-
για να πω την αληθεια το οτι κερδισε τοσο τη σερβια του πετκοβιτς δε μου κανει πολυ εντυπωση...περιμενω να δω και με ολλανδια...
-
Η ακτη ελεφαντοστου ομως ηταν αξιομαχη και πληρης ομαδα.
Η Σερβια ενταξει για το πεος, αλλα αν επαιζε πχ Βραζιλια-Σερβία κανα 2-1 θα βλεπαμε με δώδεκα δοκάρια απο την Σερβία... -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Περιμενω με αγωνια τι θα κανει αποψε η Γαλλια, εχει δυνατοτητες αυτη η ομαδα... Μου αρεσει και ο τροπος παιχνιδιου της!Μάλλον βλέπεις στο βίντεο παιχνίδα το 98.
Δυνατότητες έχει αναμφισβήτητα αλλά δε μπορεί να τις δείξει.Ακόμα.
Να μείνει έξω ο Ζιντάν και να περάσει ο ...Σέολ;; Κρίμα είναι.
Αν η ομάδα που παίζει ο Σεόλ είναι καλύτερη να περάσει.
Θα κι εγώ λυπηθώ εάν το τελευταίο παιχνίδι του Ζιντάν ήταν το χθεσινό αλλά έτσι είναι, καλώς ή κακώς.Πάντως ο προπονητής της Γαλλίας πρέπει να είναι εντελώς καθυστερημένο.
Γιατί παίζει με έναν μπροστά;;
Γιατί με την δική του σκέψη (το έχει πει) όσοι (χαφ - πλάγιοι) πατάνε την μεγάλη περιοχή είναι επιθετικοί.
βασικά μάλλον ακόμα δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι
Καθόλου απίθανο αυτό που έγραψες.
Οικονομία δυνάμεων αλλά και μπέρδεμα στους αντιπάλους για τις δυνατότητές τους.-Οι ισόπαλοι αγώνες να κρίνονται από τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ.
:'Στα τρία κόρνερ πέναλντι'.
Όταν είμαστε πιτσιρικάδες και παιζαμε σε μέρη που δεν υπήρχε χώρος για τα κόρνερ. Κάθε τρια κόρνερ που κέρδιζε μια ομάδα, εκτελούσε πέναλντι.
απιστευτη εκπομπη αυτη της ΝΕΤ....
ποιος ξερει ποσα θα παρουν για αυτο το εκτρωμα...
100.000 ευρώ για ένα μήνα ηλιθίων εκπομπών. Καλά δεν είναι;
Δηλαδη η Αργεντινη που ξεσκιζει οτι δει μπροστα της δεν εχει ξεχωρίσει...
Αν πάει κουρασμένη στον επόμενο γύρο τότε 'τζάμπα' το τρέξιμο σε παιχνίδια που αρκεί κι ένα γκόλ για να τα περάσει.
Στο παιχνίδι με την Ολανδία θα δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη η Αργεντινη που ξεσκιζει οτι δει μπροστα της δεν εχει ξεχωρίσει...δεν έχει δει τίποτα ακόμα..
-
..ούτε έχω δει κάτι σε Kempes, Burusaga..
-
Μακάρι να παίζουν μπάλα οι Νοτιοαμερικάνοι
-
Ο Κέμπες εκτός των καλών εμφανίσεων στο μουντιάλ της Αργεντινής δεν νομίζω ότι άφησε εποχή. Αν έλειπε εκείνο το μουντιάλ μάλλον δεν θα μνημονευόταν σήμερα.
-
δεκτόν γενικά-γενικά αλλά για μουντιάλ μιλάμε.
πάντως η Αργεντινή θα πρέπει να θυμίζει και λίγο...Αργεντινή πως να το κάνουμε.. κι ας βάζει ένα γκολάκι -
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
..ούτε έχω δει κάτι σε Kempes, Burusaga..H αλήθεια είναι ότι ο Κέμπες ξεχάστηκε γρήγορα.
Πήρε ένα κύπελλο Ισπανίας με τη Βαλένθια , ένα Κυπελλούχων Ευρώπης και την ίδια χρονιά (νομίζω) το σουπερ-καπ.Μετά πήγε Χερκουλες, Ριβετ Πλέιτ και κατέληξε ...Αούστρια Βιέννης.
Αντίθετα ο Μπουρουσάγκα, δεν 'ταλαιπωρήθηκε' τόσο. Επαιξε αρκετά χρόνια στην Ιντιπεντιέντε κι έκανε κι ένα πέρασμα από τη Γαλλία
-
τα τελευταία ματς είναι για τα μπάζα επιεικώς. Κανένα ενδιαφέρον με κάτι Αραβίες και κάτι Τόγκο...
όταν θα ξεκινήσουν τα καλά ζευγάρια θα ξαναδώ μουντιάλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα τελευταία ματς είναι για τα μπάζα επιεικώς. Κανένα ενδιαφέρον με κάτι Αραβίες και κάτι Τόγκο...όταν θα ξεκινήσουν τα καλά ζευγάρια θα ξαναδώ μουντιάλ.
Τετάρτη Αργεντινή Ολλανδία.
-
Εχουν περάσει και οι δύο παιδιά. Δε νομίζω να γίνει κάτι το εξαιρετικό.
Oυτε κι έχει σημασία σε ποια θέση θα καταταγούν, μια και οι δύο είναι καλύτερες ομάδες από αυτές του 4ου ομίλου που θα διασταυρωθούν.
-
Οι Κορεάτες πανηγύριζαν και μετά μάζεψαν τα σκουπίδια τους στη Γερμανία
-
Ημίχρονο και οι Σπανιόλοι χάνουν 1-0
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ημίχρονο και οι Σπανιόλοι χάνουν 1-0 -
άντε να γίνει κόλαση κι αυτός ο όμιλος
-
Τον πινουν...μεχρι στιγμης οι ταυρομαχοι
ΟΛΕ ο ταυρος....
-
Φυσιολογικά τελικά
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Τον πινουν...μεχρι στιγμης οι ταυρομαχοιΟΛΕ ο ταυρος....
-
Εγω ξερω οτι η ομαδα που θα το σηκώσει θα μιλαει σιγουρα ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια