Εμ, αυτο ακριβως λεω και εγω ρε συ nass. Οτι αμα βρεθει ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (κοντευει να γινει μυθικο προσωπο...) που θα κανει αυτη την ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ στον ΑΔΕΙΟ κατα τα αλλα δρομο, ε τι να κανουμε. Shit happens.
Ειπαμε, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΒΑΖΩ τον δρομο και τους αλλους οδηγους (ακομα και στα 200) και προσεχω ΠΟΥ και ΠΟΤΕ κανω ΤΙ*, και ακριβως αυτο το περιστατικο που σου ετυχε ειναι ο λογος που φωναζω εδω και τοσες σελιδες σε αυτους που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν προτεραιοτητα στην προσπεραση οταν ο αλλος ερχεται γρηγορα, να ΜΗΝ το κανουν...Για να περιοριστουν οι πιθανοτητες να πεταχτει κανας ninja μπροστα μας στον κατα τα αλλα ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ.
*Οπως εγραψα και πιο πανω, μετα απο 7 χρονια και πολλεεεες χιλιαδες 'γρηγορα' χλμ σε αδειους αυτοκινητοδρομους αργα το βραδυ κλπ, μολις πριν 1-2 εβδομαδες βρεθηκε ο πρωτος που με αιφνιδιασε και παρ'ολα αυτα ειχα κρατησει και μια καβατζα για να μην γινει το τροπετιασμα (που δεν εγινε), και ολα αυτα εφικτα με 200+..
Ρε παιδες, στην ΑΟ που πανε τσιμπουκια ολοι το βραδυ, γιατι δεν σκοτωνονται σαν τις μυγες?
Ερωτηση: Η ΑΟ, ο Κηφισσος σε ελαχιστα κομματια (για να μην πεσετε να με φατε (αυτο ειναι το 'διαλεγω που τρεχω') καθως και η ΠΑΘΕ επισης σε λιγα κομματια, εχουν επιπεδο ευρωπαικου αυτοκινητοδρομου. Τολμω να πω autobahn.ΕΙΠΑΜΕ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομματια τους.
Εκει λοιπον στην Γερμανια, γιατι δεν σκοτωνονται συνεχεια οπου δεν εχει ορια ταχυτητας (και εκει τα 300- ειναι οσο συχνα οσο εδω τα 200+)? Μηπως γιατι εχουν παιδεια? Μαλλον...
Η παιδεια ομως που εγκειται? Εγκειται ΚΑΙ στον γρηγορο Γερμανο που ξερει που, ποτε και ΠΩΣ θα τρεξει, αλλα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ...
Εγω λοιπον θεωρω οτι εχω την παιδεια να καταλαβαινω που, ποτε και πως μπορω να πηγαινω με τοσα και για αυτο απαιτω να μην δημιουργειται θεμα απο το πουθενα επειδη 'δεν θα κοψω εγω στα 100 για να μην κοψεις εσυ παρανομε στα 120'...
Και πριν μου πειτε 'ναι αλλα εκει ειναι νομιμο να πηγαινεις αερα πατερα', να εχετε βεβαιο οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αργος γερμανος δεν προκειται να βγει μπροστα σε καποιον που ακομα και παρανομα πηγαινε με τοσα σε δρομο που ειχε οριο...