Jul 4, 2006, 3:46 PM

Θα ακούσατε, φανταζομαι, για το περιστατικο με τον σκυλο που μπηκε στην εθνική οδο στο υψος του Λαινοπουλου στο ρευμα εισοδου το Σαββατο το βραδυ κι εστειλε εναν κακομοιρη που τον χτυπησε από το στηθαιο στο δεξι πεζοδρομιο και παλι στο στηθαιο.... Ευτυχως, μονο το αμαξι διαλυθηκε και ο ανθρωπος μεσα στην ατυχια του γλυτωσε με αμυχες. Ο γαμπρος μου με την αδερφη μου ηταν ακριβως από πισω του με ταχυτητα αντιστοιχη με τη δικια του (110-120 χαω), ειδαν ολο το σκηνικο και μου ειπαν οτι αν πηγαινε με λιγα παραπανω, ΔΕΝ θα προλαβαινε να κοψει καθολου, θα χτυπαγε τον σκυλο με οσα ή αν κι εκεινοι τον ακολουθουσαν με περισσοτερα και δεν τηρουσαν τις απαραιτητες αποστασεις, ΔΕΝ θα προλαβαιναν να κανουν ελιγμο για ν' αποφυγουν το ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ μετα τη συγκρουση όχημά του και θα ειχε γινει μεγαλη ζημια.....

Τωρα, αν καποιοι συμφορουμιτες εχουν τα αντανακλαστικα του Σουμαχερ και τα χερια του Σενα, την επιφοιτηση του Αγ. Πνευματος ή τις μαντικες ιδιοτητες της Πυθιας και ξερουν εκ των προτερων τί, ποτε και με ποια ενταση θα τους συμβει, εγω πάω πάσο....