Mar 22, 2003, 6:01 AM

Τι μας κηρύσσουν δηλαδή οι νεοναζί του Τετάρτου Ράιχ;

**1. Αυτό που βλέπεις δεν συμβαίνει.

1. Αυτό που ζεις δε συμβαίνει.

2. Αυτό που θυμάσαι ότι έγινε δε συνέβη ποτέ.

3. Αν η γνώμη σου είναι διαφορετική από τη δική μας, είσαι βλάκας και έχεις άδικο.

4. Ο πόλεμος είναι ειρήνη.

5. Η άγνοια είναι δύναμη.

6. Η υποδούλωση είναι ελευθερία.

7. Μόνον το State Department, η CIA, το FBI και οι αΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ έΝΟΠΛΕΣ δΥΝΑΜΕΙΣ έχουν δίκιο.

8. Οι άμαχοι είναι παράπλευρες απώλειες.

9. Η καταστροφή πολιτικών υποδομών (σπιτιών, νοσοκομείων) δεν είναι έγκλημα πολέμου. Άσε τον ΟΗΕ να λέει.

10. Το Διεθνές Δίκαιο ισχύει όταν μας βολεύει.

11. Ο ΟΗΕ είναι ένα τσούρμο μ@λ@κες γραφειοκράτες που τους γράφουμε στα @@ μας.

12. Οι δικτατορίες που επιβάλλουμε και υποστηρίζουμε είναι δημοκρατίες.

13. Ό,τι κι αν λες, εγώ θα φέρω 1000 άρθρα γραμμένα απο Mont Blanc και θα λένε το αντίθετο από σένα. Και βέβαια, εγώ ο ισχυρός έχω δίκιο κι εσύ είσαι ο βλάκας.

14. Δίκιο έχει μόνον ο ισχυρός. Δηλαδή ΕΓΩ.

15. Οι αρχαιολογικοί χώροι είναι στρατιωτικοί στόχοι.

16. Η CIA έχει πάντα δίκιο.

17. Το FBI έχει πάντα δίκιο.

18. Ο πρόεδρος έχει πάντα δίκιο.

19. Τρώγε το φαΐ σου, αγάπα το κελλί σου.

20. Το συμφέρον μας πάνω από όλα.

21. Απελευθερώνουμε πάντα χωρίς κανείς να μας το ζητήσει ισοπεδώνοντας χώρες, εξαθλιώνοντας τους κατοίκους τους, και μετά στέλνοντας 'ανθρωπιστική βοήθεια'.

22. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ. Αν το κάνεις, θα είσαι ένας γελοίος συνωμοσιολόγος.

23. Ιστορία είναι ΜΟΝΟΝ αυτό που μας βολεύει. Αν δε μας βολεύει να υπάρχεις, σε σκοτώνουμε και φτιάχνουμε 1000 έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δε γεννήθηκες ποτέ.

24. Μη σκέφτεσαι.

25. Η ζωή ενός αΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ή ιΣΡΑΗΛΙΝΟΥ έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι κλπ. είναι σκουπίδια που πρέπει να ξεφορτωνόμαστε.**

Τα διδάγματά τους όμως εγώ τουλάχιστον τα έχω για να σκουπίζομαι αφού αφοδεύσω και το ίδιο ισχύει για κάθε νοήμονα άνθρωπο. Ο ενστερνισμός και η προπαγάνδα υπέρ τέτοιων ιδεολογημάτων συνιστά το έγκλημα που ο Κολοκοτρώνης αποκαλούσε ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. Και βέβαια, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.