-
Μάλλον όχι. Λοιπόν, πριν καιρό (5 χρόνια) είχα φάει κόλλημα με μια φίλη της. Χοντρό όμως. Η πρώτη και η τελευταία φορά μου την δάγκωσα άσχημα. Και έφαγα ένα μεγαλοπρεπέστατο χυλοσάντουιτς! Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Αλλά σήμερα μάντεψε ποια άλλη ήρθε μαζί μας...
-
Η φίλη της (μάγος ειμαι) η οποία έχει πάρει 15 κιλά, εχουν κρεμάσει τα μαστάρια της, ο κώλος της έχει φτάσει στο πάτωμα και το χειρότερο .... σε γουστάρει!!
Το πέτυχα;; Αν μου πεις ναι παω και παιρνω αλλη μια τουρτα...
-
Ατύχησες... γάλα έχεις; Η καμιά σόδα καλύτερα...
-
Δε με λες... Μέχρι τώρα (σε διάστημα μιας βδομάδας) έχεις κολλήσει με 2-3 κοπέλες ή μου φαίνεται;
-
Μπα έχω γαλατάκι πλήρες ΑΑ!.. Λέγε με εσκασες και νυσταξα.
-
-
Ναι!
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ! ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
-
Σε οικονομική συσκευασία η τιμωρία ε;
-
Αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;
-
Κοντρίτσες φιλαράκι;
-
Μ' έσκισες τώρα!
-
Το σκίσαμε το τόπικ πάλι!
-
Λες να μας μαλώσουν οι mods;
-
Με τέτοια λιγούρα που θα τους πιάσει, αποκλείτεται!
Δεν μου λες, μιας και σε έκοψα φίλο συνοδοιπόρο στα γλυκά, κάτι αντίστοιχα των φερερο, αλλά άσπρα και με ινδοκάρυδο από γύρω, πώς τα λέγανε;
-
Αμάν! Τι μου θύμισες τώρα! Δε μου ρχεται το όνομα...
Μ' αρέσει πολύ το ιντοκάρυδο!
Μια που είπες άσπρα γλυκά, από κεινα τα γλυκάκια αμυγδάλου που είναι γεμιστά κρέμα, από τον Αργυρόπουλο (νομίζω) στη Θεσ/νίκη έχεις φάει; Μιαμ!
-
Εύρηκα!!!!! (θα έσκαγα)
Raffaello!
Αααααχ!
-
-
Αυτά, μπράβο!!!! Δεν τα βρίσκω πια, τι έγιναν;
Εννοείς τα ροδίνια, έτσι; Ζημιάαααααα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτά, μπράβο!!!! Δεν τα βρίσκω πια, τι έγιναν;Εννοείς τα ροδίνια, έτσι; Ζημιάαααααα....
Και γω αναρωτιέμαι τι απέγιναν...
Νομίζω έτσι λέγονται! Κάτι μικρά άσπρα, γεμιστά με ινδοκάρυδο από πάνω..
Λιώνωωωωωωωωωω!
Ζημιά δεν λες τίποτα!
-
Ναι, τα ροδίνια. Το φύλλο είναι ψύχα αμυγδάλου, γέμιση με σαντυγί (δεν γράφεται έτσι, αλλά τι να κάνουμς τώρα) και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη από πάνω ή/και ινδοκάρυδο...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]