-
ειλικρινα δεν νομιζω οτι τα εχω μπλεξει τα πραγματα ,απλα απαντω στον κυριο boxer2003 οτι δεν αποκαλουνται τυχαια οι αστυνομικοι μπατσοι, αν ειδατε η απαντηση μου ειναι μονο στο συγκεκριμενο σημειο!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
-
Αγαπητοί κύριοι
Διαβάζοντας όλα αυτά περί του φετινού ακρόπολις όχι μόνο θλίβομαι αλλά αποκαρδιώνομαι κιόλας για τον μηχανοκηνητο αθλητισμό στη χωρά μας γενικότερα.Πάντα πίστευα οτι για βοηθήσουμε τους ελληνικούς αγώνες απέναντι στους επιτιδιους εκμεταλλευτές του χώρου που το μόνο που κοιτάνε είναι η τσέπη τους και “ίσως” να μην έχουν καμιά περετερο ιδέα και άποψη που θα είναι χρήσιμη για το γενικότερο καλό, το μόνο που θα έπρεπε να θεωρείτε δεδομένο και να παλεύετε για αυτό να είναι η ευγενης άμυλα μεταξύ των οδηγών και πάνω από όλα η δύναμη που θα αποκτούσαν αν δρούσαν ενωμένοι σαν μια γροθιά, αφήνοντας εκτός τους μικροεγωισμους και τις μικροπρέπειες για να πετύχουν κάτι καλό πρώτα για τους εαυτούς τους αλλά και για εκείνους που πιστεύουν σε αυτούς και τις προσπάθειες τους, αφήνοντας πίσω τους τις οικογένειες τους, τα προβλήματα τους και ταξιδεύουν μαζί τους για να τους χειροκροτήσουν σε έναν αγώνα ανεξάρτητα αποτελέσματος….
Ίσως αυτή η κατάσταση να είναι να είναι και ένας από τους σημαντικούς λογούς για τη μείωση των θεατών στους αγώνες….
Πολλά νέα παιδιά , ανάμεσα τους και εγώ, θέλουμε κάποια στιγμή να φύγουμε από τους ερασιτεχνικούς αγώνες, που κατά την προσωπική μου άποψη έχουν μόνο εισοδηματικό χαρακτήρα για τους διοργανωτές τους και τίποτα παραπάνω, και να γίνουμε κάποια στιγμή μέρος αυτού που λεμέ - και εμείς ακόμα θαυμάζουμε - Ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας.
Βλέποντας όμως τέτοιες καταστάσεις πως θα πάρουμε θάρρος και την απόφαση να δαπανήσουμε τα ποσά που χρειάζονται όταν βλέπουμε μεγάλα ονόματα και σοβαρούς ανθρώπους του χώρου να μαλώνουν σαν παιδιά και να βγάζουν τέτοια χολή;
Ειδικά εμάς που δεν θα μας συνοδεύει κάποιο μεγάλο όνομα για να συνχορουνται τα λάθη τις απειρίας μας;
Γιατί να πάμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή;Μήπως να κάτσουμε να κάνουμε την τρελά μας στους ερασιτεχνικούς με τις ημερήσιες license και τις τρελές τιμές συμμετοχών που μας επιβάλλονται, εκμεταλεβομενοι την τρέλα και την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, την ταχύτητα, τον ανταγωνισμό και το ανήσυχο πνεύμα μας γιατί τελικά οι άλλοι με τα μεγάλα ονόματα και τα ακριβά αυτοκίνητα είναι πιο ερασιτεχνικοί από αυτούς αλλά με υψηλότερο budget;
Μήπως να μείνουμε εκεί που είμαστε για να διατηρήσουμε απλά την ψυχική μας ηρεμία και τον αυτοσεβασμό μας;
Δεν ξέρω… αλλά αυτές οι σκέψεις εκφράζουν πολλά νέα και ενθουσιώδη παιδιά και είναι αποτέλεσμα τέτοιων καταστάσεων.
Σίγουρα κάποιοι αν πραγματικά θέλουν να πάνε μπροστά το σπορ ,όπως λένε, θα πρέπει να τις λάβουν σοβαρά υπόψη και να ενεργήσουν λαμβάνοντας το όπιο μερίδιο ευθύνης τους ανήκει….Όσοι λοιπών δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι είναι στην ίδια ομάδα ας κάνουν ένα βήμα πίσω….Μπας και πάνε οι αγώνες επιτέλους μπροστά…
-
Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αυτό το ακρόπολις ήταν για εμένα το 26 ..σε όλα αυτά τα ακρόπολις δεν μπορώ να θυμηθώ Έλληνα αγωνιζόμενο να κάνη ένσταση , σε συναθλητή του επειδή είχε κάψει φλατσα και χρειάστηκε να Βάλη νερό στο ψυγείο του αυτοκινήτου του ώστε να συνεχίσει τον αγώνα επιβιώσεις .επικαλούμαι την μαρτυρία όλων τον παλαιών οδηγών και συνοδηγών.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Αν το ερώτημα είναι για ράλι Ακρόπολις, ίσως να έχεις δίκιο. Όμως επειδή δεν τ΄ρχεις μόνο σε Ακρόπολις να σου θυμίσω, γιατί φαίνεται οτι έχεις κοντή μνήμη, τι έγινε με τον Τερδήμο στο ΕλληνοΙταλικό που έγινε στην Καλαμπάκα. Κατεβάσατε έναν Έλληνα από το βάθρο των νικητών, για να πάρει τη θέση του ένας Ιταλός. Και θυμάσε με τη δικαιολογίά; Ήσουν και εσύ εκεί και ο Σούλης και οι Θεολόγηδες κλπ κλπ κλπ μαζεύοντας ρεφενέ τα χρήματα για την ένσταση έξω από την αίθουσα απονομής.
Και το ποιό ωραίο Το αυτοκίνητο του Τερδήμου 'έπαιζε' κανονικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως και στον ΕλληνοΙταλικό. Και τον αφήσατε να κάνει όλο τον αγώνα, και οι Ιταλοί τον δέχτηκαν σαν τρίτο γενικής και ....... άστα Νίκο, άστα .... -
εχω την εντυπωση οτι κακως χαλιεστε.εχει επανειλημενα αποδειχθει οτι σε αυτο τον τοπο οταν εμπλεκεται κοινωνικη ομαδα χωρις οικονομικο κοινο κινητρο(ολυμπιαδα,eurovision ktl)η ρουφιανια επικρατει.ειναι στοιχειο στο πετσι μας.βεβαια δεν παω δυο κατηγοριες ανθρωπων.ρουφιανους και γλειφτες.απο αυτους εχουμε αρκετους και στους αγωνες...
για αυτο και εγω εχω παψει να παρακολουθω ελληνικο πρωταθλημα και παω μονο στο ευρωπαικο στο αιγιο και την βγαζω με DVD απο γαλλικο πρωταθλημα.
-
Παντως επειδη πολλα ακουστηκαν για τον Νιωρα η μπατσο οπως τον αποκαλειτε.
Ισως να εχετε δικιο για ολα αυτα.
Στο μονο που δεν εχετε δικιο ειναι η ταυτητα του.Μπορει τελευταια να μην κανει τπτ το αξιολογο και φετος στο Ακροπολις να πηαγαινε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κρατημενα αλλα θυμηθειτε τις εποχες των σταρλετ.Οτι και να λεμε δεν πρεπει να ξεχναμε και το παρελθον του. -
Ο χρήστης Karfi έγραψε:
Αυτό το ακρόπολις ήταν για εμένα το 26 ..σε όλα αυτά τα ακρόπολις δεν μπορώ να θυμηθώ Έλληνα αγωνιζόμενο να κάνη ένσταση , σε συναθλητή του επειδή είχε κάψει φλατσα και χρειάστηκε να Βάλη νερό στο ψυγείο του αυτοκινήτου του ώστε να συνεχίσει τον αγώνα επιβιώσεις .επικαλούμαι την μαρτυρία όλων τον παλαιών οδηγών και συνοδηγών.
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Αν το ερώτημα είναι για ράλι Ακρόπολις, ίσως να έχεις δίκιο. Όμως επειδή δεν τ΄ρχεις μόνο σε Ακρόπολις να σου θυμίσω, γιατί φαίνεται οτι έχεις κοντή μνήμη, τι έγινε με τον Τερδήμο στο ΕλληνοΙταλικό που έγινε στην Καλαμπάκα. Κατεβάσατε έναν Έλληνα από το βάθρο των νικητών, για να πάρει τη θέση του ένας Ιταλός. Και θυμάσε με τη δικαιολογίά; Ήσουν και εσύ εκεί και ο Σούλης και οι Θεολόγηδες κλπ κλπ κλπ μαζεύοντας ρεφενέ τα χρήματα για την ένσταση έξω από την αίθουσα απονομής.
Και το ποιό ωραίο Το αυτοκίνητο του Τερδήμου 'έπαιζε' κανονικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως και στον ΕλληνοΙταλικό. Και τον αφήσατε να κάνει όλο τον αγώνα, και οι Ιταλοί τον δέχτηκαν σαν τρίτο γενικής και ....... άστα Νίκο, άστα ....[/quoteΑγαπητέ φίλε είμαι αναγκασμένος να απαντήσω .λοιπόν ναι το θυμάμαι το περιστατικό.. νομίζω ήταν το 1992 η 1993.Τοτε έτρεχα με την DAIHATSU και με οδηγό τον θεολογη τον Κώστα σε έναν Ελληνοιταλικο αγώνα. .πράγματι.. έγινε ένσταση στον Τερδημο τον Γιάννη (μου θυμίζει ότι έγινε στο ακροπολις) ο οποίος έτρεχε με την MAZDA . Ήμουν αντίθετος με το συμβάν …αλλά δεν με άκουσαν και έγινε η ένσταση…οπότε αναγκάστηκα μετά από το γεγονός και δεν έτρεξα πάλι ποτέ με την συγκεκριμένη ομάδα. Αντιθέτως τα επόμενα 2 χρόνια μεταπήδησα στην MAZDA όπου και κερδίσαμε με τον Γιάννη 2 πρωταθλήματα. Εάν λοιπόν είχα συμμετάσχει στο συμβάν της ένστασης….θα με έπαιρναν τότε στην MAZDA. Έτσι έγινε και είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ
-
Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά. Το απαγορεύει και ο Κανονισμός αλλά κυρίως δεν διαβάζεται το κείμενο σου χωρίς να ζαλιστούμε.
-
Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Και το ποιό ωραίο Το αυτοκίνητο του Τερδήμου 'έπαιζε' κανονικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως και στον ΕλληνοΙταλικό. Και τον αφήσατε να κάνει όλο τον αγώνα, και οι Ιταλοί τον δέχτηκαν σαν τρίτο γενικής και ....... άστα Νίκο, άστα ....karfi καλημέρα.
Καταρχήν δεν ξέρω ποιός είσαι οπότε 2 πράγματα μπορούν να συμβαίνουν.- ή ήσουν παρών σε εκείνο τον Ελληνοιταλικό και έχεις επιλεκτική μνήμη
- ή την ιστορία την άκουσες από κάπου και τη μεταφέρεις διαστρεβλωμένα για να πλήξεις τον Νίκο.
Ο Νίκος ήταν αντίθετος εξαρχής για την ένσταση στο Τερδήμο και μάλιστα μετά από μία έντονη συζήτηση παραλίγο να διαταραχθεί και η φιλία μας ( που όμως ευτυχώς κρατά ως και σήμερα).
Ο Τερδήμος είχε ενημερωθεί μετά το τεχνικό έλεγχο και πριν την εκκίνηση του αγώνα ότι αν άφηνε τη δήλωση της κατηγορίας που ανήκει το αυτοκίνητο, θα του γινόταν ένσταση. Από κακούς συμβούλους του όμως προτίμησε να κάνει τον αγώνα χωρίς να αλλάξει κατηγορία.
Δεν 'κατεβάσαμε' κανέναν από το βάθρο των νικητών απλά γιατί ο Τερδήμος πριν τεθεί εκτός αγώνα , στη προσωρινή γενκιή κατάταξη ήταν 9ος ! και 1ος Ελληνας. Αρα ότι είχε να κάνει ήταν καθαρά ενδο-ελληνική διένεξη. Κύπελλο γενικής ή κατηγορίας ΔΕΝ θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς.
Δεν ξέρω τι θα έκανε άλλος αγωνιζόμενος όταν του λένε άλλοι αγωνιζόμενοι ΚΑΙ τεχνικοί έφοροι ότι κακώς δηλώνει το αυτοκινητό του σε μία κατηγορία και ότι σίγουρα στο τέλος θα τεθεί εκτός αγώνα.
Η ένσταση έγινε διότι ενώ είχε τερματίσει 1ος στη άτυπη ελληνική κατάταξη , η Οργάνωση ΔΕΝ έκανε τελικό Τεχνικό έλεγχο όπως όφειλε από τον Ειδικό Κανονισμό του αγώνα με παρέμβαση των Ανδριόπουλου, Μ.Μοσχού και Γεωργίτση. Εμένα προσωπικά με πήρε τηλέφωνο ο κ.Ανδριόπουλος και στη αρχή με παρεκάλεσε και μετά με απείλησε αν δεν αποσύρω την ένσταση.Τότε έκανα εγώ ένσταση διότι θεώρησα τότε ότι ήταν κοροιδία μπροστά στα μούτρα μας. Οχι ο Τερδήμος αλλά η Μazda σαν Εταιρία νόμιζε ότι έδενε και έλυνε. Η ένσταση δεν είχε σκοπό να μειώσει τον Τερδήμο (που ως οδηγός ήταν πιο γρήγορος από εμάς) αλλά να κτυπήσει τη παράγκα που τότε στηνόταν στο χώρο των αγώνων ράλλυ 4Χ4.
Ρεφενέ >>>> ειδικά ο Μάκης Σούλης δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνει !!!
Για το αν μετάνοιωσα τελικά για εκείνη την ένσταση >>>> παρακαλώ τον Νίκο αν έχει κρατήσει το pm που του έστειλα τις προάλλες να το δημοσιέυσει.
Τέλος φίλε karfi την επόμενη φορά που θα θέλεις να πεις κάτι που θίγει άμεσα ή έμμεσα κάποιον καλό είναι να το κάνεις επώνυμα.
Φιλικά,
Θεολόγης Κώστας
Υ.Γ. Παρά την ένσταση , με το Γιάννη Τερδήμο όποτε βρεθούμε τα πίνουμε και κάνουμε πολύ καλή παρέα.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Επίσης με εκνευρίζει να αποκαλούν τους αστυνομικούς, 'Μπάτσους' .
.για το ξυλοτο οποιο φαγαμε προχθες εμεις οι φοιτητες απο αυτους ,που εσεις δεν θελετε να αποκαλουμε μπατσους εχετε να πειτε κατι? το κομπλεξ το ποιο εχουν κυριε, δεν κρυβεται δυστυχως!
....Ως Έλληνες, έχουμε την τάση να μπερδεύουμε τα πάντα!!!!
Ω! ακαδημαϊκέ πολίτη (φοιτητή) αυτής της χώρας, το μέλλον της είναι στα χέρια σου και στο μυαλό σου!!!!
Κοίτα να ξεμπερδευτείς..... -
τι να σας πω τωρα?δεν ειπα οτι ειναι στα χερια μου,θα ημουν ανοητος αν το ελεγα.αλλα δεν μπορω να δεχτω το μελλον της χωρας να ειναι σε χερια κομπλεξικων.., να ειστε καλα! ΤΕΛΟΣ..
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
τι να σας πω τωρα?δεν ειπα οτι ειναι στα χερια μου,θα ημουν ανοητος αν το ελεγα.αλλα δεν μπορω να δεχτω το μελλον της χωρας να ειναι σε χερια κομπλεξικων.., να ειστε καλα! ΤΕΛΟΣ..Συγνώμη, αλλά το μέλλον της χώρας είναι στα χέρια του Νιώρα??!!!...ή οποιουδήποτε άλλου αστυνομικού??!!......
-
ετσι νομιζουν τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους!τους εξιταρει η εξουσια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
τι να σας πω τωρα?δεν ειπα οτι ειναι στα χερια μου,θα ημουν ανοητος αν το ελεγα.αλλα δεν μπορω να δεχτω το μελλον της χωρας να ειναι σε χερια κομπλεξικων.., να ειστε καλα! ΤΕΛΟΣ..
Συγνώμη, αλλά το μέλλον της χώρας είναι στα χέρια του Νιώρα??!!!...ή οποιουδήποτε άλλου αστυνομικού??!!......
Παρεξηγήσατε κι οι 2....
Το μέλλον της χώρας, είναι στα νιάτα της και δη, στους φοιτητές!!!
Αλοίμονο λοιπόν να ειναι αυτοί τόσο μπερδεμένοι και να συγχαίουν πράγματα και καταστάσεις....
Αυτό είπα στο Φώτη , όσον αφορά τη φράση 'μπάτσος' και την αιτιολόγησή του με την αναφορά στα επεισόδεια στη διαδήλωση....
Άσχετα γεγονότα, εδώ μιλάμε για αγώνες και τις ενέργειες ενός αστυνομικού (κι όταν τον λέμε 'μπάτσο' κλπ υβρίζουμαι ενα σύνολο ανθρώπων με το αυτό επάγγελμα) κι άλλο όταν το θέμα μας είναι κοινωνικό-πολιτικό και αφορά στην συμπεριφορά συνόλων την δεδομένη στιγμη κλπ, κλπ.
Αυτό είπα ότι μπερδεύουμε συχνά οι Έλληνες , όπως έκανε κι ο Φώτης παραπάνω...
Το μέλλον της χώρας , είναι στα νιάτα της!!!
Ας προσέχουν κι ας είναι ξεκάθαροι και κατασταλαγμένοι......(οι νέοι). -
Δεν θα παρω θεση για το γεγονος γιατι δεν ξερω ουτε τι εγινε ουτε πως εγινε ουτε γιατι εγινε.Δεν συμφωνω με την λεξη(ΜΠΑΤΣΟΣ)νομιζω οτι δεν εχει σχεση με το θεμα,και δεν συμφωνω με την αποψη καποιων οτι ο γρηγορης δεν οδηγει.Ας κοιταξουν καποιοι το αγωνιστικο παλμαρες του γρηγορη και θα καταλαβουν οτι κανουν λαθος!Οσο για το γεγονος, ας τα βρουνε μεταξυ τους,μεγαλα παιδια ειναι!
-
Ο χρήστης colin1 έγραψε:
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Και το ποιό ωραίο Το αυτοκίνητο του Τερδήμου 'έπαιζε' κανονικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όχι όμως και στον ΕλληνοΙταλικό. Και τον αφήσατε να κάνει όλο τον αγώνα, και οι Ιταλοί τον δέχτηκαν σαν τρίτο γενικής και ....... άστα Νίκο, άστα ....karfi καλημέρα.
Καταρχήν δεν ξέρω ποιός είσαι οπότε 2 πράγματα μπορούν να συμβαίνουν.- ή ήσουν παρών σε εκείνο τον Ελληνοιταλικό και έχεις επιλεκτική μνήμη
- ή την ιστορία την άκουσες από κάπου και τη μεταφέρεις διαστρεβλωμένα για να πλήξεις τον Νίκο.
Ο Νίκος ήταν αντίθετος εξαρχής για την ένσταση στο Τερδήμο και μάλιστα μετά από μία έντονη συζήτηση παραλίγο να διαταραχθεί και η φιλία μας ( που όμως ευτυχώς κρατά ως και σήμερα).
Ο Τερδήμος είχε ενημερωθεί μετά το τεχνικό έλεγχο και πριν την εκκίνηση του αγώνα ότι αν άφηνε τη δήλωση της κατηγορίας που ανήκει το αυτοκίνητο, θα του γινόταν ένσταση. Από κακούς συμβούλους του όμως προτίμησε να κάνει τον αγώνα χωρίς να αλλάξει κατηγορία.
Δεν 'κατεβάσαμε' κανέναν από το βάθρο των νικητών απλά γιατί ο Τερδήμος πριν τεθεί εκτός αγώνα , στη προσωρινή γενκιή κατάταξη ήταν 9ος ! και 1ος Ελληνας. Αρα ότι είχε να κάνει ήταν καθαρά ενδο-ελληνική διένεξη. Κύπελλο γενικής ή κατηγορίας ΔΕΝ θα έπαιρνε έτσι και αλλιώς.
Δεν ξέρω τι θα έκανε άλλος αγωνιζόμενος όταν του λένε άλλοι αγωνιζόμενοι ΚΑΙ τεχνικοί έφοροι ότι κακώς δηλώνει το αυτοκινητό του σε μία κατηγορία και ότι σίγουρα στο τέλος θα τεθεί εκτός αγώνα.
Η ένσταση έγινε διότι ενώ είχε τερματίσει 1ος στη άτυπη ελληνική κατάταξη , η Οργάνωση ΔΕΝ έκανε τελικό Τεχνικό έλεγχο όπως όφειλε από τον Ειδικό Κανονισμό του αγώνα με παρέμβαση των Ανδριόπουλου, Μ.Μοσχού και Γεωργίτση. Εμένα προσωπικά με πήρε τηλέφωνο ο κ.Ανδριόπουλος και στη αρχή με παρεκάλεσε και μετά με απείλησε αν δεν αποσύρω την ένσταση.Τότε έκανα εγώ ένσταση διότι θεώρησα τότε ότι ήταν κοροιδία μπροστά στα μούτρα μας. Οχι ο Τερδήμος αλλά η Μazda σαν Εταιρία νόμιζε ότι έδενε και έλυνε. Η ένσταση δεν είχε σκοπό να μειώσει τον Τερδήμο (που ως οδηγός ήταν πιο γρήγορος από εμάς) αλλά να κτυπήσει τη παράγκα που τότε στηνόταν στο χώρο των αγώνων ράλλυ 4Χ4.
Ρεφενέ >>>> ειδικά ο Μάκης Σούλης δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνει !!!
Για το αν μετάνοιωσα τελικά για εκείνη την ένσταση >>>> παρακαλώ τον Νίκο αν έχει κρατήσει το pm που του έστειλα τις προάλλες να το δημοσιέυσει.
Τέλος φίλε karfi την επόμενη φορά που θα θέλεις να πεις κάτι που θίγει άμεσα ή έμμεσα κάποιον καλό είναι να το κάνεις επώνυμα.
Φιλικά,
Θεολόγης Κώστας
Υ.Γ. Παρά την ένσταση , με το Γιάννη Τερδήμο όποτε βρεθούμε τα πίνουμε και κάνουμε πολύ καλή παρέα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΛΟΓΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ....ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ...ΓΙΑΤΙ..ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ
: colin1
Προς: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Δημοσιεύθηκε: 05/06/06 11:41
Θέμα: Καλημέρα Νίκο
Τα έμαθα τα νέα σας περιμένωντας να σας δω στη Κινέττα 2 . Δεν πειράζει , αστους. Και εγώ έχω μετανοιώσει για τότε που είχα κάνει ένσταση στο Τερδήμο. Η φούρια του αγώνα συνήθως θολώνει το μυαλό.
Μάθε ότι πήγα μετά από 7 χρόνια να ξαναδώ ακρόπολις και αυτό έγινε γιατί ήθελα να δω εσάς και το Σολμπεργκ. Πάρε με όποτε έχεις ευκαιρία στο μαγαζί 210-ΧΧΧΧΧΧΧ
Να περνάς καλά.
Κώστας Θεολόγης -
Ο χρήστης colin1 έγραψε:
Τέλος φίλε karfi την επόμενη φορά που θα θέλεις να πεις κάτι που θίγει άμεσα ή έμμεσα κάποιον καλό είναι να το κάνεις επώνυμα.Δεν έχω πρόθεση να θείξω κανέναν. Απλώς θύμισα οτι σε αγώνες υψηλού επιπέδου γίνονται αυτά και ο Νίκος το ξέρει μια και ήταν 'εκεί'. Τώρα οι λόγοι που έγινε η ένσταση, όπως και σύ γράφεις, δεν ήταν αγωνιστικοί αλλά 'πολιτικοί'. Και σύ παραδέχθηκες οτι ήταν ταχύτερος αλλά τελικά ... το αποτέλεσμα μετράει. Σκοπιμότητες ...
-
υψηλου επιπεδου
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...............................