-
charmak66
Δεν το πιασες το υπονοούμενο...
Αμόλησα το λαγωνικό μου στη Θεσσαλονίκη για να βρει θέσεις σε κανα magic bus (αντι για αυτοκίνητο που σου'λεγα) οπότε πάιζει να φας ροδίνι κάτω από τον Λευκό τον Πύργο και να τα έχουμε φάει όλα μέχρι τα Σφαγεία (άντε μέχρι τα Μάλγαρα) -
Ρε παιδιά επειδή ο ξεχάστηκα που μπορω να βρώ εισητήριο (αν βρω) για waters, αθήνα κεντρο (ticket house?) η πειραιά?
Ακόμα και Online store Καλοδεχούμενο αρκει να στέλνει courier -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
FlowerPowerΚαλα, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;
Η μπλούζα λέει Dark Side of the Moon ή Dub Side of the Moon;απο το site, http://www.liquidblue.com
ειναι η αγαπημενη μου μπλουζα. ακριβως τα χρωματα που γουσταρω και ταιριαζει ΑΨΟΓΑ με το δισκο. οχι σαν κατι αλλες μαυρες που εχουν με ασπρα γραμματα 'Dark Side of the Moon'. ελεος.mind you οτι ειναι 'συλλεκτικη' στην πισω πλευρα εχει με αχνα γραμματα ta lyrics απο το Lunatic, το οποιο εγινε για πολυ περιορισμενο αριθμο t-shirt
edit : οταν την ειχα αγορασει φοβομουν να τη φορεσω , μην τη λερωσω..και την ειχα βαλει σε μια κρεμαστρα και την ειχα κρεμασει στον τοιχο του σαλονιου μου σαν ποστερ.
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή ο ξεχάστηκα που μπορω να βρώ εισητήριο (αν βρω) για waters, αθήνα κεντρο (ticket house?) η πειραιά?
Ακόμα και Online store Καλοδεχούμενο αρκει να στέλνει courierΑπο pmw το πηρα εγω!Τα καταστηματα ειναι ομονοια και Odeon Cosmopolis!Λογικα εχει εισιτηρια παντως!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πω πω τι έκτρωμα είναι αυτό;
Σοβαρά αυτό θα φοράς;τς τς βαρβαρε θασιτη, να ξερες ποσοι με εχουν σταματησει στο δρομο να με ρωτησουν απο που την πηρα
Θα την θελουν για το καρναβαλι
περιμενα καποια κακια τετοιου ειδους.
απλα ειμαι πολυ ψηλα για να σας δινω εστω και την ελαχιστη σημασια.
-
Το μισό φόρουμ στον Waters θα μαστε;!!
Παίδες εγώ δεν έχω ούτε καπελάκι ούτε τίποτα!Αν δω κανέναν σας θα ρθω να γνωριστουμε!Φυσικά πριν βγει η 'ιδιοφυία' στη σκηνή!
Μετά θα μαι στην κοσμάρα μου...
Παρένθεση: Διάβασα κάτι στο τρέχον τεύχος του Ποπ κ Ροκ που έχει αφιέρωμα στη Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού και που ομολογουμένως δεν γνώριζα τόσα χρόνια
Το λουπ στο Money, όπου εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι θεωρούν οτί είναι ήχοι ταμιακής μηχανής, ηχογραφήθηκε από τον Γουότερς στην αυλή του σπιτιού του, πετώντας κέρματα σε κεραμικά σκεύη της γυναίκας του και σχίζοντας χαρτιά! Και βγήκε αυτό που ξέρουμε...
Προτείνω να αγοράσετε το περιοδικό.Το αφιέρωμα είναι πολύ καλό, έχοντας αρκετές τέτοιες μικρές 'ηχιτικές' ιστορίες
Άντε ρε Κυριακή!Γιατί αργείς; -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Το λουπ στο Money, όπου εγώ και φαντάζομαι οι περισσότεροι θεωρούν οτί είναι ήχοι ταμιακής μηχανής, ηχογραφήθηκε από τον Γουότερς στην αυλή του σπιτιού του, πετώντας κέρματα σε κεραμικά σκεύη της γυναίκας του και σχίζοντας χαρτιά! Και βγήκε αυτό που ξέρουμε...
Άντε ρε Κυριακή!Γιατί αργείς;εμενα αυτο μου ακουγεται ψιλο-μουφα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Δε μπορώ να το ξέρω αυτό.Το αφιέρωμα φαίνεται ψαγμένο αρκετά...Ο κάθένας το κρίνει κατάλληλα
-
Δε μπορώ να το ξέρω αυτό.Το αφιέρωμα φαίνεται ψαγμένο αρκετά...Ο κάθένας το κρίνει κατάλληλα
στο DVD πως εγινε το dark side of the moon δεν αναφερθηκε ποτε..και με εκεινη την τεχνολογια που ειχαν εμενα μου φαινεται απιστευτο να κανει ο waters τετοια προσωμοιωση ταμιακης μηχανης με πυλινα δοχεια και κερματα
-
Έχω το DVD-όντως δεν αναφέρει κάτι.
το θέμα δεν είναι αν είχαν τα μέσα να το παράξουν, αλλά η έμπνευση.Προφανώς και είχαν μέσα, για την ακρίβεια όμως δεν τα χρειάζονταν καν-μια ταμιακή αρκούσε.
Για μια μουσική και δημιουργική ιδιοφυία σα τον Γουότερσ όμως αυτή η (υποθετική) επιλογή δεν είναι αναγκαστική, λόγω έλλειψης μέσου αλλά μουσική σύνθεση από μηδαμινά μέσα.Μια πρόκληση!Άλλωστε και η ίδια η ταμιακή θεωρείται ίδιοφυής έμπνευση!
Αν όμως μου λέγε κάποιος ότι υπήρξαν 5 άνθρωποι που πειραματίζονταν με τέτοιους τρόπους παραγωγής ήχων, σίγουρα θα θεωρούσα τον Γουότερς έναν από αυτούς
Τελος πάντων μάλλον υπόθετικά μιλάμε και οι δύο - σίγουρα πάντως η ίδια η Ροκ μουσική στο σύνολό της περικλέιεται από μύθο - δεν ξέρουμε που σταματά η αλήθεια.
Η ουσία της μουσικής και των Pink Floydβέβαια δεν είναι σε τέτοια 'παρασκήνια' , αλλά σ αυτό που θα νιώσουμε την Κυριακή!!
Εγώ πάντως για καλό και για κακό απ τις 6 εκεί θα μαι!Το θέμα είναι πώς θα φύγουμε μετά...Με τι καρδιά.. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εχουμε ολοι καπελακια για να γνωριστούμε;Πληροφορίες λένε οτι η συναλία θα αρχίσει κατα τις 8:30 και θα κρατήσει περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα
Σιγά μην φοράω καπελάκι του forum στην βραδιάτικα στην συναυλία!
Πάντως στο http://www.pinkfloyd.gr/main.html λέει ότι η συναυλία ξεκινάει στις 9:30.
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Ακόμα και Online store Καλοδεχούμενο αρκει να στέλνει courierΑπο pmw το πηρα εγω!Τα καταστηματα ειναι ομονοια και Odeon Cosmopolis!Λογικα εχει εισιτηρια παντως!
Τhanks, δεν την γλιτώνω την βόλτα στο κέντρο δηλαδή!
-
στο DVD πως εγινε το dark side of the moon δεν αναφερθηκε ποτε..και με εκεινη την τεχνολογια που ειχαν εμενα μου φαινεται απιστευτο να κανει ο waters τετοια προσωμοιωση ταμιακης μηχανης με πυλινα δοχεια και κερματαΔεν ξέρω για το dark side of the moon αλλά ο ήχος που κάνει το πλαστικό περιτύλιγμα (π.χ. τσιγάρα) όταν το τσαλακώνεις συνέχεια στα χέρια σου, χρησιμοποιείται για τον ήχο που κάνει η φωτιά σε πυρκαγιά.
-
Αλήθεια είναι!
Ρε σεις, εγώ άλλο Making of έχω;
Ειδικά ο Waters είναι ιδιοφυΐα. Και μεγάλο κ@λοπαιδο, λένε, αλλά δεν θα τον παντρευτούμε κιόλας!
-
δε νομίζω να υπάρχουν 2 making of...απλά είσαι πιο παρατηρητικός!Έχω χρόνια να το δω.Για...επανάληψη!!
κ@λόπαιδο;
Τι λες τώρα...
τελικά έχουμε αριθμό;πόσοι από δω θα μαστε; -
Έρχονται οι Rhapsody τόν Νοέμβριο 2006?
http://www.mightyrhapsody.com/index.php Πατηστε world tour 2006
Απο ότι ξέρω ήρθαν τον Μάρτιο 2006.. http://www.epic-metal.com/rhapsody/live ... dates.html Θα έρθουν ξανά η εγώ δέν έχω καταλάβει κάτι καλά? -
δε νομίζω να υπάρχουν 2 making of...απλά είσαι πιο παρατηρητικός!Έχω χρόνια να το δω.Για...επανάληψη!!
κ@λόπαιδο;
Τι λες τώρα...
τελικά έχουμε αριθμό;πόσοι από δω θα μαστε;Εγώ το έχω σε βιντεάκια και είναι στην αρχή του Money. Το λέει ο ίδιος ο Waters.
-
Το setlist που μάλλον θα ακούσουμε. Τουλάχιστον έτσι είναι στις τελευταίες συναυλίες:
FIRST HALF: In The Flesh, Mother, Set The Controls For the Heart Of The Sun, Shine On You Crazy Diamond, Have A Cigar, Wish You Were Here, Southampton Dock, The Fletcher Memorial Home, Perfect Sense parts 1 and 2, Leaving Beirut, Sheep.
SECOND HALF: Dark Side of the Moon.
ENCORE: The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall (Pt 2), Vera, Bring The Boys Back Home, Comfortably Numb.
Προλαβαίνετε να κάνετε μια επανάληψη!
Εγώ θα έχω και το καπελάκι του Φόρουμ (καλά μη περιμένετε να το φοράω στις 10 το βράδυ, αλλά θα είμαι από νωρίς εκεί). Αν με δει κανείς, ας πει ένα γειά!
Α, και μη με διακόψει κανείς στο σόλο του comfortably numb, γιατί... Νταξ;
Over & out! Εντυπώσεις από Δευτέρα...
-
Kι εγώ με καπελάκι του forum. Και το βράδυ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
-
OK και εγω με τα tickets!!!
Κανένα tip για παρκάρισμα εκει? τι παίζει γιατι δεν έχω ξαναπάει
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006