-
O Castor αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον κινητήρα του και δεν θα συνεχίσει με superally.
-
Oι Βωβος-Λ.Μ ειχαν λαστιχο στην 5η ειδικη το αλλαξανε φαγανε 3 λεπτα. δυστυχως ομως τους επιασε και λαστιχο στην 6η και δεν ειχαν αλλη ρεζερβα.... δεν δουλεψαν τα μους...
κριμα γιατι πηγαιναν πολυ καλα, ηταν απο χρονους μπροστα απο αλλα ιδιωτικα wrc... κανανε χρονους και εργοστασιακων...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
O Castor αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον κινητήρα του και δεν θα συνεχίσει με superally.βλεπωντας τα αποτελεσματα ,εκανε μονο Υμηττο και Σκουρτα.
-
Δυστυχως για Καστορ....
Φοτι 84,μην μπερδευεσαι,αλλο δευτερη και τριτη ευκαιρια,και αλλο το σημερινο συστημα,που ,( ακμα δεν το εχουμε δει σε ουσιαστικη στιγμη αγωνα),εγκαταλειπεις και μπορει να πας πιο γρηγορα απο αλλους που τρεχουν ακομα και να φανεις καλυτερος .
Ασε που παιρνεις εγκατελλειμενος βαθμους (οι οποιοι θα μπορουσαν να στερουν απο αλλο και πρωταθλημα....)Σουπερραλλυ!!
Δεν συμφωνω με την προχειροτητα ορισμενων κανονισμων ,με γνωμονα την τηλεοπτικη(η οποια και αυτη τελικα ειναι ανυπαρκτη στο WRC)βελτιωση του σπορ.(δεν το λεμ τυχαια playstation)
Τεσπα......
Νασο,που κινησαι εσυ,να υποθεσω σερβις παρκ?
Πες και κανα αλλο ενδιαφερον ως ψιλο ειδηση,οπως αυτο που μας ειπες για τον Αρη. -
μου αρεσε αρκετα και ο ΧΟΝΤΑ με το saxo kit car ,ο οποιος αυτη την στιγμη και πριν ολοκληρωθει η θηβα ειναι τριτος στην Α6 πισω απο το ignis και τον καλτσουνη!υποψιν οτι ετρωγε πολυ σκονη και σχεδον δεν εβλεπε τιποτα απο τον προπορευομενο castor στον πρωτο υμμηττο!
-
...και δυστυχως για Βωβο....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δυστυχως για Καστορ....Φοτι 84,μην μπερδευεσαι,αλλο δευτερη και τριτη ευκαιρια,και αλλο το σημερινο συστημα,που ,( ακμα δεν το εχουμε δει σε ουσιαστικη στιγμη αγωνα),εγκαταλειπεις και μπορει να πας πιο γρηγορα απο αλλους που τρεχουν ακομα και να φανεις καλυτερος .
Ασε που παιρνεις εγκατελλειμενος βαθμους (οι οποιοι θα μπορουσαν να στερουν απο αλλο και πρωταθλημα....)Σουπερραλλυ!!
Δεν συμφωνω με την προχειροτητα ορισμενων κανονισμων ,με γνωμονα την τηλεοπτικη(η οποια και αυτη τελικα ειναι ανυπαρκτη στο WRC)βελτιωση του σπορ.(δεν το λεμ τυχαια playstation)
Τεσπα......
Νασο,που κινησαι εσυ,να υποθεσω σερβις παρκ?
Πες και κανα αλλο ενδιαφερον ως ψιλο ειδηση,οπως αυτο που μας ειπες για τον Αρη.ενταξει συμφωνω,εχεισ απολυτο δικιο σαυτο ,το βλεπω ομως πιο ''χοντρικα'' και πιστευω οτι και εσυ αν ειχες ξοδεψει ενα καρο λεφτα καπωσ θα ενοιωθες αν εβγαινες με την πρωτη!!!
-
Πρίν μερικά χρόνια κάναμε 2500 δικάβαλα χ.λ.μ. με ΧΤ 250 σε κάθε Ακρόπολις για να δούμε τους θεούς. Ακόμα με πονάει το χτυπημένο πλευρό (απο πέτρα 30 μέτρα μακρυά απο το δρόμο) που μου έριξε ο τροχός του Σβάρτζ στην ανηφόρα πάνω απο το βουλιαγμένο χωριό. Κοιμηθήκαμε 3 βράδυα στην Ελάτεια με μια σκηνή που άμπαζε νερό στη βροχή, αλλά εκεί, πάντα εκεί. Ενώ σήμερα πουθενά, στο γραφείο να κοιτάω τα αποτελέσματα απο το αργό site. Απογοήτευση πλήρης. Που είναι η περιπέτεια, ο κόπος, το ρίγος του πρώτου περάσματος; Πάλι θα μπορούσα να φύγω αλλά δεν μου κάνει κέφι. Μήπως πρέπει να ονομάζονται όλα τα rally του wrc rally sprint; Όλα πια για την τηλεόραση και ας μην πάει κανείς στα βουνά. Γιατί απαγόρευσαν την πρόσβαση στόν Υμηττό; Απο οτι διαβάζω πολοί πήγαν. Ψέματα ή λάθος ή απλώς Ελληνική ανοργανωσιά οι δημοσιεύσεις; Τέλος πάντων περισσότερη γκρίνια σε λίγο. Για την ώρα : ποιός θα σταματήσει τον GRONHOLM ? 35,5 δεύτερα είναι πολλά. Και να μην ξεχάσω να ρωτήσω: πως μπορώ να στείλω foto για όλους στο forum;
-
Ο Άρης πέρασε τέλεια και την 6η Ε.Δ. Σκούρτα που ήμουν εγώ.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ και καλή συνέχεια!!!
Εμείς εκεί είχαμε πολλή σκόνη και η πρόσβαση ήταν πολλή δύσκολη ακόμα και για τα μηχανάκια.
-
Αυτο,Φωτη, πες το σε αυτους που τρεχουν Παρισι Ντακαρ!η στον Βαλντεγκαρντ!
Οι σημερινοι και αυριανοι(Παναγια μου!) σπριντακηδες(σορρυ ,ραλλιμεν) θα θελανε για παλιους αγωνες ραλλυ 15 κανονακια και καλυτερα οπλα,μεγαλυτερη ασπιδα κλπ!!!Καποτε εβλεπες πολλα τριτροχα,διτροχα!(μιλαω για τους ταλαιπωρους ηρωες, που προσπαθουσαν να φτασουν στο σερβις να το μαζεψουν),τωρα κανεις εναν ελαφρυ υπολογισμο και λες :'το μαζευουμε και ξαναξεκιναμε αυριο'
Δεν το λεω ως κακο,αφου ετσι ωθουν πλεον τετοιου ειδους κανονισμοι,οπως το σημερινο σουπεραλλυ,αλλα αυτο δεν λεγεται ραλλυ-περιπετεια.....
Και την ανταποκριση την καταλαβαινουν/συνειδητοποιουν σιγα σιγα πολλοι αλλοτε ενθουσιασωδεις θεατες που θαυμαζαν το θαρρος και θρασος των τρελλων οδηγων και συνοδηγων....
Οπως ομως ειπε και ο Ταζιο,ειμαστε σε περιοδο ανακωχης
(λογω Ακροπολις) ,οποτε ας το ευχαριστηθουν τα πληρωματα και οι ομαδες οσο πιο πολυ μπορουν,και το ιδιο ευχομαι και για τους θεατες!!!Ειναι ισως ο πρωτος αγωνας φετος που εξελισσεται σε μαχη τριων,η ενος(και οχι δυο)....αναλογα ποσο μεγαλες η μικρες βλεπει ο καθενας τις διαφορες!
Μεχρι αυριο το μεσημερι(τελος πρωτου λουπ) πιστευω πως θα εχει ξεκαθαρισει!
Για να δουμε! -
Ο χρήστης madktm έγραψε:
Πρίν μερικά χρόνια κάναμε 2500 δικάβαλα χ.λ.μ. με ΧΤ 250 σε κάθε Ακρόπολις για να δούμε τους θεούς. Ακόμα με πονάει το χτυπημένο πλευρό (απο πέτρα 30 μέτρα μακρυά απο το δρόμο) που μου έριξε ο τροχός του Σβάρτζ στην ανηφόρα πάνω απο το βουλιαγμένο χωριό. Κοιμηθήκαμε 3 βράδυα στην Ελάτεια με μια σκηνή που άμπαζε νερό στη βροχή, αλλά εκεί, πάντα εκεί. Ενώ σήμερα πουθενά, στο γραφείο να κοιτάω τα αποτελέσματα απο το αργό site. Απογοήτευση πλήρης. Που είναι η περιπέτεια, ο κόπος, το ρίγος του πρώτου περάσματος; Πάλι θα μπορούσα να φύγω αλλά δεν μου κάνει κέφι. Μήπως πρέπει να ονομάζονται όλα τα rally του wrc rally sprint; Όλα πια για την τηλεόραση και ας μην πάει κανείς στα βουνά. Γιατί απαγόρευσαν την πρόσβαση στόν Υμηττό; Απο οτι διαβάζω πολοί πήγαν. Ψέματα ή λάθος ή απλώς Ελληνική ανοργανωσιά οι δημοσιεύσεις; Τέλος πάντων περισσότερη γκρίνια σε λίγο. Για την ώρα : ποιός θα σταματήσει τον GRONHOLM ? 35,5 δεύτερα είναι πολλά. Και να μην ξεχάσω να ρωτήσω: πως μπορώ να στείλω foto για όλους στο forum;Καλως όρισες!
Το πρόβλημα του Γκρο δεν είναι η ταχύτητα αλλά η γκαντεμιά!
Οδηγίες για επισύναψη φωτό εδω: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13504
-
Θα βρέξει?
είναι αλήθεια αυτό? -
Εδώ μπορεί να βρείς απάντηση στο ερωτημά σου.
-
Mόλις γυρίσαμε από Θήβα .
Το πρωί στο πεδίο βολής ... ψιλό - απογοήτευση !!
Περιμέναμε ότι θα είχε κόσμο και ο κόσμος πουθενά.... Και βέβαια δεν συγκρίνεται με Παύλιανη
*Τα βλέπει η Παύλιανη και γελά * , όπως πολύ πετυχημένα είπε ο syeleΣτη δεύτερη αλλάξαμε σημείο και πήγαμε στη πρόσβαση 4 .. καλά ήταν αλλά ο κόσμος λιγοστός.
Βέβαια το 4TF έδωσε δυναμικό παρών με σχεδόν 20 συμμετοχές !!
Αύριο έχει Κινέτα ... για να δούμε
-
Πολύ Κινέτα ακούω και φοβάμαι.
(Για τα φαγάδικα της περιοχής μετά το πέρασμα των βαρβάρων )
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
Oι Βωβος-Λ.Μ ειχαν λαστιχο στην 5η ειδικη το αλλαξανε φαγανε 3 λεπτα. δυστυχως ομως τους επιασε και λαστιχο στην 6η και δεν ειχαν αλλη ρεζερβα.... δεν δουλεψαν τα μους...κριμα γιατι πηγαιναν πολυ καλα, ηταν απο χρονους μπροστα απο αλλα ιδιωτικα wrc... κανανε χρονους και εργοστασιακων...
ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ 2 , ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΡΕΛΙ!
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Ο Άρης πέρασε τέλεια και την 6η Ε.Δ. Σκούρτα που ήμουν εγώ.ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ και καλή συνέχεια!!!
Εμείς εκεί είχαμε πολλή σκόνη και η πρόσβαση ήταν πολλή δύσκολη ακόμα και για τα μηχανάκια.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛY ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ!
-
μόλις γύρισα απο Μάνδρα 1. Πολύ όμορφη ειδική χωρίς πολύ σκόνη στο σημείο που καθόμουν. Περίμενα περισσότερο κόσμο και πήγα απο τις 7 αλλά ευχαριστήθηκα δροσούλα. Τελικά το αίμα νερό δεν γίνεται και πήγα για συλλογή σκόνης, γύρισα για αποτελέσματα και φεύγω καπάκι για Κινέτα 2. Τι βλέπω 10 δλ μάζεψε το γαλάκι στην Κινέτα1; Καλά μόλις κόντεψα να πάθω. Γυρνάω στο site του ακρόπολις να δω αποτελέσματα και βλέπω την Ψάθα1 κόκκινη. Πάει ακυρώθηκε λέω αλλά με μιά ανανέωση αποκαταστάθηκε η τάξη. Πρόσοχη βρε παιδιά, θα πάθουμε τίποτα. Μπορεί να μην μου αρέσει όσο παλιά, αλλά δεν θέλω και να πάει κάτι στραβά. Τα λέμε το βράδυ. Άντε και καλή θέαση. Και για όσους πάνε το μεσημέρι στη Μάνδρα2 απο την ταβέρνα, ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΡΙΨΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
-
Τα έχω πάει στο κρανίο, δεν πιστεύω τι διαβάζω και τι ακούω....
Έψαξα και βρήκα την συχνότητα του 'επίσημου ραδιαφώνου' *τρομάρα τους * του Ακρόπολις, μπαίνω στο site του Ακρόπολις και τέλος περνάω και από rally.gr και ποια είναι η πρώτη είδηση και στα 3 ?Πως στην αυριανή φιέστα στο ΟΑΚΑ θα είναι η ΠΑΠΑΡΙΔΟΥ
Η κοπέλα τι να φταίει την δουλειά της κάνει, χρήματα θα πάρει, μικρή είναι ακόμα δεν μπορεί να κάνει επιλογές μπορεί και να φάει καμιά γιούχα εντάξει όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
ΕΛΕΟΣ. Υπάρχει Θεός να ευλογήσει το Ακρόπολις να μην πάει πιο κάτω και απ'τον πάτο?
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Τα έχω πάει στο κρανίο, δεν πιστεύω τι διαβάζω και τι ακούω....Επακριβώς όπως γράφονται σε δελτίο τύπου της Red Bull Skoda
**Press Information
Σε ρυθμούς... MLV η Red Bull Skoda
H σκληρή μάχη των πληρωμάτων στις ειδικές διαδρομές του 53ου Ράλι Ακρόπολις συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά σε ότι αφορά στο service park, η Red Bull Skoda κλέβει την παράσταση! Το θερμόμετρο κτυπάει κόκκινο και υπεύθυνοι για αυτό είναι οι καλεσμένοι των κόκκινων ταύρων των ράλι. Το ρόλο του ταυρομάχου έπαιξε η τραγουδίστρια Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου που με την παρουσία της «έδωσε φτερά» σε πληρώματα, μηχανικούς και θεατές,!
«Είχα επιτέλους την ευκαιρία να δω από κοντά πράγματα που μέχρι τώρα έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Και ήταν κάτι συγκλονιστικό. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πέφτουν όλοι πάνω στο αυτοκίνητο για να κάνουν έγκαιρα τις επισκευές. Όλοι τους είναι «ειδικοί» σε αυτό που κάνουν και οι κινήσεις τους μοιάζουν με χορογραφία», σχολίασε η MLV.
Η Μαρία-Λουίζα ξέρει καλά από χορογραφίες, αφού αυτές αποτελούν μέρος της δουλειάς της. Όμως έχει και τον τρόπο, να ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη! Στο πλευρό της βρέθηκε ο νεαρός οδηγός μας, Andreas Aigner, που ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση με ένα φιλί αποτυπωμένο στο μάγουλο...
«Ήταν ένας κούκλος! Πολύ γλυκός αλλά και σεμνός», δήλωσε η MLV για τον νέο αστέρι της Red Bull Skoda που όμως στο δρόμο αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά σεμνός αφού ηγείται της προσπάθειας της ομάδας μας στα Ελληνικά βουνά!**
Ράλι Ακρόπολις 2006