Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Κατά την άποψή μου το Ακρόπολις πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν ποιο μακριά γίνεται από την γενικότερη εμπορευματοποίηση που τείνει να επικρατεί στο WRC.
Δε νομίζω πως αυτή είναι ρεαλιστική άποψη. Το Ακρόπολις πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή το φθηνότερο για να οργανωθεί ράλι του WRC, αλλά, πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου απλό να παραμείνεις στο WRC, όταν τα standard τα θέτουν ράλι όπως το Αυστραλίας ή το Φινλανδίας ή το Μεγ. Βρετανίας, που κοστίζουν πάνω από 3-4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Πολύ απλά, δεν 'δίνεις' αυτά που οι αποφασίζοντες για την τύχη του αγώνα έχουν συνηθίσει να 'παίρνουν' από τα υπόλοιπα. Και δυστυχώς, η 'αίθουσα αναμονής' είναι γεμάτη και κάποιοι από τους αναμένοντες είτε ήδη είναι με το ένα πόδι μέσα (Μεξικό) είτε είναι πολύ δυνατοί (Ιαπωνία).
Πρέπει να καταλάβουμε πως η εποχή που το Ακρόπολις ήταν αυτόνομο και 'σίγουρο' έχει περάσει. Τώρα, αν δεν χορέψεις στο σκοπό που παίζουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσεις να χορεύεις. Μη νομίζεις πως δεν με στεναχωρεί που το λέω, γιατί έχω ζήσει (αν και μικρός τότε) την εποχή που το Ακρόπολις ήταν μια 4-ήμερη περιπέτεια σε όλη την Ελλάδα, ενώ τώρα έχει καταντήσει ένα 2.5-ήμερο σπριντ γύρω-γύρω όλοι, αλλά νομίζω πως πρέπει να διαβάζουμε σωστά τα μηνύματα των καιρών, που, ΙΜΗΟ, λένε, ή 'εμπορικό' Ακρόπολις ή 'καθόλου' Ακρόπολις.
Οπότε τα υπόλοιπα που λέμε έρχονται αυτονόητα: εννοείται πως η οργάνωση του Ακρόπολις πρέπει πρώτα απ΄ όλα να κινηθεί προς τους χορηγούς και να 'πουλήσει' το 'προϊόν' Ακρόπολις, αλλά και τα εισητήρια για το SP και τα 'καλά' σημεία των ΕΔ (με παροχές: τουαλέτα, κερκίδα, μετάδοση από μεγάφωνα κτλ.) θα πρέπει να τα θεωρούμε μέρος του παιχνιδιού.
(Εννοείται πως αυτά που λέω είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη και δεν απηχούν απαραίτητα την 'επίσημη' άποψη)