-
Λοιπον το φετινο ακροπολις ηταν σαν μια εκδρομη,γιατι περισυ πηγενες σε μια ειδηκη διαδρομη και εβλεπες 50 και βαλε σκηνες φετος αν ειδα 10 και ισως λιγοτερες δεν το ευχαριστηθηκα καθολου το ραλλυ.Επισης οι δηλωσεις των αγωνιστων μετα τον αγωνα ηταν καπως κακες απο αποψη αγωνα αλλα και απο οργανωσης.Ο Ηening Solberg ηταν σαφης και ειπε οτι περυσι ο αγωνας ηταν πολυ καλυτερος.
Εγω εχθες τσακωθηκα με εναν κριτη.Στην ειδηκη διαδρομη Αυλωνα λιγο πριν τον τερματισμο καθομουνα πισω απο το κιτρινο πλεγμα και εβγαζα φωτογραφιες αφου περασαν 10 με 15 λεπτα και με ειχε δει πιο πριν μου ειπε να φυγω γιατι του το ειπε νας ανωτερος του.εγω εκανα πιο πισω και μου το ξανα λεει και εγω γυρναω και του λεω δεν κοιτανε να φτιαξουνε κανεναν καλυτερο αγωνα αυτα σας μαρανανε.και μου λεει εχεις τιποτα με τον αγωνα και του λεω ναι δεν μου αρεσει. και μου λεει αντε τοτε να βρεις καλυτερο αγωνα και του λεω μην ανυσηχεις οπου και να παω θα βρω καλυτερο αγωνα.Εγω κολησα οταν μου ειπε που θα βρω καλθτερο αγωνα λες και δεν ξερει οτι υπαρχει καλυτερος αγωνας απο το ακροπολις.
Παντως αμα περιμενουν σρην ΕΛΠΑ να βγει το ακροπολος αγωνας της χρονιας ειναι πολυ γελασμενοι,και επισης ευχαριστηθηκα που το Ο.Α.Κ.Α. δεν ηταν γεματο την Κυριακη.Να δω με τι λεφτα θα πληρωσουν την Παπαριζου τον Αλιαγα και θα παρουν πισω τα λεφτα της πισσας. -
¨Κυριοι¨ της οργανωσης αφου καταφερατε να καταστρεψεται τον καλυτερο αγωνα του WRC τωρα μπορειτε να πατε σπιτια σας!!!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φαντάζομαι το πρόβημα είναι στο οτι δεν επετράπη η εισοδος στον αγωνιζόμενο Πλατή (σωστά το έγραψα?) και όχι το οτι επετράπη στην κόρη του Σταθάκη. Σωστά?Σε παρακαλω ξαναδιαβασε ποιος αγωνιζομενος πηγε να μπει στα VIP και εισεπραξε
την απαντηση του Προεδρου. Ο Πλατης παντως ποτε δεν πηγε κατα κει. Ετσι σου επιστρεφω το πικροχολο και κοντοφθαλμο σχολιο.
Χωρις αλλο δικο μου... -
Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει από πέρυσι...
Ηταν όντως ωραία ιδέα η SSS στο ΟΑΚΑ αλλά ελπίζω να θυμάστε ότι από πέρυσι Επασχε ως θέαμα. Ωράια τα αυτοκίνητα, ωραία τα ιστορικά, κακή παρουσίαση κακό γενικά σαν αποτέλεσμα το event. Επιτέλους ας καταλάβουν ότι ο κόσμος πάει για να δει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και όχι κάτι άλλο.Φαίνεται ότι από πέρυσι δεν έγινε μάθημα και φέτος θέλοντας να παρουσιάσουν με τον ίδιο τρόπο ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, εκθαμβωμένοι από το πλήθος αποφάσισαν να κάνουν 2 τις SSS... Μα δεν είχαν ακούσει ότι ο κόσμος δεν έμεινε ικανοποιημένος; Πήγε γιατί του άρεσε η ιδέα αλλά το προϊόν από πέρυσι ήταν κακό; Και προσθέσανε 'show' με παρουσιαστές και καλλιτέχνες, που το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούνται με την αυτοκίνηση τους είναι παντελώς αδιάφοροι;
Φέτος δεν πήγα ούτε καν ως θεατής.
Οι ειδικές γύρω από την Αθήνα θα μπορούσαν να ήταν και σωστή απόφαση με προϋποθέσεις. Ομως αυτές τις προϋποθέσεις δεν της έλαβαν καν υπ'όψη.
Οι περισσότεροι που θέλαμε να δουμε ένα Ακρόπολις όπως το περυσινό δεν πήγαμε από αντίδραση ενώ το πακέτο προβολής του, δεν ήθελε 'νέο αίμα' στις ειδικές. Μόνο στην υπερειδική για ευνόητους λόγους.Δεν γνωρίζω αν η επιλογή των ειδικών ήταν η καλύτερη και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη (αν υπήρχαν καλύτερες επιλογές έστω και σε μεγαλύτερη απόσταση) αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν τόσο σκληρές που θα τ'ακούσουμε γι'αυτό. Δεν είναι μόνο οι αυτοκινητοβιομηχανίες που θα αντιδράσουν αλλά οι κατασκευάστριες ελαστικών. Δεν είναι λογικό να σκίζονται έτσι τα ελαστικά και ούτε πρόκειται να φιάξουν ειδικό ελαστικό ΜΟΝΟ για το Ακρόπολις.
Για να κάνεις έτσι αλλαγές πρέπει να προετοιμάσεις τον κόσμο γι'αυτό. Και να τον προετοιμάσεις με τέτοιον τρόπο που το 'προϊόν' (γιατί προϊόν το καταντήσανε) θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικότερο του παλαιού. Αυτό δυστυχώς δεν μπορούσε κάν να σταθεί ισάξιο....
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ!
-
Φιλοι, θελετε να βοηθησετε πραγματικα? Οποιος εχει το κουραγιο και τις γνωσεις,ας μαζεψει ολες αυτες τις δημοσιευσεις, που αφορουν στο Ακροπολις (θετικες και αρνητικες) κι ας τις στειλει στην Οργανωτικη επιτροπη, η ας τις δωσει σ εμενα να τις παω.
Αλλιως, φωνη βοωντος εν τη ερημω.
Μονο συνενοηθειτε να μην γινει διπλη δουλεια.
Χρ Πλατης.Υ.Γ. Καλο ειναι να μαζευτουν οσα θα γραφουν αυτη τη βδομαδα και δεν αφορουν σε προσωπικα θεματα αλλα σε ολον τον αγωνα.
-
Το θέμα αυτό είναι για αυτό το σκοπό Χρήστο!
Συνέχεια εδω λοιπόν!
-
Και απο αυτο το θεμα και απ αλλα. Το αναλαμβανεις Νικο?
-
Να τα χωρίσω και να στα στείλω? ΟΚ!
-
Προς την οργάνωση λοιπόν : Θέλουμε το Ακρόπολις στην Λαμία όπως τα τελευταία χρόνια γιατί εκεί μαζεύει κόσμο, εκεί τεριάζει καλύτερα, εκεί έχει περισσότερο θέαμα και τελικά εκεί μοιάζει να είναι το σπίτι του. ΑΝ ντε και καλά θέλετε και ένα ΟΑΚΑ κάντο το την Πέμπτη με φθηνότερο εισιτήριο για να ξαναζντανέψουν τα πράγματα
-
Γνωμη για την SSS.
Η φετεινη σχεδιαση δεν ευννουσε τις πλαγιολισθησεις (ενω η περσινη ναι)
αρα εδινε και λιγοτερο θεαμα.Οι αντιδρασεις του κοσμου χαρακτηριστικες οπου φωναζαν μονο σε αλματα!!!(αν ειναι ετσι παω και βλεπω σουπερκρος που πηδανε και πιο ψηλα!!)Οποτε αλαγη στην σχεδιαση και φυσικα να ειναι χωματινη (γινεται και παραγινεται).
-
Επιτρέψτε μου να σας κουράσω λίγο ως φανατικός θεατής του Ράλλυ Ακρόπολις για 22 φορές τα τελευταία 25 χρόνια.
Το Ακρόπολις 06 λοιπόν τελείωσε.
Συμπεράσματα
Συνοψίζοντας τις απολύτως προσωπικές εντυπώσεις μου αλλά και όσα άκουγα από τον κόσμο που συναντούσα, θα έλεγα ότι:
Α/ Το επίπεδο ασφαλείας ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά που έχω παρακολουθήσει, με πολύ διαβασμένους κριτές και προσωπικό ασφαλείας. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές που έδειξαν ότι το εξαιρετικό περσυνό επίπεδο όντως μπορούσε να ξεπεραστεί! Μπράβο!
Β/ Οι «φιέστες» των SSS στο ΟΑΚΑ ήταν μεγάλη αποτυχία, γιατί, όπως πολύ εύστοχα παρατηρούσε ο Αρης Σταθάκης, ο κόσμος θέλει να δεί και να ακούσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και όχι μια κοσμοπολίτικη εκδήλωση χωρίς ουσία. Ισως οι οργανωτές να είχαν σκοπό να διασκεδάσουν το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό με την Ελενα Παπαρίζου και το Νίκο Αλιάγα και όπως πάντα να βάλει κάποιους να αποδείξουν ότι ξέρουν να μιλούν και πάνω από τον ήχο των αυτοκινήτων την ώρα που τρέχουν.
Εμείς όμως είμαστε Ελληνες και το Ακρόπολις θέλουμε να το χαιρόμαστε σε όλες τους τις διαστάσεις!
Γ/ Το σφικτό ωράριο κάθε μέρας μπορεί να ωφέλησε την οργάνωση από πλευράς χρόνου και ελέγχου της μετακίνησης του κόσμου, ενώ η μέρα άρχιζε αργότερα και τελείωνε νωρίτερα, όμως...
Εμείς είμαστε Ελληνες, το Ακρόπολις είναι ο Εθνικός μας αγώνας και περιμένουμε 360 μέρες για να ξεκινήσει για να το παρακολουθήσουμε! Οχι για να μάθουμε τα αποτελέσματα από το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση.
Δ/ Η σήμανση στους δρόμους πρόσβασης των ΕΔ ήταν ελλειπέστατη. Καμία σχέση με πέρσυ και πρόπερσυ που δεν χανόσουν με τίποτα.
Εμείς όμως είμαστε Ελληνες και έχουμε μάθει πάντα να καταφέρνουμε να φτάσουμε στον προσδιορισμό μας.
Ε/ Οι ΕΔ ήταν κατά πολύ υποδεέστερες, με εξαιρέσεις βέβαια, των προηγούμενων ετών (ταπεινή μου άποψη) και ίσως ο σχεδιασμός έγινε με βάση τις απαιτήσεις ξένων κέντρων, ίσως με κάποια άλλα «εθνικά» κριτήρια, αλλά...
Εμείς είμαστε Ελληνες και τα δικά μας πράγματα τα κάνουμε επιτυχημένα με τους δικούς μας τρόπους και χαιρόμαστε την επιτυχία τους όπως έχουμε αποδείξει.
ΣΤ/ Ο κόσμος ήταν σε αριθμό το 1/10 άλλων ετών. Τόσο οι πολύ περιορισμένες προσβάσεις θεατών, οι απαγορεύσεις και οι ακατάλληλες προς θέαση ΕΔ, όσο και ο χώρος που έγινε το φετεινό Ακρόπολις, περιόρισαν τρομερά το πλήθος που για πρώτη φορά δεν ξεχύθηκε να δει από κοντά τον αγαπημένο του αγώνα, γιατί...
Εμείς εδώ είμαστε Ελληνες, και αν δεν μας αρέσει κάτι που είναι λάθος, το δείχνουμε μέχρι να γίνει αντιληπτό και να διορθωθεί.Επίλογος.
Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι το πιο αγαπημένο θέαμα των Ελλήνων. Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι θεατές που κάθε χρόνο ξεχύνονται για 3 μέρες στα βουνά για να το παρακολουθήσουν, περισσότεροι από οποιοδήποτε άλλο θέαμα.Τουλάχιστον μέχρι πέρσυ, γιατί φέτος μου θύμιζε σκωροφαγωμένη πρώην πανάκριβη εξοχική βίλλα που σίγουρα δεν θα αντέξει να δει πολλά καλοκαίρια ακόμα αν δεν ανακαινιστεί πλήρως και μάλιστα σύμφωνα με όσα θέλει ο ιδιοκτήτης και όχι οι γείτονες.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί οι εξαιρετικές και βραβευμένες προηγούμενες διοργανώσεις έπρεπε να αλλάξουν σε κάτι που από πριν είχε αμφίβολη επιτυχία.Ελπίζω το Ράλλυ Ακρόπολις 07 (και όχι ΧΧΧ Rally of Greece) να επανέλθει στα γνωστά, κορυφαία επίπεδα για να το χαιρόμαστε κάθε χρόνο, αλλιώς θα φτάσουμε στο σημείο να απέχει ακόμα και ο τελευταίος φανατικός. (λέτε αυτό να είναι το ζητούμενο?)
Ραντεβού στο Ράλλυ Ακρόπολις 07 .
360 και σήμερα !!!
(ή μήπως όχι?) -
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΑ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!
-
[quote='platis']Φιλοι, θελετε να βοηθησετε πραγματικα? Οποιος εχει το κουραγιο και τις γνωσεις,ας μαζεψει ολες αυτες τις δημοσιευσεις, που αφορουν στο Ακροπολις (θετικες και αρνητικες) κι ας τις στειλει στην Οργανωτικη επιτροπη, η ας τις δωσει σ εμενα να τις παω.
Αλλιως, φωνη βοωντος εν τη ερημω.ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΡΟΛΜΠΑΡ ?
ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ (ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ) ΑΣ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .
ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ?>
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φαντάζομαι το πρόβημα είναι στο οτι δεν επετράπη η εισοδος στον αγωνιζόμενο Πλατή (σωστά το έγραψα?) και όχι το οτι επετράπη στην κόρη του Σταθάκη. Σωστά?
Σε παρακαλω ξαναδιαβασε ποιος αγωνιζομενος πηγε να μπει στα VIP και εισεπραξε
την απαντηση του Προεδρου. Ο Πλατης παντως ποτε δεν πηγε κατα κει. Ετσι σου επιστρεφω το πικροχολο και κοντοφθαλμο σχολιο.
Χωρις αλλο δικο μου...Το ξαναδιάβασα (εδώ) και αν και βλέπω πως έχω κάνει λάθος δεν νομίζω πως αλλάζει η ουσία του σχολίου μου και πιστεύω πως παραξηγήθηκα και δεν αξίζω τους χαρακτηρισμούς του κοντόφθαλμου* και του πικρόχολου.
Αυτό που ήθελα να πω (αποτυχημένα ίσως) είναι πως το κακό δεν ήταν πως η κόρη βουλευτή και αγωνιζόμενη μπαινόβγαινε στην VIP θύρα, το κακό και το πρόβλημα είναι στο περιστατικό που ανέφερε ο Πλατής και στην απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον συγκειριμένο αγωνιζόμενο.
Χωρίς να γνωρίζω κανέναν απο τους εμπλεκόμενους απλώς δεν πιστευω πως ο Σταθάκης θα διαφωνούσε μαζί σας ή μαζί μου και είναι μάλλον άδικη ή και λαϊκίστικη η αναφορά σε αυτόν και την κόρη του. Άλλωστε όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αν κάποιοι είναι VIP στον αγώνα αυτοί είναι οι αγωνιζόμενοι και οι ομάδες τους.
*=(εντάξει αυτόν τον αξίζω λόγω του λάθους στο όνομα )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Χωρίς να γνωρίζω κανέναν απο τους εμπλεκόμενους απλώς δεν πιστευω πως ο Σταθάκης θα διαφωνούσε μαζί σας ή μαζί μου και είναι μάλλον άδικη ή και λαϊκίστικη η αναφορά σε αυτόν και την κόρη του. Άλλωστε όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αν κάποιοι είναι VIP στον αγώνα αυτοί είναι οι αγωνιζόμενοι και οι ομάδες τους.
Επειδή εγώ έγραψα το σχόλιο που έγινε αφορμή αντιπαράθεσης, ξεκαθαρίζω:
Με την κυρία Σταθάκη δεν έχω κανένα πρόβλημα, να'ναι καλά η κοπέλα να κατεβαίνει στους αγώνες και να επιδεικνύει τις (όποιες) ικανότητές της. Επίσης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παρακολουθεί τους αγώνες είτε από τα vips είτε από τα πέταλα, δόξα τω θεώ δε μου έκοβε τη θέα
Το πρόβλημα προκύπτει όταν η συγκεκριμένη (και οποιοσδήποτε στη θέση της, ΟΚ; ) συμμετέχει σε ένα event ως αγωνιζόμενη και παρατηρώ διαφορετική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό της, επειδή τυγχάνει κόρη βουλευτή, ενώ σε άλλο αγωνιζόμενο απαγορεύτηκε η είσοδος, με τον τρόπο που περιέγραψε ο κύριος Πλατής.
Α, και σχετικά με τη λαϊκίστικη αναφορά στο όνομα του κυρίου Σταθάκη: διάβασα εδώ ότι στα τηλεοπτικά του σχόλια ήταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στη διοργάνωση των SSS στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως άλλο το glamour και άλλο οι αγώνες. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ας μου εξηγήσει τότε κάποιος, πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να ήταν παρών την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, να έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με διάφορους μαϊντανούς, να έδωσε εκκίνηση σε κάποια αυτοκίνητα και γενικά να έδειχνε ότι το διασκεδάζει; Ελπίζω τουλάχιστον αυτά που είπε στην τηλεόραση να τα επανέλαβε με την ίδια ευθύτητα και στον κύριο Μανιατόπουλο...
-
Μιλώντας με αγωνιζόμενο μετά το τέλος του Ακρόπολις μου είπε οτι ο κόσμος που συνάντησαν φέτος σε όλες τις ειδικές μαζί ήταν ίσος με τον κόσμο που μάζευε η Παύλιανη μόνη της...
αυτό τα λέει όλα απο πλευρά θεατών...
εγώ σαν κριτής συνάντησα και παρατήρησα πολλά κενά και προβλήματα, τα οποία και θα προσπαθήσω να βρώ τρόπο να τ'αναφέρω στα αρμόδια πρόσωπα...όχι τόσο για το καλό του Ακρόπολις όσο για την αναβάθμιση των κριτών στην Ελλάδα...γιατι Αγώνες δεν είναι μόνο το Ακρόπολις... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μιλώντας με αγωνιζόμενο μετά το τέλος του Ακρόπολις μου είπε οτι ο κόσμος που συνάντησαν φέτος σε όλες τις ειδικές μαζί ήταν ίσος με τον κόσμο που μάζευε η Παύλιανη μόνη της...
αυτό τα λέει όλα απο πλευρά θεατών...
εγώ σαν κριτής συνάντησα και παρατήρησα πολλά κενά και προβλήματα, τα οποία και θα προσπαθήσω να βρώ τρόπο να τ'αναφέρω στα αρμόδια πρόσωπα...όχι τόσο για το καλό του Ακρόπολις **όσο για την αναβάθμιση των κριτών στην Ελλάδα...γιατι Αγώνες δεν είναι μόνο το Ακρόπολις...**
Α ΜΠΡΑΒΟ , ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ , ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ .
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Α, και σχετικά με τη λαϊκίστικη αναφορά στο όνομα του κυρίου Σταθάκη: διάβασα εδώ ότι στα τηλεοπτικά του σχόλια ήταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στη διοργάνωση των SSS στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως άλλο το glamour και άλλο οι αγώνες. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ας μου εξηγήσει τότε κάποιος, πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να ήταν παρών την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, να έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με διάφορους μαϊντανούς, να έδωσε εκκίνηση σε κάποια αυτοκίνητα και γενικά να έδειχνε ότι το διασκεδάζει; Ελπίζω τουλάχιστον αυτά που είπε στην τηλεόραση να τα επανέλαβε με την ίδια ευθύτητα και στον κύριο Μανιατόπουλο...Για τις φωτογραφίες με τους 'μαϊντανούς' ουδέν σχόλιο, δε γνωρίζω τόσα όσα προφανώς γνωρίζεις εσύ, αλλά θεωρείς ότι ο Σταθάκης θα έπρεπε να αρνηθεί να πάει στο ΟΑΚΑ, στη θέση που βρίσκεται, αντί να πάει να κάνει όσα του πρότειναν και να δει με τα μάτια του τι γίνεται εκεί; Και να δείχνει και κατσουφιασμένος;
Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε.
-
§
@tazz, σχετικά με τον Α.Σταθάκη, θα μπορούσε να μην κάνει αναφορές και σχόλια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, τα έλεγε τόσο καλά και καυστικά όμως που κάθησα και το είδα μόνο και μόνο για να τον ακούω να καυτηριάζει (σε σημείο που να φέρνει τον έτερο σχολιαστή σε τόσο δύσκολη θέση που σίγουρα καταριόταν την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκε ο Α.Σταθάκης δίπλα του)...
Και ήταν αρκετά καυστικός/απολαυστικός σε αυτά που έλεγε...
Το ότι έκανε δημόσιες σχέσεις δεν με πολυαπασχολεί...
Να σημειώσω ότι δεν έχω ουδεμία σχέση με τον Α.Σταθάκη...
§
-
Μία πρώτη κίνηση απο πλευράς μου και θα επανέλθω με αναλυτική και τεκμηριωμένη θέση εντός των ημερών.
http://groups.msn.com/CDLRallyImages/general.msnw?action=get_message&mview=1&ID_Message=88
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !