-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Να δείτε παιδιά που η Peugeot θα ανεβάσει τις τιμές από τα αμορτισέρ του RC!Γιατίναπό ότι βλέπω έχει μεγάλη ζήτηση!
Δλδ, να παω να παραγγειλω για να προλαβω ε?
Εγώ πάντος θα πήγαινα αλλά προέκυψε η μικτή και ένα άλλο πρόβλημα με το αυτοκίνητο του μπαμπά και τα περιθώρια στενεύουν...
-
θα παω να παρω 2-3 τετραδες και θα σας τα δινω μετα σε φιλικη τιμη
καποια στιγμη θα γραψω για 22αρες...απιστευτο πλεον το αμαξι.
ενα κομματι το εμπρος με το πισω. φοβερη αισθηση. μουτρα ομως παραπανω αφου πλεον ο κωλος υπερκραταει. . . -
Ρε παιδια πηγα σε μια peugeot να παραγγειλω η και να παρω αν τα ειχαν τ αμορτησερ του Rc και ο τυπος στα ανταλλακτικα τι μου λεεει???
Φιλε μου λεει τα αμορτησερ που φοραν τα Rc ειναι ιδια με αυτα που φοραν και τα υπολοιπα heavy duty 206. ου λεω εισαι σιγουρος??? Ε ναι μου λεει!!Τελος παντων δεν τον πιστεψα, εκοψα λασπη και θα παω αλλου!! -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Ρε παιδια πηγα σε μια peugeot να παραγγειλω η και να παρω αν τα ειχαν τ αμορτησερ του Rc και ο τυπος στα ανταλλακτικα τι μου λεεει???
Φιλε μου λεει τα αμορτησερ που φοραν τα Rc ειναι ιδια με αυτα που φοραν και τα υπολοιπα heavy duty 206. ου λεω εισαι σιγουρος??? Ε ναι μου λεει!!Τελος παντων δεν τον πιστεψα, εκοψα λασπη και θα παω αλλου!!Τσεκαρε κωδικους, μονο ετσι θα βγαλεις ακρη.
Μιλτο εσυ που εβαλες rc δεν μας δινεις τους κωδικους αν τους θυμασαι, για να ξερουμε τι παραγγειλαμε?Εντωμεταξυ αλλαξα ψαλιδι αριστερο και ειναι πιο μαλακο απο το δεξια.
Θελει να στρωσει ή την πατησα και μου δωσανε κανενα απο 1100?
Μου ειπανε οτι μεχρι τα 1600 της δικιας ου χρονολογιας, ολα τα 206 φορανε ενα κωδικο ψαλιδιου.
Ισχυει?
Φοραω δλδ το ιδιο με 1.4 και 1.1? -
Πανο, θελω τις ραβδους σου τις 19.5!
Θα στις παρω που να χτυπιεσαι κατω -
kala Βρες ακρη με ψαλιδια και μετα μιλα...
και στο ειπα στο ξυλοκαστρο.
προσεξε τα μαγαζια εκτος πεζο. πουλανε οτι ναναι...
τωρα θα σκασεις 200ευρωπουλακια θα παρεις 2 καινουργια και θα βρεις κανα θυμα να σκοτωσεις τα δικα σου.
με το που στρωσει δουλεια τραβα βαλε καινουργια ή ψαξε βρες 2 μεταχειρ. σε καλη κατασταση και να τελειωνει η ιστορια.πρεπει να εχεις αθλιο τιμονι.υ.γ. μηπως θες τα πεζο σπορτ. με τοσο κοπανημα απο το κονι ουτε που θα τα καταλαβεις
μιας και γραφω να πω 2 λογια για ραβδους.
τα εχω κανει λιγο μπουρδελο με χαμηλωμα. το εχω στο +2.5 πισω αλλα οπτικα δε μου αρεσει. θελω το αμαξι να ειναι κατσικακι πισω. επισης εχω μια μικρη αισθηση υποστροφης ή οποια μαλλον οφειλεται στο οοτι πλεον τα εμπρος ελατηρια δε μπορουν να ακολουθησουν.
προφανως και ηθελε 21 το ααμαξι. απο την αλλη επειδη ειμαι καγκουρας της υπερστροφης εμενα ετσι μου αρεσει. μεσα στη πολη με κρυα λαστιχα ειναι πλεον επικινδυνο για τον αδαη. η δε κοπελα μου το σαββατο προς ξυλοκαστρο καταφερε σε ενα δρομακι ανηφορικη φουρκετα και της πεταξε κωλο. πραγμα πρωτοφανες....ομως στο μερκουρη με ζεστα λαστιχα και σωστη οδηγηση το αμαξι ειναι αλλου. επαψα να εχω τη φοβια της κ8 απο μεγαρα με την ασαφεια του κωλου. σχεδον ενιωθα να με σμπμπμπρωχνει το αμαξι απο πισω. το θεμα ειναι οτι πλεον ειναι ομοιογενες ενα κομματι με απιστευτη κατευθυντικοτητα. αλλαζω λωριδες με 170 στην εθνικη περα δωθε σα χαζο. το αμαξι δεν κανει εκεινο τα χαρακτηριστικο βυθθισμα του κωλου που ενιωθα οτι πρωτα στριβει μουρη και μετα ερχεται ο κωλος.
απο μπαντες να χαρει ο λαος. ομως μερκουρη με ζεστα μισελεν σε 2-3 στροφες που ειπα οτι σβουριξα το αμαξι απλα υπερστρεψε εκανε μερικα μετρα με τα 4 και μετα επιασε γκριπ και ξανα στη πορεια του. ηταν προοδευτικο και δε σε πουλαγε με τιποτα. οποτε αυτοματα σου εδινε την αυτοπεπποιηθηση να επιτεθεις. και πανω την επιθεση τσουπ ενα δεντρο προς τα πανω μου να μου δειχνει τη σημαινει υποστροφη και να μιμεισαι το σπαρταλη με το 205 μαξι...τελικα λιγο το τριτο χερι λιγο το γκριπ της μουρης μας εσωσαν απο μια κακη ζημια(θα ετρωγα πλαινο τροχο)
παντως καθε φορα που παω να τρκαρω εχω ηδη κανει σε αυτα τα εκατοστα δευτερολεπτου και πρυπολογισμο. ειμαι αρρωστος δε το συζηταω.θελω γιατρο.το αμαξι θελει πολυ δουλεια για να το μαθω καπως και πλεον προσεχω αρκετα. πιστευω οτι μια μεγαρα θα βοηθησει να δω 2-3 πραματακια....
αν δε μπει για μοτερ την αλλη βδομαδα σιγουρα θα τη κανω προς εκει.
ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα στριβει στα δυο εσακια τωρα που δε θα φοβαμαι να με περασει το πισω μερος απο την εισοδο - μπορει να με περασει στην εξοδο αλλα αυτο ειναι αλλου παππα καπελο.επισης εχω αρχισει και σκεφτομαι τα ακραξονια...αλλα ο κωλος θελει πολυ δουλεια. ισως μια ελαφρια ταση υποστροφης το βοηθησει να με κανει να το εμπιστευτω τωρα στην αρχη.
-
Ειναι κανεις που να πουλα τις 15 αρες πεντακτινες ζαντουλες που φοραν τα 206 gti???? Να ειναι σε καλη κατασταση ομως εε!!
-
Σκεφτομαι να αλλαξω το φιλτρο αερα στο peugeot μου...Tι επιλογες εχω??Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?ειναι το διλιτρο 16v, oχι RC!!Ευχαριστω
-
μτμ κανα γκριν αντε κν...μη το ψαχνεις πολυ. ολα τα ιδια ειναι . καλη λυση ειναι και το bmc αλλα πολλα τα λεφτα. δε νομιζω οτι αξιζει. εγω το εχω γιατι το βρηκα μεταχειρ...
σπυρο δωσε 90 ευρω και παρε τις 20αρες. οι 19.5 δε θα σου κανουν διαφορα..........................
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μτμ κανα γκριν αντε κν...μη το ψαχνεις πολυ. ολα τα ιδια ειναι . καλη λυση ειναι και το bmc αλλα πολλα τα λεφτα. δε νομιζω οτι αξιζει. εγω το εχω γιατι το βρηκα μεταχειρ...σπυρο δωσε 90 ευρω και παρε τις 20αρες. οι 19.5 δε θα σου κανουν διαφορα..........................
90 ευρω και οι 2?
-
ω ναι ... ισως 95.
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8820154687
eidika to 205-206 video einai ola ta lefta...
kai afoy deite to in car apo 205 deste kai ayto
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1742314655ti skata foraei apo anarthsh...pantos moiazei me to diko moy prin tis rabdoys...tora pleon moiazo me to aspro empros
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Φιλε μου λεει τα αμορτησερ που φοραν τα Rc ειναι ιδια με αυτα που φοραν και τα υπολοιπα heavy duty 206. ου λεω εισαι σιγουρος??? Ε ναι μου λεει!!Τελος παντων δεν τον πιστεψα, εκοψα λασπη και θα παω αλλου!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ.
Γιατί κάθε φορά που ακούω για κάτι που είπαν σε κάποιον από κάποια αντιπροσωπεία ή άλλο 'ειδικό' μαγαζί μου πέφτουν τα μαλλιά;Καμία σχέση τα αμορτισέρ Heavy Duty με του RC...
Πάρτε τους κωδικούς του RC για να μην σας δουλεύουν:
5202ΚΗ εμπρός αριστερό
5202ΚJ εμπρός δεξί
5206X4 τα πίσω (είναι ίδια καί τα δύο). -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ειμαι αρρωστος δε το συζηταω.θελω γιατρο.Για νέο μας το λες;
επισης εχω αρχισει και σκεφτομαι τα ακραξονια...αλλα ο κωλος θελει πολυ δουλεια. ισως μια ελαφρια ταση υποστροφης το βοηθησει να με κανει να το εμπιστευτω τωρα στην αρχη.
Για να μάθεις πώς ένιωθα εγώ με τα ακραξόνια χωρίς την 22άρα εμπρός.
Σε κόβω να θέλεις πιο σκληρά ελατήρια.
Αλλά θα σου προτείνω το εξής. Αντίθετα με το κατσικάκι που σου αρέσει, εάν το κάνεις πιο σαυρέ πίσω, δηλ. μισό πόντο πιο κάτω από ό,τι είσαι, θα περιορίσεις ελαφρά την υπερστροφή. Μην σου πω ότι 1 πόντος θα είναι καλύτερα. Έχεις σκληρές πλέον ράβδους οπότε δεν μασάς από φορτίσεις πίσω. -
ΕΜΕΝΑ το ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ μου αρεσει. δε ξερω τι λετε εσιες.....
μιλτο πισω δε παιρνει αλλο χαμηλωμα. ειμαι ηδη πιο χαμηλος απο πριν για αυτο το λογο. για αυτο σκεφτομαι να το ψηλωσω λιγο.
στο τελος θα ειμαι σα τους γυφτους με τα 10 σαμπ στο πορτπαγκαζ που πανε σουζα.... -
'γω είπας - 'συ ξέρεις...
-
Καλημέρα στους φίλους της πραγματικής οδηγησης!!!
-
Ουπς! Μας έπιασαν.... Τίς ει;
-
Ο χρήστης Ιορδάνης έγραψε:
Καλημέρα στους φίλους της πραγματικής οδηγησης!!Γιατί δεν φάνηκε η υπογραφή μου?
-
Καλώς τον Ιορδάνη.
Τα πάντα για το Peugeot 206