-
Εγω ψηφιζω ως εχει εκτος απο το changing weather. Αν ειναι να μεγαλωσει η διαρκεια δεν εχω και μεγαλο προβλημα, αλλα το πολυ μεχρι 30-35% και χωρις pitstop.
-
Πάνω από 30% είναι παρα πολύ πιστεύω.
Τώρα για τον καιρό δεν έχω πρόβλημα αλλά μια βροχούλα που και που για εμάς τους keyboardαδες δεν θα ήταν άσχημη -
Μάλιστα... δε βγαίνει άκρη δηλαδή με το θέμα 'καιρός' και 'διάρκεια αγώνα'.
Άλλη πρόταση: Να τρέχουμε τους αγώνες πιο συχνά και ανεξάρτητα από το real calendar.
Για πείτε..
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Μάλιστα... δε βγαίνει άκρη δηλαδή με το θέμα 'καιρός' και 'διάρκεια αγώνα'. -
Μιλούσαμε με τον spiros-4 χθες για το multiplayer.
Μπορούμε να είμαστε διάφανοι όλοι, βάζοντας να γίνονται συγκρούσεις μόνο κάτω από 30ms και όχι κάτω από 300ms που είναι το default.
Αυτό θα ισχύει μόνο όταν είμαστε 5 άτομα και πάνω, μαζί με τον server!
-
300ms λογικο ειναι να γινεται αυτο το μπαχαλο....
αν ειναι απο 5 και κατω προτεινω 100ms(και αυτα πολλα ειναι) θυμασαι ιμολα που ημασταν 4?Προτεινω σε καθε qualifing να κοιταω εγω ποτε ληγει,δε θα κανω γυρους στο τελος ετσι κι αλλιως. οκ?
αλλα να ξεκινα αμεσως και να ληγει στο 25.μπορουμε να το κανουμε να ληγει στο 23 ακριβως ωστε να δινουμε ευκαιρια για αλλον ενα γυρο χωρις να υπαρχει θεμα αν καποιος περασε τη γραμμη.
ironο τελευταιος γυρος σου ηταν πολυ εκτος χρονου (3 λεπτα και βαλε) εγω παρακολουθουσα τα πραγματα αλλα δεν ηθελα να πω οτι τελειωσε γιατι ειπαμε να μη μιλαμε... οποτε διστακτικα ρωτησα τελος? στο 22 ενω εσυ εκανες το γυρο σου.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ironο τελευταιος γυρος σου ηταν πολυ εκτος χρονου (3 λεπτα και βαλε) εγω παρακολουθουσα τα πραγματα αλλα δεν ηθελα να πω οτι τελειωσε γιατι ειπαμε να μη μιλαμε... οποτε διστακτικα ρωτησα τελος? στο 22 ενω εσυ εκανες το γυρο σου.Ε ρε συ! Έπρεπε να το πεις! Γιατί στον προηγούμενο αγώνα, ακυρώσαμε χρόνο του pini!
O ΜS και ο Spiros, είπαν ότι ήμουν μέσα στο χρόνο! -
Ε ρε συ! Έπρεπε να το πεις! Γιατί στον προηγούμενο αγώνα, ακυρώσαμε χρόνο του pini!
O ΜS και ο Spiros, είπαν ότι ήμουν μέσα στο χρόνο!όχι εγώ είπα αλλά μάλλον δε το είδατε, ότι όταν είπα τέλος το ρολόι έγραφε ήδη 22 λεπτά και ο λόγος που δε το είπα νωρίτερα ήταν γιατί δε ήθελα να χαλάσω τη αυτοσυγκέντρωση κάποιου, το είπα όταν πλέον είχε τελειώσει και το 1.13 που δίνεις περιθώριο μετά τα 25 λεπτά.
Τι γίνεται αν υπάρχει lag και στο χρόνο? Δηλ. εμένα μπορεί να ήταν 22, αλλά του Spiroy 24....?!
-
το επισημο ρολοι του server δινει εγκυρο τον γυρο του iron
-
καλα τωρα δεν υπαρχει θεμα για θεσεις στην εκκινηση αλλα πως?
Ο χρήστης spiros-4 έγραψε:
το επισημο ρολοι του server δινει εγκυρο τον γυρο του iron -
MS, προτείνω να προσθέσουμε στα rules:
-
Να βάζουν όλοι τα multiplayer ελαστικά, από το RH2005 ControlPanel.
-
Όποιος είναι server, να ξέρει πως να μειώσει το 'Collision Threshold', στο .PLR file. Είναι '0.30000' το default, να το κάνει '0.03000' για να μην έχουμε συγκρούσεις (για πάνω από 5 παίχτες).
-
Να σώζει extra stats!
Άνοιγεις το yourname.plr file σου και στο [ Game Options ] έχει ένα Extra Stats='0' και το βάζεις '1'.
Τα extra stats αποθηκευονται στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\LOG\Results. -
Να κάνουν όσοι έχουν, reboot/restart τους routers τους, για να παίρνουν καινούργια IP, γιατί με τη χρήση P2P προγραμμάτων (emule, torrents, dc++, κτλ), συνεχίζουν να έρχονται πακέτα από τους clients που ήταν συνδεδεμένοι, για αρκετή ώρα και αυτό προκαλεί lag! Έτσι κάνουμε reboot, παίρνουμε καινούργιο IP και καθαρίζουμε τη γραμμή μας!
-
-
3. Να σώζει extra stats! (μπορεί να μας πει Vasilakis πως γίνεται, δε θυμάμαι)Άνοιγεις το yourname.plr file σου και στο [ Game Options ] έχει ένα Extra Stats='0' και το βάζεις '1'.
Τα extra stats αποθηκευονται στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\LOG\Results. -
παιδιά, δοκίμασα και εγώ το F1rst και προσωπικά πιστεύω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά.
πιο συγκεκριμένα, δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στα μενού (όπως παλιότερα) και δουλεύει ανεξάρτητα από το παιχνίδι. Δηλ. αν θέλετε το χρησιμοποιείται και αν δε θέλετε, τότε πάλι δε χρειάζεται να το απεγκαταστήσετε.
προτείνω να το δοκιμάσετε κάποια στιγμή (όσοι θέλετε βοήθεια μέσω pm) και πιστεύω πως κάνει πολύ καλύτερη διαχείρηση στο bandwidth. Ίσως έτσι αποφύγουμε τα προβλήματα σε κάθε αγώνα που έχουμε τώρα.
plz πείτε αν έχετε όρεξη να δοκιμάσετε και να κανονίσουμε online δοκιμή
-
παιδιά έχω να προτείνω μια μικρή αλλαγή όσον αφορά τα FPs Quals, Warmup για να μην υπάρχει καθυστέρηση στα sessions. Συγκεκριμένα προτείνω το τέλος του κάθε session να λήγει ακριβώς όπως στα πραγματικά Quals (Q1 & Q2). Δηλ. με το που ο χρόνος πχ στα δοκιμαστικά δείξει 25:00 το session θα τελειώσει.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
παιδιά έχω να προτείνω μια μικρή αλλαγή όσον αφορά τα FPs Quals, Warmup για να μην υπάρχει καθυστέρηση στα sessions. Συγκεκριμένα προτείνω το τέλος του κάθε session να λήγει ακριβώς όπως στα πραγματικά Quals (Q1 & Q2). Δηλ. με το που ο χρόνος πχ στα δοκιμαστικά δείξει 25:00 το session θα τελειώσει.Δηλαδή;
Pract1: Λήξη στα 25:00
Pract4 (quals): Λήξη στα 25:00
Warmup: Λήξη στα 25:00 -
παιδιά έχω να προτείνω μια μικρή αλλαγή όσον αφορά τα FPs Quals, Warmup για να μην υπάρχει καθυστέρηση στα sessions. Συγκεκριμένα προτείνω το τέλος του κάθε session να λήγει ακριβώς όπως στα πραγματικά Quals (Q1 & Q2). Δηλ. με το που ο χρόνος πχ στα δοκιμαστικά δείξει 25:00 το session θα τελειώσει.
Δηλαδή;
Pract1: Λήξη στα 25:00
Pract4 (quals): Λήξη στα 25:00
Warmup: Λήξη στα 25:00το warmup θα λείξει κανονικά στα 5:00 (10 λεπτά διάρκεια δηλαδή)
-
Επειδη φετος δεν εχω τρεξει σε αγωνα τα quals τι μορφη εχουν?
-
Απεριοριστες προσπαθειες μεσα σε 20 λεπτα ακριβως.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Απεριοριστες προσπαθειες μεσα σε 20 λεπτα ακριβως.Το καλύτερο μέρος του αγώνα
-
vas αν μπορεις δωσε ξανα τα 3 λινκ που μου ειχες δωσει οταν ειχα προβλημα που ειναι για την 2005 χρονια,ξεχασα που τα ειχες γραψει και τα εψαχνα πολυ ωρα αλλα χωρις αποτελεσμα
F1 CHALLENGE 2005 season ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ