-
Κομπλεξικό και ανήθικο μπορεί να χαρακτηριστεί το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας.Κρίμα και πάλι κρίμα. Ωραίο παράδειγμα έδωσαν : ' Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις , κάνε ότι μπορείς για να μην κερδίσουν οι άλλοι' . Θα έπρεπε να ντρέπονται αλλά τι λέω, η ντροπή είναι κάτι που δεν διαθέτουν. Και όλοι εμείς πληρώνουμε και φορολογούμαστε για να τρέχει ένα τέτοιο πλήρωμα με 'ΗΘΟΣ'.Αλλά έτσι είναι , όταν δεν κάνεις θυσίες (προσωπικές- οικονομικές- επαγγελματικέςκ κ.λ.π)για να συμμετάσχεις στο Ακρόπολις , δεν μπορείς να καταλάβεις την αγωνία του άλλου έστω και για τερματισμό.
Συγχαρητήρια στους Χατζητσοπάνη-Πετροπουλο για την προσπάθεια τους και το θέαμα που προσέφεραν παρ' όλες τις αναποδιές. Συγχαρητήρια και στα Ελληνικά πληρώματα που πάλεψαν για να τιμήσουν ακόμη μία φορά το Ακρόπολις.(Όλα εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας!!!!!!!!) -
Παρ όλο που το θέμα είναι ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, θα αναφέρω ένα ανέκδοτο που νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση :
Μαζεμένοι σε ένα μπάρ πελάτες απ όλες τις γωνιές του πλανήτη.
Κατεβαίνει ο Θεός και λέει ' Θα εκπληρώσω απο ΜΙΑ επιθυμία του καθενός σας '
Ρωτάει το Γερμανό, απαντά ο Γερμανός 'Θέλω ένα δικό μου εργοστάσιο μπύρας' . Του το δίνει.
Ρωτάει τον Ιταλό, λέει ο Ιταλός 'Θέλω μία δικιά μου πιτσαρία'. Εγινε κι αυτό.
Ρωτάει τον Γάλλο, τον Αγγλο, τον Αμερικάνο κλπ κλπ. Απαντάνε, τους εκπληρώνει τις επιθυμίες.
Ερχεται και στον Ελληνα. Εσύ τι θέλεις του λέει;
Και ο Ελληνας απαντά ' ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ' ..... -
Καταρχας να σας συγχαρω για τον αγωνα που κανατε.Πεστους τα γιατι κανεις μεχρι τωρα δεν τους τα εχει πει.
-
Ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ από κοντά την ελληνική πραγματικότητα στους αγώνες και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ.!
Είναι αλήθεια ότι αυτοί πληρώνονται από κονδύλια της ΕΛ.ΑΣ.??? Δηλαδή το υπουργείο δημόσιας τάξης είναι ο χορηγός τους;;;
-
Φίλε avel ακριβώς έτσι είναι μόνο που οι χορηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας είμαστε όλοι εμείς.
Αλλά τι να πρωτοαναφέρω για το πλήρωμά της, ότι κάνουν δοκιμές με αυτοκίνητο Ι.Χ. με πινακίδες της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΑ δηλαδή) , ότι σε διάρκεια αναγνωρίσεων χτύπησαν το αυτοκίνητο ένος χριστιανού και του πούλησαν και τσαμπουκά από πάνω; Γιατί η ΕΑ δεν βάζει κάποιον νεότερο να τρέξει παρά αφήνει το Νιώρα να σπερνει και να θερίζει όπως γουστάρει; Να καθαρίστεί ο χώρος του αθλήματος φωνάζουμε όλοι. Πως θα γίνει αυτό;;;;;;;;; -
Ο χρήστης THAND21 έγραψε:
Φίλε avel ακριβώς έτσι είναι μόνο που οι χορηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας είμαστε όλοι εμείς.
Αλλά τι να πρωτοαναφέρω για το πλήρωμά της, ότι κάνουν δοκιμές με αυτοκίνητο Ι.Χ. με πινακίδες της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΑ δηλαδή) , ότι σε διάρκεια αναγνωρίσεων χτύπησαν το αυτοκίνητο ένος χριστιανού και του πούλησαν και τσαμπουκά από πάνω; Γιατί η ΕΑ δεν βάζει κάποιον νεότερο να τρέξει παρά αφήνει το Νιώρα να σπερνει και να θερίζει όπως γουστάρει; Να καθαρίστεί ο χώρος του αθλήματος φωνάζουμε όλοι. Πως θα γίνει αυτό;;;;;;;;;Σύμφωνα με αυτή τη φωτογραφία
http://www.plagos.gr/jp/images/sets/47ed910b9ff720bfaf452cdf9d186c29.jpg μάλλον έχει σειρά νεότεροςΒασικά αν κάποιος μπορεί ας μου λύσει μια απορία θυμάμαι σε κάποια πλάνα άλλου αγώνα ενα πλήρωμα της επίσιμης σουμπαρου στο WRC να έχει σπάσει το ψυγείο και να τρέχουνε στο ρυάκι και με μπουκάλια να φέρνουνε νερό να γεμίσουν το ψυγείο και δεν είχαν φάει καμπάνα εδώ σε αυτή την περίπτωση του Πάνου τι ισχύεί? Απλά είναι μια απορία
-
Από τότε άλλαξαν οι κανονισμοί για να απαγορεύουν και αυτή την περίπτωση.
-
gscorpio νομιζω αυτο που λες ειχε γινει στην Κυπρο με τον solberg. αν δεν κανω λαθος ειχε βουλωσει το ψυγειο με χωματα και το ξεπλενανε με νερα απο ενα ρυακι και μεσα στην ειδικη αλλα και σε απλη διαδρομη. αν δεν κανω λαθος ο χατζητσοπανης κοπηκε επειδη δεχτηκε εξωτ. βοηθεια (το λαστιχο με το νερο). Να υποθεσω οτι αν ειχε ενα μπουκαλι παραφλου μεσα στ αμαξι θα ηταν νομιμος ?
-
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ WRC ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο PHIL MILLS ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΕΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ SERVICE PARK.
ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φίλε EL-EM , πρέπει να τα είχε μεγάλα ο MILLS για να το θυμάσαι. Εσύ σε ανάλογη περίπτωση έτσι θά έκανες ;
-
Κάποιος παλιός μου είχε πει ότι μαγκιά είναι πρώτα να κερδίσεις στον αγώνα αυτόν που σου τη 'σπάει' και μετά στο τερματισμό να του κάνεις και ένσταση. Ο αστυνόμος μας έχασε τη μαγκιά του με τη πράξη του (άν ποτέ είχε).
-
Πρέπει να τροποποιηθεί ο κανονισμός :
12.1.1 Σε όλη τη διάρκεια του ράλλυ ένα αυτοκίνητο επιτρέπεται να δεχθεί εξωτερική βοήθεια μόνο στους χώρους σερβις.Μολαταύτα , το πλήρωμα , χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχει μαζί του το αυτοκίνητο, και χωρίς εξωτερική φυσική βοήθεια , μπορεί να κάνει ΄σερβις στο αυτοκινητό του σε οποιαδήποτε στιγμή εκτός από τις περιπτώσεις όπου το σέρβις απαγορεύεται ρητά. Σε περίπτωση που το πλήρωμα χρειαστεί νερό για το αυτοκίνητό του μπορεί α. να χρησιμοποιήσει την φυσική του ανάγκη β. αν δεν μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να πιεί νερό έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η περίπτωση α(νερό που έχει ήδη στο αυτοκίνητο) γ. να παρακαλέσει το Θεό για μία άμεση και αποτελεσματική .................μπόρα
-
Ειναι δυνατον ,αν γινεται,να ακουσουμε και την αλλα πλευρα ?
Κυριε Πετροπουλε σας κατανοω αλλα μηπως επρεπε αυτη τη διαμαρτυρια να την δημοσιοποισετε πρωτα στο συλλογικο σας οργανο οπου θα ειχατε (?) και απαντηση και μετα να τη θεσετε στη κριση τριτων ?
Υ.Γ. Προς θεου ΔΕΝ ειμαι μπατσος και ΔΕΝ εχω μιλησει ποτε στον Υπαστυνομο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ειναι δυνατον ,αν γινεται,να ακουσουμε και την αλλα πλευρα ?Κυριε Πετροπουλε σας κατανοω αλλα μηπως επρεπε αυτη τη διαμαρτυρια να την δημοσιοποισετε πρωτα στο συλλογικο σας οργανο οπου θα ειχατε (?) και απαντηση και μετα να τη θεσετε στη κριση τριτων ?
Υ.Γ. Προς θεου ΔΕΝ ειμαι μπατσος και ΔΕΝ εχω μιλησει ποτε στον Υπαστυνομο.
agapitai file den exeis adiko...alla den nomizo oti einai prepon.....na asxolitai kai me afta...einai alla pou einai poio sovara kai mas kaine olous pou prepei na lithoun amesa...an asxolithoun kai me tetoia fenomena tha xasoumai teleios tin mpala...eksalou edo o kathenas mporei na pi tin apopsi tou..kai fisika kai apo to pliroma tou no...61..eksalou den katigoro to sinolo ton andron tis astinomias oi opoioi itan stimeni 3 imeres mesa ston ilio kai oute nero den tous edosan oles aftes tis imeres. pou tous etrexan.na eimastai antikimenikoi.....ego apefthinomai mono sto pliroma tis simetoxis tou no ..61
tha ithela omos na parakaleso olous osous tha grafoun se afti thn enotita .esto kai arga..na min xrisimopoioun vrisies ..i elliniki glosa ..einai toso plousia pou mporeis na ekfrastis,,kai diaforetika ...efxaristo -
Οσα κερδίζονται με χέρια και ψυχή, δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω με μιά κόλλα χαρτί.
Το τύλιγμα σε μιά κόλλα χαρτί είναι ίδιον του είδους.
-
Με αυτά και μαυτά είχα πεισθεί απο χρόνια ότι είχε δαιμόνιους Κλουζώ και η Ελληνική Αστυνομία, όμως ότι είχε τόσο **μικρούς συμπλεγματικούς ****αξιωματικούς ** σε ένα θέμα που το παρακολουθεί τόσος κόσμος και που σε τελική ανάλυση δεν παιζότανε και το πρωτάθλημα, δεν το περίμενα.
Δεν σέβονται τα **μικρά αυτά ανθρωπάκια **ούτε τους συναθλητές τους, ούτε τους χορηγούς τους, δηλαδή εμάς, ούτε τα παντελόνια που φοράνε, είμαι δε σίγουρος ότι μετά απο αυτά που θα διαβάσει το απίθανο αυτό πλήρωμα θα ξεσπάσει σε όλα τα αυτοκίνητα και παπιά που θα φαίνονται ψιλοφτιαγμένα βγάζοντας όλο τον ανδρισμό τους στον δρόμο θεωρώντας ότι όλοι τους βρίζουν και θα μας φλωμόσουν στις κλίσεις,
σιγά τα ωά στρουμφάκια, λες και δεν έχουμε νιώσει στο πετσί μας την καθημερινή κατάχρηση της εξουσίας που σας δώσαμε μέσω της πολιτείας.Αν θεωρείται ότι τα παντελόνια που φοράτε σας αξίζουν και έχουν και περιεχόμενο πρέπει να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη απο τους συναθλητές σας και να σταματήσετε πάραυτα την αγωνιστική σας καριέρα, αν θεωρείται ότι η συμπεριφορά σας ήταν η πρέπουσα να σας ζητήσουμε εμείς συγγνώμη που σας παρεξηγήσαμε, αν η ηγεσίας σας που σας στηρίζει νομίζει ότι αυτή η συμπεριφορά την τιμά σαν σώμα και έχει την ψευδαίσθηση ότι ορθά πράξατε, σας λέω ότι είστε όλοι μακράν νυχτωμένοι.
Αν ερμηνεύετε με αυτόν τον τρόπο το εύ αγωνίζεστε πρέπει να τιμήσετε τον κο Γ.Νιώρα με πλακέτα που θα καθιερώσετε άπαξ ετησίως με την ονομασία βραβείο Αρτέμη Μάτσα.
Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά και να είστε σίγουρος κε Νιώρα ότι όσοι δεν σας ήξεραν σας έμαθαν, και αυτοί που γνώριζαν την πολιτεία σας και σας ανέχτηκαν επί πολλά χρόνια φέρουν μέρος της ευθύνης που δεν σας έβαλαν στην θέση σας και σας επέτρεψαν να συμπεριφέρεστε σαν νταβατζής σε ένα χώρο που θα έπρεπε να απορρίπτει σαν ξένο σώμα ανθρωπάρια σαν του λόγου σας.
Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας που συντρέχουν και συμπάσχουν με τους αγωνιζόμενους χρόνια τώρα και ειδικά στο Ακρόπολις θα έχουν την ίδια με εμένα γνώμη και εύχομαι όσοι ένιωθαν υπερήφανοι για την συμμετοχή σας στους αγώνες αυτοκινήτου να νιώσουν πλέον την ίδια αηδία που νιώθω και εγώ.
Ούστ μικρούληδες
-
Κύριε Πετρόπουλε
Δεν χρειάζεται να μιλάτε εσείς, γιατί πολύ απλά τα βλέπουμε εμείς.
Ποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους πραγματικά γρήγορους οδηγούς από αυτούς που απλά συμμετέχουν για να λένε ότι είναι οδηγοί αγώνων.
Μην στεναχωριέστε λοιπόν που περιμένουν να πάθετε κάτι για να σας περάσουν…δεν μπορούν αλλιώς!!!
Μπράβο σε όλους τους Έλληνες οδηγούς και συνοδηγούς αλλά κυρίως θεατές που μέσα σε τόση ζέστη έκαναν τρελά χιλιόμετρα με τα πόδια.
Με σεβασμό
Ν. Βλάχος -
Νίκο,
Δεν πειράζει ... Από Σεπτέμβριο δείξτε τους ποιοί είστε πραγματικά..
Ισως θα πρέπει να ακουστούν κάποιες αλήθειες να πέσουν οι μάσκες να μείνουν αυτοί που αξίζουν και κράτησαν το άθλημα ψηλά...
Εσύ μπορείς αρκεί να θελήσεις...
Θέλω να σε ξαναδούμε πρωταθλητή γιατί αυτός είσαι ....
Σου έχω εμπιστοσύνη -
Kυριες δεσποινιδες και κυριοι καλισπερα σας.Ειναι μια απο τις σπανιες φορες που γραφω στο Φορουμ αν και τις καταχωρησεις σασ τισ διαβαζω επι καθημερινης βασης.Αισθανθηκα την αναγκη να γραψω κατι τωρα, λογω των εντυπωσεων απο το τελευταιο Ακροπολις ( Ακροπολις.....τελος παντων ,μονο κατονομα)Δεν θα σταθω στο ποσο κακη ηταν η φετινη εκδοση του Εθνικου μας αγωνα, γιατι για αυτο ακριβως το θεμα εχουν γραφτει ηδη πολλα και απο τον κ. Πλατη (ως αγωνιζομενο τον αναφερω) και απο τον κ.Αναγνωστοπουλο,ανθρωπων των οποιων η εμπειρια, κανει και την γνωμη τους βαρυνουσα.Υπαρχει βεβαια και η καταθεση ψυχης του κ.Πετροπουλου.Θελω ομως να σταθω στα εξης δυο θεματα 1) Στην συμπεριφορα του Νιωρα (χωρις Κυριος) απεναντι στο πληρωμα του Μιτσουμπισι και 2) στην συμπεριφορα του ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ απεναντι στον κ.Πλατη.
- Κ.Πετροπουλε απολυτως δικαιολογημενα(?)* νοιωθετε ντροπη και αηδια για τον τροχονομο,αλλα αν δεν κανω λαθος καπου γραφετε ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ..... που σημαινει οτι κατι ξερετε για παλαιοτες ΚΑΚΕΣ συμπεριφορες του εν λογω ατομου ισως οχι απεναντι σας τοτε.
Εμ! εμπειρος ανθρωπος εισαστε δεν ξερετε οτι καποια στιγμη αυτος ο πολυ κακος χαρακτηρας θα ενοχλουσε και σας΄?
Θελω να πω οτι η ξεδιαλυνουμε απο την αρχη καποια κακως κειμενα η οταν ερθεικαι σε μας η κακη στιγμη δεν πρεπει να αιστηανομαστε εκπληξη και αηδια γιατι μαλλον επρεπε να το περιμενουμε.
Δυστυχως αυτο ειναι ιδιωμα των Νεοελληνων ξερετε...'Μακρυα απο τον κ....ο μας και ας ειναι οπου θελει.....ε ναι αλλα καποια στιγμη θα ακουμπησει και τον δικο μας κ....ο.
Αν εχω κατανοησει κατι λαθος σας ζητω Συγνωμη απο καρδιας.
2)Οσον αφορα τον ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ τωρα.Κατα την δικη μου παντα ταπεινη αποψη προκειται περι ενος ανθρωπου ΕΓΩΠΑΘΟΥΣ που η επιτυχια του στον επαγγελματικο τομεα αρχιζει και τον τρελλαινει και μαλλον χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας.Ας προσεξει καποιος το βλεμμα του και τις κινησεις τωμ χεριων του οταν μιλαει στην καμερα και θα καταλαβετε τι εννοω.
Το εχει εξαλου και το ονομα ΜΑΝΙΑ..... υπαρχει υποβαθρο καταλαβατε?
Η ΕΓΩΠΑΤΗΕΙΑ του αυτη λοιπον, τον κανει να συμπεριφερεται ετσι σε εναν Οδηγο (με το Ο κεφαλαιο) που εχει κανει με την οδηγηση του μικρους και μεγαλους να ανατριχιασουν (ακομη και ως πλοηγος), κατι που αυτος δεν μπορεσε ποτε να κανει ποτε (αντιθετως εκεινη την ωρα χτυπουσε το κουδουνι για διαλλειμα).
Μηπως σας ζηλευει για αυτο σας το 'ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ' κ.Πλατη?
Αυτο ηταν το κομματι ου αφορα στον χαρακτηρα του.Το αλλο?Αυτο του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ της Ε...Α που το πατε?(τι δεν ειναι? )
Μα κυριοι νομιζω οτι αυτος ο ανθρωπος δεν αγαπαει τους αγωνες πλεον ,οποτε ειναι και θα ειναι κακος για αυτη την θεση.
Εχουμε και λεμε λοιπον 1)Προβλημα συμπεριφορας σε ανθρωπους που χωρις αυτους δεν εχει λογο υπαρξης στο ποστο του και 2)Προβλημα στο να αφουγκραστει τις αναγκες των αγωνιζομενων και εν γενει των αγωνων.
ΜαλλΟν λοιπον πρεπει να γινει ενα ΒΑΤΕΡΛΩ...οτι δηλαδη αρμοζει σε εναν ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ.
Και δυστυχως εχουμε ακομη κανα δυο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ σε κατι λεσχες με ΓΡΑΜΜΕΣ και σηματαπου μας κοιτανε στις τσεπες και αν δεν εχοθν 1 μετρο βαθος μας αγνοουν πληρως.
Χρειαζεται λοιπον ενα ΒΑΤΕΡΛΩ.
Για να γινει αυτο κατα την αποπση μου παντα πρεπει να υπαρχει ΑΠΟΧΗ απο πασης φυσεως αγωνες εως οτου λυθουν θεσμικα και οχι μονο προβληματα,αλλα και εως οτου καταλαβουν οι διαφοροι ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ οτιχωρις τους αγωνιζομενους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ξερω βεβαια οτι καποιοι των οποιοων τα συμφεροντα θιγονται θα δυσανασχετισουν και θα βγαλουν διαφορες κραυγες αλλα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι **ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ.**Η ισως να υπαρχουν μονο για ασχετους και αχρηστους γιους και ΚΟΡΕΣ βουλευτων και για ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΡΕΛΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥΔΕΣ.
Και αντιθετα απο καποιον αλλον γραφοντα πιστευω οτι αυτο το αθλημα σωζεται ....αλλα με θεληση και παραμερισμο των μικροσυμφεροντων του καθενος απο εμας.
Μετα τιμης
ΤURTLE - Κ.Πετροπουλε απολυτως δικαιολογημενα(?)* νοιωθετε ντροπη και αηδια για τον τροχονομο,αλλα αν δεν κανω λαθος καπου γραφετε ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ..... που σημαινει οτι κατι ξερετε για παλαιοτες ΚΑΚΕΣ συμπεριφορες του εν λογω ατομου ισως οχι απεναντι σας τοτε.
-
ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ TURTLE , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ .
ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ , ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ , ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ) , ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΤΡΕΧΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ , ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΡΚΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΡΑΧΡΙΣΟΥΝ , ΑΝ ,ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ , ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ .
ΣAΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χ.Α.
Υ.Γ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ !
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...............................