Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καλά ρε Traveller, στο Μπλέ Βελούδο κοιμήθηκες; Απο τις πιο αγχωτικές και αρρωστημένες (με την καλή έννοια) ταινίες που έχω δει...
Δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε:ysterical: ..άρχισε ωραία...ήταν και η Ιζαμπέλα στα νιάτα της αλλά στο 30λεπτό με πήρε ο Μορφέας
Ο αδερφός μου είπε ότι ήταν πολύ καλή ταινία αλλά αυτός δεν πιάνεται...έχει περίεργα γούστα , ήθελε να με πάσει στη 'Γέρμα' τις προάλλες αλλά προτίμησα το Βέρτη
Το χα πάθει στο 'Μπλε Βελούδο', πριν από πολλά χρόνια
'Μια αιωνιότητα και μια μέρα'.
Αγγελόπουλος. Το απόλυτο αγχολυτικό
'Από ιχθύες (Αγγελόπουλο) μόνο γαύρο (2-3 τανίες) κύριε Περικλή' (θυμάσαι επλίζω )
Εκεί εφαρμόζονται πιο δραστικά μέσα Χρήστο, αποχώρηση συνοδευόμενη με γαμωσταυρίδι εξαιρείται το 'Ταξίδι στα Κυθηρα' λόγω του τε-ρα-στι-ου Μάνου (ας είναι καλά όπου και νά ναι ) και ο Μαρτσέλο λόγω ...Μαρτσέλο και Καραϊνδρου.'Το λιβάδι που δακρύζει ' επίσης. Εχω κάνει προσπάθειες στα υπόλοιπα , έχω αντέξει περίπου όσο αντέξατε κι εσείς χθες στο ΣΕΦ:twisted: αλλά δεν το έχω βγάλει όλο το...ματς
Δεν την παλεύω φίλε μάλλον δεν έχω το απαραίτητο υπόβαθο
Αλλοι λένε ότι κάνεις τέχνη για την πάρτη σου άλλοι για το κοινό σου. Πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Καλός χρυσός ο Θόδωρος αλλά όχι για μένα.