-
ομως το 1. η πεζο σπορτ θα σε παει σε σκοτεινα μονοπατια .....
κοινως θα θες αλογα επειγοντως (αν και νομιζω οτι εισαι διλιτρο αλλα και παλι θα νιωθεις βλακας στις στροφες) ενω επισης θα σου ανοιξει το κουτι της πανδωρας που λεγεται πισω αναρτηση στο 206.
κοινως θα σου βιδωσει τη μουρη κατω και θα ψαχνεσαι για πισω....
οποτε μετα θες ραβδους κλπ κλπ...αν δε το ψαχνεις τοσο ακολουθα τη μαμα πεζο και μη σου πω μαζι με τα αμορτισερ του rc εγω θα επαιρνα και τα ελατηρια.
διλιτρο εισαι θα χαμηλωσει κανα ποντο μονο.... -
Ayto to kouti file pskarm as min anoiksei kalitera!!!!GIATI ama anoiksei mas vlepo gia aksones RC.telospanton....apo oti mu les esi diladi tha ginei pio iperstrofiko??mias k tha vidosei h mouri?se ellinikes sinthikes(lakuves,ktlp..) h peugeot sport pos apodidei??mu eipan oti einai poli skliri, alithevei?
Deyteri erotisi(borei na einai k ligo mlkia alla sigxoreste me... ta amortiser k elatiria tu RC tha sinergazodai sosta me tis antistreptikes tu dilitru Gti??k idiaitera h piso anartisi pu exei diaforetiki filosofia?
ps1: file pskarm se eide enas filos mu prin kairo sta megara k mu eipe oti to 206 su paei poli kala.....an thes se parakalo steile ena pm me tis allages pu exeis kanei esi.efxaristo!!
ps2: sorry gia ta greeklish alla to mixanima pu grafo dn ipostirizei ellinika
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Deyteri erotisi(borei na einai k ligo mlkia alla sigxoreste me... ta amortiser k elatiria tu RC tha sinergazodai sosta me tis antistreptikes tu dilitru Gti??k idiaitera h piso anartisi pu exei diaforetiki filosofia?
Συνεργάζεται μια χαρά.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
ayto Που με εξοργιζει ειναι η απαθεια που εχει αποκτησει μετα απο αρκετα βεβαια χλμ διπλα μου (5χρονια με ανεχεται)
Αμ η δικιά μου; 15 χρόνια...
Τώρα τελευταία μία φορά τσίριξε που πέρασα με 180χαω (μπορεί και παραπάνω) στρίβοντας σε γιαμπ σε δεξιά στροφή της εθνικής στην αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης από Αθήνα όπου το αμάξι πήδηξε και χτύπησε το κεφάλι της στον ουρανό και μου είπε φωνάζοντας: 'Άλλη φορά να με προειδοποιείς παλιομ@λ@κα!!'.
Ήμαρτον ρε γυναίκα...
ΥΓ Φαντάζεστε να γνωριστούν οι γυναίκες μας (ω ρε τί έχουν να μας σύρουν!)
kalitera na min xereis
i diki mou exei poli vari podi
to octavia to paei sta oria
alla na xerete oti odigaei apo 14 xronon kai einai kai kapos sxetiki -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
ayto Που με εξοργιζει ειναι η απαθεια που εχει αποκτησει μετα απο αρκετα βεβαια χλμ διπλα μου (5χρονια με ανεχεται)
Αμ η δικιά μου; 15 χρόνια...
Τώρα τελευταία μία φορά τσίριξε που πέρασα με 180χαω (μπορεί και παραπάνω) στρίβοντας σε γιαμπ σε δεξιά στροφή της εθνικής στην αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης από Αθήνα όπου το αμάξι πήδηξε και χτύπησε το κεφάλι της στον ουρανό και μου είπε φωνάζοντας: 'Άλλη φορά να με προειδοποιείς παλιομ@λ@κα!!'.
Ήμαρτον ρε γυναίκα...
ΥΓ Φαντάζεστε να γνωριστούν οι γυναίκες μας (ω ρε τί έχουν να μας σύρουν!)
Για αυτό άλλη φορά τρέχα μόνος σου το σημείο εκείνο....
ή με εμένα!!ti na ton kaneis ?? mono varos 8a exeis kai asta8eia ston dromo
aston na keitaei apo pisw xaxaxaxaxa -
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ τον nik_marin για την υπόδειξη του site αυτού...
Έχω ένα 206 1.4 90HP και κατα την αγορά έκανα κάτι που αποδυκνείεται λάθος...άλλαξα ελατήρια (eibach) πάνω σε μαμίσιες αναρτήσεις. Ο αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε οτι το αυτοκίνητο θα ήταν εντάξει αλλά χθές που βρέθηκα στο service για άλλο λόγο, το παιδί, με το που μπήκε μέσα και κούμπωσε 1η μου είπε 'Το αυτοκίνητο δέν πατάει καλά' και οτι μπορεί να έχω προβλήματα υποστροφής, πρόβλημα φρεναρίσματος κλπ κλπ...(το φρενάρισμα με είχε ψιλοπροβληματίσει σε άλλο forum)
Δέν νομίζω το παλικάρι να είχε κάποιο προσωπικό όφελος γιατί στην αντιπροσωπεία δεν κάνουν τις μετατροπές που μου πρότεινε...ανέφερε κάτι οτι έχω προοδευτικά ελατήρια ενώ θα έπρεπε να έχω γραμμικά, επίσης μου είπε να προτιμήσω Bilstein και να μήν ακούσω τίποτα άλλο, αλλά μου είπε επίσης να δώ bilstein για κάποιο άλλο μοντέλο και όχι για 206 (γιατί για κάποιο λόγο βγάζουν πρόβλημα)...
Οι ερωτήσεις μου λοιπόν έχουν να κάνουν με τα εξής:
1.Τί αμορτισέρ μπορώ να βάλω στο αυτοκίνητο με τα υπάρχουσα ελατήρια ώστε να έχει σωστό στήσιμο?
2.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό και αξιόπιστο συνεργείο για αμορτισέρ κοντά στο Περιστέρι??
3.Το κόστος με ενδιαφέρει και δέν θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα υψηλό...(~400e)
- Bilstein αλλά ποιά bilstein αν όχι για 206???
Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια και συγγνώμη για το μεγάλο post
-
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ τον nik_marin για την υπόδειξη του site αυτού...
Έχω ένα 206 1.4 90HP και κατα την αγορά έκανα κάτι που αποδυκνείεται λάθος...άλλαξα ελατήρια (eibach) πάνω σε μαμίσιες αναρτήσεις. Ο αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε οτι το αυτοκίνητο θα ήταν εντάξει αλλά χθές που βρέθηκα στο service για άλλο λόγο, το παιδί, με το που μπήκε μέσα και κούμπωσε 1η μου είπε 'Το αυτοκίνητο δέν πατάει καλά' και οτι μπορεί να έχω προβλήματα υποστροφής, πρόβλημα φρεναρίσματος κλπ κλπ...(το φρενάρισμα με είχε ψιλοπροβληματίσει σε άλλο forum)
Δέν νομίζω το παλικάρι να είχε κάποιο προσωπικό όφελος γιατί στην αντιπροσωπεία δεν κάνουν τις μετατροπές που μου πρότεινε...ανέφερε κάτι οτι έχω προοδευτικά ελατήρια ενώ θα έπρεπε να έχω γραμμικά, επίσης μου είπε να προτιμήσω Bilstein και να μήν ακούσω τίποτα άλλο, αλλά μου είπε επίσης να δώ bilstein για κάποιο άλλο μοντέλο και όχι για 206 (γιατί για κάποιο λόγο βγάζουν πρόβλημα)...
1.Τί αμορτισέρ μπορώ να βάλω στο αυτοκίνητο με τα υπάρχουσα ελατήρια ώστε να έχει σωστό στήσιμο?
2.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό και αξιόπιστο συνεργείο για αμορτισέρ κοντά στο Περιστέρι??
-
-
και συγγνώμη για το 3πλο post αλλά ο explorer μου .... #@!$#@!$#%#!
-
paidia kati prepei na ginei me tous papoudes kai tis giagiades odigous stous dromous
as paroun oi armodioi apofaseis kai na kanoun kati
einai to idio epikindinoi san tous souromenous
umarton
den ftew egw an den exei apofasisei pou 8a stripsei i opote 8imi8ei na stamatisei kai twra pou kalokairiazei vgenoun me ta kara tous kai ante pame gia mpanio
den keitw pisw den me niazei ti oura exw sximatisei
opios 8elei na perasei as perasei egw eimai kanonika stin lorida mou kai den enoxlw - dexia sta8era 60xil kai oute xoro gia prosperasi (nomimi apo aristera) - ante na doume pote 8a katalavoun oti kai oi argoi odigoi proxenoun atiximata -
ioρδανη ειναι η κατηγορια Γ
γυναικες
γριες
γεροι....ειχα κανει ολοκληρη μελετη στο πολυτεχνειο σε μια καφετερια
για το πως θα απαλλαγει το εθνος απο τη κατηγορια Γ και τους ταξιτζηδες
η οποια προεβλεπε τον ακροβολισμο ελευθερων σκοπευτων σε πολλα κτιρια της αθηνας και το ελευθερο δικαιωμα τους να σκοτωνουν οποιον βλεπουν οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες και οδηγει αναλογα...φιλε phtofreak βαλε αμορτισερ rc....
επισης αυτο για μπιλσταιν μαλλον ο τυπος εννοουσε να μη βαλεις τα σπορτ που δινουν ολοιι για τα 1.4-1.6 αλλα τα πιο ενισχυμενα που δινει μονο για το διλιτρο.
αυτα ομως ειναι πανακριβα και δεν νομιζω οτι αξιζουν τα λεφτα τους.
πουλαει ενα παιδι στο Psclub σε καλα λεφτα.
κοιτα και κονι...χτες πηγα πιστα. αλλη ωρα εντυπωσεις .
ενα ευχαριστω στο προσωπικο μου πιτ στοπ team μανθο-νικο που με βοηθησαν να αλλαξω λαστιχα.
χρονοι χαλια. λαστιχα γλυστραγαν τραγικα στους πρωτους 20-30 γυρους. μετα εστρωσαν εμαθα λιγο γραμμες και κατεβασα απο 1.19.3 στο 1.17.6.
σημειωνω οτι την αλλη φορα με λασπες και νερα στη πιστα ειχα κανει παλι 1.19.
η με τις 22αρες το αμαξι εχει αλλαξει στριψιμο.
πολλα μουτρα πλεον και αλλες γραμμες. οχι οτι αυτε που ειχα ηταν καλες...
τα φρενα αλλου αν και ζεσταθηκαν ως βρασανε οταν πιεσα στο τελος που επεσε η ζεστη.
επισης η πιστα ειχε χωματα σε 2 σημεια κ1-κ3 απο τις εξοδους του καφρου του κολλητου με το γκολφ ο οποιος την ειδε d1-drift champion και το ελιωσε το γκολφ....τι σου κανει 30+κιλα ροπη.
τραβαγε τιμονιες γυρναγε και μετα ταπα γκαζι και παμε παλι1!!!!! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ioρδανη ειναι η κατηγορια Γ
γυναικες
γριες
γεροι....ειχα κανει ολοκληρη μελετη στο πολυτεχνειο σε μια καφετερια
για το πως θα απαλλαγει το εθνος απο τη κατηγορια Γ και τους ταξιτζηδες
η οποια προεβλεπε τον ακροβολισμο ελευθερων σκοπευτων σε πολλα κτιρια της αθηνας και το ελευθερο δικαιωμα τους να σκοτωνουν οποιον βλεπουν οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες και οδηγει αναλογα...Επανεξέταση φίλε και όχι μόνο μια οφθαλμολογική και εντάξει το πήραμε!! Μετά τα 50-60 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ!! Όλο το λούκι απο την αρχή!!!Αλλά θα μου πείς τώρα με τα φακελάκια.... ίσως οι ελεύθεροι σκοπευτές να είναι καλή ιδέα...
φιλε phtofreak βαλε αμορτισερ rc....
επισης αυτο για μπιλσταιν μαλλον ο τυπος εννοουσε να μη βαλεις τα σπορτ που δινουν ολοιι για τα 1.4-1.6 αλλα τα πιο ενισχυμενα που δινει μονο για το διλιτρο.
αυτα ομως ειναι πανακριβα και δεν νομιζω οτι αξιζουν τα λεφτα τους.
πουλαει ενα παιδι στο Psclub σε καλα λεφτα.
κοιτα και κονι......Μήπως ξέρεις κάποιο αξιόπιστο συνεργείο? Και τα αμορτισέρ για rc ταιριάζουν με τα ελατήρια (eibach) που έχω βάλει??
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Επειδή υπερέστρεφε ακόμη και με πατημένο γκάζι στις οριακές με πολλά ( ) κατέβασα έναν ευεργετικό πόντο ακόμη το πίσω μέρος και σε συνδυασμό με τα (πάμφθηνα) αμορτισέρ του RC που αποδείχθηκε ότι έχουν πολύ δυνατό rebound, η υπερστροφή εμφανίζεται δυσκολότερα και πλέον κάνω 'παπάδες'... Ακόμη δεν έχω βρει τα όριά μου στο νέο στήσιμο! Θέλει πολλή δουλειά σε επαρχιακό βουνοστροφιλίκι και σε πίστα...
Το δεξί ψαλίδι που χτυπάει είναι PS;
Τα αμορτισέρ για RC πού τα έβαλες? Ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω αμορτισέρ και μετά την τιμή που είδα είμαι έτοιμος να πάω ... αύριο κι όλας (που λέει ο λόγος)...
-
Ο χρήστης Photofreak έγραψε:
Τα αμορτισέρ για RC πού τα έβαλες? Ενδιαφέρομαι και εγώ να αλλάξω αμορτισέρ και μετά την τιμή που είδα είμαι έτοιμος να πάω ... αύριο κι όλας (που λέει ο λόγος)...
Δεν σου είπα να περάσεις από την Λέσχη να τα πούμε;
Πάλι ξαναρωτάς; Αφού και εδώ τα ίδια πρόσωπα είναι!
Πέρνα να πιούμε καφέ στην Λέσχη σήμερα και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
i
χτες πηγα πιστα. αλλη ωρα εντυπωσεις .
ενα ευχαριστω στο προσωπικο μου πιτ στοπ team μανθο-νικο που με βοηθησαν να αλλαξω λαστιχα.
χρονοι χαλια. λαστιχα γλυστραγαν τραγικα στους πρωτους 20-30 γυρους. μετα εστρωσαν εμαθα λιγο γραμμες και κατεβασα απο 1.19.3 στο 1.17.6.
σημειωνω οτι την αλλη φορα με λασπες και νερα στη πιστα ειχα κανει παλι 1.19.
η με τις 22αρες το αμαξι εχει αλλαξει στριψιμο.
πολλα μουτρα πλεον και αλλες γραμμες. οχι οτι αυτε που ειχα ηταν καλες...
τα φρενα αλλου αν και ζεσταθηκαν ως βρασανε οταν πιεσα στο τελος που επεσε η ζεστη.
επισης η πιστα ειχε χωματα σε 2 σημεια κ1-κ3 απο τις εξοδους του καφρου του κολλητου με το γκολφ ο οποιος την ειδε d1-drift champion και το ελιωσε το γκολφ....τι σου κανει 30+κιλα ροπη.
τραβαγε τιμονιες γυρναγε και μετα ταπα γκαζι και παμε παλι1!!!!!Ρε άνθρωπε, 132 εργατοώρες, ένα τσουβάλι χρήματα και δεν ξέρω εγώ τί άλλο και από 1:17+ πάλι στο 1:17+ είσαι;
Θα σε δαγκώσω!
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Δεν σου είπα να περάσεις από την Λέσχη να τα πούμε;
Πάλι ξαναρωτάς; Αφού και εδώ τα ίδια πρόσωπα είναι!
Πέρνα να πιούμε καφέ στην Λέσχη σήμερα και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι.Είμαι ανυπόμονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη λέσχη θα έρθω αλλά δεν είναι θέμα διάθεσης ... είναι θέμα ελεύθερου χρόνου....
-
Ο χρήστης Photofreak έγραψε:
Είμαι ανυπόμονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο σοφός λαός λέει ότι 'όποιος βιάζεται, σκοντάφτει'
-
λές να φάω τα μούτρα μου???
Ιδέες μαζεύω...άλλωστε πρίν περάσει το καλοκαίρι δεν μπορώ να κάνω την μετατροπή .... αν δεν μάθω το θέμα μου πώς θα ξέρω τί ερωτήσεις να κάνω???
Μόνο που δεν ξέρω το όνομά σου να σε ζητήσω στο club!! Σήμερα πάντως χλωμό το κόβω...
-
λές να φάω τα μούτρα μου ????
Μπαα...δεν πρόκειται να βιαστώ ούτε ψάχνω λύσεις εξ'αποστάσεως...απλά γνώμες μαζεύω...Μέχρι τον Αυγουστο που θα υπάρχουν οι...πόροι για την μετατροπή έχουμε καιρό...
Έπίσης ο σοφός λαός λεει 'Ρωτώντας πας στην Πόλη'...Άν δεν ξέρω το θέμα που με ενδιαφέρει πώς θα ξέρω τί ερωτήσεις να κάνω??
Σίγουρα θα τα πούμε απο κοντά αλλα σήμερα χλωμό το κόβω...εκτελώ χρέη ταξιτζή...
Όμως δεν ξέρω και το όνομά σου να σε ζητήσω στο club!!
-
Το ζήτημα δεν είναι να μάθεις κάποια πράγματα, αλλά να μάθεις τα πράγματα σωστά. Να ξέρεις τί ζητάς και τί ψάχνεις. Ζητώντας μια γνώμη από άλλους θα ακούσεις 1.000 γνώμες που θα λένε ο καθένας και κάτι διαφορετικό.
Από τις ερωτήσεις σου, είδα ότι ακόμα δεν έχεις τις γνώσεις για να αξιολογήσεις τις προτάσεις που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γι'αυτό πρέπει να σου εξηγήσει κάποιος τα βασικά, να σε βοηθήσει να βρεις το προσδωκούμενο αποτέλεσμα (αυτό που εσύ επιθυμείς) και βάση αυτού να κινηθείς ώστε να μπορείς να αξιολογείς τις προτάσεις που σου παρουσιάζονται.Αυτό στην ουσία είναι και που κάνουμε και σαν Club και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει αν δεν το δει από κοντά. Ο σκοπός είναι να βοηθάς κάποιον που δεν ξέρει και τον προφυλάσσεις από λάθη που (Α) κοστίζουν και (Β) επεμβαίνουν πάνω στην προσωπική του ασφάλεια. Και όλα αυτά ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι πίσω από κάποιο πληκτρολόγιο που ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει την μπούρδα του.
Αυτά.
Τάσος Κωνσταντάτος
Τα πάντα για το Peugeot 206