-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
charmak66Να τα, νααααα ταααα!!
Καβάλα πηγαίνω πολύ συχνά, όποτε είναι να περάσεις ρίξε πμ!Πλέον η Καβάλα απέχει μόλις 1,5 ώρα από δω, οπότε είναι εύκολο!
Μπορούμε να το κανονίσουμε! Μόνο οι 'αποκάτω' θα λένε για συναντήσεις κάτω απ' τ' αυλάκι;
Για ψάρι στη Ζαφείρα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για ψάρι στη Ζαφείρα;
Αυτά είναι τραγούδια κύριοι!
Την αλλη Κυριακή σε βολεύει;Κανενας άλλος της γειτονιάς;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για ψάρι στη Ζαφείρα;
Αυτά είναι τραγούδια κύριοι!
Την αλλη Κυριακή σε βολεύει;Κανενας άλλος της γειτονιάς;
Την άλλη με τίποτα!
Δίνω την Δευτέρα 5...
Μεθαύριο ή στις 11/6;
Και για καφέ γίνεται...
-
Παρόν!!
-
Σαρμαδακο εσυ θα κατσεις ρε να παμε για καμια ρετσινα ρεεεεε???
-
Και συ παλιο θασιτη για δωσε το παρον καμια φορα στο msn , να οργανωνομαστε σιγα σιγα
-
Τι παθαίνει όποιος φάει (πολύ) σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι παθαίνει όποιος φάει (πολύ) σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής?Θα περιμένουμε να μας πεις εσύ!
Πόσο έφαγες;
-
ένα τεταρτάκι του κιλού
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ένα τεταρτάκι του κιλούΚαι τι έπαθες; Ή ακόμη το περιμένεις;
-
Νιώθω ένα βάρος γιατρέ...
Πολύ καλό ήταν πάντως! Δίνω ρέστα για τέτοια λουκουμοειδή
-
Χτύπα μια σόδα και μετά άλλο ένα τεταρτάκι και θα στρώσεις!
-
Έχω και εγώ ένα μισόκιλο σουτζουκ, από την Ξάνθη! Αλλά το τρώω λίγο λίγο!
Απίστευτο σκηνικό: γυρνάω πριν 10 λεπτά με το αμάξι σπίτι μου, μετά από βολτούλα προς χορτιάτη μεριά για να χαλαρώσω λίγο. Μπαίνω στον δρόμο μου, και έχοντας ανοιχτά τα παράθυρα, μου έρχεται πολύ μα πολύ έντονη μυρωδιά από γυναικείο άρωμα, και συγκεκριμένα την escada. Τι γίνεται λέω, ξέχασα καμιά κοπέλα στο αμάξι; Συνήθως αυτές με ξεχνάνε . Αλλά τίποτα, ολομόναχος. Προχωράω γύρω στα 100 μέτρα, και είναι δυο ξανθά...αχέμ.. που περπατάν μεσα στην μέση του δρόμου. Φτάνω από πίσω τους, και γυρνάει η μία, με κόβει και μετά αρχίζει να μου την πέφτει. Έλεος! Και το εννοω! Μα να μυρίζουν 100 μέτρα μακριά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω και εγώ ένα μισόκιλο σουτζουκ, από την Ξάνθη! Αλλά το τρώω λίγο λίγο!Απίστευτο σκηνικό: γυρνάω πριν 10 λεπτά με το αμάξι σπίτι μου, μετά από βολτούλα προς χορτιάτη μεριά για να χαλαρώσω λίγο. Μπαίνω στον δρόμο μου, και έχοντας ανοιχτά τα παράθυρα, μου έρχεται πολύ μα πολύ έντονη μυρωδιά από γυναικείο άρωμα, και συγκεκριμένα την escada. Τι γίνεται λέω, ξέχασα καμιά κοπέλα στο αμάξι; Συνήθως αυτές με ξεχνάνε . Αλλά τίποτα, ολομόναχος. Προχωράω γύρω στα 100 μέτρα, και είναι δυο ξανθά...αχέμ.. που περπατάν μεσα στην μέση του δρόμου. Φτάνω από πίσω τους, και γυρνάει η μία, με κόβει και μετά αρχίζει να μου την πέφτει. Έλεος! Και το εννοω! Μα να μυρίζουν 100 μέτρα μακριά;
-
Εμ, με αυτά που μου συμβαίνουν, το χω χάσει λίγο!
-
Θα μου μάθεις και μένα πως γίνεται αυτό το κόλπο με το να ξεχνάς κοπέλες στο αμάξι;
Μήπως προϋποθέτει ότι πρέπει να τις βρεις πρώτα;
-
Ίσως...βέβαια, αν δεν τις αγνοούσα τις κοπέλες, και τις έπαιρνα, πολύ πιθανό να τις ξεχνούσα μέσα...
-
κι εγω ανεκαθεν τις ξεχνουσα
αλλα ειμαι ωραιος αντρας και με συγχωρουνεντωμεταξυ εδω κατω Κρητηηηηηηηηηηηηη μλκ μουυυυυυ τι νινι παιζει δε λεγεται!
πηγα και για μπανιο σημερα πολυ ρισπεκτ, ειχε ομως λιγο κυμα
ισως φταει το κλιμα γιατι ακομα και την ξαδερφουλα μου που βλεπω μου'ρχεται να της κανω ερωτικη εξομολογηση -
Να τις προσέχεις τις ξαδελφούλες, είναι πολύ ύπουλες. Μια δικία μου μου λέει μέρα παρά μέρα να πάμε σε κλαμπάκι, και δεν καταλαβαίνει τι θα πει όχι.
Εμ βέβαια, άμα είσαι ωραίος, όλα στα συγχωρούν οι γυναίκες...
μακάρι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να τις προσέχεις τις ξαδελφούλες, είναι πολύ ύπουλες. Μια δικία μου μου λέει μέρα παρά μέρα να πάμε σε κλαμπάκι, και δεν καταλαβαίνει τι θα πει όχι.Εμ βέβαια, άμα είσαι ωραίος, όλα στα συγχωρούν οι γυναίκες...
μακάρι...
καλα, πλακα εκανα μην ψαρωνεις
για την ακριβεια, λιγες γυναικες θα καθοντουσαν μαζι μου, και αν εχεις παρακολουθησει λιγο αυτα που γραφω ισως εχεις καταλαβει γιατι..
εχω προβλημα επικοινωνιας και γενικα δε λεω.. μπορει να κατσουν μαζι μου, αλλα για πολυ λιγο γιατι μετα ξενερωνουν γιατι λεω μαλακιες γενικα.. ο,τι μου κατεβει στο κεφαλι..βασικα τι εννοεις υπουλες;
πες μου γιατι με ενδιαφερει
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]