-
Απο rally.gr
Schumacher: 'Aν έκλεψα; Οδηγείστε εσείς σε αυτούς τους δρόμους και μετά τα λέμε...'Βεβαια εμεις δεν περνουμε τοσα εκατομμυρια ουτε ειναι το επαγγελμα μας...
Πιο κουφη δικαιολογια δεν εχω χανακουσει.... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
META TH ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ Ο ΝΑΝΤΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ALPHA! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ F1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ! ΟΔΗΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ! ΟΥΣΤ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2 ΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!Πόσο εύκολα φαίνεται ότι ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και δεν ταιριάζουν ειρωνίες από καμία πλευρά..
-
Τι ωραία που ****** ο παππούς
Σεμναααααα
mod -
Συνεχίστεεεεεεεεε!
Έχω λιώσει λέμεεεεεεεεεε!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Τι ωραία που ***** ο παππούςκατι ελεγες για τις αποψεις.....
ΕΛΕΟΣ!!!!1 -
ε ναι αποφάσισα να μην σκάω και να προσαρμοστώ και γώ επι΄τελους μη πάθω εγκεφαλικό
-
πανικός
καταρχήν να πω ότι δεν θα χαιρόμουν αν το έκανε επίτηδες διότι ο ΜΣ δεν έχει ανάγκη από τέτοια πράγματα. Ίσως βιάστηκα να γράψω κάποια πράγματα αλλά αυτό που λέω το εννοώ. Κανείς δε θα χαιρόταν αν το έκανε επίτηδες.Ωστόσο δε μπορώ παρά να ρίξω ένα 'slap' σε όλους όσους πιστεύουν ότι έχουν τις γνώσεις να αποδείξουν κάτι, όταν κανένας από το χώρο της Φόρμουλα 1 δε τολμάει να το πει με σιγουριά! Είστε πιο έξυπνοι εσείς?
Τέλος προηγουμένος υπώθηκε από κάποιον να 'μαζευτούμε' εμείς οι Φεράριστοι, αλλά καλό είναι να μαζευτούν οι υπόλοιποι που κατηγορούν χωρίς να μπορούν να αποδείξουν τίποτα. Ούτε και εγώ φυσικά γι'αυτό και 'προχωράω'. Εσείς εκεί, κολλημένοι στα 'παλιά' μια ζωή αλλά πάντα έτσι θα είναι επειδή δεν μπορείτε να δεχτείτε τίποτα και αμφισβητείται τα πάντα. Είναι γεγονός πως στο χώρο της Φόρμουλα 1, η ομάδα της Φεράρι είναι η πιο 'ήσυχη' και μόνο οι άλλοι την κατηγορούν....
Είχαν την απαίτηση μιας και είπατε για το Ιndy να βάλουν sikein επειδή τα ελαστικά της michelin δεν άντεχαν και κατηγορούσατε τη Φεράρι για την ανικανότητα των άλλων
ένα έχω να πω
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
-
Σταματα θα βαλουμε τα κλάμματα από την συγκίνηση....
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Τι ωραία που ****** ο παππούςαπορώ πως υπάρχει τέτοια 'ανοχή' από τους moderistes εδώ μέσα...
Δεν υπαρχει
mod -
Απο οτι βλεπω επειδη ο καθενας λεει οτι θελει εδω θα πω και εγω τη γνωμη μου.
Μολις κατεβασα το replay και το ειδα.Λοιπον οντως στριβει πολυ νωρις, μετα οσο για το οτι δεν ηθελε να βρει ο πισω δεξιος τροχος στην μπαριερα(που ειπε καποιος) δεν χρειαζοταν να παει στην αλλη μερια του δρομου για να σιγουρευτει οτι δεν θα ακουμπησει αλλα με μια πολυ γρηγορη κινηση του τιμονιου θα τα καταφερνε.Αυτος το πηγε ολο ευθεια και μετα εστριψε ισα ισα για να μην ακουμπησει η αεροτομη του στη μπαριερα
Κριμα παντως γιατι το πιο πιθανο ειναι να κρινει και τον αυριανο αγωνα αυτο το περιστατικο
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Κριμα παντως γιατι το πιο πιθανο ειναι να κρινει και τον αυριανο αγωνα αυτο το περιστατικο
δε συμφωνώ σε αυτό, όταν έχεις να κάνεις με μια 1η ή 2η θέση στη εκκίνηση μόνο, τότε πραγματικά αυτό που μετράει είναι η ταχύτητα του μονοθεσίου και η στρατηγική. Προσωπικά πιστεύω πως ο Αλόνσο αύριο δε θα έχει δύσκολο απόγευμα, αν και προφανώς θέλω να χάσει, αλλά από όλο το τριήμερο φαίνεται πως είναι ο ταχύτερος συνδιασμός με επιφύλαξη τα καύσιμα που έχει ο καθένας
-
Βρηκα το βιντεακι σε ενα αλλο φορουμ
http://rapidshare.de/files/21521020/MS_ ... g.avi.html
Βασικα τωρα που το χαναειδα...
παλι παπαρια κανει το παρικαλι... -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδειχτεί μια αδιάσειστα στοιχεία ότι το έκανε επίτηδες, όπως άλλωστε και το αντίστροφο. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως μάλλον το έκανε επίτηδες. Αν ήταν αγώνας και γλύστραγε έτσι πιστεύω πως θα έκανε παραπάνω 'φακιρικά' να το σώσει.
Ενδεχομένω αυτό να βρίσκεται και πιο κοντά στην αλήθεια: Δηλαδή να μην ήταν ούτε προσχεδιασμένο, ούτε και 'κατά λάθος'. Δηλαδή να το έχασε όντως στην πρώτη κορυφή της Rascasse και μετά απλώς να το 'εκβίασε'.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κατά λάθος να έγινε νομίζω ότι κανείς φίλος της F1 δε θα πρέπει να χαίρεται με τέτοια εξέλιξη στα δοκιμαστικά.
+1
Ειδικα ο τροπος που χειριζεται την κατασταση απο τη μεση της στροφης και μετα ειναι γελοιος...
Θυμιζει silverstone 2004 και το υποτιθεμενο τετ α κε του για να παρει καλυτερη θεση στα επομενα qualy...Νομιζω ειναι κα8αρο οτι προσπαθουσε να αποφυγει να μην κτυπησει τον δεξι πισω τροχο στην μπαριερα...
Υ.Γ. Ειναι ΚΑΙ εκτος αγωνιστικης γραμμης εκει που σταματησε... Και ο Αλονσο ΜΙΑ ΧΑΡΑ περασε, απλα λογω των κιτρινων σημαιων θα ελαττωσε(αν ελαττωσε)!
-
Εμένα το μόνο που με πειράζει είναι η απολυτότητα των απόψεων. Κάθε άποψη μπορεί να ακούγεται και πρέπει να λέγεται, αλλά όταν παρουσιάζεται ως μόνη και απόλυτη αλήθεια, μαζί με ένα κάρο χαρακτηρισμούς, τότε θα υπάρχουν και αντιδράσεις, γιατί τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες σε μια συνομιλία.
Τον Alonso, ασχέτως αν τον παραδέχομαι σαν οδηγό, δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Όμως, ακόμα κι αν έκανε κάτι πολύ άκομψο (που μέχρι να δούμε τι έχει γίνει, ΔΕΝ λέω ότι έκανε ο MS κάτι τέτοιο) δε θα έβγαινα στα fora να αρχίσω να πετάω χαρακτηρισμούς για καραγκιοζιλίκια κι άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Γήπεδο; Αν είναι έτσι πείτε μου να μη χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας άλλο εδώ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γήπεδο; Αν είναι έτσι πείτε μου να μη χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας άλλο εδώ.Στο λέω εγώ. Μην διαβάζεις άλλο εδώ.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τι ωραία που **** ο παππούς
απορώ πως υπάρχει τέτοια 'ανοχή' από τους moderistes εδώ μέσα...
περισσότερη υπάρχει απο αυτά που ακούγονται κατα καιρούς
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Υ.Γ. Ειναι ΚΑΙ εκτος αγωνιστικης γραμμης εκει που σταματησε... Και ο Αλονσο ΜΙΑ ΧΑΡΑ περασε, απλα λογω των κιτρινων σημαιων θα ελαττωσε(αν ελαττωσε)!Ελα ρε Βασιλη τωρα ειναι που ειναι τοσο στενα εκει αν ειναι και ενα μονοθεσιο στη ακρη του δρομου λες να ειναι το ιδιο?
Ας σκεφτουμε και το αλλο που δεν εχει πει κανεις μεχρι τωρα. Τον αλονσο μπορει να τον ενημερωσαν απο τα πιτ μπορει να ειδε και τις σημαιες αλλα ο ιδιος δεν ηξερε που ακριβως ηταν το μονοθεσιο αφου ηταν ακριβως στη εξοδο και δεν ειχε ορατοτητα.
-
όσοι οδηγοί πέρασαν 'τεζα' από το σημείο που σταμάτησε ο ΜΣ με κίτρινες σημαίες, θα εξεταστούν?
-
Υ.Γ. Ειναι ΚΑΙ εκτος αγωνιστικης γραμμης εκει που σταματησε... Και ο Αλονσο ΜΙΑ ΧΑΡΑ περασε, απλα λογω των κιτρινων σημαιων θα ελαττωσε(αν ελαττωσε)! [/quote]
Το προβλημα ηταν οτι ηταν μετα την στροφη κ οι οδηγοι που ερχοντουσαν
δεν ξεραν τι εγινε, βλεπαν μονο κιτρινες σημαιες...Τωρα αν εκοψε η οχι ρωτα τον Αλονσο(απο το φορουμ!!!!!).
Αυτος μεσα στα κολπα ειναι θα χερει.. -
Αν το εκανε επίτηδες:
Η ντροπή όλη δική του. Δεν γίνεται άνθρωπος με 7 πρωταθλήματα να κάνει τέτοια πράγματα ξεφτιλίζοντας το άθλημα. Η pole είναι ανύπαρκτη αφού νομίζω ότι ο Alonso χαλαρά θα παιρνούσε με τους χρόνους.Αν είναι ατύχημα:
Λογικά λειτούργησε υπέρ του. Δηλαδή ήταν κωλόφαρδος. Δεν ξέρουμε όμως αν θα βελτίωνε τον χρόνου του και θα κρατούσε την pole και χωρίς αυτό.Νομίζω ότι δεν μπορούμε να αποδείξουμε τι έγινε. Μόνο ο ίδιος ξέρει και δεν νομίζω να πει ποτέ αν έκανε βρωμιά. Ίσως μια πιθανή τιμωρία από τους κριτές να ήταν σωστή με σκοπό να αποθαρύνει τέτοιες ενέργειες στο μέλλον.
Από το video εμένα μου φαίνεται σαν οδηγικό λάθος.
Επίσημο thread:GP Mονακό