-
Τhanks συνάδελφε οδηγέ
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Νέα σταθερή κάμερα.Στο τέλος της ευθείας μετά τον Σείριο, στο πάρκινγκ, τοποθετήθηκε ήδη η βάση για Gatso. Έχετε τον νού σας στο μέλλον.
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με εκείνη την κάμερα. Την είχαν τοποθετήσει, και μετά την ξήλωσαν. Τώρα υπάρχει μόνο η βάση της.
-
πηγαμε ενα βραδυ με κατι φιλαρακια και την ξηλωσαμε, απλο ειναι
-
Εγώ πάλι έχω λύσει τέτοιου είδους προβλήματα εδώ και καιρό:
Μέτρο 1ο: Το XSARA το σταματάνε σπάνια γιατί το περνάνε για ασφαλήτικο... (όντως σε μπλόκο με radar χαιρέτησα διακρητικά, ανταπέδωσαν και συνέχισα με 200+)
Μέτρο 2ο: Η γυναίκα είναι γιατρός...απότε και 3-4 φορές που μας σταμάτησαν.......ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με ΕΠΕΙΓΟΝ περιστατικό είναι αυτό...τι να κάνω????
Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα ψέμα, αφού μου έτυχε να σταματήσω να βάλω στο αμάξι μοτοσυκλετιστή με αλεργικό σοκ ύστερα από τσίμπιμα μέλισσας...και να έχω πλακωθεί στην ευθεία της λαμίας με 200 για να τον πάω στο νοσοκομείο Λαμίας... +3 κόκκινα μέσα στη Λαμία... Παρα λίγο....
-
τα ασφαλίτικα δεν έχουν πάντα και τη δεύτερη ασημί κεραία;
-
Νομίζεις οτι φαίνεται η κεραία όταν έρχεσαι με 150+ ???
Συνήθως πάντως έχεουν μια 'ασημένια' RF στη θέση της εργοστασιακής... -
Προσέξτε λίγο παραπανω αυτές τις μέρες όσοι κινείστε στην Π-Α διότι τα μπλόκα έχουν πληθύνει πολύ.
Μάλλον τους εμπνέει ο καιρός που έχει δροσούλα. Εχουν φουντώσει και οι θάμνοι και παρέχουν καλύτερη ...κάλυψη και απόκρυψη. -
Π-Α = ?
-
Πάτρα-Αθήνα;
-
Nai
-
Προσέξτε όσοι κατευθύνεστε προς το «Φέλτινς Αρίνα» του Γκελζενκίρχεν. Υπάρχει ραντάρ σε σημείο που το όριο πέφτει στα 80.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσέξτε όσοι κατευθύνεστε προς το «Φέλτινς Αρίνα» του Γκελζενκίρχεν. Υπάρχει ραντάρ σε σημείο που το όριο πέφτει στα 80.Δεν παιζεσαι!!!!
-
H περιβοητη καμερα στην ευθεια του Σειριου ειναι off εδω και πανω απο μηνα. Κλασσικη περιπτωση εισπρακτικου χαρακτηρα. Ευχομαι να το καταλαβαν και να την εβγαλαν.
Παντως σε οσους θεωρουν εγκλημα την 'υπερβαση οριου ταχυτητας' (οπως την κανει η συντριπτικη πλειοψηφια ολων μας και οχι ακροτητες του τυπου τεζα στην λωριδα εκτακτου αναγκης κτλ) και λογικο το να κινουνται με 120 στις Ε.Ο. ευχομαι με πολλη αγαπη να τους σταματησει μπλοκο και να τους φορτωσει μεχρι και το πρωπατορικο αμαρτημα. Τοση δυσκοιλιοτητα πια...παρτε καμια Laxatol (κυκλοφορει ακομα αραγε;;;)
-
whatever
-
από Λαμία - Αθήνα μετά το 90 δύο καινούργια στησίματα - προσοχή. 3η εβδομάδα που είναι εκεί
-
Tην πάτησε φίλος εκεί πριν δυό βδομάδες με 154 χλμ/ώρα έχοντας κατέβει απ' τις στροφές της Υλίκης στην ευθεία.
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
από Λαμία - Αθήνα μετά το 90 δύο καινούργια στησίματα - προσοχή. 3η εβδομάδα που είναι εκεί :roll:Αν εννοείς πάνω από τη γέφυρα, δεν είναι καθόλου καινούριο. Απλά το ξαναθυμηθήκανε.
-
'Εξδούχα' σήμερα τα παιδιά
Κόρινθος-Αθήνα στους Αγ. Θεοδώρους μετά τα έργα (είχαν μπόλικη πελατεία)
Κόρινθος-Πάτρα στα κλασικά:
McDonalds με 80
Έξοδα για Καλάβρυτα με 80 επίσης
Λόγγος -εκεί κάποιους τσίμπησαν-. Ένα Passat θεώρησε σωστό να με περάσει με πολλά ενώ είχα κόψει χαρακτηριστικά
-
Γιατί δεν προειδοποίησες τον ομόσταυλο;Ντροπή σου
Radar και πού βρίσκονται.