-
Δύσκολο εγχείρημα γιατί είναι πολύ γρήγορα αυτά.
Αντιπροτείνω :
την Montegi με Subaru Impreza WRX STi 02 ή Spec C '04
(να ευχαριστηθούμε γιατί η ταχύτητα των Group C δεν σε αφήνει να το ευχαριστηθείς)Τι λέτε;
-
Πάει το challenge ή να το παρατήσουμε γενικότερα το άθλημα λόγω μη ενδιαφέροντος;
-
Μέσα Σάββα αλλά εγώ θα γυρίσω ή Παρασκευή ή Πέμπτη στο PS2.
-
ΟΚ!
Impreza Spec C '04 στην Montegi.
Καλό Σαββατόβραδο.
-
Και 2ο αμάξι του LFS με GVR skin γiα τους demo users (και όχι μόνο) το XR GT Turbo (XRT).
Ανοίξαμε και (πρόχειρο) site για την ομάδα στη διεύθυνση: http://www.GVR-TEAM.tk,
Μεταξύ άλλων θα βρείτε και όλα τα GVR skins που έχουμε φτιάξει για τα αυτοκίνητα του εξομοιωτή.Και ποστάρετε κανένα χρόνο τώρα που ηρέμησαν οι GT4άδες )
Εγώ κατέβηκα στο 1.34.55 με XFG στην Blackwood.ΥΓ. Μάνο, σε περιμένουμε
-
πολυ ωραια τα skin!!!
εγω απελπισια....
μη γελασεις αλλα ...
αλλαξα θεση στο pc και πλεον δεν βολευομαι ιδιαιτερα και γραφω καπου 0.5 sec χειροτερους χρονους!!!! (δυστυχως δεν κανω πλακα!!! )
-
Δεν βλέπω να συμμετέχω στο τρέχον challenge, είμαι ακόμα Αθήνα και η ημερομηνία επιστροφής παραμένει άγνωστη..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Μάνο, σε περιμένουμεΕμένα εννοείτε;
Πάει η τιμονιέρα μου, μάλλον τα 'παιξε. Όταν βρω όρεξη θα τη χειρουργήσω, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν βλέπω να συμμετέχω στο τρέχον challenge, είμαι ακόμα Αθήνα και η ημερομηνία επιστροφής παραμένει άγνωστη..γιατί ποιός συμμετέχει;
τέλος πάντων εγώ αποχωρώ από τα μελλοντικά events.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΓ. Μάνο, σε περιμένουμε
Εμένα εννοείτε;
Πάει η τιμονιέρα μου, μάλλον τα 'παιξε. Όταν βρω όρεξη θα τη χειρουργήσω, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.Όχι. Εμένα.
Πήγα και τρέξαμε κιόλας! Σούπερ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν βλέπω να συμμετέχω στο τρέχον challenge, είμαι ακόμα Αθήνα και η ημερομηνία επιστροφής παραμένει άγνωστη..
γιατί ποιός συμμετέχει;
τέλος πάντων εγώ αποχωρώ από τα μελλοντικά events.
Καλά ντε, μην θυμώνεις !! Προσωπικά, μετακομίζω αυτές τις μέρες και μου 'χει βγει το λάδι ... Ελπίζω πως κάτι θα κάνουμε με το Motegi αύριο (μακάρι και σήμερα...) . Πάντως, μην αποχωρείς, τουλάχιστον όχι ακόμα, διότι θα ξανακατακλύσουν το θέμα οι LFSάδες !!!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
[snip] Πάντως, μην αποχωρείς, τουλάχιστον όχι ακόμα, διότι θα ξανακατακλύσουν το θέμα οι LFSάδες !!!
Πλάκα, πλάκα, άμα βάζατε το LFS στα ΠιΣιά σας (σικ) θα περνάγαμε όλοι πολύ πιο ωραία Ούτε screenshots, ούτε ποστς, ούτε τίποτα. Μόνο ζωντανές κόντρες και όποιος αντέξει
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πλάκα, πλάκα, άμα βάζατε το LFS στα ΠιΣιά σας (σικ) θα περνάγαμε όλοι πολύ πιο ωραία Ούτε screenshots, ούτε ποστς, ούτε τίποτα. Μόνο ζωντανές κόντρες και όποιος αντέξειΚαι να πάνε χαμένα τα περίπου 3 κατοστάρικα για PS2+GT4 ;
(Πλάκα κάνω...)
Υ.Γ.: ποιές προδιαγραφές απαιτεί από το PC αυτό το 'μυστήριο' LFS; Ο δικός μου υπολογιστής είναι ήδη 4,5 ετών (ήταν άνω του Μ.Ο. τότε, οπότε 'αντέχει' ακόμη...) και τον χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στο διαδίκτυο και για να παίζω που και που ( ) κανένα Civ3 ή το Max Payne (αυτά μου έμειναν μετά το format που 'κανα πέρισυ-είχα και το Return to castle Wolfenstein, ένα αξεπέραστο παιχνίδι, μπλα, μπλα... είμαι εκτός θέματος, οπότε και σταματώ...) .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
[
[snip]Υ.Γ.: ποιές προδιαγραφές απαιτεί από το PC αυτό το 'μυστήριο' LFS; Ο δικός μου υπολογιστής είναι ήδη 4,5 ετών (ήταν άνω του Μ.Ο. τότε, οπότε 'αντέχει' ακόμη...) και τον χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στο διαδίκτυο και για να παίζω που και που ( ) κανένα Civ3 ή το Max Payne (αυτά μου έμειναν μετά το format που 'κανα πέρισυ-είχα και το Return to castle Wolfenstein, ένα αξεπέραστο παιχνίδι, μπλα, μπλα... είμαι εκτός θέματος, οπότε και σταματώ...) .
Χμμμ...
Αν ξέρεις, πες μου ποια κάρτα γραφικών έχεις, ποιον επεξεργαστή και πόση μνήμη και θα σου πω αν το 'αντέχει'.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[
[snip]Υ.Γ.: ποιές προδιαγραφές απαιτεί από το PC αυτό το 'μυστήριο' LFS; Ο δικός μου υπολογιστής είναι ήδη 4,5 ετών (ήταν άνω του Μ.Ο. τότε, οπότε 'αντέχει' ακόμη...) και τον χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στο διαδίκτυο και για να παίζω που και που ( ) κανένα Civ3 ή το Max Payne (αυτά μου έμειναν μετά το format που 'κανα πέρισυ-είχα και το Return to castle Wolfenstein, ένα αξεπέραστο παιχνίδι, μπλα, μπλα... είμαι εκτός θέματος, οπότε και σταματώ...) .
Χμμμ...
Αν ξέρεις, πες μου ποια κάρτα γραφικών έχεις, ποιον επεξεργαστή και πόση μνήμη και θα σου πω αν το 'αντέχει'.
Επεξεργαστή και μνήμη θυμάμαι!! Athlon 1600+ και 256άρα αντίστοιχα . Η κάρτα μου πρέπει να 'ναι η GeForce2 ...
Υ.Γ.: παρακαλώ να μην θεωρηθεί ότι το 'γυρνάω' σε LFS !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
[
Επεξεργαστή και μνήμη θυμάμαι!! Athlon 1600+ και 256άρα αντίστοιχα . Η κάρτα μου πρέπει να 'ναι η GeForce2 ...Χλωμό το κόβω, δυστυχώς
Μόνο με δοκιμή θα μπορέσεις να μάθεις σίγουρα (140 Mb είναι το παιχνίδι, αν θέλεις να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις). http://www.liveforspeed.net
-
Bγήκε το Tourist Trophy στα 59 κάτι ευρώ στο Πλαίσιο.
-
Για να μη μένουν παραπονεμένοι και οι S2 Licensed οδηγοί του LFS, έτοιμο και το GVR skin για το FZ50 GTR, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του εξομοιωτή, τόσο οπτικα΄όσο και οδηγικά.
Το skin υπάρχει ήδη διαθέσιμο στο φόρουμ του pctech (post #11), ενώ σύντομα θα ανέβει και στο site της ομάδας
ΥΓ. Διόρθωσα επίσης και τη χρωματική ανομοιογένεια στο καπώ του XF GTi (αριστερά είχε διαφορετικό χρώμα από ότι δεξιά).
-
το LFS παιζει ανετα σε athlon 1600+ me 256 ram!
δεν μας λες ρε govus και ποια καρτα γραφικων εχεις..αν ειναι καμια mx δεν παιρνω ορκο..αλλα αν εινια καμια απο τις καλες g-force2 π.χ ultra θα παιζει ανετοτατα!
(αν το return to castle wolfenstein σου δουλευε καλα δεν θα εχεις προβλημα με το lfs...λογικα θα εχεις αρκετα fps για να μην σου δημιουργει προβλημα..)προτεινω να το κατεβασεις..
εγω ευτυχως εχω αρχισει να βρισκω το ρυθμο μου και να γραφω σταθερους χρονους στο 1,35 (πεφτω και πιο κατω πολλες φορες αλλα προβλεπω να θελω εξασκηση για να ριξω το best μου..)
χωρια που μου κανει κατι κολληματα το lfs(μαλλον η vga φταιει..)
και εχω ξενερωσει και δεν παιζω σχεδον καθολου..ρε παιδια τον demo server δεν τον βλεπω τελευταια....
παιζεται ολοι licensed???
(βαρεθηκα να βριζω στα αγγλικα οποτε κανει μαμακια καποιος ξενος ..η' να μου τα χωνουν εμενα.. ) -
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
χωρια που μου κανει κατι κολληματα το lfs(μαλλον η vga φταιει..)Τι έκδοση έχεις; Εγώ μετά το patch 'Q' δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα crash.
ρε παιδια τον demo server δεν τον βλεπω τελευταια....
Ποιον demo server;
Τι έκδοση LFS;
Τι μήνυμα σου βγάζει;
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]