Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κοιτα να δεις που εγω νομιζα οτι η συζητηση θα τελειωνε στο οτι οι κανονες του αθληματος οριζουν ξεκαθαρα οτι τα αγωνιστικα ΠΡΕΠΕΙ να τηρουν τον εκαστοτε ΚΟΚ στις απλες διαδρομες. Εμεις οχι μονο δεν το ληξαμε εκει, αλλα το προχωρησαμε στο να συζηταμε αν ηταν επικινδυνο ενα οχημα με 2 ροδες και τελειωμενα φρενα σε δημοσιο δρομο αναμεσα στους υπολοιπους και να χλευαζουμε για το αν επρεπε να τον σταματησουν...
Μα κι ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να έχουμε άδεια οδήγησης για το 'παπάκι' μας. Αλλά όταν το παίρνουμε για να πάμε για τσιγάρα δυο τετράγωνα πιο κάτω δεν είναι δα και τόσο τραγικό που δεν έχουμε άδεια. Έτσι δεν είναι;
Τα δυο μέτρα και δύο σταθμά είναι καλά όταν είναι για εμάς κι όχι για τους άλλους μόνο;
Εγω δεν ειπα ουτε οτι καλως κανω οτι κανω, ουτε οτι εχω την απαιτηση να μου το επιτρεπουν. Εξηγησα ΓΙΑΤΙ το κανω. Οπως και ο Λοεμπ το εκανε για να συνεχισει τον αγωνα του. Απο κει και περα ασε το αλλο θεμα στο αλλο τοπικ, μην κανουμε και αυτο εδω χαλια...
Πήγαινε πέρα δώθε συνέχεια, δεν είχε καθόλου έλεγχο του αυτοκινήτου, πετάγονταν κομμάτια κάτω συνέχεια, 'έξυσε' όλο το οδόστρωμα... Και στο τέλος είπε και το θεϊκό 'δεν είχα φρένα'. Απίστευτος!!!!
Πάω στοίχημα πως είχε καλύτερο έλεγχο απ΄ ό,τι θα έχουμε ποτέ εσύ και εγώ πάνω στα δικά μας αυτοκίνητα
Εγω σου παω στοιχημα οτι οχημα που σερνεται στις δυο (μπροστα?) ροδες μονος, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να το ελεγξει...Και το θεμα μας δεν ειναι αν ηταν επικινδυνος για αλλους, αλλα το τι λενε οι κανονισμοι (πραγμα που εσυ σιγουρα ξερεις). Τι λενε λοιπον?
Ακομα και αν αυτο παραμερισουμε, ακομα και αν το ειχε το οχημα υπο ελεγχο, ΔΕΝ ειχε υπο ελεγχο τα κομματια που του εφευγαν, το αν θα επεφταν σε καποιον αλλο εκεινη την στιγμη καθως και το τι εγιναν αυτα τα κομματια μετα. Αν σημερα που γυρναγα απο την SSS παταγα ενα κομματι μεταλο (μικρο ε, οχι κανα πανελ) απο το Xsara και διαλυοταν το ενα (ή περισσοτερα) λαστιχο μου με 120 στην ΑΟ (οπως εχει γινει, εχω πατησει κομματι απο ρουλεμαν που εκοψε το λαστιχο στα δυο σαν ξυραφι, πανω στην στροφη του Ιπποδρομου με παρα πολλα...), εγω τι θα εκανα?
Τι να σας πω ρε παίδες?!
Προσωπικά, θεωρώ οτι ένας αγώνας είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση.
Όπου πρέπει το αγωνιστικό να βοηθιέται να συνεχίσει.Θεωρώ ότι ο οδηγός εκείνη την ώρα, προσπαθεί να φτάσει στο service για να συνεχίσει. Και νομίζω οτι είναι άδικο να τον κόβεις.
Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να μην είναι σωστά, αφου μιλάμε για ΑΟ και Αθήνα.
Γιατι αντίστοιχα στην Λιλαία ή και πριν, παρόμοια φαινόμενα δεν σχολιάζονταν!
Και ειπαμε, εγω νομιζα οτι το θεμα ειναι το τι οριζουν οι κανονισμοι (που ολοι ξερουμε) και γιατι δεν εφαρμοστηκαν. Δεν ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση η κριση του αλυταρχη πχ, που αποφασισε να τον αφησει και κρινουμε την αποφαση αυτη. Οι κανονισμοι λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι επρεπε να τελειωσει ο αγωνας του...Δηλαδη το θεμα ΔΕΝ ειναι αν ηταν επικινδυνο ή οχι (που για μενα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση) και για αυτο να τον σταματαγαν.