-
Αναλυτικά το Δ.Τ. του ΟΤΕ:
Θεσσαλονίκη, 8 Σεπτεμβρίου 2005 – Σημαντικές μειώσεις ADSL πρόσβασης ανακοίνωσε ο ΟΤΕ σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 70ης ΔΕΘ.
Οι νέες τιμές είτε για το self-installed πακέτο Conn-X είτε για ADSL high stream είναι οι εξής:
Ταχύτητα πρόσβασης
Εισερχόμενη /απερχόμενη Μηνιαίο τέλος σήμερα Νέο μηνιαίο τέλος Μεταβολή
384 / 128 Kbps 19,90 -
Πάντως όπως παρατήρησε και ο φίλος kubiac, το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στους ISPs με τις συνδρομές.
Έχω δει και περιπτώσεις πριν λίγο καιρό που η συνδρομή 512 στον πάροχο να κοστίζει τα διπλά από την 384... δηλαδή για πόσο μ@λ@κες μας περνάν; -
-
Α!;
Τι 'ν αυτό τώρα;! Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η πηγή;;
Και εν πάσει περιπτώσει και να κάνει αυτή την κίνηση ο ΟΤΕ, θα πρέπει να ακολουθησουν και οι ISP προσφέροντας στην ίδια τιμή μεγαλύτερη ταχύτητα.... -
-
Οπότε..... αρχίζει!....
καθίστε να δούμε τώρα μειώσεις !..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
http://eportal.gr/portal/technology/texnologikaoz_nea/10387oz_2006051910387.php3Δηλαδή σε λίγο καιρό θα γίνω 1mbits.
-
Ας ρίξουν τις τιμές στις 384-512 κι ας αφήσουν τα σάπια. Δεν θέλω να πληρώνω 20 ευρώ μόνο για τη γραμμή κάθε μήνα.
-
Ας υποστηρίξουν πρώτα τις περιοχές και μετά ας μιλάνε για φτήνια...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας ρίξουν τις τιμές στις 384-512 κι ας αφήσουν τα σάπια. Δεν θέλω να πληρώνω 20 ευρώ μόνο για τη γραμμή κάθε μήνα.Μα άμα πέσουν οι τιμές θα πέσουν και οι τιμές για την 384....αν θα υπάρχει δλδ γιατί μιλάμε για αστεία ταχύτητα για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα
-
Ας ρίξουν τις τιμές στις 384-512 κι ας αφήσουν τα σάπια. Δεν θέλω να πληρώνω 20 ευρώ μόνο για τη γραμμή κάθε μήνα.
Κάτι έχω ακούσει ότι αν έχεις DSL μέσω πακέτου δεν πληρώνεις τα περ'ιπου 20 ευρώ στον ΟΤΕ για την γραμμή, όπως συμβαίνει με τη μηνιαία σύνδεση...Ξέρει κανείς κάτι? Ισχύει?
-
ναι δεν ισχυει, αλλα η γραμμη αδσλ σου, δεν ειναι στο ονομα σου, ειναι στο ονομα του παροχου σου...
-
Αυτό σε κάτι ψαξίματα που είχα κάνει, δεν είναι και πολύ στέρεο...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό σε κάτι ψαξίματα που είχα κάνει, δεν είναι και πολύ στέρεο...αν αναφερεται σε εμενα αυτο, δεν βγαζω νοημα... τι ακριβως εννοεις??
-
Άλλοι λένε αυτό που λες (που ακούγεται λογικό), και άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν κρατήσει την ADSL παροχή τους ακόμα και χωρίς να ισχύει πλέον το πρόγραμμα του ISP τους.
Δηλαδή, η DSL γραμμή έμεινε στα χέρια τους για να τη διαπραγματευτούν με όποιον ISP ήθελαν. Ωστόσο, δεν είμαι εγώ γνώστης, ας δώσει κάποιος τα φώτα του...
-
Άλλοι λένε αυτό που λες (που ακούγεται λογικό), και άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν κρατήσει την ADSL παροχή τους ακόμα και χωρίς να ισχύει πλέον το πρόγραμμα του ISP τους.Μακάρι να ισχύει αυτό, γιατί αλλιώς την κάτσαμε!
Στην Αλεξ/πολη έχει καμιά 1000άρα ετήσεις για adsl και περιμέεεεεενουν.... 2006, σου λέει μετά!
-
Άλλοι λένε αυτό που λες (που ακούγεται λογικό), και άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν κρατήσει την ADSL παροχή τους ακόμα και χωρίς να ισχύει πλέον το πρόγραμμα του ISP τους.Δηλαδή, η DSL γραμμή έμεινε στα χέρια τους για να τη διαπραγματευτούν με όποιον ISP ήθελαν. Ωστόσο, δεν είμαι εγώ γνώστης, ας δώσει κάποιος τα φώτα του...
Δεν ισχυει, εκτος και αν κρατησαν τη γραμμη και πληρωναν γραμμη στο προηγουμενο παροχο, και μετα συνδρομη σε νεο παροχο (το οποιο ειναι κατι τις κουλο... )
σε καθε περιπτωση, στα πακετα, η γραμμη ειναι στο ονομα του παροχου 1000%
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Κάτι έχω ακούσει ότι αν έχεις DSL μέσω πακέτου δεν πληρώνεις τα περ'ιπου 20 ευρώ στον ΟΤΕ για την γραμμή, όπως συμβαίνει με τη μηνιαία σύνδεση...Ξέρει κανείς κάτι? Ισχύει?
Δε πληρώνεις το πάγιο άμεσα στον Ο.Τ.Ε. αλλά έμεσα μέσω του πάροχου.
Όλα στον Ο.Τ.Ε. καταλήγουν και λογικό μια και είναι ο μόνος που έχει δύκτιο.Δε γνωρίζω έαν ψάχνεις για σύνδεση adsl, έαν ναι τότε προτίμησε να πάρεις τη γραμμή από τον Ο.Τ.Ε. και μετά διάλεξε πάροχο.
Μακροπρόθεσμα έχεις περισότερο όφελος. -
Παίδες, μακριά απο τα 'οικονομικά' πακέτα - όπως είπαν και άλλοι η γραμμή ειναι στο όνομα του κατόχου, ο εξοπλισμός συνήθως της πλάκας και φυσική η υποστήριξη απαράδεκτη. Οι 2 στους 5 φίλους με aDSL πακέτο έχουν τρελά προβλήματα...
Φτηνότερο το γρήγορο Internet (DSL) στην Ελλάδα