-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
:shifty:
θελει κανεις κοκκινα σταφυλια αργεντινης?
μολις τα βαλα σε μπολακι, φρεσκα φρεσκακαμιά σταβλίσια αργεντινής δεν παίζει??
Τώρα που είπες σταβλίσια πείνασα..λέω να πάω μέχρι το Γιάννη να τσιμπήσω κανά βρώμικο..
-
Λοιπόν, όπου να ναι έρχεται η κοπέλα μου σπίτι για ταινία (ναι καλά, ούτε καν πήγα στο βίντεο κλαμπ), οπότε θα λείπω για μερικές ώρες! Μην αρχίσετε σοβαρή κουβέντα χωρίς εμένα! Απαιτώ να με ειδοποιήσετε πρώτα. Όποιος ανέβει θεσσαλονλικη (ή κατέβει ή οτιδήποτε) να πει παρακαλώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, όπου να ναι έρχεται η κοπέλα μου σπίτι για ταινία (ναι καλά, ούτε καν πήγα στο βίντεο κλαμπ), οπότε θα λείπω για μερικές ώρες! Μην αρχίσετε σοβαρή κουβέντα χωρίς εμένα! Απαιτώ να με ειδοποιήσετε πρώτα. Όποιος ανέβει θεσσαλονλικη (ή κατέβει ή οτιδήποτε) να πει παρακαλώ.Καμιά...φίλη θα μας γνωρίσεις;;;Γιατί τελευταία πολλές φίλες σε περιτριγυρίζουν..δώσε τίποτες και στο λαό...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:shifty:
θελει κανεις κοκκινα σταφυλια αργεντινης?
μολις τα βαλα σε μπολακι, φρεσκα φρεσκακαμιά σταβλίσια αργεντινής δεν παίζει??
Τώρα που είπες σταβλίσια πείνασα..λέω να πάω μέχρι το Γιάννη να τσιμπήσω κανά βρώμικο..
στην γειτονιά μου ε??
-
Πόσο χρονών είσαι; Έχει μια, πολύ ωραία... 2-3 βασικά.
Η τσίμπλα στο μάτι ή στο πουλόβερ; Αν είναι στο μάτι, λυπάμαι, είναι αδύνατο να φύγει. Μπορείς να δοκιμάσεις με ξύστρα για παρπρίζ, αλλά αβέβαιο! Για πουλόβερ, κάτι θα κάνουμε...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
στην γειτονιά μου ε??Έτσι...Μη νομίζεις δεν είμαι και πολύ μακριά.. Φέτος συμπληρώνω δεκαετία που τρώω από κει..κάτι ξέρουμε κι εμείς..
-
στο θεμα αυγοφετα ειστε ολοι αμπαλοι
-
για παίξε μπάλα να σε δούμε και σένα ρε μόρτη
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
στην γειτονιά μου ε??
Έτσι...Μη νομίζεις δεν είμαι και πολύ μακριά.. Φέτος συμπληρώνω δεκαετία που τρώω από κει..κάτι ξέρουμε κι εμείς..
Τι θυμήθηκες τώρα. Παίρναμε βρώμικα από τον Γιάννη και καθόμασταν και βλέπαμε την άρση βαρών στην ολυμπιάδα της Ατλάντα
Άσχετα με την πλάκα τα έχω κόψει αυτά πλέον
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι; Έχει μια, πολύ ωραία... 2-3 βασικά.Η τσίμπλα στο μάτι ή στο πουλόβερ; Αν είναι στο μάτι, λυπάμαι, είναι αδύνατο να φύγει. Μπορείς να δοκιμάσεις με ξύστρα για παρπρίζ, αλλά αβέβαιο! Για πουλόβερ, κάτι θα κάνουμε...
Την τσίμπλα για το μάτι τη θέλω....
Πόσο χρονώ είναι οι φίλες της;;; Εγώ μπαίνω στα 21 σιγά σιγα...
-
Συνταγη (της μαμας)
υλικα
ψωμι
αυγα
γαλα (αν υπαρχει ζαχαρουχο ακομη καλυτερα)
βανιλια
κανελαΕκτελεση
σε ενα πιατο ανακατευουμε γαλα και βανιλια και σε δευτερο χτυπαμε το αυγο και προσθετουμε κανελα
Περναμε τις φετες (παχος περιπου ενα δακτυλο) απο το γαλα -προσεχουμε να ρουφιξουν γαλα αρκετο αλλα οχι να μουλιασουν- και κατοπιν τις περναμε απο το αυγο (δευτερο πιατο)
τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν και τις βγαζουμε σε χαρτι κουζιναςπασπαλιζουμε με ζαχαρι και σερβιρουμε ζεστες
beat this noobs
-
Τόσο... Λοιπόν. ήρθε, οπότε τα λέμε μετά!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Συνταγη (της μαμας)υλικα
ψωμι
αυγα
γαλα (αν υπαρχει ζαχαρουχο ακομη καλυτερα)
βανιλια
κανελαΕκτελεση
σε ενα πιατο ανακατευουμε γαλα και βανιλια και σε δευτερο χτυπαμε το αυγο και προσθετουμε κανελα
Περναμε τις φετες (παχος περιπου ενα δακτυλο) απο το γαλα -προσεχουμε να ρουφιξουν γαλα αρκετο αλλα οχι να μουλιασουν- και κατοπιν τις περναμε απο το αυγο (δευτερο πιατο)
τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν και τις βγαζουμε σε χαρτι κουζιναςπασπαλιζουμε με ζαχαρι και σερβιρουμε ζεστες
beat this noobs
μετα ολα αυτα τα πιατα και πιρουνια τα καθαριζει (η μαμα) ?
περα απο την πλακα καλο ακουγεται αλλα προαπαιτει να θες να φας γλυκια και οχι αλμυρη
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Άσχετα με την πλάκα τα έχω κόψει αυτά πλέον
Κι εγώ δυστυχώς...Δίαιτα ,Χρήστο, ξεκινήσαμε γι αυτό..Αλλά μια φορά αργότερα (σε μερικούς μήνες) θα περάσω από κει και θα τρώω μέχρι να σκάσω..
-
j.marr
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ειστε τιγκα στην χοληστερινη!
απορω δηλ πως κανετε σεξ?Με χορτοφάγες!
-
παω βολταααααααα
οποιος ψηνεται για go cart Αγιο Κοσμα να μου στειλει μηνυμα το επομενο 10λεπτο
-
Εμάς δε μας αφήνουν να κουβαλάμε κ@πότες στο σχολείο και μας πρήζουν να κάνουμε ασφαλές σεξ...
Άντε βγάλε άκρη τώρα...
-
Madrugada - Electric
Pack your bag,run away
Along a freeway, out of town
Where you'd like and the night is over
It's alrightFrom despair, between the sheets
Spilling over, spinning round
Waiting still, in the street
Ain't it bitter, ain't it sweet, oh hoHolding, holding on to you again
Holding, holding on to you again
No rushing, don't rush it, my love
Holding on, holding, holding on to youBet you lie, on your back
In the backseat of his car
Cattle black, pepper night
Dylan Thomas, pass around
Passing out on the floor
In the bathroom, black light vail
We don't need once again
Sing the song, sing
Drink the wine, loveOh, well how long did we stay in there
Well I can't believe my eyes
Well how long did I take this
Well I can't hold on no, hold onHolding, holding on to you again
Holding, holding on to you again
I'm ready, I'm ready, my love
Holding, holding on to you. . .
-
Πλάκα κάνεις!
Ένα από τα all time αγαπημένα μου τραγούδια...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]