-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αν κοιταξουμε τους αγωνες στην Ινδιαναπολη μεμονωμενα φυσικα δεν ηταν κανενας τους το κατι εξαιρετικο! Κατι σαν μερικες βαρετες Ουγγαριες, Γαλλιες, Μαλαισιες και ξερω γω ποιες αλλες...
Ωστοσο, καποιοι αγωνες(ή νικες καλυτερα) εκει εμειναν 'αξεχαστοι' για διαφορετικους ας πουμε λογους...-
2000, οπου ουσιαστικά ο Schumacher 'κλειδωσε' τo πρωταθλημα, εκτοξευοντας την διαφορα απο τον Hakkinen στο +8 απο το -2 με δυο αγωνες να απομενουν(το οποιο πρωταθλημα οδηγων ηταν το 1ο της Scuderia μετα απο 21 χρονια)...
-
2003, οπου και παλι ο Schumacher 'κλειδωσε' το πρωταθλημα, με τον Raikkonen να βρισκεται στο +8 απο το +6 και τον Montoya μαθηματικα εκτος διεκδικησης του τιτλου, με ενα αγωνα να απομενει...
-
2005, οπου αυτος εμεινε 'αξεχαστος' για ολους τους λαθος λογους, γνωστους σε ολους μας...
Ακριβώς!
-
-
και το 2002 ρε παιδια ομως που πηγε να γινει το αλισμονητο 'φωτο φινις' με αποτελεσμα να κερδισει ο μπαρικελο ειναι μια ξεχωριστη στιγμη,
κερασακι στη τουρτα εκεινου του πρωταθληματος. -
Πόσο μου αρέσει να γίνομαι αιτία να νευριάζει ο Φάνης ....
Κάτι λέει στην υπογραφη μου αν δεν κάνω λάθος, περι αιρετικότητας ....
-
Μια γευση για το πως θα ειναι ο καιρος το τριημερο του αγωνα...
*There have been some scattered thunderstorms here in Indiana over the past few days, but the ambient temperature has been warm. The temperature on Thursday and Friday is set to reach a high of 27 degrees Celsius with plenty of sunshine and no threat of rain. On Saturday and Sunday the temperature will climb to 31, with a 30 percent chance of the odd thunderstorm returning.
* -
PACE CARS VS MEDICAL CARS!!
ένας ασυνήθιστος αγώνας διεξήχθει χθες στο Indy όπου δεν έτρεχαν τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1, αλλά τα pace & medical cars!
Njoy the videos:
http://www.kolumbus.fi/johnny/20060629_indy_01.mpg
http://www.kolumbus.fi/johnny/20060629_indy_02.mpg -
Καλα το SC2 γ@μει και δερνει απο τελικη...!
Αν ειναι δυνατον τι κανουν τα αμερικανακια...?
-
FP1
1 36 Anthony Davidson Honda 1:12.083
2 5 Michael Schumacher Ferrari 1:12.458
3 38 Robert Kubica Sauber-BMW 1:13.008
4 11 Rubens Barrichello Honda 1:13.090
5 12 Jenson Button Honda 1:13.189
6 40 Neel Jani STR-Cosworth 1:13.710
7 39 Giorgio Mondini MF1-Toyota 1:14.654
8 35 Alexander Wurz Williams-Cosworth 1:14.745
9 21 Scott Speed STR-Cosworth 1:14.791
10 37 Robert Doornbos RBR-Ferrari 1:15.018
11 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:15.091
12 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:15.532
13 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:15.647
14 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:15.971
15 41 Sakon Yamamoto Super Aguri-Honda 1:16.116
16 23 Franck Montagny Super Aguri-Honda 1:16.489
-
Εμενα θα μου επιτρεψετε να μην μπω την λογική του τι πρεπει να θυμαμαι και τι όχι απο το Indy ... απλα ...
να ξεκινήσω αυτό το 1ο μου post για το Αμερικάνικο GP αντιγράφοντας μια φράση του Maurice Hamilton από το F1racing… *η F1 πρέπει να νιώθει τυχερή που επιστρέφει εδώ μετά το περσινό φιάσκο * .
… και θα συνεχίσω επαναδιατυπώνοντας την περσινή μου άποψη ότι η σύγχρονη F1 δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών της – ή το λιγότερο των περιστάσεων – στο 3ημερο του περσινού Indy.
Δεν κρύβω ότι πληγώθηκε ο «μηχανολογικός εγωισμός» μου όταν τα «άρματα» του αγαπημένου μου σπορ λύγισαν μπροστά στην στροφή 13 της πίστας του Indy. H σύγχρονη F1 που είχε ισιώσει την Eau Rouge εδώ και μια 5ετιά … που προσπερνούσε πάνω στην κορυφή της 130R … που έκανε τα 3,3 Km του Μονακό σε 1.14 …και όμως είχε ηττηθεί στην Τ13 του Indy.
O φετινός αγώνας οφείλει να είναι συναρπαστικός .Όχι απλά καλώς … πρέπει να είναι εξαιρετικός. Θα πρέπει να καλύψει το περσινό φιάσκο και κάτι παραπάνω.
Η σκέψη της πραγματοποίησης ενός αδιάφορου αγώνα … σε μισό γεμάτες / μισό άδειες κερκίδες … την χρονιά που λήγει ( νομίζω ) το συμβόλαιο του Indy θα είναι απλά η ταφόπλακα στο περίφημο «αμερικάνικο όνειρο» της F1.
Από την άλλη σκέπτομαι ότι εγώ δεν έχω οικονομικά οφέλη από την F1 και ίσως δεν θα έπρεπε να με νοιάζει το «στραπάτσο» του περσινού Indy. Ας πρόσεχαν … ας μην έκαναν τους λαστιχάδες τόσο σημαντικούς … ας ξαναφέρουν τον ανθρώπινο παράγοντα στον ρόλο του διαμορφωτή των απολεσμάτων και όχι του κομπάρσου ( οκ … το κομπάρσος είναι λίγο –ενδεχομένως – υπερβολικό ..ας πούμε Β ρολίστα )
..και στην τελική ας βγάλουν το φίδι από την τρύπα αυτοί που το έβαλαν
υγ … μαθαίνω ότι ο MS είχε μια έξοδο την παρασκευή και ότι οι Toyota ( που φετος τρέχουν με Bridge ) περνούσαν πάλι από το pit lane . Περνά από το μυαλό μου η σκέψη ότι η Bridge στην προσπάθεια της να φτάσει την Michelin έχει κινηθεί στα σχεδιαστικά ή χημικά μονοπάτια της …. Με τα πλεονεκτήματά τους αλλά και τα «οβάλ» μειονεκτήματα τους
-
Πολύ όμορφα όλα αυτά. Φοβάμαι μην αποδεικτούν απλώς 'ευχολόγια'
Αύριο ίσως ξέρουμε καλύτερα.
-
baltz τα ποστ σου ειναι πραγματικα θεαματικα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
baltz τα ποστ σου ειναι πραγματικα θεαματικα...Πραγματικά είναι φτιαγμένα με μεράκι
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ένας ασυνήθιστος αγώνας διεξήχθει χθες στο Indy όπου δεν έτρεχαν τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1, αλλά τα pace & medical cars!lol, lol και ξανά lol.
Αλλά... Αν, λέμε αν, χτύπα ξύλο, γινόταν κανένα ατύχημα μεταξύ των medical cars 1 και 2, τι θα γινόταν; Ποιος γιατρός θα ερχόταν τότε;
-
Τι είπε ο ποιητής 1:10.832
Που είναι ο ψευδός ΟΕΟ? -
Υπομονη για τον επομενο αγωνα θα ειπε.
Καμια εκπληξη το αποτελεσμα, αν η Bri δεν ηταν ουτε στο Indy δυνατη τοτε καλυτερα να εκαναν ομαδικο χαρακιρι οι Ιαπωνες
-
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
με τις παντοφλες θαλασσης οδηγουσε?????????
-
pole !!!!!!
Που είναι ο Αλόνσο και ο Κίμι ΟΕΟ !!!!!!
-
Ζήτω ζήτω ζήτωωωω!!!
Επίσημο thread:GP Αμερικής-Indianapolis