-
popol@ros μπορεί να είναι όπως τα λές αλλά δείξε μου ένα αμάξι που έχει όλα ανώτερα από το civic. Συγκρίνεις μια ολόκληρη κατηγορία με άνα μοντέλο.
Φυσικά και το civic δεν έχει όλους τους τομείς τέλειους, αλλά και κανένα άλλο αμάξι. Για μένα, και για την κατηγορία-είδος οχήματος τα καλά του είναι πολύ περισότερα από τα αρνητικά του, και σίγουρα οι ανταγωνστες τους υστερούν σε πολλά περισσότερα
-
popol@ros αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο οδηγείς? Ποια άλλα της κατηγορίας του Civic έχεις οδηγήσει (αρκετά γα να βγει συμπέρασμα)?
-
Έχει οδηγήσει Focus και Astra.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει οδηγήσει Focus και Astra.Οk! Απ'όσο ξέρω το Focus έχει φήμη για το καλύτερο τιμόνι της κατηγορίας πάντως...
Συνεχίζω με την επίσημη απάντηση της Honda Hellas σε e-mail που τους έστειλα σχετικά με τη διαδικασία για το στρώσιμο του Civic:
E-mail: 'Αγαπητέ κ. XXXXX,
Σας ευχαριστούμε που επισκευθήκατε το δικτυακό μας τόπο και σας συγχαίρουμε που επιλέξατε να αγοράσετε το καταπληκτικό νέο Honda Civic.
Σχετικά με τα ερωτήματα που μας θέσατε όσον αφορά το ροντάρισμα, το 'στρώσιμο' του καινούργιου αυτοκινήτου, θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες για το ροντάρισμα, το 'στρώσιμο' του καινούργιου σας αυτοκινήτου αναφέρονται στα αρχεία που σας επισυνάπτουμε σε αυτό το e-mail.
Με την παραλαβή του καινούργιου σας αυτοκινήτου θα λάβετε και το σχετικό βιβλίο οδηγιών χρήσης και στο οποίο θα δείτε στις σελίδες 293, 294 και 295 τον τρόπο και την περίοδο ρονταρίσματος με τις σχετικές υποδείξεις και συμβουλές της Honda.
Σας ευχόμαστε καλορίζικο, καλοτάξειδο και ευχάριστα χιλιόμετρα με το νέο Honda Civic !'--Εικόνα:
--WinMik--
-
το αστρα κοπανουσε αρκετα... τουλάχισουν το παλιό
και κάτι αλλο για να μη το ξεχασω
ΤΟ ΛΕΟΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΓΙΑΤΙ?????? θα μου πει κάποιος?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το αστρα κοπανουσε αρκετα... τουλάχισουν το παλιόκαι κάτι αλλο για να μη το ξεχασω
Φαγώθηκες άνθρωπε!
Πιθανούς λόγους να προτιμήσει κανείς το Civic έναντι του Leon σου έφραψα εγώ πριν μερικές σελίδες. Προσωπικά, θα το σκεφτόμουν πολύ πάντως. Από τη μία μου αρέσει πολύ το Σιβίκ, από την άλλη το Leon TFSi είναι πρόκληση στα λεφτά του.
Ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα Civic vs. Leon γιατί το έχουμε σκίσει το παρόν, όλα εγώ θα τα κάνω σ'αυτό το σπιτι?
-
Best Sellers Μοντέλα - Μάιος 2006
1 FORD FOCUS 1228
2 VW GOLF 870
3 HYUNDAI GETZ 833
4 VW POLO 826
5 TOYOTA COROLLA 808
6 OPEL CORSA 783
7 SKODA OCTAVIA 745
8 OPEL ASTRA 725
9 FIAT PUNTO 597
10 FORD FIESTA 586
29 HONDA CIVIC 325
39 SEAT LEON 236 -
Ανοίγω εγώ, γιατί όντως τράβηξε πολύ...
-
ο λόγος που ρωτάω, είναι για να πω το εξης
Ο κόσμος δε τα θεωρεί ανταγωνιστικάΚανένα ΣΕΑΤ δε το βάζουν δίπλα σε ένα HONDA.
TELEIAΣε ένα καλό σπίτι ένας τα κάνει όλα, πάντως.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ανοίγω εγώ, γιατί όντως τράβηξε πολύ...δεν θα συμμετάσχω, απλώς θα γράψω ότι δεν είναι ανταγωνιστικά!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το αστρα κοπανουσε αρκετα... τουλάχισουν το παλιόκαι κάτι αλλο για να μη το ξεχασω
οπως βλεπεις, το ιδιο θα μπορουσε να πει καποιος κατοχος golf για το civic...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καμία σχέση. το golf είναι χρόνια χειρότερο απο το honda. Απορω ακόμη πως πουλάνε αμάξια που διαλύονται τα ταμπλο.... (εχουμε στο γραφείο μου polo!!!!)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καμία σχέση. το golf είναι χρόνια χειρότερο απο το honda. Απορω ακόμη πως πουλάνε αμάξια που διαλύονται τα ταμπλο.... (εχουμε στο γραφείο μου polo!!!!)
μπα! Τωρα η αγορα δεν ξερει???
-
Ναι έτσι είναι
Πόσα golf 1800 κυβικά πούλησανε?
-
καλα, διαβασε ολοκληρο τον πινακα εδω: http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.asp
και τα ξαναλεμε...
- παντως πουλησανε 400 GTI περυσι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα, διαβασε ολοκληρο τον πινακα εδω: http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.aspκαι τα ξαναλεμε...
Χωρίς να το διαβάσω.
Μηπως ήρθε το καράβι και παραδώσανε? και επίσης αυτά είναι όλα τα κυ΄βικα
Εδω μιλάει για μία κατηγορία πιο δύσκολη. 1800 κυβικά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα, διαβασε ολοκληρο τον πινακα εδω: http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.aspκαι τα ξαναλεμε...
Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
καλα, διαβασε ολοκληρο τον πινακα εδω: http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.asp
και τα ξαναλεμε...
Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'
ναι το εκανε και σε μενα, αλλα με refresh το εδειξε παλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει οδηγήσει Focus και Astra.focus
astra
mazda 3
seat leon
corolla
C4
147
307
megane
golfκαι θερμη παρακληση , οταν δεν θα ξερεις απλα δεν θα μιλας......
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι έτσι είναιΠόσα golf 1800 κυβικά πούλησανε?
κανένα
Ηonda Civic 2005