-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποια είναι τα μειονεκτήματα που έχεις εντοπίσει εσύ;Xμ...μειονεκτηματα..οσο με αφηνει βεβαια ο ενθουσιασμος του νεου αυτοκινητου..οι μαμα αναρτησεις του δεν ειναι και ο.τι καλυτερο κυκλοφορει..μπορει να ειναι sachs αλλα πχ μπορει να κοπανανε μεχρι να ζεσταθουν και καποιες,ιδιαιτερα ομως οι παλιες φουρνιες πετανε λαδια.
Αλλαζονται βεβαια μεσα στην εγγυηση αλλα μονο αν χαλασουν εντελως..
Πιστευω οτι με μια λιγο πιο σκληρη αναρτηση ωστε να μειωθουν οι κλησεις και να παταει πιο γερα,θαναι τελειο..Δε θα μπορουσα να πω ως μειονεκτημα τον πισω ημιακαμπτο αξονα,παρολο που εχει την τυπικη συμπεριφορα αυτης της κατασκευης (ξερη αντιδραση στις εγκαρσιες ανωμαλιες) γενικα τις φιλτραρει αρκετα καλα και σιγουρα καλυτερα αποτι περιμενα..
Το εσωτερικο του δε μου φαινεται ψευτικο..εχει 2 ποιοτητες πλαστικων αλλα η συναρμογη ειναι μια χαρα,κανενα προβλημα με τριγμους..
Ας μπει ο φιλος στο http://www.coltclub.gr να μιλησει και με αλλους ιδιοκτητες colt και να λυθουν ολες οι αποριες του!
Οπως και να εχει εγω ειμαι ενας!Καλυτερα να εχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη! -
κολτ απο μενα...να μπορει να παει και εκτος πολεως χωρις προβλημα...
-
καθώς το έχω μόνο 4 μήνες το Honda Jazz το έχει δει;
Είναι απίστευτο πόσο έχει καλύψει τις ανάγκες μου και ειδικά το CVT.
Για τον εξοπλισμό του δεν είναι πραγματικά ακριβό (700 € παραπάνω στα 14300 € που φθάνουν περίπου τα άλλα δεν είναι κάτι το που αποτρέπει την αγορά).
Κάτι σημαντικό που διαφεύγει ίσως όταν ψάχνει κανείς το αυτοκίνητο δεν είναι 1400 αλλά 1300 (και λιγότερα τέλη και λιγότερα ασφάλιστρα).
Ελπίζω να βοήθησα. -
g47
Εύγε, φίλε μου! Πολύ λογικό και ευγενικό σε βρίσκω...μήπως δεν ανήκεις στο forum μας;miaris
Καλή η ιδέα - αν κάποιος κάνει μια έρευνα τιμών ας την ποστάρει, να δούμε διαφορά σε κόστος. Πιο πρακτικό - πιο 'λογική' λύση το Jazz CVT, πιο 'γρήγορο'- πιο 'αλήτικο' το Colt φαντάζομαι. Θέμα προτεραιοτήτων δηλαδή. To Swift μένει πίσω στη σύγκριση λέτε; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
g47
Εύγε, φίλε μου! Πολύ λογικό και ευγενικό σε βρίσκω...μήπως δεν ανήκεις στο forum μας;Νασαι καλα,οσο μπορουμε να βοηθησουμε!
Μπηκα λιγο βιαια στο forum ειναι η αληθεια,κατα τη διαρκεια προβληματος του server του club μας!
Επειδη η κολλητη μου εχει jazzaki μπορω να σε βοηθησω με μια μικρη περιγραφη!
Παντως αν προτεραιοτητα σου δεν ειναι ο πολυμορφισμος του αυτοκινητου και οι χωροι (αν και το colt δεν εχει τετοιο προβλημα εκτος του μικρου πορτπαγκαζ,το οποιο γινεται ακομα μικροτερα αν τα συρομενα πισω καθισματα συρθουν εντελως πισω.Μια επισκεψη σε αντιπροσωπια θα βοηθησει.) τοτε το colt ειναι μονοδρομος κατα τη γνωμη μου! -
Να'σαι καλά, αλλά εγώ δεν προβλέπεται να αγοράζω αυτοκίνητο στο προσεχές χρονικό διάστημα, μια που το επόμενό μου σχέδιο είναι μεγαλεπήβολο!!!
Ανάμεσα στα δύο, πάντως, αν αγόραζα τώρα (με τα Leon-Clio ήδη στην οικογένεια) θα πήγαινα για το Jazz CVT, μια που τα σειριακά-αυτόματα τα έχω βάλει πλέον στην καρδιά μου...Αν δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο αυτοκίνητο στην οικογένεια, θα έπαιρνα το Colt, μια που δεν έχω απαρνηθεί πλήρως την 'άγρια' οδήγηση ακόμα...
-
Funky μια M3 SMGIII να πάρεις αφού έχεις βάλει τα σειριακά στην καρδιά σου.
-
Σε αυτοκίνητο υψηλής οδηγικής ευχαρίστησης, ούτε για πλάκα δεν θα έπαιρνα σειριακά και αυτόματα...στο κάτω-κάτω δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλαγής ταχύτητας, όσο το 'κλανκ' που κάνει ο λεβιές...
Δηλαδή και κουτάλα μεταλλική μέσα σε κατσαρόλα, μου κάνει μια χαρά!!!
Επιλογη αυτοκινητου μεχρι 1.300 cc...