-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
[snip]
εγω ευτυχως εχω αρχισει να βρισκω το ρυθμο μου και να γραφω σταθερους χρονους στο 1,35 (πεφτω και πιο κατω πολλες φορες αλλα προβλεπω να θελω εξασκηση για να ριξω το best μου..)Κι εγώ τα ίδια! Έχω κάνει καμιά 500αριά γύρους με XFG στη Blackwood μετά το patch και κάτω από 1.34.5x ΔΕΝ μπορώ να πέσω με τίποτα. Από ε΄να σημείο και μετά πρέπει να είναι θέμα κατά πόσο ταιριάζει το σέταπ στο οδηγικό μου στυλ (δυστυχώς χρησιμοποιώ σέτασ αλλωνών).
χωρια που μου κανει κατι κολληματα το lfs(μαλλον η vga φταιει..)
και εχω ξενερωσει και δεν παιζω σχεδον καθολου..Εμένα μου έκανε κάτι κόλπα τέτοια πριν το patch, αλλά μετά έστρωσε και πάει σφαίρα. Νομίζω είναι θέμα drivers της κάρτας γραφικών σου, καθώς επίσης να ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ να τρέχεις το παιχνίδι σε Window Mode... εκεί είναι που τα παίζει καμιά φορά. Είναι προτιμότερο να το έχεις πάντα full-screen και αν χρειαστεί να γυρίσεις σε άλλο πρόγραμμα να πατάς Shift+F4 (και ΟΧΙ Alt+Tab).
ρε παιδια τον demo server δεν τον βλεπω τελευταια....
παιζεται ολοι licensed???
(βαρεθηκα να βριζω στα αγγλικα οποτε κανει μαμακια καποιος ξενος ..η' να μου τα χωνουν εμενα.. )Οι περισσότεροι είμαστε πια S2 Lisenced, αλλά που και που παίζουμε και demo (να και τελευταία έχουμε ατονήσει γενικώς, μάλλον λόγω εξετάσεων). Γιατί δεν το αγοράζεις ρε συ? Δεν είναι ακριβό και σίγουρα αξίζει!
-
βασικα δεν το αγοραζω.(ακομη..) λογω στρατευσης σε μερικους μηνες...
λεω μια και καλη οταν βγω ..χωρια το οτι αν δεν παρω τιμονιερα δεν λεει..αφου παλι μονο το gti θα μπορω να οδηγησω
παντως τα λεφτα του τα αξιζει με το παραπανω!!!!
το κολλημα που μου κανει ειναι οτι κολλαει τελειως το παιχνιδι και βγαζει και μπλε οθονη καμια φορα..
το κανει αφου κατεβασα to καινουργιο catalyst..καθως και ισως επειδη επαιξα λιγο με τις συχνοτητες με το atitool...
παντως χθες μου το εκανε και με νορμαλ συχνοτητες...κατεβασα τωρα τους softmod drivers για την ατι οποτε ελπιζω να φτιαξει τελειως...
χθες μου κολλησε ενω ειχα κανει το καλυτερο 2ο split ever(μετα το καινουργιο patch..) 1.06.41...και μετα κολλησε!!!!
τρελαθηκα!!!
στανταρ θα κατεβαζα το ρεκορ μου... -
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
βασικα δεν το αγοραζω.(ακομη..) λογω στρατευσης σε μερικους μηνες...
λεω μια και καλη οταν βγω ..χωρια το οτι αν δεν παρω τιμονιερα δεν λεει..αφου παλι μονο το gti θα μπορω να οδηγησω
παντως τα λεφτα του τα αξιζει με το παραπανω!!!!
το κολλημα που μου κανει ειναι οτι κολλαει τελειως το παιχνιδι και βγαζει και μπλε οθονη καμια φορα..
το κανει αφου κατεβασα to καινουργιο catalyst..καθως και ισως επειδη επαιξα λιγο με τις συχνοτητες με το atitool...
παντως χθες μου το εκανε και με νορμαλ συχνοτητες...κατεβασα τωρα τους softmod drivers για την ατι οποτε ελπιζω να φτιαξει τελειως...
χθες μου κολλησε ενω ειχα κανει το καλυτερο 2ο split ever(μετα το καινουργιο patch..) 1.06.41...και μετα κολλησε!!!!
τρελαθηκα!!!
στανταρ θα κατεβαζα το ρεκορ μου...ATI έχεις ε?
Δοκίμασε με παλιότερους catalyst!
ΥΓ. Με 2ο σπλιτ στο 1.06.23 το καλύτρεο που πέτυχα ήταν 1.34.55 (έχασα όμως στο 3ο στιντ)
-
-
-
-
[quote='Mέλος από άλλο φόρουμ']Λοιπόν, οι εντυπώσεις μετά απο ενα 6ωρο συνολικού gameplay είναι μέτριες Όχι γιατί το παιχνίδι δεν είναι οτι καλύτερο έχει βγει ως τώρα αλλά περίμενα αρκετά παραπάνω πράγματα.
Βασικά τα γραφικά είναι πολύ καλά, στο όριο για PS2. Αυτό σημαίνει οτι σε μερικές φάσεις θα δείτε λίγο να πέφτουν αισθητά τα FPS. Παρόλαυτά δεν θα σας ενοχλήσει.
Σχετικά με τον ήχο, δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Οι μοτοσυκλέτες παρόμοιου κυλινδρισμού και διάταξης κινητήρα ακούγοντε το ίδιο. Ακόμα, πιστεύω πως ο ήχος θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο μπάσος τουλάχιστον στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Όσο για την μουσική στο μενού, δυστηχώς πολύ σπαστική! Για μέσα στον αγώνα δεν ξέρω καθώς την κλείνω
Το gameplay είναι πολύ καλό, ίσως το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι σήμερα μαζί με το GP500 για PC.
Δυσκολία στο παιχνίδι δεν νομίζω οτι υπάρχει. Για να καταλάβετε, με το που το ξεκίνησα, αμέσως πήρα όλα τα διπλώματα. Σε ελάχιστες περιπτώσεις χρειάστηκε την ίδια δοκιμασία να την κάνω παραπάνω απο 1 φορά. Περίμενα τουλάχιστον στο τελευταίο δίπλωμα μεγάλες προκλήσεις!
Αυτό με χάλασε ιδιαίτερα είναι οτι το παιχνίδι μου δίνει μια εντύπωση demo. Ίσως να ακουστεί τραβηγμένο αυτό, αλλά εκεί που έχει φτάσει το GT4, περίμενα πολλά στοιχεία να έχουν περάσει και στο TT. Μάρκες δεν υπάρχουν πολλές. Μόνο τα μεγάλα γνωστά εργοστάσια. Τα μοντέλα δεν είναι πολλά και δυστηχώς υπάρχει μια ιδιαίτερη εμμονή σε μοντέλα της δεκαετίας του 80'. Ακόμα το 80% των μοντέλων είναι supersport. Πραγματικά περίμενα μια μεγαλύτερη γκάμα και μάλιστα με πιο σύγχρονα μοντέλα.
Επίσης δεν υπάρχει ρεαλισμός ταχύτητας στο παιχνίδι και εξηγούμαι. Ακόμα και R1 με 200hp να πάρετε, η επιτάχυνση 0-100 είναι άνω των 5(!!!)sec και 0-200 άνω των 13(!!!)sec. Χρόνοι απίστευτα μεγάλοι δηλαδή. Ακόμα και οι ρεπρίζ απο 80-120 είναι τεράστιοι. Μόνο μετά τα 200χλμ φαίνεται ρεαλιστική η επιτάχυνση. Ακόμα, δεν είναι δυνατόν κάποιες μοτοσυκλέτες να ρίχνουν σε άλλες. Πχ TDM900 να ρίχνει 5sec στον γύρο στην πίστα σε MV AGUSTA 1000!!!!!
Άλλο μείον, είναι οτι μόνο τα δυνατά supersport 600άρια και 1000άρια κάνουν σούζα κι αυτό μόνο λόγω γκαζιού. Πολύ δύσκολα θα κάνεις με ένα 250άρι on-off και με τίποτα με κάποιο άλλο μηχανάκι ανεξαρτήτου κυβισμού. Είναι δυνατόν TDM να μην σουζάρει πχ;
Τα κουμπιά είναι άσχημα σχεδιασμένα. Είναι δυνατόν το 'κόιταξε πίσω' να είναι το δεξί κουμπί αντί το R1? Δεν βουλεύει καθόλου! Ακόμα, δεν υπάρχουν ειδικά κουμπιά για κόλπα (πχ σούζα, ή φρένο και burn-out).
Οι αγώνες είναι πολύ λίγοι και εύκολοι. Με 6 ώρες gameplay όπως ανέφερα έχω φτάσει στο 30% του παιχνιδιού!!! Οι επιλογές είναι πραγματικά μόλις 2! Challenge (Που είναι πανεύκολο) και αγώνες (που είναι ελάχιστοι).
Φτιάξιμο και Modifing δεν υπάρχει (πέρα απο πολύ βασικά πράγματα), χρήματα δεν υπάρχουν, μόνο αλλαγή εξοπλισμού αναβάτη που προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου!
Για αυτό σας λέω οτι κάπως 'λίγη' μου φαίνεται η πρώτη έκδοση του TT. Έχω την εντύπωση οτι επίτηδες έχει γίνει αυτό και οτι σύντομα θα βγεί TT2 με πολλές πολλές παραπάνω επιλογές και μοτοσυκλέτες. Απλά οι πορωμένοι τρέξαμε να πάρουμε το 1ο και έτσι θα τρέξουμε να πάρουμε και το 2.
Παρόλα τα παραπάνω λοιπόν και παρόλο την τσουχτερή τιμή των 60
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δίπλα δίπλα και ο ένας έχει πλαγιάσει λες και περνάει με 200 ενώ ο άλλος λες και μιλάει στο κινητό...
Και μάντεψε ποιος μιλάει στο κινητό.... (πάντως το κέρδισα το prize gixer 400)
Αυτήν ακριβώς την αίσθηση έχω αποκομίσει και εγώ απο το παιχνίδι,είναι σαν ένα λίγο πιο περιεκτικό prologue.Η ευκολία είναι ..ανησυχητική,το pro mode είναι μονόδρομος εαν θέλεις να νιώσεις κάποιο ρεαλισμό,το tcs δεν απενεργοποιείται εντελώς (γιαυτό και είναι τόσο αργές οι επιταχύνσεις απο στάση) και οπωσδήποτε χρειάζεται ενα τιμονάκι με μανέτες και περιστρεφόμενο δεξί grip για να μη συμβαίνει αυτο το σπασμωδικό leaning που κάνει την παρακολούθηση ενος replay εκνευριστική.
Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι το ΤΤ είναι μια διερευνητική κίνηση,και αν αποδώσει τα δέοντα,το ΤΤ2 θα είναι το GT των 2 τροχών.Υ.Γ:Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει το 'μικρόβιο' της μοτοσυκλέτας,στους μη κατέχοντες θα φανεί μάλλον βαρετό.
-
Live For Speed GVR skin και για το LX6, με καπώ από ανθρακονήματα (carbon fibre). Πολύ κωλάμαξο ΚΑΙ στο skining (είναι ήδη πήχτρα στα αυτοκόλλητα και ΔΕΝ μου χώρεσε ούτε το Greece με τον ήλιο (το σήμα του ΕΟΤ), ούτε νούμερο).
Σώστε την αριστερή εικόνα ως LX6_cfGVR1024.JPG στον φάκελο: lfs\data\skins
-
-
Χάρη το παράτησες το άθλημα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το παράτησες το άθλημα;Μπαααα... https://gvrteam.wordpress.com/
-
Κατέβασα εχτές το nKar Pro και ασχολληθηκα καμια ωρίτσα (ίσως λιγότερο). Οι εντυπώσεις μου ήταν ανάμικτες:
Συν:
Ωραία γραφικά, πολύ καλό force-feedback, όμορφη (αν και θεόστενη) η πίστα του ντέμο, πολυ καλά physics στις χαμηλές και μέσες ταχύτητες.Πλην:
Μέτριος (έως κακός) ήχος, άσχημο και μάλλον δύσχρηστο περιβάλλον εργασίας, στο ντέμο ΔΕΝ δουλεύει το καντράν στο τιμόνι (δεν έβλεπα τίποτα, ούτε ταχύτητα, ούτε σχέσεις, ούτε κάυσιμα, ούτε τίποτα... πήγαινα εντελώς στα τυφλά), στις μεγάλες ταχύτητες νομίζω τα physics του χάνουν (εκτός αν φτάιει το default setup του αμαξιού).Αυτά για αρχή.
ΥΓ. Αχ ρε άπαιχτο LFS
-
Screens από το GTR2. Άντε γεια...!! :eek:
-
Τελικά θα έχει ή όχι Starforce, Θέμη;
-
Δεν ξέρω, δε με απασχολεί
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν ξέρω, δε με απασχολείΑυτό να μου πεις, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τρέχεις
-
-
Κατέβασα και το multiplayer demo του rFactor, το παλιό του 2005 (δεν υποστηρίζεται πια, ούτε υπάρχει demo για τις μεταγενέστερες εκδόσεις του εξομοιωτή), και μπορώ να πω πως οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν πολύ καλύτερες από ότι με το nKar Pro.
Συν:
Πολύ καλά γραφικά (Dx9), φανταστικός ήχος, ωραία η πίστα του demo (αν θεόστενη κι αυτή), καλά έως πολύ καλά physics εντός δρόμου στα 3 πισοκίνητα αυτοκίνητα που έχει το demo.Πλην:
Μέτριο έως κακό Force Feedback, δύσχρηστο περιβάλλον εργασίας, μη ρεαλιστικά physics εκτός δρόμου, δεν βρήκα επιλογή να κάνω customize τις 3 βασικές κάμερες οδήγησης (ειδικά αυτή του cockpit, όπου είναι τελείως κλειστοφοβική και πιάνει πάνω από τη μισή οθόνη).ΥΓ1. Νομίζω πως τη μηχανή του rFactor αγόρασε η SimBin κι έφτιαξε τα GTR και GTL, και με δεδομένο ότι το demo είναι παλιό η τρέχουσα έκδοση του rFactor πρέπει να είναι πολύ καλός εξομοιωτής.
ΥΓ2. Πάραυτα, το LFS παραμένει πρώτο στις προτιμήεις μου (αν και είναι άδικο για τα υπόλοιπα, αφού δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω ως full versions).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ1. Νομίζω πως τη μηχανή του rFactor αγόρασε η SimBin κι έφτιαξε τα GTR και GTL, και με δεδομένο ότι το demo είναι παλιό η τρέχουσα έκδοση του rFactor πρέπει να είναι πολύ καλός εξομοιωτής.Όχι. Απλώς το GTL και το rFactor είναι βασισμένα στο ISI Motor. Και το GTR είναι βασισμένο σε αυτό το engine, αλλά σε ένα version πίσω. Οι devs του rFactor ΔΕΝ έφτιαξαν μηχανή, την αγόρασαν, όπως και η Simbin.
Αυτός που έφτιαξε μηχανή (την καλύτερη μάλλον) είναι ο Kunos στο netKar Pro.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]