Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ποτέ δεν είπα ότι φοβάμαι τις εθνικές. Είπα απλώς την πεποίθηση μου ότι αυτοί που περνάνε αέρα δίπλα μου με +80 και +100 δεν έχουν αίσθηση κινδύνου και κοινή λογική. Και, ναι, είναι επικίνδυνοι. Όχι αλήτες/κοντράκηδες αλλά σίγουρα (για μένα επικίνδυνοι). Εκτός από ένα μικρό ποσοστό που όντως μπορεί να χειριστεί το αυτοκίνητο σε κάποια έκτακτη κατάσταση που θα προκύψει με αυτή την ταχύτητα.
Αν όντως ανήκεις σ'αυτό το ποσοστό, μπράβο σου. Αν όμως νομίζεις ότι ανήκεις και δεν ανήκεις... We've got a problem...
Οι χαρακτηρισμοί από τους politically correct έχουν προέλθοι, θες να τους αναφέρουμε; άστο. Δεν ανήκω σε αυτό το ποσοστό, είμαι επικίνδυνος και άσχετος οδηγός.-
Δηλαδή έτσι απλά έγινα επικίνδυνος επειδή κινούμαι στη μεσαία με 80!
Και δήλωσα πολλές φορές ότι κινούμαι με 120-130, δεν θα σου πεταχτώ και δεν θα κατασκηνώσω αριστερά. Μήπως δεν διαβάζεις τα Post μου, ή απλά πρέπει να δεχτώ την δογματική αντίληψη ότι όποιος κινείται στο δρόμο σου είναι πιθανό εμπόδιο άρα και επικίνδυνος, παρά το γεγονός ότι κινείσαι με ταχύτητες που είναι άκρως παράνομες;
Για να το ξανασκεφτώ: Υπάρχουν δύο άτομα. Ο ένας κινείται αριστερά με 200 και είναι καραπαράνομος. Ο άλλος κινείται ήσυχα στη μεσαία χωρίς να πετάγεται, χωρίς να κόβει κανέναν. Ποιός ενοχλεί ποιόν; [/quote]
Όπως έγιναν όλοι οι άλλοι επικίνδυνοι που παν με 200. Και που ξέρω αν εσύ (ή όποιος άλλος) μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητό του με... 80;;; Για το παράνομες το 'χουμε πει τόσες φορές για το ποιος είναι υπεύθυνος, όπως και γι' αυτούς που περνάνε με κόκκινα/STOP. Η ταχύτητα σκοτώνει όμως
Διάβασε σε παρακαλώ αυτό http://www.abd.org.uk/speed_limits_85th.htm
Μια εικονίτσα που μετράει όσο χίλιες λέξεις, από το παραπάνω κείμενο

για κάνε μας και μία ανάλυση, ποια είναι τα όρια, ποια η μέση ταχύτητα και ποια τα άκρα