-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα ηταν ενδιαφερον -στατιστικα- να δουμε ποσες απο τις 420 σελιδες του τοπικ ειναι για spyware ιους και κορες κλπ
ΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!
να δω ποτε θα πιστειτε και θα αρχισετε να χρησιμοποιητε κανα λειτουργικο της προκοπης (τουλαχιστον για Internet - για τα υπολοιπα υπαρχουν dual boot λυσεις και σε linux και σε Mac Os X)
Είστε και λίγοι...ας αυγατίσετε και θα σου πω εγώ για ιούς κα κόρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα ηταν ενδιαφερον -στατιστικα- να δουμε ποσες απο τις 420 σελιδες του τοπικ ειναι για spyware ιους και κορες κλπ
ΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!
να δω ποτε θα πιστειτε και θα αρχισετε να χρησιμοποιητε κανα λειτουργικο της προκοπης (τουλαχιστον για Internet - για τα υπολοιπα υπαρχουν dual boot λυσεις και σε linux και σε Mac Os X)
Είστε και λίγοι...ας αυγατίσετε και θα σου πω εγώ για ιούς κα κόρες...
το θεμα ειναι οτι ειναι αδυνατον να εγκατασταθει κατι στον υπολογιστη σου χωρις να το θελεις σε αντιθεση με τα win που αμα τα αφησεις χωρις προστασια δεν εχεις υπολογιστη σε δυο μερες
ψαξε linux virus στο google και θα δεις
elteo
το MBP ειναι καλυ επιλογη αν αποφασισεις για Apple αλλα βρισκω το απλο MB (13.3) πιο καλο σε σχεση τιμης/αποδοσης εκτος αν σου χρειαζονται δυνατα γραφικα -
Το ψάχνω j.marr...απλά θέλω να το κρατήσω αλλά 4 at least χρόνια (όπως το Toshiba μου) και θέλω να μην ξεπεραστεί γρήγορα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ψάχνω j.marr...απλά θέλω να το κρατήσω αλλά 4 at least χρόνια (όπως το Toshiba μου) και θέλω να μην ξεπεραστεί γρήγορα.εξαρταται πολυ απο το τι κανεις
αν του βαλεις μπολικη μνημη δεν νομιζω να εχεις προβλημα για 4+ χρονια
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Σε λίγο καιρό θα φορολογηθεί και ο αέρας που αναπνέουμε
-
lokatzis
1 ή 2 σελίδες πιο πριν έχει ξαναδοθεί...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το ψάχνω j.marr...απλά θέλω να το κρατήσω αλλά 4 at least χρόνια (όπως το Toshiba μου) και θέλω να μην ξεπεραστεί γρήγορα.
εξαρταται πολυ απο το τι κανεις
αν του βαλεις μπολικη μνημη δεν νομιζω να εχεις προβλημα για 4+ χρονια
έχεις να προτείνεις κάποιο; Δώσε μου features και τιμή εάν υπάρχει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tώρα είμαι στις αλλαγές του laptop. Μέσα στο καλοκαίρι μάλλον θα χτυπήσω ένα MacBook Pro να ησυχάσω. Αυτό μπορεί να δουλέψει και Win. Καλό το ΜαcOS αλλά δεν έχει και τα παντά από προγράμματα.τι δεν έχει από προγράμματα;
καλά πάρτο εσύ και βλέπουμε
-
lkar
το έχω σχεδόν αποφασίσει. Περνάω στο άλλο στρατόπεδο. (αν και πλέον θα φοράει διπλοπύρηνους Intel και εναλλακτικά και Win)...
-
κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο μυαλο μου
οπως εγραψα και πριν το MacBook (το απλο οχι το Pro) ειναι κορυφαιο σε τιμη/αποδοση
το IBM/Lenovo T60 ειναι και αυτο πολυ καλο
τα Sony επισης αν και τσιμπιμενα γι´αυτα που προσφερουν(χωρια που αναμενονται αναβαθμισεις)
οπως σου ξαναεγραψα εξαρτατε τι κανεις με τον υπολογιστη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κατι συγκεκριμενο δεν εχω στο μυαλο μουοπως εγραψα και πριν το MacBook (το απλο οχι το Pro) ειναι κορυφαιο σε τιμη/αποδοση
το IBM/Lenovo T60 ειναι και αυτο πολυ καλο
τα Sony επισης αν και τσιμπιμενα γι´αυτα που προσφερουν(χωρια που αναμενονται αναβαθμισεις)
οπως σου ξαναεγραψα εξαρτατε τι κανεις με τον υπολογιστη
Οπα από τα άλλα ΜΟΝΟ Toshiba για μένα.
Από την Αpple...βλέπουμε...Τι κάνω;
επεξεργασία φωτό
επεξεργασία βίντεο
επεξεργασία audio
μίξη ήχου (ερασιτεχνικά)
οffice
εγγραφή cd-dvd (60-70/ μήνα)
σερφάρισμα
παρακολούθηση dvd ταινιών -
οποτε μαλλον σε βλεπω για Mac Book Pro με οση μνημη μπορει να παρει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπα από τα άλλα ΜΟΝΟ Toshiba για μένα.
Από την Αpple...βλέπουμε...Τι κάνω;
επεξεργασία φωτό
επεξεργασία βίντεο
επεξεργασία audio
μίξη ήχου (ερασιτεχνικά)
οffice
εγγραφή cd-dvd (60-70/ μήνα)
σερφάρισμα
παρακολούθηση dvd ταινιώνφώτο...σοπ (το ίδιο είναι) αλλά υπάρχουν και πολλά free
βίντεο: ενσωματωμένα iMovie+iDvd
audio: iTunes + Garageband
office: το ίδιο ακριβώς
cd/dvd μία από τα ίδια
και τα υπόλοιπα εννοούνται -
ΟΚ! ευχαριστώ, σας Μακοσάδες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΚ! ευχαριστώ, σας Μακοσάδες...καποιοι ειναι LINUXαδες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΟΚ! ευχαριστώ, σας Μακοσάδες...
καποιοι ειναι LINUXαδες
linux?
α παπαπαπαπα...μακρυά!
-
εσυ χανεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η σειρά Ε της ΝΟΚΙΑ τι λειτουργικό θα έχει?
Ααααχ, έπαθα και το άλλο σοκ σήμερα... Το Ε60 το είχαν ήδη στον κατάλογο, με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!
Για πες!
κανόνισε να με μπριζώσεις να πάρω ΚΙ ΑΛΛΟ!
Τι φταίω εγώ αν εσύ είσαι επιρρεπής?
Νομίζω, 297 ευρώ η συσκευή σκέτη (και μειωνόταν πολύ βέβαια, σε συνδυασμό με συνδέσεις, ειδικά με τη δική μου - επαγγελματικό 300 + απεριόριστες ενδοεταιρικές).
Οπως είπα και πιο πριν, του χρόνου το Ε60.
-
Kαλή τιμή εάν σκεφτείς πόσο πιο ακριβά είναι τα N-series.
-
Σαφώς. Τόσο είχαν και το 6230i μέχρι πριν λίγο (τώρα έπεσε στα 256).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]