-
Οπως και να 'χει, εγω ψηνομαι...
Αμα κανονιστει κατι μεσ' από το Φορουμ θα 'ναι καλή φαση
Κι ας ξενερωσω. Θα λεω στα παιδια μου οτι τους ειδα live
-
-Παιδί μου!
-Ναι μπαμπα!
-Ειδα live τους GNR
-..... οκ. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-Παιδί μου!
-Ναι μπαμπα!
-Ειδα live τους GNR
-..... οκ.Αλλά μετα ο μπαμπας θα τους βαλει τα σιντακια να παιξουνε και.....
Δεν ξερω τι σκοπευεις να κανεις με τα hrdoukaκια αλλά εγω... μεχρι να βαλουνε μυαλο
-
Ε οχι και με το τηγάνι στο κεφάλι ρε Χρήστο θα τα χαζέψεις!
Κάτι μου λέει οτι θα τα πουμε στο TerraVibe...
-
Αμα ειναι να χαζεψουνε με τιποτα Βισσοβανδορουβαδες ή εστω 50cent* και δε συμμαζευεται, καλύτερα εγω με το τηγανι
Αντε ρε, μαζευτειτε για terravibe να χουμε σκηνικα...
*με Shakira δε με χαλαει, θα γουσταρει κι ο μπαμπας
-
Για να ζηλέψετε, μετά τα Ι & ΙΙ ο slash και ο easy στην Αθήνα (με τον Brian May support):
-
Το θυμαμαι... Εκεινη τη χρονια εδινα Πανελλήνιες γμτ και δεν.....
-
Για Slash μην ελπίζετε!
Η όλη χαζομάρα της αναβίωσης των G 'n' R έχει γίνει από τον Axl, ο οποίος εδω και τουλάχιστον 5-10 χρόνια μας τα πρήζει ότι το επερχόμενο αλμπουμ Chinese Democracy θα είναι το σουπερ-ντούπερ καλυτερότερο υπεράλμπουμ όλων των εποχών που θα κάνει όλη την υπόλοιπη μουσική να φαίνεται σαν απομεινάρια διαστρικής σκόνης.
Να πω την αλήθεια, ψήνομαι περισσότερο για Shakira παρά για τον Axl!
-
Κι αμα είναι; Τα σκιζεις τα πτυχία σου;
Τη Shakira τη συζητουσα τις προαλλες με μια φιλη. Αλλά ξεφτιλα ρε γμτ να πληρωσω τοσα λεφτα μονο για το ματι
Ασε που θα μου τα πρηξουν οι γυναικες
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να ζηλέψετε, μετά τα Ι & ΙΙ ο slash και ο easy στην Αθήνα (με τον Brian May support):Lucky you!!!
Brian May -
Eίχα πάει με T-Shirt 'Brian May - Starfleet Project'
Θυμάμαι 2+ ώρες αναμονή μέχρι να βγούν οι Roses, ο κόσμος να έχει εξαγριωθεί, να βρίζει, 'αλήτες!', 'τα λεφτά μας πίσω!' κλπ... και μόλις βγαίνουν να σκάει πρώτο κομμάτι Nightrain, να ξεχνιούνται όλα και να παραληρούμε όλοι μαζί. Φανταστική συναυλία!
Πάντως επειδή δεν βλέπω να γίνεται το live των Stones... και επειδή έχω ήδη ξενερώσει αρκετά με την όλη φάση... ΨΗΝΟΜΑΙ για GnR!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
[
**νταξ οσοι ειστε καπου στα 25 και δεν ακουγατε μικροι gnr, ειστε φλωροι **όταν μικρός άκουγα purple, zeppelin, sabbath, iron butterfly και skynyrd, φλώροι μου φαίνονταν οι ΙΔΙΟΙ οι G 'N' R...
το φλωροι το εγραψα για πλακα εννοειται
ποτε δε θα καταλαβετε οτι κανουμε χαβαλε;
κι εγω ακουγα και αλλα πραγματα, αλλα αυτο δε μειωνει την αξια των gnr σαν καλλιτεχνες. σιγουρα, παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο, ποιοτικοτερο, κλπ κλπ
τωρα μπορει να γραψει ενας αλλος 'πω πω βλακειες..εγω ακουγω velvet underground.. τι sabbath και φλωριες μου λετε; κλπ κλπ -
Λοιπον παιδες, το θεμα ειναι απλο:
οσοι ακουγατε GnR, να πατε στην Μαλακασα. Ή θα επαληθευθειτε και θα εχετε χασει καμμια 60αρα ευρω γιατι δεν αξιζε, ή θα ζησετε μεγαλεια...Εγω παντως το 93 ειχα παει, η πρωτη συναυλια της ζωης μου (13 χρονων), με ολο το καστ των GnR kai Brian May ετσι για να γουσταρουμε. Το καλυτερο δωρο γενεθλιων ever...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι αμα είναι; Τα σκιζεις τα πτυχία σου;Τη Shakira τη συζητουσα τις προαλλες με μια φιλη. Αλλά ξεφτιλα ρε γμτ να πληρωσω τοσα λεφτα μονο για το ματι
Ασε που θα μου τα πρηξουν οι γυναικες
Πτυχίο δεν έχω ακόμα, να σκίσω το δίπλωμα οδήγησης;
Ο Slash έχει δηλώσει ότι η υπόθεση G 'n' R έχει τελειώσει γι' αυτόν. Αλλά άμα θέλετε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμασι, ελέυθερα!
Στην Shakira δε θα πήγαινα για το μάτι μονο. Σιγά μη βλέπεις, κιόλας! Απλά πιστεύω πως παίζει εξαιρετική pop μουσική. Και την πάω γιατί είναι και η ίδια μουσικός και γραφει κομματια και δεν τραγουδάει απλά. Επίσης εχει πολύ ωραίες κιθάρες στα live της, απ' όσο έχω δει.
Αν έμενα Αθήνα, θα πήγαινα σχεδόν σίγουρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
[Στην Shakira δε θα πήγαινα για το μάτι μονο. Σιγά μη βλέπεις, κιόλας! Απλά πιστεύω πως παίζει εξαιρετική pop μουσική. Και την πάω γιατί είναι και η ίδια μουσικός και γραφει κομματια και δεν τραγουδάει απλά. Επίσης εχει πολύ ωραίες κιθάρες στα live της, απ' όσο έχω δει.
Θα πηγαινες για το βαθυ στιχο, με πηγαιο φιλοσοφικο προβληματισμο και βαθος σαν το μην πω της λασπης ε;
ελα τωρα, μεταξυ μας ειμαστε
εγω παντως γι'αλλους λογους θα πηγαιναδειτε στιχους σακιρα:
Lucky that my lips not only mumble
they spill kisses like a fountain
Lucky that my breasts are small and humble
So you don't confuse them with mountainsLe ro lo le lo le
Le ro lo le lo le
Le ro lo le lo le
Le ro lo le lo le
We can fly, say it againLe ro lo le lo le
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
νταξ.. παντως ειχε βγαλει ενα ωραιο κλιπακι, το objection.. τρελο γελιο με την τυπισα που ζηλευει και σκαει τρελο μπουνιδι
αλλα τα λογια νταξNext to her cheap silicon I look minimal
That's why in front of your eyes I'm invisible
But you gotta know small things also countθεα
-
Πτυχίο δεν έχω ακόμα, να σκίσω το δίπλωμα οδήγησης;Ο Slash έχει δηλώσει ότι η υπόθεση G 'n' R έχει τελειώσει γι' αυτόν. Αλλά άμα θέλετε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμασι, ελέυθερα!
Στην Shakira δε θα πήγαινα για το μάτι μονο. Σιγά μη βλέπεις, κιόλας! Απλά πιστεύω πως παίζει εξαιρετική pop μουσική. Και την πάω γιατί είναι και η ίδια μουσικός και γραφει κομματια και δεν τραγουδάει απλά. Επίσης εχει πολύ ωραίες κιθάρες στα live της, απ' όσο έχω δει.
Αμα ειναι το σουπερ ντουπερ καλυτεροτερο εννοουσα Το διπλωμα μην το σκισεις, θα σε κανουν ban από το φορουμ
Δεν το ξερα οτι η Shakira ειναι και δημιουργος
Πολυταλαντο το μωρο Τωρα που μου το πες θα εχω να το λεω, γιατι μεχρι τωρα μου την πεφτανε, που τη διαφημιζα μονο σαν ωραια γκομενα που ξερει να κουνιεται....Για να μαι ειλικρινης, παντως, στο live δε θα χα το μυαλο μου στις κιθαρες
Ρε συ skye αλήθεια τα στιχακια ειναι της Σακιρας;
fallin' in love man!
Μαζεψτε με
-
Νταξ! Εγκάθετοι!
Εννοείται, ότι δεν θα σκεφτόμουν καν να πήγαινα αν έμοιζε με την Βασιλειάδου! Αλλά γιατί απαγορεύεται να μου αρέσει η μουσική της; Ούτε νοήματα με βάθος Γκραντ Κάνυον, ούτε τίποτα! Απλά, όμορφη, καλοπαιγμένη ποπ μουσικούλα! Ότι πρέπει για το καλοκαίρι....
-
Νταξ! Εγκάθετοι!Εννοείται, ότι δεν θα σκεφτόμουν καν να πήγαινα αν έμοιζε με την Βασιλειάδου! Αλλά γιατί απαγορεύεται να μου αρέσει η μουσική της; Ούτε νοήματα με βάθος Γκραντ Κάνυον, ούτε τίποτα! Απλά, όμορφη, καλοπαιγμένη ποπ μουσικούλα! Ότι πρέπει για το καλοκαίρι....
Μην απολογεισαι Μετα την παρεμβαση του skye αρχισε κι εμενα μ' αρεσει
Βγαλε τον Edge και βαλε Shakira
-
Καλάαααααα!
Όταν βλέπω κάτι τέτοια, ξεχνάω και τ' όνομά μου!
4TF - Oral Fixation Meeting:
Asimov
charmak66
skyeΟ επόμενος να βάλει το όνομά του στη λίστα!
-
Η κιθάρα της Barbie
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006