-
-
Δεν το παίρνεις μαζί σου στην Ιταλία...μια χαρά θα περάσετε και άμα ξενερώνεις πάντα θα μπορείς να ξεσκάσεις με αυτό:twisted:
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν το παίρνεις μαζί σου στην Ιταλία...μια χαρά θα περάσετε και άμα ξενερώνεις πάντα θα μπορείς να ξεσκάσεις με αυτό:twisted:shhhhhhh re
-
Λοιπόν, έχω ερώτηση: πόσο κακό είναι να θέλεις να στείλεις μνμ στην πρώην σου, όταν είσαι σπίτι, μόνος, ακούς μουσική και πίνεις τζακ-πάγο;
-
Εξαρτάται τι λέει και τους σκοπούς που έχεις....
Ένα μνμ του στύλ 'σε θέλω τρελαίνομαι χωρίς εσένα παλιοσκρόφα γιατί με παράτησες' δεν ειναι και οτι καλύτερο
Γενικά όμως....no prob αρκεί να είσαι σίγουρος οτι θέλει να μείνει πρώην αν το πάς για να γίνει νυν ξανά...Houston we have a problem
Flower εγώ φροντίζω για την υγεία του αγαπητού skye και όχι για την πάρτη μου όπως εσείς εγκάθετα πλάσματα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εξαρτάται τι λέει και τους σκοπούς που έχεις....
Ένα μνμ του στύλ 'σε θέλω τρελαίνομαι χωρίς εσένα παλιοσκρόφα γιατί με παράτησες' δεν ειναι και οτι καλύτερο
Γενικά όμως....no prob αρκεί να είσαι σίγουρος οτι θέλει να μείνει πρώην αν το πάς για να γίνει νυν ξανά...Houston we have a problem
Flower εγώ φροντίζω για την υγεία του αγαπητού skye και όχι για την πάρτη μου όπως εσείς εγκάθετα πλάσματαbleh
-
Ναι, ερωτική εξομολόγηση έχω στο μυαλό μου...
Απλά να δω τι κάνει, αν είναι καλά. Με τπτ ξανά μαζί, μπρρρρρρ....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εγώ φροντίζω για την υγεία του αγαπητού skye και όχι για την πάρτη μου όπως εσείς εγκάθετα πλάσματαΜα και μεις για την υγεία του! Ξέρεις πόσο θα στεναχωρηθεί αν πάθει κάτι το μιάτα από την ακινησία;
-
Όπως και τα χρυσάνθεμά του, μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εγώ φροντίζω για την υγεία του αγαπητού skye και όχι για την πάρτη μου όπως εσείς εγκάθετα πλάσματα
Μα και μεις για την υγεία του! Ξέρεις πόσο θα στεναχωρηθεί αν πάθει κάτι το μιάτα από την ακινησία;
Μα δεν θα μείνει ακίνητο αμα το πάρει στην Ιταλία
Αλλά φυσικά εσείς αυτό θέλετε αλήτες, κοντράκηδες και ντριφτάκηδες να φύγει το παλικάρι για να του πάρετε το Miata κατάπτυστοι τύποι -
Δεν ξέρω για τον άλλο, τον προκλητικό, εγώ πάντως να οργώσω θέλω! (τον κήπο με το μιάτα)
-
Να το κάνεις τρακτέρ....Ου παλιοιερόσυλε 666 666 666
-
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Τι το καλό γίνεται στο θρεντ αυτό;;
-
Nα σας κάνω να ζηλέψετε;;;;
Αυριο φευγω 3ημερο Ζάκυνθο... Ξερει κανεις να μου πει καμια χρήσιμη έκφραση στα Ιταλικα;;;
-
CAZZO CAZZO CAZZO CAZZO CAZZO
-
Που θα πει;;;;
(εγώ μονο το io sonno tanto enamorata per te ξερω)
-
CARυοθραύστης ωραίο είναι που έχεις μπει με μεράκι στο 4ΤΦ αλλά -επειδή δεν ξερεις κανέναν- συγκρατήσου λίγο στις εκφράσεις.
-
Μαλιστα.. κατάλαβα...
-
Ο προπονηταράς του βάζελου δεν το έλεγε αυτό;;;
Είμαι μερακλής κουκ!
Ειδικά στα περίστροφα και στις γυναίκες.
-
Τί έγινε ρε παιδιά;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]