Τι μας κηρύσσουν δηλαδή οι νεοναζί του Τετάρτου Ράιχ;
**1. Αυτό που βλέπεις δεν συμβαίνει.
-
Αυτό που ζεις δε συμβαίνει.
-
Αυτό που θυμάσαι ότι έγινε δε συνέβη ποτέ.
-
Αν η γνώμη σου είναι διαφορετική από τη δική μας, είσαι βλάκας και έχεις άδικο.
-
Ο πόλεμος είναι ειρήνη.
-
Η άγνοια είναι δύναμη.
-
Η υποδούλωση είναι ελευθερία.
-
Μόνον το State Department, η CIA, το FBI και οι αΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ έΝΟΠΛΕΣ δΥΝΑΜΕΙΣ έχουν δίκιο.
-
Οι άμαχοι είναι παράπλευρες απώλειες.
-
Η καταστροφή πολιτικών υποδομών (σπιτιών, νοσοκομείων) δεν είναι έγκλημα πολέμου. Άσε τον ΟΗΕ να λέει.
-
Το Διεθνές Δίκαιο ισχύει όταν μας βολεύει.
-
Ο ΟΗΕ είναι ένα τσούρμο μ@λ@κες γραφειοκράτες που τους γράφουμε στα @@ μας.
-
Οι δικτατορίες που επιβάλλουμε και υποστηρίζουμε είναι δημοκρατίες.
-
Ό,τι κι αν λες, εγώ θα φέρω 1000 άρθρα γραμμένα απο Mont Blanc και θα λένε το αντίθετο από σένα. Και βέβαια, εγώ ο ισχυρός έχω δίκιο κι εσύ είσαι ο βλάκας.
-
Δίκιο έχει μόνον ο ισχυρός. Δηλαδή ΕΓΩ.
-
Οι αρχαιολογικοί χώροι είναι στρατιωτικοί στόχοι.
-
Η CIA έχει πάντα δίκιο.
-
Το FBI έχει πάντα δίκιο.
-
Ο πρόεδρος έχει πάντα δίκιο.
-
Τρώγε το φαΐ σου, αγάπα το κελλί σου.
-
Το συμφέρον μας πάνω από όλα.
-
Απελευθερώνουμε πάντα χωρίς κανείς να μας το ζητήσει ισοπεδώνοντας χώρες, εξαθλιώνοντας τους κατοίκους τους, και μετά στέλνοντας 'ανθρωπιστική βοήθεια'.
-
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ. Αν το κάνεις, θα είσαι ένας γελοίος συνωμοσιολόγος.
-
Ιστορία είναι ΜΟΝΟΝ αυτό που μας βολεύει. Αν δε μας βολεύει να υπάρχεις, σε σκοτώνουμε και φτιάχνουμε 1000 έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δε γεννήθηκες ποτέ.
-
Μη σκέφτεσαι.
-
Η ζωή ενός αΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ή ιΣΡΑΗΛΙΝΟΥ έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι κλπ. είναι σκουπίδια που πρέπει να ξεφορτωνόμαστε.**
Τα διδάγματά τους όμως εγώ τουλάχιστον τα έχω για να σκουπίζομαι αφού αφοδεύσω και το ίδιο ισχύει για κάθε νοήμονα άνθρωπο. Ο ενστερνισμός και η προπαγάνδα υπέρ τέτοιων ιδεολογημάτων συνιστά το έγκλημα που ο Κολοκοτρώνης αποκαλούσε ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. Και βέβαια, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.