-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
1)Δεν χρειαζεται να παει στην Ιαπωνια ο Σοφοκλης. Στην Ευρωλιγκα ο Μ.Ο του ηταν 12 ποντους(αν θυμαμαι καλα) και θα ηταν παραπανω αν ηταν στην κατασταση που ειναι τωρα. Μην ξεχναμε οτι στην αρχη της χρονιας ηταν ''500'' κιλα και εκανε τεραστια προσπαθεια . Εγω απλα σου λεω οτι εβαλε εναντιον της Ζαλγκιρις 25 ποντους. Στην Ευρωλιγκα δεν τον χρεωναν τοσα πολλα φαουλ παντως. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Εδω σε 6 λεπτα συμμετοχης τον χρεωνουν 5 φαουλ.
2)Και ο Καζλαουσκας διαμαρτυρεται και ο Σοφοκλης και ολοι. Απλα δεν κανουν καραγκιοζιλικια.
Δεν άκουσα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απο κανέναν για τα τρία τελευταί παιχνίδια .... μόνο μπράβο στον ΠΑΟ άκουσα και τίποτε παραπάνω. Αντίθετα με το δεύτερο παιχνίδι της κανονικής περιόδου .... που έκαναν κάποια καραγκιοζιλίκια
Πρεπει δηλαδη να βριζουν οπως κανουν αλλοι και να ξεσηκωνουν τον κοσμο?
Αχέμ !!!!! Δεν χρειάζεται να το κάνουν οι παίκτες .... υπάρχουν άλλοι (εκατέρωθεν για να λέμε του στραβού το δίκιο. Άλλωστε καραγκιόζηδες υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια)
Επειδη ξερω παραπανω πραγματα εχουν εντολη απο την διοικηση να μην διαμαρτυρονται.
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα ??? Και εγώ ξέρω ότι είπαν οι Γιαννακοπουλαίοι στους παίκτες να μην παίξοιυν καλά για να μην διασυρθεί ο ΟΣΦΠ. Έλα τώρα ......
Περνα παντως απο μια προπονηση και ρωτα καποιον παικτη να σου πει τι αποψη εχει για την διαιτησια.
Πέρνα απο οποιοδήποτε Ελληνικό σπίτι και ρώτα πως πάν τα πράγματα ..... η απάντηση είναι μια 'Που&!@να κοινωνία και Γαμ@*&νε διαιτητή. Είπαμε ..... επιχειρήματα !!!!
3)Το τι λεει το 99% του φορουμ με αφηνει παγερα αδιοφορο. Αν το 99% λεει να παμε να πνιγουμε εγω θα πρεπει να το κανω?
Αν σουπεί να πας να πνιγείς και το κάνεις .... κακό του κεφαλιού σου .... αλλά μήπως ... Μ Η Π Ω Σ κάτι παραπάνω ξέρουν ??? η βλέπουν άνευ χρωματιστών γιαλιών ????
Επιχειρήματα pleeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaasssse !!!!4)Τον Ολυμπιακο τον ειδα εναντιον της Μακαμπι. Την κερδισε 2 φορες και της εβγαλε το λαδι(μην ξεχνας οτι η Μακαμπι διεσυρε την Ταου που σας απεκλεισε). Τον Ολυμπιακο τον ειδα εναντιον της Μαλαγα μεσα-εξω(μην ξεχνας οτι σε κερδισε 2 φορες η Μαλαγα)
Άντε πάλι !!! Και εγώ τον είδα να χάνει απο το Μαρούσι ... απο το Μ Α Ρ Ο Υ Σ Ι 3 ή 4 φορές φέτος !!! και απο κάποιες άλλες 'μικρότερες' ομάδες τι λέει αυτό ???
Και τον ΠΑΟ είδα να χάνει απο τον ΠΑΟΚ ... είναι καλύτερος ο (φετινός) ΠΑΟΚ ??? Αυτά ΔΕΝ λένε τίποτε. Ίσως είναι σημάδια για κάτι καλύτερο (ή κάτι χειρότερο) αλλά δεν σηματοδοτούν την κατάσταση μιας ομάδας.
Το ότι ο ΟΣΦΠ με τους πυρινοκίνητους, πανμέγιστους, εξωπραγματικούς παίκτες δεν κατάφερε να πάρει τίποτε φέτος δεν σου λέει τίποτε ???Ο ΠΑΟ καλώς ή κακώς έχει 3-4 παίκτες στην Εθνική (ναι αυτή που πήρε το Ευρωπαϊκό το καλοκαίρι), έχει και 2-3 ακόμη που είναι σε άλλες Εθνικές (όχι αυτές δεν το πήραν) και έναν Μπατίστ που μπορεί να μην είναι Ο παίκτης αλλά κάνει μια δουλειά και την κάνει πολύ καλά.
Έχει ο ΟΣΦΠ διάρκεια ??? Όχι. Όσο παιζει ο Εντνι κάτι γίνεται αλλιώς .... κλαφτα ρενταρμάκο μου.
Έχει Βάθος ??? Ας μην το απαντήσουμε φάνηκε τι γίνεται όταν βγάινει ο Έντνι ή όταν οι Ζίζιτσ και Σοφοκλαρας είναι παγκίτες.
Έχει ομοιογένια ?? Nope.
Έχει δέσιμο ομάδας ??? Αυτό φαίνεται όποτε μένει πίσω στο σκόρ σε δύσκολα παιχνίδιαΚαλώς η κακώς ο ΠΑΟ τα έχει αυτά, οπότε ..........
Ο ΟΣΦΠ έχει μια καλή βάση για να αρχίσει να χτίζει ομάδα, αλλά απο τη θεμέλια μέχρι να σηκώσεις την μεζονέτα έχει πολύ δρόμο.
Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ορισμένα πράγματα. Αλήθεια δεν είναι κακό !!!
-
**3ο παιχνίδι : **
-Ο Ολυμπιακός κερδίζει **17 **φάουλ και ο Παναθηναϊκός 20.
-Ο Παναθηναϊκός δίνει διπλάσιες ασιστ (19 με 10) και κερδίζει τα ρημπάουντ παρ'ότι ο Ολυμπιακός παίζει για πολλή ώρα ζώνη (30 με 23).
-Κάνει 4 λάθη λιγότερα και σουτάρει 20/31 δίποντα (64%) έναντι 25/41 δίποντα του Ολυμπιακού (60%).
-Στα τρίποντα ο Ολυμπιακός τα σπάει σχεδόν (4/15) και ο Παναθηναϊκός έχει ένα αξιοπρεπές 37% με (9/24)
- Ο Παναθηναϊκός στήνεται 19 φορές στην προσωπική έναντι 9 του Ολυμπιακού και παίρνει 15 πόντους έναντι 8 του Ολυμπιακού.
Η ρημάδα η στατιστική λέει ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
Κι ένα σχολιάκι για τη διαιτησία
'Αριστη ήταν για ακόμα μια φορά η διατησία (προφανώς ήταν και άλλες) στους τελικούς. Η τριάδα Βορεάδη, κουκουλεκίδη και Αναστασόπουλου, μοίρασε ακριβοδίκαια το καρπούζι και δεν έδωσε το δικαίωμα για γκρίνια σε καμια από τις δυο ομάδες'*
(σημερινό sportime σελίδα 69. Οποιος εχει αμφιβολία δίνει ένα ευρώ στον περιπτερά της γειτονιάς του και το διαπιστώνει)
2ο παιχνίδι : Δεν αντέχει σε κριτική
**1ο παιχνίδι. **Ο Ολυμπιακός έμεινε στο παιχνίδι χάρη στο εξωπραγματικό του ποσοστό στα τρίποντα (10/20!, σε πέντε χρόνια πάλι) ενώ ο Παναθηναϊκός είχε 25 κερδισμένα φάουλ έναντι 20 του Ολυμπιακού.
Τα τρίποντα απλούστατα δεν έφτασαν διότι :Η διαφορά στα δίποντα ήταν χαοτική υπέρ του Παναθηναϊκού (62% έναντι 42%)
Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός είχε το ασύλληπτο 72% στα δίποντα. (όσο δηλαδή βάζει ένας μέσος σουτέρ από την προσωπική και λίγο παραπάνω).
Στη δε πρώτη περίοδο έχει 6/8 δίποντα που μεταφράζεται σε ποσοστό 75%.
Τι σημαίνει αυτό όλοι το ξέρετε αλλά το γραφω κι εγώ : Ο Παναθηναϊκός 'χτυπάει' με συνεχή ...μπασίματα και δίποντα γι αυτό και κερδίζει τα φάουλ. Σε μια δόση είχε 5 γκολ/φαουλ.
Είχε 7 λάθη λιγότερα *(σχεδόν τίποτα για τέτοιο παιχνίδι) * από τον Ολυμπιακό,(14) που μεταφράζεται σε 7 παραπάνω επιθέσεις και τις διπλάσιες και παραπάνω ασιστ (17 με 8 ).
Πήρε 22 πόντους από την προσωπική έναντι 12 του Ολυμπιακού και είχε 8 ριμπάουντ λιγότερα.
Ηταν το μόνο ματς από τα τρία που πάλεψε ο Ολυμπιακός. Αλλά άλλο το 'παλεύω' και άλλο το 'κερδίζω'Τα στατιστικούλια βρίσκονται στο site του ΕΣΑΚΕ και είναι στη διάθεση του καθενός που μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αν κοιτάξει κάποιος καλά τη στατιστική φαίνεται ΠΑΝΤΑ και όχι μόνο στους τελικούς ότι το καλό δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού είναι το τρίτο.
Τι τους λέει ρε γμτ στο ημίχρονο;;; Πώς θα παίξει ο αντίπαλος;;;:yahoo:'Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεεεεεεειιιιιιιιιιιιις'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τα στατιστικούλια βρίσκονται στο site του ΕΣΑΚΕ και είναι στη διάθεση του καθενός που μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
+1
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
1)Δεν χρειαζεται να παει στην Ιαπωνια ο Σοφοκλης. Στην Ευρωλιγκα ο Μ.Ο του ηταν 12 ποντους(αν θυμαμαι καλα) και θα ηταν παραπανω αν ηταν στην κατασταση που ειναι τωρα. Μην ξεχναμε οτι στην αρχη της χρονιας ηταν ''500'' κιλα και εκανε τεραστια προσπαθεια . Εγω απλα σου λεω οτι εβαλε εναντιον της Ζαλγκιρις 25 ποντους. Στην Ευρωλιγκα δεν τον χρεωναν τοσα πολλα φαουλ παντως. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Εδω σε 6 λεπτα συμμετοχης τον χρεωνουν 5 φαουλ.
2)Και ο Καζλαουσκας διαμαρτυρεται και ο Σοφοκλης και ολοι. Απλα δεν κανουν καραγκιοζιλικια.
Δεν άκουσα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ απο κανέναν για τα τρία τελευταί παιχνίδια .... μόνο μπράβο στον ΠΑΟ άκουσα και τίποτε παραπάνω. Αντίθετα με το δεύτερο παιχνίδι της κανονικής περιόδου .... που έκαναν κάποια καραγκιοζιλίκια
Πρεπει δηλαδη να βριζουν οπως κανουν αλλοι και να ξεσηκωνουν τον κοσμο?
Αχέμ !!!!! Δεν χρειάζεται να το κάνουν οι παίκτες .... υπάρχουν άλλοι (εκατέρωθεν για να λέμε του στραβού το δίκιο. Άλλωστε καραγκιόζηδες υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια)
Επειδη ξερω παραπανω πραγματα εχουν εντολη απο την διοικηση να μην διαμαρτυρονται.
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα ??? Και εγώ ξέρω ότι είπαν οι Γιαννακοπουλαίοι στους παίκτες να μην παίξοιυν καλά για να μην διασυρθεί ο ΟΣΦΠ. Έλα τώρα ......
Περνα παντως απο μια προπονηση και ρωτα καποιον παικτη να σου πει τι αποψη εχει για την διαιτησια.
Πέρνα απο οποιοδήποτε Ελληνικό σπίτι και ρώτα πως πάν τα πράγματα ..... η απάντηση είναι μια 'Που&!@να κοινωνία και Γαμ@*&νε διαιτητή. Είπαμε ..... επιχειρήματα !!!!
3)Το τι λεει το 99% του φορουμ με αφηνει παγερα αδιοφορο. Αν το 99% λεει να παμε να πνιγουμε εγω θα πρεπει να το κανω?
Αν σουπεί να πας να πνιγείς και το κάνεις .... κακό του κεφαλιού σου .... αλλά μήπως ... Μ Η Π Ω Σ κάτι παραπάνω ξέρουν ??? η βλέπουν άνευ χρωματιστών γιαλιών ????
Επιχειρήματα pleeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaasssse !!!!4)Τον Ολυμπιακο τον ειδα εναντιον της Μακαμπι. Την κερδισε 2 φορες και της εβγαλε το λαδι(μην ξεχνας οτι η Μακαμπι διεσυρε την Ταου που σας απεκλεισε). Τον Ολυμπιακο τον ειδα εναντιον της Μαλαγα μεσα-εξω(μην ξεχνας οτι σε κερδισε 2 φορες η Μαλαγα)
Άντε πάλι !!! Και εγώ τον είδα να χάνει απο το Μαρούσι ... απο το Μ Α Ρ Ο Υ Σ Ι 3 ή 4 φορές φέτος !!! και απο κάποιες άλλες 'μικρότερες' ομάδες τι λέει αυτό ???
Και τον ΠΑΟ είδα να χάνει απο τον ΠΑΟΚ ... είναι καλύτερος ο (φετινός) ΠΑΟΚ ??? Αυτά ΔΕΝ λένε τίποτε. Ίσως είναι σημάδια για κάτι καλύτερο (ή κάτι χειρότερο) αλλά δεν σηματοδοτούν την κατάσταση μιας ομάδας.
Το ότι ο ΟΣΦΠ με τους πυρινοκίνητους, πανμέγιστους, εξωπραγματικούς παίκτες δεν κατάφερε να πάρει τίποτε φέτος δεν σου λέει τίποτε ???Ο ΠΑΟ καλώς ή κακώς έχει 3-4 παίκτες στην Εθνική (ναι αυτή που πήρε το Ευρωπαϊκό το καλοκαίρι), έχει και 2-3 ακόμη που είναι σε άλλες Εθνικές (όχι αυτές δεν το πήραν) και έναν Μπατίστ που μπορεί να μην είναι Ο παίκτης αλλά κάνει μια δουλειά και την κάνει πολύ καλά.
Έχει ο ΟΣΦΠ διάρκεια ??? Όχι. Όσο παιζει ο Εντνι κάτι γίνεται αλλιώς .... κλαφτα ρενταρμάκο μου.
Έχει Βάθος ??? Ας μην το απαντήσουμε φάνηκε τι γίνεται όταν βγάινει ο Έντνι ή όταν οι Ζίζιτσ και Σοφοκλαρας είναι παγκίτες.
Έχει ομοιογένια ?? Nope.
Έχει δέσιμο ομάδας ??? Αυτό φαίνεται όποτε μένει πίσω στο σκόρ σε δύσκολα παιχνίδιαΚαλώς η κακώς ο ΠΑΟ τα έχει αυτά, οπότε ..........
Ο ΟΣΦΠ έχει μια καλή βάση για να αρχίσει να χτίζει ομάδα, αλλά απο τη θεμέλια μέχρι να σηκώσεις την μεζονέτα έχει πολύ δρόμο.
1)Εγω διαβασα στο Φως οτι ειχαν φοβερα παραπονα απο την διαιτησια και στα 2 προηγουμενα παιχνιδια(ειδικοτερα στο πρωτο)
2)Μαλλον το 99% (αν ειναι αυτο το ποσοστο) ειναι ασχετο. Το μπασκετ δεν ειναι ευκολο αθλημα. Οι περισσοτεροι που πανε στα γηπεδα ειναι ποδοσφαιρικοι οπαδοι. Οι πραγματικα μπασκετικοι ειναι λιγοι
3)Εγω σου μιλαω για ευρωπαικα παιχνιδια. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Αν ηταν 50-50 δεν θα εχανε ο Ολυμπιακος απο το Μαρουσι.
Δεν σου κανει εντυπωση οτι ως και ο Γιαννακης (που εχει και πρασινη καρδια) διαμαρτυροταν στα μεταξυ σας παιχνιδια?
4)Με συγχωρεις αλλα ο Σπανουλης συνεβαλλε στο να παρει η Εθνικη το Ευρωπαικο? Ο Χατζηβρεττας? Μονο ο Διαμαντιδης . Πιο πολυ ομως ο Παπαλουκας και ο Ζησης
5)Δεν χρειαζονται χρονια για να φτιαξεις ομαδαρα στο μπασκετ. Αυτο το ξερω καλυτερα απο τον καθενα. Αν εχεις μετριους παικτες οπως το Μαρουσι τοτε ΝΑΙ,θες χρονο. Ο Ολυμπιακος πηρε 13 νεους παικτες το καλοκαιρι και μεσα σε λιγους μηνες εφτιαξε μια καλη ομαδα που πηγε στους 8 της Ευρωπης και παραλιγο στους 4. Αν ειχε ενα καλυτερο αμερικανο απο τον Λιουις και ενα back up του Ετνι θα σηκωνε την κουπα φετος. [/u] -
...στο μεταξύ όσες κούπες έχει ο Αλβέρτης μόνος του (17) έχει συνολικά ο Ολυμπιακός από καταβολής του (πιθανόν και μια λιγότερη)
Αμ πως!
Που πα ρε Καραμήτροοοοοοοοοοοοο
-
Εννοείται δεν είναι κακό και αν δεις αρκετοί γάβροι εδώ μέσα το παραδεχτήκαμε.Αυτό ισχύει για το μπάσκετ όμως...Στο ποδόσφαιρο όμως γιατί κανένας βάζελος δεν παραδέχεται την αντίστοιχη ανωτερότητα του Ολυμπιακού;;;; Αυτό κάτι δείχνει..Όλο κλαίγονται για τη διαιτησία και αυτό είναι το μόνο επιχείρημά τους...Μη μου πεί κανείς γιατί το βάζω εδώ και όχι στο ποδόσφαιρο..Το ίδιο είναι. Όπως συμφέρει τον καθένα λοιπόν...πράγμα που δε μου αρέσει..Α!Και αν παρατητρήσεις ο ρενταρμυ παραθέτει επίσημα στοιχεία μερικές φορές που δείχνει την ιστορία του Ολυμπιακού...(στο μπάσκετ).Αυτό μερικοί βάζελοι το αμφισβητούν.Είπαμε..η καμπούρα του άλλου είναι πιο μεγάλη απ τη δική μας.Όποιος είναι σωστός όμως ξέρει να παραδέχεται.
-
Στην 9η αγωνιστικη λοιπον
OLYMPIACOS C.F.P. PANATHINAIKOS
84 -7786% 26 / 30 26 / 35 74%
56% 23 / 41 15 / 25 60%
22% 4 / 18 7 / 27 25%
4/6 FAST BREAKS 4/4
26 FOULS 27
34 REBOUNDS 30
13 ASSISTS 13
8 TURNOVERS 13
5 STEALS 4
1 BLOCKS 3Πως νικησε λοιπον εδω ο Ολυμπιακος? Βλεπουμε οτι ο Παο αυτη την φορα εκτελει μονο 5 παραπανω βολες αλλα το κυριοτερο τα φουλ ειναι σχεδον μοιρασμενα.
Δευτερο παιχνιδι στο Οακα
74% 32 / 43 21 / 31 67%
58% 17 / 29 19 / 32 59%
28% 8 / 28 4 / 18 22%
4/6 FAST BREAKS 7/14
22 FOULS 32
36 REBOUNDS 33
14 ASSISTS 13
8 TURNOVERS 15
9 STEALS 6
2 BLOCKS 1
Εκτελει 12 παραπανω βολες και κερδιζει 10 φαουλ παραπανω. Το κυριοτερο? Ο Ολυμπιακος φορτωνεται με τα φαουλ στην αρχη. Αν οι διαιτητες συνεχιζαν το 100-0 σε ολο τον αγωνα θα ειχε 12 παικτες με 5 φαουλ ο Οσφπ.PANATHINAIKOS OLYMPIACOS C.F.P.
82 -7670% 22 / 31 12 / 18 66%
62% 18 / 29 17 / 40 42%
38% 8 / 21 10 / 20 50%
4/8 FAST BREAKS 1/3
23 FOULS 31
27 REBOUNDS 35
17 ASSISTS 8
14 TURNOVERS 21
5 STEALS 8
3 BLOCKS 2
Πρωτο παιχνιδι στους τελικους και ο Παο εκτελει και παλι 13 βολες παραπανω και κερδιζει 8 φαουλ παραπανωgalanis sport data
-
Κατα μεσο ορο ο Παο εκτελει 12 βολες παραπανω απο τον Οσφπ σε καθε παιχνιδι και κερδιζει 10 φαουλ παραπανω. Μαλιστα η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυερη μεχρι την τριτη περιοδο. Για αυτο ειδατε οτι οι καρτες που εβγαιναν απο την Νετ εδειχναν την μιση ομαδα του Ολυμπιακου με 3 και 4 φαουλ και απο τον Παο δεν υπηρχε κανεις
-
1)Εγω διαβασα στο Φως οτι ειχαν φοβερα παραπονα απο την διαιτησια και στα 2 προηγουμενα παιχνιδια(ειδικοτερα στο πρωτο)
Κάτι μου είπες τώρα. Άλλαξε εφημερίδα !!!
2)Μαλλον το 99% (αν ειναι αυτο το ποσοστο) ειναι ασχετο. Το μπασκετ δεν ειναι ευκολο αθλημα. Οι περισσοτεροι που πανε στα γηπεδα ειναι ποδοσφαιρικοι οπαδοι. Οι πραγματικα μπασκετικοι ειναι λιγοι
Οπότε ΕΣΥ είσαι ο μόνος σχετικός !!! μμμμμ σημάδια μεγαλομανίας ???
Δηλαδή ..... οι εφημερίδες ΟΛΕΣ (πλήν ΦΩΣ και Πρωταθλητή) που θεωρούν τον ΠΑΟ καλύτερο είναι άσχετοι (ή εγκάθετοι), οι δημοσιογράφοι το ίδιο (ΟΛΟΙ), οι φίλαθλοι άλλων ομάδων κι αυτοί άσχετοι, τα στατισικά του TRAVELLER ψέυτικα ........ ΟΚ τελικά έχεις δίκιο, είμαστε όλοι τρελλοί.3)Εγω σου μιλαω για ευρωπαικα παιχνιδια. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Αν ηταν 50-50 δεν θα εχανε ο Ολυμπιακος απο το Μαρουσι.
Απο τις άλλες ομάδες πως έχασες ??? Αφού ο ΟΣΦΠ είναι τόσο μεγάλη ομάδα κανονικά πέρα απο τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ όλα τα άλλα έπρεπε να τα σαρώνατε !!! Λέμε τώρα. Για ευρώπη τι ??? Φτάσατε στους 8. Με τη φετινή ομάδα μπράβο .... αλλά τίποτε παραπάνω. Τώρα το τι θα γινόταν με άλλους παίκτες .... άστο ..... με υποθέσεις όλοι θα πέρναμε τα πάντα !!
4)Με συγχωρεις αλλα ο Σπανουλης συνεβαλλε στο να παρει η Εθνικη το Ευρωπαικο? Ο Χατζηβρεττας? Μονο ο Διαμαντιδης . Πιο πολυ ομως ο Παπαλουκας και ο Ζησης
Μου θυμίζεις κάτι άσχετους που το μόνο που τους μένει είναι τα βασικά ονόματα ..... κάτι σαν τη γιαγιά μου που ξέρει τον Χαριστέα και τον Ζαγοράκη μετα το πανευρωπαικό ποδοσφαίρου.[/quote]
Παρόλα αυτά o ΠΑΟ έχει 4 παίκτες στην Εθνική ... κάτι λέει αυτό.5)Δεν χρειαζονται χρονια για να φτιαξεις ομαδαρα στο μπασκετ. Αυτο το ξερω καλυτερα απο τον καθενα. Αν εχεις μετριους παικτες οπως το Μαρουσι τοτε ΝΑΙ,θες χρονο.
Το Μαρούσι σε πήγε σε 5ο παιχνίδι με τους μέτριους πάικτες.
Ο Ολυμπιακος πηρε 13 νεους παικτες το καλοκαιρι και μεσα σε λιγους μηνες εφτιαξε μια καλη ομαδα που πηγε στους 8 της Ευρωπης και παραλιγο στους 4. Αν ειχε ενα καλυτερο αμερικανο απο τον Λιουις και ενα back up του Ετνι θα σηκωνε την κουπα φετος.
Αν η γιαγιά μου είχε .......... κλπ
Αυτούς έχεται τέτοια ομάδα είσαστε.Ρίξε μια ματιά και στο post του Traveler με τα στατιστικα !!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εννοείται δεν είναι κακό και αν δεις αρκετοί γάβροι **εδώ μέσα το παραδεχτήκαμε.**Αυτό ισχύει για το μπάσκετ όμως...Στο ποδόσφαιρο όμως γιατί κανένας βάζελος δεν παραδέχεται την αντίστοιχη ανωτερότητα του Ολυμπιακού;;;;
**Στα ίσα **μόνο εσύ και μαγκιά σου (και τα παιδιά από τη Σαλονίκη)
Από τους υπόλοιπους το μόνο που είδα είναι κάτι αστειάκια του τύπου 'ξύπνησε το θηρίο', 'θα τα πούμε του χρόνου' και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Οσοι πόσταραν.
Και ούτε άλλαξε ο τίτλος του νήματος όπως στο ποδόσφαιρο.
Λίγη περισσότερη 'γενναιότητα' δε θα έβλαπτε.Όσο για το ποδόσφαιρο , αν και δεν το παρακαλουθώ πολύ, όποιος λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καλύτερη ομάδα, απλώς εκτίθεται.
No ofence για κανέναν ,λέω μόνο τη γνώμη μου.Υ.Γ Πικαρμένος γαυρος σήμερα στην ΕΡΑσπορ. 'Σας χαρίζουμε ότι παίζεται με τα χέρια και έχει...περίοδο'
Ευχαριστούμε μεγάλε, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
-
rallyesport τα στατιστικα τοy traveller με επιβεβαιωνουν. Δες και παλι την διαφορα στις βολες. Ειδες και τα στοιχεια που παρεθεσα εγω?
-
Kαι κατι αλλο. Αφου σας αρεσει ο Παο γιατι δεν πατε γηπεδο? Αν δεν ηταν ανεβασμενος ο Ολυμπιακος δεν θα πηγαινατε ουτε 100 ατομα. Χαρη σε εμας κανατε 4 sold out. Εμεις στην ουσια γεμιζουμε το γηπεδο σας. Οποιος δεν το παραδεχεται αυτο ειναι τυφλος.
Δυστυχως η πικρα που εχετε στα αλλα αθληματα εδω και πολλα χρονια (πολο,ποδοσφαιρο,βολευ) μεταφραζεται σε φοβερο φανατισμο. Αν και πηρατε το πρωταθλημα μπηκατε μεσα και συνεχισατε να βαρατε. Απλα το κανατε γιατι ησασταν πικραμενοι. Αντι να χαρειτε το πρωταθλημα βγαλατε το κομπλεξ απεναντι στους παικτες του Ολυμπιακου.
Μπορει βεβαια να θυμαστε τις ηττες σας στην Ευρωπη.(Τελ α βιβ,Σαραγοσα κ.τ.λ ).
-
rallysport
αν μου επιτρέπεις έχει και Γιάκα και Φέμερλιγκ και Σάκοτα σε εθνικές ομάδες. Σύνολο 7. (αλλά εσύ εννοούσες μάλλον στην δική μας τη μεγάλη) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εννοείται δεν είναι κακό και αν δεις αρκετοί γάβροι εδώ μέσα το παραδεχτήκαμε.Αυτό ισχύει για το μπάσκετ όμως...Στο ποδόσφαιρο όμως γιατί κανένας βάζελος δεν παραδέχεται την αντίστοιχη ανωτερότητα του Ολυμπιακού;;;;
Το είπα και πρίν ότι Οι παναθηναϊκοί κρυβόμαστε πίσω απο τη πιπίλα της διαιτησίας. Συμφωνώ ότι όποιος ΔΕΝ παραδέχεται ότι ο ΟΣΦΠ έχει καλύτερη ομάδα είναι κολλημένος.
Για τα στοιχεία του ρεντάρμι ....... ήμαρτον ...... ναι ο ΟΣΦΠ είχε μια φοβερή ομάδα δεν το αμφισβητεί κανείς ... αλλά αυτο δεν μειώνει τις επιτυχίες όλων των άλλων ομάδων ........... μη τρελλαθούμε κιόλας .....ΤΟ ίδιο μπορεί να πεί και ο φίλος του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Στον αθλητισμό έχει ο καιρός γυρίσματα.Για τους Γιαννακοπουλαίους κάτι.
Ουσιαστικά ισχύει ότι ισχύει με τον Κόκαλη. Ρίχνουν φράγκα. ΠΟΛΛΑ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάχνουν ομάδα.
Ο Κόκαλης δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με το μπάσκετ ... το κατέστρεψε και μετά το πούλησε.
Ας τα χώσει και ο Αγγελόπουλος όπως τα χώνουν οι 'Κοντοί' και με διάρκεια, και τότε θα γίνει η διαφορά. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
rallysport
αν μου επιτρέπεις έχει και Γιάκα και Φέμερλιγκ και Σάκοτα σε εθνικές ομάδες. Σύνολο 7. (αλλά εσύ εννοούσες μάλλον στην δική μας τη μεγάλη)Μα είπα ότι έχει 4 στη δική μας (για πλάκα τους έχει ο γιαννάκης για να γεμίζουν τα καθίσματα), και 3-4 σε άλλες (ομοίως και για αυτούς).
(να βάλω και τον Σκεπάνοβιτσ ή θα με δείρετε ??) -
Kαι κατι αλλο. Αφου σας αρεσει ο Παο γιατι δεν πατε γηπεδο? Αν δεν ηταν ανεβασμενος ο Ολυμπιακος δεν θα πηγαινατε ουτε 100 ατομα. Χαρη σε εμας κανατε 4 sold out. Εμεις στην ουσια γεμιζουμε το γηπεδο σας. Οποιος δεν το παραδεχεται αυτο ειναι τυφλος.Δυστυχως η πικρα που εχετε στα αλλα αθληματα εδω και πολλα χρονια (πολο,ποδοσφαιρο,βολευ) μεταφραζεται σε φοβερο φανατισμο. Αν και πηρατε το πρωταθλημα μπηκατε μεσα και συνεχισατε να βαρατε. Απλα το κανατε γιατι ησασταν πικραμενοι. Αντι να χαρειτε το πρωταθλημα βγαλατε το κομπλεξ απεναντι στους παικτες του Ολυμπιακου.
Here we go A G A I N !!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως φέτος και στη πετοσφαίρηση ..... νομίζω πράσινη ομάδα το πήρε .... βρε πως τη λένε πώς τη λένε .... α ναι ΠΑΟ.
Πάντως κουράζεσε να μιλάς σοβαρά ε ??
Και απο επιχειρήματα ............... ταρατατζουμ τατζουμ !!!! -
Διεθνής ήταν!
(βάλτον και αποχαιρέτησε τον, μπορεί να έχει οψιόν ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα χρόνο, δεν είναι μεγάλος (31) αλλά έχει ραγίσει το γυαλί) -
Adios Mr Skepanovic
Τον χαιρέτησα !!!
-
Kαι κατι αλλο. Αφου σας αρεσει ο Παο γιατι δεν πατε γηπεδο? Αν δεν ηταν ανεβασμενος ο Ολυμπιακος δεν θα πηγαινατε ουτε 100 ατομα. Χαρη σε εμας κανατε 4 sold out. Εμεις στην ουσια γεμιζουμε το γηπεδο σας. Οποιος δεν το παραδεχεται αυτο ειναι τυφλος.
Δυστυχως η πικρα που εχετε στα αλλα αθληματα εδω και πολλα χρονια (πολο,ποδοσφαιρο,βολευ) μεταφραζεται σε φοβερο φανατισμο. Αν και πηρατε το πρωταθλημα μπηκατε μεσα και συνεχισατε να βαρατε. Απλα το κανατε γιατι ησασταν πικραμενοι. Αντι να χαρειτε το πρωταθλημα βγαλατε το κομπλεξ απεναντι στους παικτες του Ολυμπιακου.
Here we go A G A I N !!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως φέτος και στη πετοσφαίρηση ..... νομίζω πράσινη ομάδα το πήρε .... βρε πως τη λένε πώς τη λένε .... α ναι ΠΑΟ.
Πάντως κουράζεσε να μιλάς σοβαρά ε ??
Και απο επιχειρήματα ............... ταρατατζουμ τατζουμ !!!!lol. Εγω γιατι νομιζω οτι παραθετω επιχειρηματα? Τελος παντων. Απλα να σου πω οτι στο Βολευ εχουμε 6 παικτες της Εθνικης ομαδας πλεον + το καλυτερο λιμπερο στον κοσμο (Ενο) + αλλο ενα μεγαλο διαγωνιο που θα ερθει.
Και για να μην ξεχνιομαστε. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ?
-
Εγω γιατι νομιζω οτι παραθετω επιχειρηματα?
Με ειδικό βάρος στη λέξη ΝΟΜΙΖΩ
Και για να μην ξεχνιομαστε. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ?
Δεν υπάρχει περίπτωση !!!!!!!!!!!!!
Σοφόκλας με τα μπούνια .... χαλαρά και εύκολα !!!!Τα στατιστικά άλλωστε το λένε καθαρά
Sakil - 22 Burgers/hour
Sofoklas - 73 Burgers/Hour (και αυτό με 75,33% της πραγματικής του απόδοσης) Χαλαρά σου λέω .... χαλαρά.
Και ξου μη το γυρίσουν σε καμία Γουρουνοπούλα ............... θα τον πάνε άκλαφτο τον Sakil.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........