May 23, 2006, 9:45 AM

@Χρήστος Λάππας, πρωτο μισο ποστ:

Η υπερβολικη ταχυτητα φυσικα και μπορει να προκαλεσει ατυχημα. Το θεμα μας ειναι οτι η υπερβολικη ταχυτητα στην ελληνικη ΕΟ, ΔΕΝ ελεγχεται στα σημεια που μπορει να προκαλεσει ατυχημα, αλλα στα σημεια που θα τρεξουν οι πολλοι (=πολλα εσοδα) ακριβως επειδη ΔΕΝ ειναι επικινδυνο να τρεξεις.

Αν αστυνομευονταν ολες οι παραβασεις που προκαλουν ατυχηματα, ΔΕΝ θα χρειαζονταν ορια του τυπου 50-60, γιατι ΔΕΝ θα γινονται ατυχηματα σαν και αυτα τα δυο που βγηκαν στις ειδησεις. Αν αστυνομευονταν τα προυπαρχοντα των ατυχηματων ορια στα σημεια που κανουν την διαφορα, ΔΕΝ θα χρειαζοταν να μπουν ορια 50-60 στην ευθεια.

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Έλλειπε η επίγνωση του κινδύνου, κάτι που οι αστυνομικοί που περιπολούν εκατοντάδες σημεία των εθνικών δρόμων έχουν σε υπερθετικό βαθμό καθώς σε αυτούς έχει πέσει ο κλήρος να μαζεύουν χυμένα μυαλά από την άσφαλτο....

Αν συνεχιζεις να πιστευεις οτι οι αστυνομια διαλεγει που θα αστυνομευσει την ταχυτητα με βαση το που πραγματικα χρειαζεται, τοτε δεν χρειαζεται να το κουραζουμε αλλο, απλα σου λεω οτι δεν ειναι ετσι και το ξερω απο πρωτο χερι (φυσικα δεν μπορω να το αποδειξω, αλλα θα επρεπε να το βλεπεις μονος σου με τα ματακια σου...).

@Χρήστος Λάππας, δευτερο μισο ποστ:

Κατ'αρχας εγω μιλαω για τον εαυτο μου, και για κανεναν αλλο. Οποτε μην με ρωτας τι θα κανει καποιος που θα προκαλεσει ατυχημα, και αν ειναι σωστο να φυγει γνωριζωντας οτι δεν εχει πισω πινακιδα αρα μπορει να την γλυτωσει. Αυτος θελει κρεμασμα, τελεια και παυλα. Ακριβως οπως εχω γραψει και στο αλλο τοπικ που ψαχνουν την κυρατσα με το Grande Punto.

Και για να το πάω ακόμα πιο πέρα, γιατί έχεις την απαίτηση να πιστέψουμε ότι εσύ είσαι καλός οδηγός και ότι αν, ω μη γένοιτο, προκαλέσεις κάποιο ατύχημα θα έχεις την επίγνωση ευθύνης να σταματήσεις και να επωμισθείς τις επιπτώσεις των πράξεων σου; Μήπως επειδή έχεις πολλές δημοσιεύσεις στο forum; ...;

Μηπως επειδη δεν ειναι σωστο να θεωρεις οτι επειδη δεν με ξερεις, αυτοματα σημαινει οτι ειμαι και κοπανος? Εγω ειπα γιατι θα κυκλοφορω χωρις πινακιδα (για να μην πληρωνω κερατιατικα), εσυ γιατι θεωρεις οτι αυτο θα με κανει αυτοματα ΚΑΙ κακο οδηγο, ΚΑΙ καθικι που θα προκαλεσει ατυχημα και δεν θα επωμιστει τις ευθυνες του? Μηπως επειδη οπως ειπε ο απο κατω σου, δεν εχεις καλη προδιαθεση εναντι του συνομιλητη σου και θεωρεις οτι ολοι λεμε ψεμματα και για αυτο πρεπει να αποδεικνυουμε αυτα που λεμε με στατιστικα?