id=2
Έχει κυριολεκτικά τα πάντα (χασμουρητά κλπ) εκτός απο ρέψιμο
-
Να θυμίσω οτι ο Μπαρτέζ διαφήμιζε κάτι βούτηρα στη Γαλλία
Lurpak κι' έτσι
-
Το έχουν ρίξει στις βουτιές οι ΓΥΦΤΟΙ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αμα δεν εχεις ακουσει τον Γερακάρη να ρεύεται δεν εχεις ακουσει τιποτα
ή να του κάνουν live τηλεφωνική φάρσα στην παλιά ΕΤ2 σάββατο μεσημέρι
Εχω δει Σεφτελή να λιποθυμαει live το '97 οταν ο Χαβελανζε ανακοινωσε το '.....ιζ Άτενς'
Δεν αντεξε μαλλον στην ευτυχια της προοπτικης της μασας ενος 'γραφειου τυπου'εδιτ: Ας με σταματησει καποιος Ποιος Χαβελάνζε ρεεεεεεεεε
Τον Σαμαρανκ εννοουσα -
Μπράβο στους Γάλλοι. Άξιοι!
Σανιόλ με Μπαρτέζ αγκαλιασμένοι:
- Λες να το πάρουμε πάλι ρε μλκ? -
Μπααααα, Ιταλια βλέπω. Τα παιξανε σημερα τα γεροντια
-
Κριστιανο Ροναλντο vs Γιαννακης
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
εδιτ: Ας με σταματησει καποιος Ποιος Χαβελάνζε ρεεεεεεεεε
Τον Σαμαρανκ εννοουσαΑυτό θα πεί κολλημένος με την μπάλα.
Πάλι πλάνταξε στο κλάμα το βλαμμένο ο Κριστιάνο
-
Εγώ θέλω να το σηκώσει η Ιταλία με αρχηγό το Ζιντάν.
Σαν αυτούς που ψήφιζαν στα γκάλοπ Ν.Δ, με πρωθυπουργό το Σημίτη
-
Περιμένω πως και πως εκδίκηση για το Euro 2000
O Gattuso σαν λυσασμένος θα κλαδεύει
-
Χα, με τις δύο κίτρινες του Σαχά (χάνει τελικό) θα αναγκαστεί να βάλει τον Τρεζεγκόλ.
-
Παντως αν δεν ηταν ο Ποκεμαν στην Αρχεντινα...
( και αν η γιαγια μου δεν ειχε ρουλεμαν βεβαιως βεβαιως..)
-
Αγγελία: Ζητούνται βουτηχτές για καλοκαιρινή εργασία στην Κάλυμνο. Προϋπηρεσία στην ΕΘνική Πορτογαλίας θα εκτιμηθεί δεόντως. Πληροφορίες εντός.
Για τον Ζιντάν και μόνο, χαίρομαι που πέρασε η Γαλλία. Το πεναλντι ήταν πέναλντι;
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια