Καλύτερα δες κατι αλλο....
-
θελω νααγορασω το mg 105 zr αξιζει ? εχεικλεισει η εταιρια?γενικα τι παιζει? ευχαριστω
-
θελω νααγορασω το mg 105 zr αξιζει ? εχεικλεισει η εταιρια?γενικα τι παιζει? ευχαριστω
-
-
Στο ελληνικό club θα ξέρουν σίγουρα!
-
Dystyxos exei 13 mines pou ekleise h MG Rover.
-
Η εταιρία έχει κλείσει! Και η φήμη της rover δεν ήταν και ότι καλύτερο όσον αφορά την αξιοπιστία...
Να 'ταν και το zr κανένα εξαιρετικό αυτοκίνητο...
Εγώ θα έμενα μακρυά!
-
Δεν το αφήνεις καλύτερα; Στη συγκεκριμένη κατηγορία pocket-rocket γιαλαντζί υπάρχουν φτηνότερα, καλύτερα και (το κυριότερο) πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
-
Καλύτερα δες κατι αλλο....
-
Tazz, το MG δεν είναι pocket - rocket. Roadster είναι
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Tazz, το MG δεν είναι pocket - rocket. Roadster είναιΣίγουρα; Νόμιζα ότι το TF είναι το roadster, το zr είναι ο 'πύραυλος'
-
Το ZR είναι ένα εξωτερικά όμορφο αλλά εσωτερικά γερασμένο αυτοκίνητο το οποιο παρά τα χρόνια του έχει πολύ καλή και διασκεδαστική οδική συμπεριφορά και ένα δυνατό κινητηρα. Σε ότι αφορά την αξιοπιστία….προτείνω να μην το ζορίζετε πολύ! Πρόβλημα μάλλον θα είναι η μεταπώληση, αφού όλοι ξέρουν ότι η MG έχει κλείσει. Τελικά πάντως όλα είναι θέμα τιμής,,
-
Τι μοτέρ φορά και πόσα άλογα βγάζει ένα ZR; Έχω πλήρη μεσάνυχτα γύρω από αυτό το αυτοκίνητο...!
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Σε ότι αφορά την αξιοπιστία….προτείνω να μην το ζορίζετε πολύ!Οι του ενιαίου τα ξέρετε αυτά από πρώτο χέρι, σωστά;
Πάντως, εξωτερικά δεν μου είναι αδιάφορο. Κι ας ξέρω ότι το εντυπωσιακό bodykit καμουφλάρει ένα rover 25 στην ουσία.
Τι μοτέρ φορά και πόσα άλογα βγάζει ένα ZR; Έχω πλήρη μεσάνυχτα γύρω από αυτό το αυτοκίνητο...!
Το μοτέρ είναι 1.4, με απόδοση 105 άλογα, νομίζω...
-
Αυτό είναι ο πύραυλος...;
Μήπως εννοείς ότι αυτό είναι το 'μικρό';
-
Αυτό είναι ο πύραυλος...;ε, έβαλα και ένα μικρό emoticon
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οι του ενιαίου τα ξέρετε αυτά από πρώτο χέρι, σωστά;:whistlink:εεεε.....
Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.fabiatou.com/2005/04/mg-zr-105.html
-
Υπάρχει και δίλιτρο ZR... Αυτός είναι ο πύραυλος!
-
Όχι 2λιτρο. 1800 με 160 άλογα.
-
Πάντως για το ZR έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια παρά την ηλικία του πλαισίο υ του (Rover 25)...
-
Τι μοτέρ φορά και πόσα άλογα βγάζει ένα ZR; Έχω πλήρη μεσάνυχτα γύρω από αυτό το αυτοκίνητο...!φαινεται
1.4 105
1.8 160
και απ'οτι λεγεται καλο στησιμο ..
κατα τ΄αλλα ομως.. cry them xaralampe -
Μεταπώληση
Αξιοπιστία Ένα rover 416 που πέρασε από την οικογένεια, δεν έβγαλε κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα, προς έκπληξη του μηχανικού μας! (μιλάμε για πολλες περιπτώσεις τραγικής αξιοπιστίας...)