Ο χρήστης tsakirn έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι αυτό κάνει τον αγώνα μας διαφορετικό από πολλούς. Η προσπάθεια και η προσαρμοστικότητα που δείχνουμε σε τέτοιες συνθήκες. Μου φαίνεται ότι αρχίσαμε όμως να γινόμαστε σαν τους ευρωπαίους. Τυπολάτρες, που παίρνει ο ένας τηλέφωνο στην αστυνομία και καρφώνει τον άλλον. Και με μία ρόδα να ήταν εγώ επικροτώ και λέω μπράβο σε όλους τους αστυνομικούς που τον είδαν και σφύριξαν αδιάφορα. Θυμάμαι πέρσι τον Hirvonen με τουμπαρισμένο αμάξι που με το ζόρι περπατούσε και το έφερε στο service. Το θέαμα φοβερό, το χειροκρότημα ασταμάτητο. Το τσαγανό και η τρέλλα του Γάλλου μου αρέσει πολύ. Άλλωστε εγώ προσωπικά γιαυτό βλέπω αγώνες για κάτι τέτοιες στιγμές, μαζί βέβαια με το θέαμα στα βουνά. Ας μην αφήσουμε τον καθωσπρεπισμό να χαλάσει τις λίγες όμορφες στιγμές που μας προσφέρουν οι αγώνες και θυμίζουν τον αγώνα της επιβίωσης και της προσπάθειας για τον τερματισμό που γινόταν παλιότερα. Μπράβο στον γάλλο για τον τσαμπουκά του και πάλι μπράβο σε όλους τους αστυνομικούς που πάντα όσα χρόνια πηγαίνω στους αγώνες κάνουν το παν για να πάει καλά το ακρόπολις και δείχνουν έναν εαυτό τελείως διαφορετικό από ότι τους έχουμε συνηθήσει.
+1!!!
Τόσα χρόνια δε θυμάμαι Ακρόπολις χωρίς ένα τέτοιο ή παρόμοιο περιστατικό... Τώρα μας πείραξε επειδή ήταν στην ΑΟ και όχι στον δρόμο της Λιλαίας..? 'Ημαρτον ρε παιδιά, μην είμαστε και τόσο τυπολάτρες και υπερβολικοί...
Όταν πρώτα σταματήσουν όλους τους σουρωμένους, τους μαστουρωμένους, τις νταλίκες που πάνε με 120 με σλικς, τους κακοφορτωμένους γύφτους που αδειάζουν καφάσια στον δρόμο, αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια τους, ενώ περνάω εγώ από δίπλα τους με τη μηχανή, αυτούς με τα περίπου αυτοκίνητα, άλλα κομμένα και ραμμένα, άλλα σαπισμένα, άλλα με αναρτήσεις ούζο12, άλλα με φώτα ανύπαρκτα, άλλα... άλλα... άλλα... Τότε και εγώ θα ψηφίσω ότι κακώς δεν τον σταμάτησαν...
Στις Ευρωπαϊκές χώρες δεν θα έκανε χιλιόμετρο σε αυτήν την κατάσταση, αλλά δεν θα έκαναν μέτρο και όλοι αυτοί που προανέφερα...
Ράλλυ είναι παίδες... και το ράλλυ είναι πάνω απ' όλα μάχη για την 'επιβίωση'...