-
(το όνομα δεν το έγραψα εγώ ούτε και κάποιος που γνωρίζω, το είδα εκεί και το αποθανάτισα).
-
(το όνομα δεν το έγραψα εγώ ούτε και κάποιος που γνωρίζω, το είδα εκεί και το αποθανάτισα).
-
-
Το ειδα και στον Αυλωνα,οπως και του Park. ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ.[/img]
-
μπράβο στα παιδιά που τιμούν την μνήμη των νεκρών. Respect!
-
CRESTO ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
CRESTO ?Η μοίρα του συνοδηγού* είναι αυτή.
Ακόμα και η παγκόσμια ομοσπονδία αφαίρεσε το όνομά του από το παράθυρο του αυτοκινήτου.- Συνεπιβάτη ή αναγνώστη (διαδρομής) θα τον λένε σε λίγο.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
ΖΕΙΣ!(το όνομα δεν το έγραψα εγώ ούτε και κάποιος που γνωρίζω, το είδα εκεί και το αποθανάτισα).
Ετσι ...
-
Υπάρχει γραμμένο και ατο Ελευθεροχώρι λίγο μετά το χωριό προς τις λίμνες σε μία τσιμεντένια δεξαμενή μαζί με αυτό του Cresto και του Betega.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Υπάρχει γραμμένο και ατο Ελευθεροχώρι λίγο μετά το χωριό προς τις λίμνες σε μία τσιμεντένια δεξαμενή μαζί με αυτό του Cresto και του Betega.Και στις πρωην καρουτες στη φουρκετα με τη λαμαρινενια αποθηκη...Αλλα εκει αναφερεται και ο κρεστο.Αν και εχει κοπει η ταμπελα...
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Υπάρχει γραμμένο και ατο Ελευθεροχώρι λίγο μετά το χωριό προς τις λίμνες σε μία τσιμεντένια δεξαμενή μαζί με αυτό του Cresto και του Betega.
Και στις πρωην καρουτες στη φουρκετα με τη λαμαρινενια αποθηκη...Αλλα εκει αναφερεται και ο κρεστο.Αν και εχει κοπει η ταμπελα...
Και πισω απο τη σχολη ευελπιδων στη Βαρη εκει κοντα στα τελειωματα της ειδικης Υμητος .......
20 χρονια λειπει Ο ΣΕΝΝΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ!!!!!! -
Να πάτε πάλι επειδή κάποιος πέρασε και θυμήθηκε μέχρι και τον πρόσφατα εκλιπόντα Michael - BEEF - Park. Αν και μακράν καυστικότερη είναι αυτή που γράφει.. ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ. Αν μου πείτε πως σηκώνουν φωτογραφίες θα τη βάλω.
-
-
Ο χρήστης Coco έγραψε:
Να πάτε πάλι επειδή κάποιος πέρασε και θυμήθηκε μέχρι και τον πρόσφατα εκλιπόντα Michael - BEEF - Park. Αν και μακράν καυστικότερη είναι αυτή που γράφει.. ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ. Αν μου πείτε πως σηκώνουν φωτογραφίες θα τη βάλω.Φυσικά και είναι αληθινή. Υπάρχει στους Αγ.Θεοδώρους αλλά και στο Colin McRae IV
Στο παρακάτω θέμα ο Lambis εξηγεί και γιατί γράφτηκε.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7445
Για φωτογραφίες στο φόρουμ εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13504
-
BTW Συγχαρητήρια στην ΕΛΠΑ και τον Αντώνη Χατζιμιχάλη??? για τη δουλειά που γίνεται πάνω στο βουνό όσον αφορά την ποιότητα του οδοστρώματος. Να μπορούσαμε να τους είχαμε και στο 10ο Rally Κορίνθου...
τους κυνηγούς μου -
-
Χεχειλώσαμεεεεεε.
E.Δ. Κινέτα & H.Toivonen