-
mano έκανα όλες τις ρυθμίσεις (σχεδόν, μερικές δεν με βόλευαν) από το link που μου έδωσες. Αυτό από ότι κατάλαβα δείχνει τις εικόνες που φορτώνονται όταν φορτώνουν οι σελίδες...
-
Μη βάλεις τις φωνές, αλλά εγώ δεν χρησιμοποίησα τις οδηγίες από αυτό το link. Είναι όμως καλός βοηθός για κάποιον που πρωτοχρησιμοποιεί το NOD32.
Απενεργοποίησε το AMON>Setup>Options> Potentially dangerous applications [κάτι μου λέει ότι εδώ είναι το πρόβλημα].
-
Το πρώτο ήταν ήση τικαρισμένο. Το δεύτερο το ξετίκαρα αλλά πάλι τα ίδια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η σειρά Ε της ΝΟΚΙΑ τι λειτουργικό θα έχει?
Ααααχ, έπαθα και το άλλο σοκ σήμερα... Το Ε60 το είχαν ήδη στον κατάλογο, με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!
Για πες!
κανόνισε να με μπριζώσεις να πάρω ΚΙ ΑΛΛΟ!
-
Με ποιο firewall το συνδυάζεις; Εγώ με το Kerio 4.2.2b στο PC και το Outpost στον φορητό χωρίς προβλήματα, αν και το πλέον δοκιμασμένο είναι το Kerio.
-
-
Κaspersky AntiHacker 1.7
-
Δηλαδή συνεχίζει να βγάζει το pop up;
Τί να πω; Εμένα δεν το έχει βγάλει ποτέ. -
Συνεχίζει...; Δίνει ΡΕΣΙΤΑΛ!
Στο τσακ είμαι να το σουτάρω και να πάω στο Antivir...
-
Να ακούτε τον θείο Krus όταν μιλάει για το Kaspersky. Ναι, είναι πιο βαρύ απο αυτά που λέτε, αλλά δεν είναι και Norton, και κυρίως ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι τέτοια έγραφε κι ο Norton και μια ωραία πρωία κλείδωσε.
Τελικά σε καλό βγήκε μια και μετά την απεγεκτάστασή του νομίζω ότι άλλαξα υπολογιστή. Σφαίρα πάει.
-
Bαρύ Σπύρο...στο laptop μου είναι εξαιρετικά βαρύ...
Το Antivir είναι το ίδιο καλό και πανάλαφρο. Το έχω εξακριβώσει.
-
Φραγκίσκο
ποιό έχεις τώρα;
edit: Ξαναγύρισα στο Antivir PE Classic 7.0
Σε 2 μέρες δοκίμασα:
[list:1uvdsckl]-Κaspersky Personal Pro 5.0.527
-Avast 4.7
-Nod32 2.51[/list:u:1uvdsckl]Τέλος, βαρέθηκα!
Good night...
-
elteo avg free
-
κατεβαστε το Antivir re
-
θα ηταν ενδιαφερον -στατιστικα- να δουμε ποσες απο τις 420 σελιδες του τοπικ ειναι για spyware ιους και κορες κλπ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα ηταν ενδιαφερον -στατιστικα- να δουμε ποσες απο τις 420 σελιδες του τοπικ ειναι για spyware ιους και κορες κλπΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θα ηταν ενδιαφερον -στατιστικα- να δουμε ποσες απο τις 420 σελιδες του τοπικ ειναι για spyware ιους και κορες κλπ
ΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!
να δω ποτε θα πιστειτε και θα αρχισετε να χρησιμοποιητε κανα λειτουργικο της προκοπης (τουλαχιστον για Internet - για τα υπολοιπα υπαρχουν dual boot λυσεις και σε linux και σε Mac Os X)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΜΗ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ!
να δω ποτε θα πιστειτε και θα αρχισετε να χρησιμοποιητε κανα λειτουργικο της προκοπης (τουλαχιστον για Internet - για τα υπολοιπα υπαρχουν dual boot λυσεις και σε linux και σε Mac Os X)
-
Tώρα είμαι στις αλλαγές του laptop. Μέσα στο καλοκαίρι μάλλον θα χτυπήσω ένα MacBook Pro να ησυχάσω. Αυτό μπορεί να δουλέψει και Win. Καλό το ΜαcOS αλλά δεν έχει και τα παντά από προγράμματα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]