-
και αναπληρωνεις τωρα?
have fun...
-
πέρνα καλα και αυτα ωραια ειναι!!!
-
Όχι, είπα να το ξεκινήσω από τώρα! carpe diem!!!!!!!!!
-
παρε και τον citastak μαζι σου...
-
Αυτός πιασμένος είναι καλιέ!
-
ΩΧ μας κρεμασαν κουδουνια...
-
'πιαστηκες' η ακομα citastak?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παντρειά; Τι μου λες τώρα. 3 χρόνια ήμουν με την πρώην μου, και οι μόνες επίσημες διακοπές που κάναμε μαζί ήταν ένα διήμερο στο πήλιο.
Ρε Ντίνε.....τί λες τώρα;;;; Οι διακοπές με την κοπέλα σου είναι ό,τι καλύτερο ρεεεεε.. Εννοείται ότι για να είστε μαζί 3 χρόνια ταιριάζατε...οπότε τί καλύτερο μερικές μέρες μακριά από όλους;;; Α! Και όσοι το παλεύουν για μια κοπέλα να ξέρουν ότι τους θεωρούμε ήδη 'πιασμένους',αφού αργά ή γρήγορα η κοπέλα θα πέσει...
-
Πολύ δυστυχώς, έτσι είναι. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια, αρκετές φορές πήγαινα στην πόλη όπου σπουδάζει, για το σ/κ, αλλά δν είναι το ίδιο.
Έτσι, έτσι, όλες θα πέσουν στο τέλος!
-
και αν δε πεσουν αυτες...θα πεσουμε εμεις απο το παραθυρο..κανεις δε θα μεινει απεφτος!!!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
kai egw feygw simera gia oinousses. 3 evdomades me ti sxoli gia metriseis-apotypwseisrouxa klp apo monastiraki
hehaheh
Αγρονομοτοπογραφική δύναμη
Go go go -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και αν δε πεσουν αυτες...θα πεσουμε εμεις απο το παραθυρο..κανεις δε θα μεινει απεφτος!!!Αγρονομοτοπογραφική δύναμη
Go go goΤο κλου της υπόθεσης είναι ένα:Να είμαστε Πολυτεχνίτες...αλλά όχι και ερημοσπίτες...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
kai egw feygw simera gia oinousses. 3 evdomades me ti sxoli gia metriseis-apotypwseis
rouxa klp apo monastiraki
hehaheh
Go go go:D:D kai liga les
-
Μα επιτέλους πού είναι αυτός ο Νάσος-Sti;;;;;;;;;;;;;;Μετά από μέρες τον βλέπω στους χρήστες...Πού είσαι Νάσοοοο;;;;;;
-
Κι εμείς οικοδομή είμαστε Νάσο αλλά μπαίνουμε φου και φου (που λένε και οι γκέι.. )..Και γιατί ξεκολιάζεσαι;;;Μπετονιέρα δουλεύεις;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και αν δε πεσουν αυτες...θα πεσουμε εμεις απο το παραθυρο..κανεις δε θα μεινει απεφτος!!!
Go go goΤο κλου της υπόθεσης είναι ένα:Να είμαστε Πολυτεχνίτες...αλλά όχι και ερημοσπίτες...
Kάτω οι νόμοι ζήτω οι Αγρονόμοι
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οχι ρε.στο σπιτι μου.ξεμπαζωνω-καλουπωνω κ αστα να πανε.
σιγα μη δινω 50αευρα σε εργατες..
πως να ταισω μετα την μπλε γιδα?Και κουράζεσαι απ αυτά ρε;;; Έλα να δεις αγόρι μου τι σημαίνει οικοδομή μες στο λιοπύρι να ρίχνεις πλάκα σε 6όροφο... Στον πατέρα πάω κι εγώ μωρέ οικοδομή...πώς να ταϊσω αλλιώς τη μαύρη γίδα?
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ειμαι κ 36 ρε δεν εχω τα νιατα σου..Μεγάλωσα ρε κι άλλον ένα χρόνο πριν 2 μέρες...αλλά πού να το πάρεις χαμπάρι εσύ..
πηγα να δω το ποσιντον χτες στα στερν κ με πηρε ο υπνος.
ρεζιλι....Άλλη μια ταινία που δε θα δώ λοιπόν...!! Σ ευχαριστώ Νάσο,είσαι ο επίσημος δοκιμαστής και...χορηγός μου...
-
Σήμερα δν θα είμαι εδώ, γιατί δν θα κοιμηθώ σπίτι μου , οπότε καληνύχτα σε όλη την παρέα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα δν θα είμαι εδώ, γιατί δν θα κοιμηθώ σπίτι μου , οπότε καληνύχτα σε όλη την παρέα!Με προσοχή, ε;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]