-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω ξερω οτι η ομαδα που θα το σηκώσει θα μιλαει σιγουρα ΙΣΠΑΝΙΚΑΑποκλείεις Βραζιλία δηλαδή?
-
Τέσσερις μερούλες έλειψα και γράψατε 30 σελίδες ρε αθεόφοβοι
Σε γενικές γραμμές:
- Ωραία μπάλα η Αργεντινή αλλά μην αρχίζετε να πετάτε στα ουράνια φίλοι της μπιανκοσελέστε! Τα αγγούρια έρχονται
- Please, δεν μπορώ να διαβάζω άλλο στις εφημερίδες για το φαβορί 'Αγγλία'. Έχει καταντήσει αηδία. Ήθελα να ξερα δεν το καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζονται; Ας παίξουν πρώτα μπάλα στρωτά και στο έδαφος και εδώ είμαστε να το παραδεχθούμε
- Η Βραζίλια μια μετριότητα. Δεν πιστεύω να έκανε πάλι συντήρηση δυνάμεων;
- Η Ιταλία ζορίστικε αλλά παραμένει μια δυνατή ομάδα λόγω νοοτροπίας
- Η Ολλανδία έχασε τα αυγά και τα πασχάλια με το Ιβουάρ. Φαντάσου αργότερα τι θα γίνει...
- Η Γερμανία είναι καλύτερη απ΄οτι την περίμενα. Επιτέλους Κύριε Κλίνσμαν πέταξε έξω τον Μπάλακ και βάλε μέσα τον Μπορόφσκι. Και έλεος με τον Φριντριχ
- Η Ισπανία έδειξε χαρακτήρα. Το τεστ το πέρασε. Μένει να δούμε και στα νοκαουτ αν θα δείξει το ίδιο
Κρίμα για την κατάσταση της Γαλλίας - Χίλια κρίμα για τον αποκλεισμό της Ακτής
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
- Η Γερμανία είναι καλύτερη απ΄οτι την περίμενα. Επιτέλους Κύριε Κλίνσμαν πέταξε έξω τον Μπάλακ και βάλε μέσα τον Μπορόφσκι. Και έλεος με τον Φριντριχ
Δυστυχώς δεν θα τον βγάλει ούτε αύριο κι ας έχει κίτρινη κάρτα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω ξερω οτι η ομαδα που θα το σηκώσει θα μιλαει σιγουρα ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Αποκλείεις Βραζιλία δηλαδή?
Τωρα πια ναι....
Εκτος κι αν πεταξει εξω τους τουριστες (που δεν το βλεπω πιθανο πλεον)
Η Αργεντινη εκτος από πολυ καλους παικτες εχει εξαιρετικους αμυντικους (βασικο), παικτη-ηγετη (που της ελειπε χρονια) και, ΚΥΡΙΩΣ, προπονητη
Η Ισπανια εχει ποιοτητα, τρεις παικτες φωτια (Χοακιν-Φαμπρεγας-Τορες) κι απ' οτι ειδα σημερα -επιτελους!- μυαλο.Αν εβαζα καποιον σφηνα, θα ηταν οι Ιταλοι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Βρε κολλημα με τους αμπαλους...
Εσυ βρε που γουσταρεις το θεαμα ειναι δυνατον να υποστηριζεις ΑΥΤΗ την ομαδα; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βρε κολλημα με τους αμπαλους...
Εσυ βρε που γουσταρεις το θεαμα ειναι δυνατον να υποστηριζεις ΑΥΤΗ την ομαδα;Πρόλαβα και είδα : Φλοε, Ντίτερ Μίλλερ, Χάνσι Μίλλερ, Κ.Χ Φέρστερ, Καλτς, Λιτμπάρσκι, **Κλάους Αλοφς ** ,Μάγκατ,Σούστερ, Ρουμενίγκε, Τον, Χεσλερ, Ματέους, Κλίνσμαν, Μπρέμε, Αουγκενταλερ (και ας κοροϊδεύει ο koyk, ήταν κορυφαίος λίμπερο), και καμια 20 άρια πολύ καλούς παιχτες που τώρα ξεχνάω.
Γι αυτό
Εσύ είσαι μικρότερος. Την ομάδα του 78 δεν την πρόλαβες.Λογικά θα θυμάσαι την Αργεντινή από το 82 και δώθε που είχε μάυρα χάλια (εξαιρούμε το 86 που πάλι χάλια είχε αλλά είχε και Μαραντόνα).
Εσύ γιατί συμπαθείς την Αρνεντινή;;
Κι εγώ βεβαια τη συμπαθώ. (σοβαρά μιλάω)
Τη βλέπω για 3η -
Καλα λες, από '82 θυμαμαι, αλλα ουσιαστικες εικονες εχω από το '86 Οποτε μαλλον εχεις και την απάντησή σου
Συμφωνω με τα υπολοιπα, αναμφιβολα ειχε κατεβασει σπουδαιες ομαδες, κατα καιρους, η Γερμανια, αλλά -χωρις εξαιρεση- παρασαγγας απεχουσες από την παραγωγη θεαματος.... Ειχα την εντυπωση οτι εισαι αλλος 'τυπος' φιλάθλου
Για την τωρινη, παντως, ειλικρινα απορω με την υπομονη σου!
(Ασχετο: Επίσης, μου τη δινουν τα ονοματα των Γερμανων που μου θυμιζουν Ναζι δεσμοφυλακες στη 'Μεγαλη αποδραση' Εγω ειμαι με τον Στιβ Μακουιν Ακου, Αουγκενταλερ και Σβαινσταιγκερ )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα λες, από '82 θυμαμαι, αλλα ουσιαστικες εικονες εχω από το '86 Οποτε μαλλον εχεις και την απάντησή σουΣυμφωνω με τα υπολοιπα, αναμφιβολα ειχε κατεβασει σπουδαιες ομαδες, κατα καιρους, η Γερμανια, αλλά -χωρις εξαιρεση- παρασαγγας απεχουσες από την παραγωγη θεαματος.... Ειχα την εντυπωση οτι εισαι αλλος 'τυπος' φιλάθλου
Για την τωρινη, παντως, ειλικρινα απορω με την υπομονη σου!
Τη μεγάλη χλαπάτσα την έφαγα το 1998. Για να μη σου πω για το Ευρωπαϊκό του 2000.
Αφού το ξεπέρασα τότε , δε νομίζω να έχω πρόβλημα στο εξήςΔεν ξαναχάνω από τη...Βουλγαρία
-
Ρε αυτοι στη ΝΕΤ το εχουνε χαμενο λεμεεεε
Τι κουλοι καλεσμενοι ειναι ολοι αυτοι παλι σημερα;
Αυτοι ειναι ικανοι να καλεσουνε τον Καμπανη να τα χωσει στον Μεσι οπως τα 'χωσε στον Ζαγορακη -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε αυτοι στη ΝΕΤ το εχουνε χαμενο λεμεεεεΤι κουλοι καλεσμενοι ειναι ολοι αυτοι παλι σημερα;
Αυτοι ειναι ικανοι να καλεσουνε τον Καμπανη να τα χωσει στον Μεσι οπως τα 'χωσε στον ΖαγορακηΑΝΤ1 έχει ταινία.
-
Εχει και δουλειά το πρωι
Ειχε κι ενα μωρο-δημοσιογραφινα από το Εκουαδορ που μιλαγε για τον Μπορχα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πρόλαβα και είδα : Φλοε, Ντίτερ Μίλλερ, Χάνσι Μίλλερ, Κ.Χ Φέρστερ, Καλτς, Λιτμπάρσκι, **Κλάους Αλοφς ** ,Μάγκατ,Σούστερ, Ρουμενίγκε, Τον, Χεσλερ, Ματέους, Κλίνσμαν, Μπρέμε, Αουγκενταλερ (και ας κοροϊδεύει ο koyk, ήταν κορυφαίος λίμπερο), και καμια 20 άρια πολύ καλούς παιχτες που τώρα ξεχνάω.
Γι αυτό
Ξέχασες τον Σουμάχερ -όχι τον οδηγό - αλλά σωστά, σε ομάδα καράτε έπαιζε αυτός
-
Σημερις εχει 4 παιχνιδια.
Εκουαδορ-Γερμανια κ Αγγλια-Σουηδια θα παλεψουν για την πρωτη θεση των ομιλων τους.
Βλεπω Αγγλια κ Γερμανια να καταληγουν πρωτες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πρόλαβα και είδα : Φλοε, Ντίτερ Μίλλερ, Χάνσι Μίλλερ, Κ.Χ Φέρστερ, Καλτς, Λιτμπάρσκι, **Κλάους Αλοφς ** ,Μάγκατ,Σούστερ, Ρουμενίγκε, Τον, Χεσλερ, Ματέους, Κλίνσμαν, Μπρέμε, Αουγκενταλερ (και ας κοροϊδεύει ο koyk, ήταν κορυφαίος λίμπερο), και καμια 20 άρια πολύ καλούς παιχτες που τώρα ξεχνάω.
Γι αυτό
Ξέχασες τον Σουμάχερ -όχι τον οδηγό - αλλά σωστά, σε ομάδα καράτε έπαιζε αυτός
Και τον ογκόλιθο Χρούμπετς
-
lkar
Εγώ τον ξέχασα γιατί δε μου άρεσε ποτέ. Στις εξόδους θύμιζε έντονα ...Χιώτη.
Αν δεν είχε κάνει εκείνη τη φάβα έξοδο το 86 στο γκολ του Μπράουν ...
Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα μπορέσει να τον ξεχάσει ο Μπατιστόν που κινδύνεψε να μείνει στον τόπο.tazz
O Xρούμπες δεν ήξερε μπάλα αλλά δύο γκολάκια στον τελικό του 80 με το Βέλγιο , τα έχωσε και τσιμπήσαμε ένα -ακομα-κυπελλάκι.
Επίσης έβαλε και το νικητηριο πέναλτι με τη Γαλλία και περάσαμε τελικό το 82 και τσιμπήσαμε ένα... -
για να δούμε τι λένε και τα αγγλάκια σήμερα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε αυτοι στη ΝΕΤ το εχουνε χαμενο λεμεεεεΤι κουλοι καλεσμενοι ειναι ολοι αυτοι παλι σημερα;
Αυτοι ειναι ικανοι να καλεσουνε τον Καμπανη να τα χωσει στον Μεσι οπως τα 'χωσε στον ΖαγορακηΗ συγκεκριμένη εκπομπή είναι για να περνάν την ώρα τους κυρίως αυτοί που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο.Εγώ ΔΕΝ θέλω ν'ακούω αναλύσεις απ' τον κάθε πολιτικό μαιντανό και διάφορες γλάστρες αρσενικές και θηλυκές.Άσε που το οποιοδήποτε χιούμορ Λάλα και Ταγματάρχη βρίσκεται στην εποχή των ''Κακών παιδιών'' της δεκαετίας του 80.
Άκου βασικός καλεσμένος αναλυτής ο Τάκης Γκώνιας. -
Εντελως για τα μπαζα αυτη η εκπομπη της ΝΕΤ
Χιλιες φορες Γεωργιου
-
Nice video
Higuita και τα μυαλά στα κάγκελα! -
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Εντελως για τα μπαζα αυτη η εκπομπη της ΝΕΤΧιλιες φορες Γεωργιου
Οχι Γεωργίου.Με τίποτα. Από τις 'προβλέψεις' του στο Euro και κυρίως για την συμπεριφορά του μετά, όταν έφαγε τις χλαπάτσες, τον σιχάθηκα τον ξεδοντιάρη!
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια