-
Μωρε και εγώ στην αυτοκριτική το γύρισα, μακάρι να με συγχωρούσε ή να ξεχνούσε καμιά από τις κοπέλες που μου έσυραν διάφορα.
Εγώ όπως θα διάβασες καίγομαι από τις 'φίλες'. Άσε, μεγάλη πίκρα. Πρέπει και εγώ κάποτε να γράψω ιστορία. Τίτλος; Μια εκδρομή στην Αγία Πετρούπολη, ή αλλιώς πώς να φας μεγάλο κόλλημα.
Τώρα για τις ύπουλες, μισο-αστεία μισο-σοβαρά το είπα. Έχω μια ξαδέρφη από αγγλία, η οποία όποτε με βλέπει με φλερτάρει πολύ υπόγεια, και η άλλη στην οποία αναφέρθηκα, εδώ και ένα μήνα μου λέει να πάμε σε κλαμπ μαζί και δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει.
-
Ρε σεις! Καλά με τις φίλες, αλλά με τις ξαδέρφες;
-
Επ, πήρες φόρα! Λέμε ότι αυτές είναι ύπουλες! Εγώ αθώος είμαι! Μην βγω και κουρεμένος τώρα...
-
Ας ανοίξω το μαγαζί... για όσους παρακολοθούν το σίριάλ μου, τελικά μόλις πρότεινα σε μια άλλη κοπέλα να πάμε για ταινία...για να δούμε...
-
Αδερφέ σε παρακολουθώ καιρό και δεν μιλώ....
Μιλάμε respektz μ' αρεσεις που δεν το βάζεις κάτω καλή επιτυχία με την ταινια
Σε ποια θα πάτε? -
Θα φαίνομαι πολύ απελπισμένος, έ; Αλλά δεν μασάω, όταν χωρίζεις, πάντα προσπαθείς μετά να κάνεις ό,τι μπορείς.
Δεν ξέρω σε ποιά, έχω δει όλες τις καλές ταινίες με την 'φίλη' μου. Κάτι θα βρω μωρέ...
Πολύ πλάκα έχω τελικά!
-
drdino: νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων!
Πάει κάθε βδομάδα και άλλη ή ακόμα λιγότερο;
-
Ρε με δουλεύετε; Να απειλήσω με αποχώρηση;
Μπα, πάει 2 την βδομάδα
Update: ωραία, το σινεμά έκλεισε, μένει να βρω ταινία τώρα.
-
πρόσεχε μόνο μη σε διαβάζουν κοινοί γνωστοί
αστα σινεμά,ποτάκι και βουρ ιν δε πεϊτς.. (Βουρ στον πατσά)
-
Έχει δίκιο ο παίχτης σινεμά πρώτο ραντεβού ξενέρωτο το βρίσκω.
Όσο για την απελπισιά κάθε άλλο man καλά κάνεις... -
Το σκέφτηκα, αλλα δεν μασάμε ρε. Και αν το διαβάζουν, θα με σώσουν από τον κόπο
Έτσι, ιν δε πειτς, ή όπως έλεγε και ο μαθηματικός μου στο λύκειο, γιούρια στον ταμπλά με τα κουλούρια!
Βασικά, το σινεμά το είπα ως μια αόριστη πρόταση, επειδή κολλούσε στην κουβέντα που κάναμε. Σιγά μην δω ταινία για πρώτο ραντεβού!
-
Έεεεετσι
-
Σήμερα κατάφερα να διαβάσω!
Και δε νυστάζω ακόμα, οπότε έχει κι άλλο!
Να δω πως θα ξυπνήσω αύριο....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μωρε και εγώ στην αυτοκριτική το γύρισα, μακάρι να με συγχωρούσε ή να ξεχνούσε καμιά από τις κοπέλες που μου έσυραν διάφορα.Εγώ όπως θα διάβασες καίγομαι από τις 'φίλες'. Άσε, μεγάλη πίκρα. Πρέπει και εγώ κάποτε να γράψω ιστορία. Τίτλος; Μια εκδρομή στην Αγία Πετρούπολη, ή αλλιώς πώς να φας μεγάλο κόλλημα.
Τώρα για τις ύπουλες, μισο-αστεία μισο-σοβαρά το είπα. Έχω μια ξαδέρφη από αγγλία, η οποία όποτε με βλέπει με φλερτάρει πολύ υπόγεια, και η άλλη στην οποία αναφέρθηκα, εδώ και ένα μήνα μου λέει να πάμε σε κλαμπ μαζί και δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλει.
αδερφε θα σου πω κατι σοβαρα (ναι, μπορω να μιλησω ΚΑΙ σοβαρα καμια φορα )
ποτε μα ποτε μην κανεις το φιλο μιας γκομενας για να τη ριξεις..
ειναι σχεδον σταντε αποτυχια..
ασε που δε θα την παλευεις να σου λεει βλακειες ή για αγορια που της αρεσουν.. τι να λεει τωρα, καληνυχτακιας θα γινεσαι; δε λεει..
και δε στο λεω και καλα σοφια ουτε για να κανω τον πονηρο.. απλα επαθα και εμαθα.. και οσους φιλους ξερω που το εκαναν, στο 99% των περιπτωσεων τον ηπιανε για διαφορους λογους.
αδερφε να χωνεσαι φουλ.. με την πρωτη..
ακομα και πακετο να φας, δε θα σε νοιαζει τοτε.. μπορει να γινεται και φιλοι μετα
αλλα μην πας να κανεις το φιλο και σιγα σιγα και καλα.. δεν ειναι ο σωστος δρομοςτωρα για τα κολληματα τι να σου πω..
καλο ειναι να τ'αποφευγεις γενικοτερα για να'σαι ελευθερος.. και να κανεις ο,τι γουσταρεις..
στο χερι σου ειναι, ολα μεσα στο κεφαλι μας ειναι. εννοω τωρα σ'αυτη τη φαση οπως σε κοβω. οχι στην αρχη. τοτε ειναι διαφορετικα..
αλλα το δις εξαμαρτειν..
εγω οπως εχω πει, μια φορα εχω ερωτευτει φουλ ομως..οσον αφορα τις ξαδερφες.. αν λεει.. μην πειτε οχι με τιποτα
εμενα παντως η δικια μου κανει κατι περιεργα και με φρικαρει, γι'αυτο κολλησα μ'αυτο που ειπες..
αλλα τελοσπαντων.. δε θελω να επεκταθω και δε θελω να γινομαι και καχυποπτος και ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο μενα, το ξερω.. -
Δεν έκανα τον φίλο της για να την ρίξω. Γενικά είμαι πολύ ηθικό άτομο, και όπως λέω τα πράγματα έξω από τα δόντια πάντα (άσχετα αν αυτό μου προκαλεί προβλήματα) χώνομαι και άμεσα. Στην προκειμένη περίπτωση, είμαστεγια αρκετό καιρό φίλοι χωρίς ίχνος ερωτικής διάθεσης, απλά προφανώς εγώ εδώ και κανένα μήνα γουστάρω...
Σου λέω, και εγώ μια φορά έφαγα το χοντρό μου κόλλημα σε ένα μακρινό ταξίδι, και μετά ήρθα στα ίσια μου και από τότε τίποτα. Μακάρι ίσως να ερωτευόμουν ξανά, αλλα δεν ξέρω, μου φαίνεται δύσκολο μετά από εκείνο το περιστατικό.
Να προσέχεις, μην γίνει κανένα 'σουιςςς' καμιά ώρα...
-
Συμφωνώ με τον Skye.. Aν σας το ζητησει ξαδερφη και γουσταρετε, μην κάνετε πίσω..
Αλλωστε δεν ειναι τυχαια η παροιμια, στην ξαδερφη και στη θειά.......
-
-
Ακουστε τον παλιο λιγακι
Μακρια από ξαδερφες..... Κατσει δεν κατσει η φαση μπορει να γινει πολυ complicated που λενε και τ' αμερικανά...
Σε ολους/ολες λιγο πολυ εχει τυχει, αλλα το μυστικο ειναι να μη μασησεις, γιατι μπορει και να τη μαμησεις (τη μαπα σου, οχι την ξαδερφη )
Μακρια κι αγαπημενοι, γυναικες, δοξα τω θεω, απειρες στην πλαση...
Το ξερω, ειναι κομματι ερεθιστικο σα σκεψη και σαν εκτελεση, αλλα ετσι και στραβωσει δε σε ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας -
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Αν σκάσει η βρώμα, μετά θα σε κυνηγάει όλο το σόι με το γιαταγάνι ανά χείρας!
-
Ασε που αν είναι πρώτη ξαδέρφη μπορεί να σκάσει μύτη μετά από κανα 9μηνο κανα alien
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]